Jedi Knight 3: Jedi Academy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Apropó, most jön ki majd az új UU KT (Ultra Utility Killtracker) amely elvileg már olyanokat fog tudni, mint számolni egy szerver hogy hány kill-t szereztél, és olyan hangok lesznek beleépítve, amelyeket jól ismerünk asszem a quake-bõl (monsterkill, headshot, stb) Továbbá moddereknek nyújt majd több lehetõséget a kibõvített !trace parancs, amely elmondja a textúrák dir-jét, origin, stb...

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Azért most se olyan rossz, leszámítva hogy már mindenki mindent jobban tud a másiknál, mindenki verseng. Én személyszerint már csak a lugormodot és a modolást látom értelmesnek ebben a játékban.

kas123
A jk3 multija sokkal rosszabb mint volt 2 éve.
Akkor még normális emberek jártak fel, nem volt álnevezés meg hasonló sz@rságok. Mindenki funból tolta :).

Legend Killer
ezer kösz.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Bocsánat, Dark Forces. Egy 's' betû lemaradt.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Jedi Knight: Dark Force (2 részes, FPS 1997 és 1999), Jedi Knight 2: Jedi Outcast (FPS) és Jedi Knight 3: Jedi Academy (TPS).

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Legend Killer
oké és a jk1 nevét még megtudhatnám? :D amúgy én1szóval se mondtam, hogy haldoklik :D.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Ám a jk2-nek nem lett olyan láma az sp-je sem az mp-je sem. Annyi az mp-vel hogy akkor még ennyit tudtak nyújtani. Az sem igaz hogy azt hiresztelik hogy haldoklik a jk3. Nem haldokolhat, ugyanis még a jk2-ben is van minimum 30 nagyon aktív szerver, jk3-ban pedig több mint 500 szeró van, ami él. Szal lehet hogy kevesebb a cs:s 10 000-res átlagánál, de azért ez se haldoklás...

Apropó, a jk2 sp-je elég nehéz...

Legend Killer
és kösz :). az infot.

Legend Killer
Ja, akkor oké :DD, nem rég letöltöttem, nah, meglesem a 2-t is majd, ha a 3-t végig vittem megint.

kas123
Jedi Knight 2 Jedi Outcast

Legend Killer
JK2nek mi a full címe? Leszedném.

Legend Killer
hmmm... oda eddig nem tudtam beülni :S :D, majd kipróbálom minnyá, kösz.

KILLER2
Ja, JK3nak a mutlija lett fasza. Az egyjátékos szerintem elég gyenge. Rövid és az a feeling sincs már meg benne, mint a JK2ben, olyan semmilyen az egész. Nem mondom, hogy rossz volt, de nálam csak egy erõs közepes. A multit viszont 3 évig játszottam, az nagyon jó lett.

Töltsük le az internetet!

jk2-é hosszabb és jobb volt. jk3 multija viszont jobb.

csak én gondolom úgy hogy a single player része nagyon rövid a játéknak?
Muki100
Van egy kis ágyú egy dombon amivel elég gyorsan kinyírod.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Legend Killer
Hoth bolygón, hogy kell a köcsög birodalmi lépegetõt legyõzni? :@ :S egy mini lépegetõrõl van szó.

szerintem marhára mindegy mid van

felraktam a játékot, csatlakoztam egy szerverre, beállítottam magamnak két kardot, gondoltam kipróbálom.

kattintgatok, nyomkodom az oldalra meg elõre gombokat és mindenkit levágok, nem nagy varázslat.
Legend Killer
amcsik rulz :D.

nem amcsit mondtam. angolt. Britt. tudod. xD

Muki100
azért van annyi euro szerver hogy az amcsikhoz ne kelljen járni...

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Legend Killer
:D, grat néked... voltam amcsi szerón :D... a salapálás továbbra se emgy, de ott normálisak, ja.

lol. nos ezért mondom, a magyar szervereken ezt leszarják, még akkor is ha be van írva a motd-be hogy ne lámulj. Mindenesetre én hálistennek középfokú szinten tudok angolul, szal angol klánba is vagyok... és meg kell mondjam elszomorító a magyarok helyzete.

