Jedi Knight 3: Jedi Academy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig 2-3 éve már játszottam vele és akkor jó volt
***FC BAYERN FOREVER NUMBER ONE***
Töltsük le az internetet!
Tahát ami a lényeg: A Crack feleslege, úgyis csak baj van vele, sokkal jobb CD image-t betölteni.
segítsetek légyszi! köszi!
Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2
Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2
Tegnap ujra telepitettem az XP-t és utána rögtön a jedi-t is meg az update patch-t ami a multiplayerhez kell.De utána próbáltam multizni beléptem a játékba és semmilyen szervert se talált, semmit se irt ki semmilyen hibaüzenetet .Mi lehet a gond? eddig az XP ujratelepitése elött jó volt és állandóan multiztam.Help!!!!Valakinek volt már ilyen?
Nem tudja valaki, hogy honan lehet letölteni a Star Wars Jedi Academy: Knight of the Force-t?
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
Szeretném megkérdezni hátha tusjátok, hogy a JAM Kill Tracker 3.0 fiexed, de úgy egyátalán az összes JAM Kill Tracker miért nem mûködik nállam megfelelõen? Mert ha megölök valakit, vagy meghalok, és beütöm hogy !stats ugyan úgy nulla marad minden. És a szövegek pl Duel kedeténél végén mikor nyerek vagy vesztek, azok sem jelennek meg. De pl a hide play next prev, meg az iolyen parancsok jók. Mellesleg az tény hogy ha a /name-t beütöm akkor jól menne, de nekem még is szar. Tudod ez ellen tenni valamit?
Ha gondolod megoszthatod velünk, hogy crackelt-e, mit ír ki, esetleg, hogy milyen a géped, oprendszered. Azért annyira nem értünk ehet, hogy kitaláljuk, hogy mi a bajod és rögtön megoldjuk.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Itt az oldal ha érdekel valakit: www.kotf.com
Azt szeretném kérdezni hogy tudjátok e hogy hogyan lehet kirántani a sithek kezébõl a fénykardot?
Aki tudja, várom a válaszát!<#help>#help>
Szerintem az agy azt érzékeli hogy a sok frissítésrõl kevésre vált, még akkor is ha az a kevés is folyamatosnak látszik. De ez csak az én elképzelésem.
A Q3hoz képest amúgy nekem is nagyon ugrál az fps. De ez a játék már csak ilyen.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa