Jedi Knight 3: Jedi Academy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem azt akkor írja ki, ha nem a megfelelõ drive-ba mountolom be. Ezt úgy értem, hogy csak azon a meghajtón fogja érzékelni a játék a deamonba, amelyikbe telepítetted.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

KILLER2
Fú, hát ez érdekes. Ha valami eszembe jut, írok.

Töltsük le az internetet!

windows xp-t használok (sp3). megvolt nekem már régóta ez a játék, csak a cd-t már nem olvassa be a meghajtó, ezért letöltöttem újra. bemountolom, feltelepítem, ha crack nélkül indítom, akkor a szokásos "wrong disc inserted" hibaüzenet fogad. crackelés után indul a konzol, megpillantom egy pillanatra a fõcímet is, aztán szó nélkül kivág az asztalra. ugyanez a multiplayerrel is, és a játék csökkentett módjával is. szerintem valami a hardverrel nem tetszik neki (laptop, nem játékra tervezve), de azért egy Q3 motornak futnia kéne rajta (tudtommal Q3 motor van benne). a játék autorunjában lévõ system analizátor egy failt sem ad. elvileg simán futnia kéne, mert a JK2 is megy ezen a gépen, sokkal nem tud többet a JA. próbáltam úgy is, hogy átállítom a színmélységet 16 bites-re, de nem használ.

hát elsõ körben nekem ennyi jutott eszembe, és mivel nem lett jó, ezért írtam be ide :)

KILLER2
Ezek a relasek tudtommal csak annyiban különböznek, hogy másik csapat crackje van mellékelve. Egy játék készült, nyilvánvalóan így tök egyforma az összes, mivel a játékba nem nyúlnak bele.
Megkérhetlek, hogy írd le, hogy milyen oprendszerre akarod feltenni a játékot és pontosan milyen hibát ír ki vagy mit csinál, hogy nem indul? Hátha tudok segíteni.

én meg elárulom hogy nem egyfelé release van a neten és gyanítom, hogy én egy olyat szedtem le, amihez kell crack. és se anélkül, se azzal nem indul.

jaja. Helló Killer :D

KILLER2
Most nem olvasom végig, hogy mirõl van szó, de amint látom crackrõl. Elárulom, hogy a JK-hoz valóban nem kell crack. CD képpel mûködik.

Én csak azt tudom hogy nekem nem kellett crackelni O_O csak a patch-et felrakni

crack nélkül alapban nem jó. a releaseben pedig alapban benne van a crack (razor 1911), így nyilván használni kell

kas123
azért nem jó mert crackelted...
kérdés: 1 játékot amihez nem kell crack, minek crackelnek az emberek?! o.O

Apropó, nem tudna valaki segíteni nekem, aki lehetõleg szerverbirtokos ezen a fórumon: az lenne a problémám, hogy nem tudok beépített vehicle-öket spawnolni a szerveremen. Már a szerver cfg-be mindent beállítottam, és nem, a council admin logint se felejtettem el beírni, és nem, nem véletlenül elírom a dolgokat. Például, van a naboohills21 map, abban vannak egyedi jármûvek. Azokat szépen be is executoltam a kis consolomba, és lehet õket spawnolni is. Ám valamiért, olyanokat mint a tauntaun, vagy a tie-fighter nem lehet. pl /npc spawn vehicle tauntaun <--semmi nem történik utána. Ám: /npc spawn vehicle n2 <--ez a naboofighter, amit külön kellet execelnem, ezt gond nélkül adja. Ötlet?

Hát a force grip-et, azaz fojtogatást a controls-force powers2 menübe kell beállítgatni elõbb. A legegyszerûbb módszer az ilyet csinálni, hogy beállítod õket az F.. billentyûkre (például F6) és megkéred az egyik szerver adminját hogy adjon EMP-t, amivel kifogyhatatlan lesz az erõd. Ott kipróbálhatod õket.

A másik, a melee, vagyis pofozós harcmûvészet egy fegyverként jelenik meg neked a kard mellet, olyan szervereken, ahol a server CFG-be nincs letiltva.

dragon11
Aha lehetséges, de azt melyik bill.el tudom csinálni?

force grip? melee dfa?

ja persze, de így sem jó

kas123
fojtogatás :)

dragon11
Hi.Multiplayerezek, törten, nevem Dragon(hun) igen xfireval csatlakozok.Ingame elég gyengus vok... nem rég kezdtem.A Black gyerek megfogta a saját kezét a padawanom nyakához vitte és ide oda vitt miközben a HP-m csökkent!!!!! ezt mivel csinálja?

