Jedi Knight 3: Jedi Academy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rajta van az oldalon! de amúgy:
Jedi Academy Minimizer
de még ez is tudja:
JAM's JK2/JK3 Kill Tracker (v3.0 FIXED)

Venom
ah kösz. bár ez nemazaz oldal de biztosan hasznát veszem.
újabb kérdésem lenne. mi annak a proginak a neve amivel játékot lelehet csukni a tálcára?

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

KILLER2
jkja.extra.hu

Töltsük le az internetet!

Venom
Üdv. GtkRadiant-hoz talállok valahol magyar tutorialokat? Emlékszem volt egy ezzel foglalkozó oldal vagy legalábbis tutorial volt rajta rendes leckékkel alap dolgoktól kezdve a komolyabb cuccokig meg mindenféle hasznos leirással de sehol nemtalállom 😞

Venom
Rendben. rájöttem hogy ASE val van gond. összesen 2 CS:S szervert mutat. Gamemonitor-os oldalon megyegy rakatot. beis raktam egyet ASEbe favoritesbe és rendesen mutatta az adatait de a nemzetiségét nem :S

KILLER2
Próbálkozz XFire-el, hátha az mutat magyarokat. (nekem mutat)

Venom
Hali. Magyar szerverek hol vannak elhelyezve? ASE egyet sem találl.
Magyar ismerõsöm meg ahánynak megadta az ip címét mindenhol 9999 ping-et jelez :S
Szlovákiában élek csak megjegyzem, netemmel semmi gond.

KILLER2
Azaz a védekezést? Ház azt nem tudom, itt van egy jó magyar leírás server.cfg-rõl, hogy mi micsoda. De ha keresgélesz blcok szót a parancsok között, szerintem meglesz. Talán valami allow_block, bár tuti, hogy nem így.

Valaki megtudná nekem mondani, hogy a szerver cfg-ben melyik parancsal kell levenni a blockot?
KILLER2
Mert úgy jó is. Bár én tudok egy cracket, ami jó, azóta õrzöm, bár sosem használtam. 536134-nek a crackje a szar, én is találkoztam már ilyennel.

Muki100
Az elõbb még azt írtad, hogy töltötted...
egyébként jól mûködõ nocd crackkel én a JKAhoz még nem találkoztam, én az 1. cdt szoktam mountolni és úgy játszok.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

kas123
ezt nemvágom...ha nem letöltött a játék akk minek crackelnéd meg?

536134
ugy értem miet töltsek?

536134
nem töltöttem játékot szal ezt kizárva...
vmien crackes tanács?

kas123
1. vagy sz@r a crack
2. vagy sz@r játékverziót töltöttél le

536134
Mert má rágom a körmömet hogy afenébe pedig már van crackem meg minden...erre meg ember nincsen....

536134
Csé all!
figyu lenne egy gondocskám.....
hát az hogy mikor letöltöttem egy cracket mert nem vot cd-m akkor
nem minden vot oké....hááát....nem voltak ott az emberek elsö pálya:nem volt kivágható fa....szal asszem lehetérteni.....
Röviden:hova a fenébe tüntek az emberek?
Ha lehet egy jo kis lol-os helpet nyomjatok már a kezembe lécciiiii!

Muki100
Azért remélem tudod az MB2 nem csak hadonászásból áll hanem azon kívül van még 12 másik kaszt is...

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

általában az emberek a (nehéz) vörös szinü támadást használják.. lehet hogy lassu te 1 ütésböl is ölhetnek... igy könnyebb gurulással kitérni elölük... én mindig sárga (közepes) támadást használtam mert hát én jobban hiszek az arany középútban 😄
am meg gyakorolni kell.. erre jó az akadémia szervere nem tom hogy még megy-e de én ott tanultam meg mindent amit tudtam... mostmár nem tudom mert rég játszottam..

Nem tudtok valamilyen tippet adni hogy hogyan kardozzak? Letöltöttem a moviebattles II modot és megy is, de nem tok jól kardozni és mindig megölnek. Folyamatosan védekezek de megölnek😞! Ha tudtok vmilyen tippet adni akkor szívesen megnézném õket! Jah és a pecselés témában, bocs én másik pecsre gondoltam. Az 1.1 es pecs az kell hogy játszhass. Ha pedig nem találj akkor reinstall-álld, ha úgysem mûködik akkor valószínû hogy rosszul van írva a játék. Persze ha nem kalóz akkor végképp nem tudok segíteni. Sok szerencsét a játékhoz!
KILLER2
Hát azért tudod ez nem egy neház játék, valamint kb 2 oldal csalás van hozzá és te még aimbotot is akarsz, ami amúgy nem értem, hogy miért jó, mert kb nem érsz vele semmit. Kardozós játékban kb szart se ér az a célkereszt. Fegyvernél jöhet max jól, de hát nem igaz, hogy nem lehet ennyit célozni, azon felül, hogy a játéknak kb 5%-a igényel fegyvert, + néha multiban funoláskor, de akkor is a lámaság leg teteje az aimbot. De ha annyira kell, tudod a jó öreg SGs szöveget, 'google a barátod'.

