Jedi Knight 3: Jedi Academy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
Ha csinálok 1 szervert és az üdvözlõ üzenetet akarom megírni. akkor hogy kéne beütnöm a jp_motd mellé? mert bárhogy írom 1 sorban lesz és nemlehet látni belölle semmit.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
több mirror is van, próbáld õket végig.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
www.nickermaps.extra.hu
a szokásos...
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Én is voltam nagyon sokáig admin mb2 szerver(ek)en, de annyira azért nem hálás feladat az mint néhányan hinnék.
Szeritnem ebbõl lejötn, hogy kell a jelszó. De akkor bõvebben:
valójában van olyan,h ogy kapsz admint jeslzó nélkül és amikor elmész, elveszik. De ilyennel én még nem találákoztam. Kell egy admin jelszó. Mondjuk beállsz egy klánhoz és elérsz egy rangot vagy valami, akkor lehet, hogy kapsz. Olyat nehogy csinálj, hogy belépsz egy klánba és elkezdesz adminért könyörögni, mert szeritem kiraknának a francba (csak mert én ezt tenném), hanem érdemeld ki. Magkapod a jelszót és amikor felmész a szerverükre, beírod a konzolba, hogy /amlogin ...... és már be is vagy jelentkezve.
Nincs személyesen mindenkinek egy jelszava
www.nickermaps.extra.hu
Ha jól értelmeztem magam akkor ha van 1 szerver és a konzolba beütöd hogy /amlogin és a kódod akkor lehetsz te is admin vagy ilyesmi.
Na most én ezt a kódot akarom valahogy beállítani.
Hogy mondjuk a /amlogin után nekem is legyen 1 jelszavam.
3 fajta admin van
Az instructor, a knight, és a council. A japlus.net weboldalon megadhatod hogy melyik adminnal melyik adminparancs legyen végrehajtható. Ezeket egy BITbe írja ki, és ezt a bitet szintén a server.cfgbe a megfelelõ helyre kell beilleszteni.
pl: councilallowedcommandshoz
www.nickermaps.extra.hu
Lenne még 1 kérdésem.
Van ez az ugynevezett admin jelszó amit a konzolba a /amlogin után kell beírni.
Honnan tudom meg ezt a jelszót? Mármint ha csinálok 1 szervert akkor is kell, vagy hogyvan ez?
Emberek koordinátája: amorigin
teleport: amtele
altatás: amsleep
felkeltés: amwake
Némítás: amsilence
Némítás visszavonása: amunsilence
Fegyver: ammerc
Erõ: amempower
Védelem: amprotect
Szellemmé változtatás: amghost
Kirúgás: amkick
Lebanolás: amban
VSTR Setup: amvstr
Ennyi jutott eszembe :)
www.nickermaps.extra.hu
ha egyszer segítesz magadon akkor máskor is menni fog, a kezdõlökés már megvan.
MEgszeretném kérdezni kitudja hogy a JA+ módban 1es szervereken az adminok vagy kik elnémítják vagy lefektetik az emberkéket és addig csesztetik amig egyet nem értenek vele.
Ezt milyen kóddal vagy parancsal tudják elérni? És mivel tudom megnézni az összes parancsot?
azt amit már 3 éve óta folyamatosan kiad <#vigyor2>#vigyor2>
Heh! Erre én is kiváncsi leszek. Persze nem teljesen világos, hogy most mit ad ki 1-jén, SP vagy MP.
Már mióta a setup-pal küzd. Nem hiszem el!
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
Lol?
A moddb oldalát már be is zárta :D
holnapután release xD
persze...
About Release and KotF Multiplayer
About Release and KotF Multiplayer
As you know, I am not planning to release the Multiplayer with the first part because it still contains some bugs. After the first part will be released , I am planning to test the MP with my Moderator team to improve the mp and fix the bugs. KotF is not just a mod and it's also an expansion packet. It has more than one multiplayers. In the first part, there would be all the maps and skins ,so I must have placed a Multiplayer. But the menus have been done before are not designed to use like this. You wouldn't use the all the 170 skins with the Jedi Academy's default player menu because KotF skins are not compaitable with default Jedi Academy. Shortly, in this first part, you were only be allowed to use the KotF maps. It would be weird to know that skins are there and you can't use them , so I stopped working with setup for a while and started to complete the menus. While testing that menus, I saw that some vehicles in the maps caused bugs after playing for a while. They have to be fixed too. In the passed time , I didn't only worked for setup , I did these works too.
KotF Multiplayer:
Jedi Academy - With support of 64 vehicles , all the KotF maps , and menus which makes easier to chose skins, bots, npcs and vehicles. screenshot
Knights of the Force - KotF playermenu system and the other feautres mentioned so far
Force Mod III - Kotf playermenu system
Jedi Plus - All kotf maps , and skins,bots and vehicles menus are improved for KotF.
I hope , I will release it in 1st Semptember. I still work on the menus of multiplayer. After that , I will continue to setup.
KotF Forum tomorrow open. i m sorry for delay
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Initialising zone memory .....
----- FS_Startup -----
Current search path:
D:\Jedi Academy\GameData\base\assets3.pk3 (16 files)
D:\Jedi Academy\GameData\base\assets2.pk3 (62 files)
D:\Jedi Academy\GameData\base\assets1.pk3 (8320 files)
D:\Jedi Academy\GameData\base\assets0.pk3 (15346 files)
D:\Jedi Academy\GameData/base
----------------------
23744 files in pk3 files
execing default.cfg
couldn't exec jaconfig.cfg
couldn't exec autoexec.cfg
...detecting CPU, found Intel Pentium IV
------- Input Initialization -------
Skipping check for DirectInput
Joystick is not active.
------------------------------------
----- Client Initialization -----
----- Initializing Renderer ----
-------------------------------
----- Client Initialization Complete -----
--- Common Initialization Complete ---
Working directory: D:\Jedi Academy\GameData
Initializing OpenGL subsystem
...initializing QGL
succeeded
...setting mode 4: 800 600 FS
...using desktop display depth of 32
...calling CDS: ok
...registered window class
...created window@0,0 (800x600)
Initializing OpenGL driver
...getting DC: succeeded
...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 8 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
...restoring display settings
...WARNING: could not set the given mode (4)
...setting mode 3: 640 480 FS
...using colorsbits of 16
...calling CDS: ok
...created window@0,0 (640x480)
Initializing OpenGL driver
...getting DC: succeeded
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
...restoring display settings
...WARNING: could not set the given mode (3)
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
----- CL_Shutdown -----
-----------------------
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem
Ez lenne a probléma, ha valaki tud, légyszi segítsen! THX elõre is!
Intel Core2Quad 2.4GHz,LGA775,ASUS P5KPL alaplap, 2 GB DDR2 memória, Samsung 160GB SATAII, Samsung SH-S182D/BEBN DL Supermulti DVD+/-RW,Leadtek NVIDIA GeForce 8800GT 512MB,
vki tudna olyan oldalt mondani ahol a játék single playerjéhez van Crack? elõre ia köszi tofu!
hp 4ever!
c115