Legend Killer
de lehet nem is volt má a pofájám bõr :DD.

Legend Killer
ja értem... és ráadásul klános volt a geci :@ :D... biztos gizdul, hogy tud salapálni a karddal... a helyében nekem égett volna a pofámról a bõr, egy rúkit lecsapni.... naaagy diiicsõssségg... de ott volt a klán társa is és le se szarták... faszom.

viszont angolul nem nagyon tudok, a külföldi szerók hátránya ez :D.

Legend Killer
ok
kár
:(
me már régebben is játszottam, voltam is itt a topikban Dexantreal néven... és nem ragadt rám semmi, pedig nagyon próbálkoztam :S :S.

ja, és miért ne? pont te irtad le:
"hülye fasz baszki, míg álltam, oda ugrott és ketté vágott se szó se beszéd, utálom az ilyeneket." -ezek a lámák, aka lámulnak ha le van eresztve a kardod. Csak a magyar szervereken nem tilos, ki nem állhatom õket :S

hát, én is magamtól tanultam meg, szal... Én inkább moddereket tanitok, harcolni én se tudok olyan jól. Ám a a sima kard vörös és sárga stílusban a leghatásosabb, csak tudni kell kezelni. (tulajdonképpen ja+ szervereken a két kard szart se ér, ám a kétvégüvel (staff-al) is el lehet bánni az ellenfelekkel.

Legend Killer
késõ :D... és miért ne? te játszol még, tanítanál engem?

jótanács: NE menj magyar szerókra.

Legend Killer
nem.
más szervernél beenged :S.

és vki tanítana multiban? levágnak, mint a szart... hülye fasz baszki, míg álltam, oda ugrott és ketté vágott se szó se beszéd, utálom az ilyeneket.

xfire: louie20

tûzfal?

Legend Killer
Updateltem, akkor miért nem enged be? Mindig csak számol és számol, de nem látok eredményt a bejutásra, pedig magyar szerók xfire-n.

baly94
Hogy rendesen? Esetleg ha a szerver.cfg megcsinálná nekem vki az jó lenne:)
rendesen beállítottad a server.cfg-t? a hitch warningal ne törõdj.

baly94
A 'hitch warning:'<----ide ír mindíg mást. És ha a szerver megvan akkor mondjuk az IP-re keressek rá? Mert azzal se találtam meg.
baly94
a szám helyére mindíg mást ír. És ha meg is van hogy keressem meg???
baly94
Hitch warning: 6393 msec frame time<------a végén ezt írja ki
kas123
ez
itt a letöltések menü és rájösz, h mit kell megnézned

konfiguráld a server.cfg-t. A bat fájlok normálisan elindítják a szervert, a server cfg-t pedig betöltik. De ha lehet ne az autostart-al inditsd, hanem a start_without_raven_dedicated-el.

baly94
Ezt nem igazán értem:
"1.: start_japlus_autoRestart_dedicatedServer.bat a japlus mappában + egy server.cfg"
mindkettõ megvan de hogy adjam össze õket?
baly94
helyesbítek. HOGY lehet szervert csinálni?<#vigyor4>
Mert nem sokat derítettem eddig ki
otthon :P de mért akar mindenki szervert? >.<

baly94
Hol lehet jó szervert csináltatni???
Köszi szépen! Próbálkozni fogok, szeretném végigjátszani.
KILLER2
Igen, gugli a barátod. Amúgy a JAhoz nem kell crack. A legegyszerûbb egy CDkép. Beteszed daemonba, azt kész.

Töltsük le az internetet!

Köszönöm. Tudsz valami helyet ahonnan lehetne cracket szerezni? Vagy csak simán elég gugli a barátom?
kas123
crackhiba

Sziasztok!

Nekem az a kérdésem volna, hogy tud e esetleg valaki valamit arról, hogy miért van az, hogy a Jedi Knight: Jedi Academy amikor megy a kiképzés akkor miért fagy le teljesen és nem lehet semmit csinálni és a gépet is újra kell indítani. Elõre is köszi:)