Iceman2007
thx a semmit

Muki100

Iceman2007
aimbotot honnan szerezhetek a jedi academyhez? pls valaki nem tudna segíteni?

kas123
az xfire szerint összesen 39 magyar ja szeró van 😊

nekem épp ezért kell a patch mert anélkül kb 15 szerver van és abból 1 magyar patchel meg a gamespy szerint legalább 100 és kb 10 magyar
kas123
igen 😊

Muki100
Javíts ki ha tévedek, de patch nélkül csak 1.0 szervereken tudsz multizni nem?

KILLER2
Szeritnem meg kell az a patch, nem véletlenül van az. De meg lehet próbálni nélküle is.

Szerintem ne pecseld! Nekem pecselés nélküli is megy és még multizni is tudok! Csak a The all seeing eye progit töltsd le és azzal futtatsd a multit!
KILLER2
Fogalmam sincs. Ha rendesen fel van téve a játék, akkor kell tudnia patchelni.

sziasztok!
most tettem fel a jk-t és patchelés elött kiírja hogy not found!!
mért nem tudom patchelni?
Meegy!Muki neked és killernek nagyon köszönööm a segítségetek
KILLER2
Azért, mert az ZIP-es. Installerest szedj le.

De figy. Én nem installáltam mert nem tom hogy hol van. Mondom nincs exe fájl csak egy bat. Fogalmam nincs mit csináljak.
Muki100
szerintem simán rosszul raktad fel...úgy az optimális ha a Gamedata-n belül csak a base és az MBII könyvtár van, azon kívül más bezavarhat neki. Remélem ha nem értesz hozzá nagyon akkor inkább az installerre bíztad magad nem pedig magad csomagolgatod a zipet.

Én letöltöttem a moviebattles 2 -t a moviebattles.com ról de nem tudom hogy mit csináljak vele. Van egy olyan fájl hogy play mbII.bat és azt elindítom és nem csinál semmit. Vagy egyáltalán át kell vhova másolni a pályákat? Különben csomó szervernél azt írja ki hogy nem találja a droideka2h2s2 vehicle-t és nem tom hogy ilyenkor mit tudnék csinálni. Töltsem le újra egy másik oldalról? Vagy nektek nem volt ilyen problémátok? Kérlek segítsetek mert nagyon szeretnék a dotf mapon jáccani, és létszi írjátok le hogy ilyenkor mit hova csomagolja/másoljak ki. A válaszotokat elõre is köszönöm:Spain
Muki100
Az alap mb2 installerrel együtt jön. Az a jó verzió.

KILLER2
Hát duel of fatest én se tudom. Régebben megvolt, de már nincs és nem is találom neten se. Pedig jó map az. Ha a klánba szeretnél jönni, akkorez az oldalunk.

Nem tudja valaki hogy honnan lehet leszedni a Duel of the Fates mapot? Nagyon kellene!
kas123
www.cheaterakaroklenni.hu? vagy www.szanalomanegyzeten.hu?

Iceman2007
csá valaki nem tudja hogy honnan tudnék letölteni a jedi academyhez aimbotot?

Köszönöm a meghívásod. Szívesen elfogadom. Csak akkor az MSN-edet szeretrném elkérni. De nem tudod hogy honnan tudnám esetleg letölteni a jó verziót? Egyáltalán te már jáccottál a duel of the fates mapon?
KILLER2
Persze, kllnom is van. Bár mostanában egyre kevesebbet játszok, viszont jöhetnél klánba is, ha akarsz és még nem vagy bent egybe se. Kezdünk megfogyatkozni, azért régi játék már ez. Kéne egy kis utánpótlás.

Aha én is azt hittem és van is róla kép a players mappában de nem enged belépni. Lehet hogy hiányos a letöltött fájl. Majd megpróbálkozok egy másikkal. Különben te szoktál multizni?
KILLER2
Elvileg mellékelve kell, hogy legeyn a pályájoz, ha egyszer benne van.

Sziasztok! Nekem az a kérdésem lenne hogy én multiplayerezek és a duel of the fates vagyis az mb2_dotf nevezetû mapon megyek. Amikor betöltené a mapot azt írja ki hogy nem találja a droideka vehicle-t és ezért nem jáchatok. Kérlek ha tudtok segíteni akkor válaszoljatok pontos linkkel. A jk3files.com ot máe néztem és én ott nem találtam. Válaszotokat elõre is köszönöm.
KILLER2
Én sem tudom, de szerintem valami cg_draw-al kezdõdõ dolog lesz, esetleg g_ vagy ha egyik sem, akkor sima cg_. Beírod valamelyiket, nyomsz egy tabot és kiadja az úgy kezdõdõ patrancsokat, ha annyira kell, csak megtalálod.

kas123
seta = / 😄 tehát vagy seta vagy / 😛 (az eleje, am nemtudom h mi a parancs 😛)

Iceman2007
csá mit kell beírnom a konzolba hogy lássam pl.: az ostromoknál a tárgyak "életét" addig tuti hogy /seta utána meg mi kõ?