Aki segítene megtanulni gamelni, ilyen alap "skilleket" alkalmazni annak HTX-t mondok.

KÖSZI.

kas123
crack-elted?

gyors segítségkérés: felraktam a játékot (hát nem eredeti), és mikor elindítom, a fõcímet még látom egy pillanatra, de visszadob a windows-ba azonnal. ötlet?

Érdekes valahogy nem jönnek azok a nagyon rendszeres map updatek amiket Master Tim(ilyen egoista, lol:D) ígért... Nem sikerült még összelopni a cuccot... Na viccet félretéve most én is leírom a véleményem a KotF-ról(most akadtam rá újra a játékra azért most :D ) Összességébe gusztustalannak tartom amit ez a Tim csinált... Egyrész mert legombolt az emeberekrõl egy csomó pénzt + összelpota azokat a dolgokat, amikkel más modderek esetleg hónapokat szenvedtek... Semmi bajom nem lenne ezzel ha valami "összegzõ pack" néven jönne ki a dolog, minden modder beleegyezésével, és nevével...Ez lenne a minimum. A kifogásokról: apa/anya/magymama/nagypapa rosszul lett inkább ne is beszéljünk... Na egy kis pozitív: Ha mindentõl amit az elõbb írtam elvonatkoztatok, és mondjuk olyan mod packént tekintek rá, akkor azt kell hogy mondjam, hogy nem rossz munka... Rengeteg fénykard, skin, sõt még ugye az erõ/fénykard balansz i egész ügyesen be lett lõve... Na csak én is ki akartam fejteni véleményemet a nagy 4 éve tartó KotF õrülettem kapcsolatban :D
XEMO
Igazatok van ezzel a "kieg"-gel kapcsolatosan, mert tisztára laggolt tõle a gépem... De miután leinstalláltam azután javult a helyzet....

Mr. XEMO alias Somogyi Zsombor továbbá AnarchyChampion

MarkBlade
Fel bírta tõlteni? És anyukája jól van mert múltkor rosszul lett és azért nem ment :) Egy vicc a faszi..
kas123
le vagy maradva :D azóta már kijött a part1 :P

MarkBlade
Már vagy 20 éve kész van és többször próbálta feltõlteni de nem sikerült :D Egy nagy átverés ez az egész egy verzió jött ki 2 csata.. Boba -val.. Kamu..<#levele>
szia killer :o

XEMO
Jo van, arrol a temarol lemaradtam.
Segaz.
Lehet h lemaradtam, de ha vmi uj van, szoljatok.
Ja irtatok ezt a virust a KotF-fal kapcsolatosan.
Mi is ez pontosan (azon kivul h nem artalmas)?

Muki100
<#csodalk>
nézd meg ennek az oldalnak az alján a véleményeket róla.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

XEMO
Ha vkit erdekel akkor van egy kieg. a JK3hoz.
A neve Knights of the Force (KotF).
Egy torok programozo keszitette 4 even keresztul de az elerhetosege meg nem teljes.
A honlapot ide belinkelem nektek.
Knights of the Force

Oké. Köszi. Megpróbálom
KILLER2
Ha egyre gondolunk (és szerintem igen), akkor ez egyszerû. Skint vagy pályát akar letölteni. A pályát szerezd be, mondjuk a jk3files.com-ról, valamint az opciókban keresd meg az autómatikus letöltés vagy valami ilyesmit és kapcsold ki, így a skineket nem próbálja meg lehúzni a szerverrõl, hanem kyle-t mutat helyettük. így jó lesz.

kas123
mit ír ki PONTOSAN!?

Hi! feltetettem a JA-t, feltettem hozzá az 1.01-es patchet meg a JAplus modot és amikor egy szerverre fel akarok menni mindig hiányzik vmi, mindig le akar tölteni vmit de nem tudja leszedni. gyakorlatilag semmilyen szerverre nem tok felmenni mer hiányzik vmi. Tud vki megoldást? Elõre is köszi!
Muki100
jk2files.com

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Hi nem tud vki vbmilyen oldalt, ahol kiegészítõk vannak a jk3-hoz?
<#vigyor3>
Császtok!
nekem is nagyjából ugyanaz a gondom mint HIE-nek... egyszerûen lehetetlen továbbjutni miközben mentek.
nagynehezen , hogy megismételtem az utolsó küldetést eljutottam a Hoth ig és a fogolyszöktetõs pályáig , de tovább nem, mert a küldetés végén újból visszarakott az elsõ 5 küldetéshez.

a megoldás , amit KILLER2 írt mûködik?

köszi elõre is !
KILLER2
Vista?

Feltettem a játékot, elindult, hamar be is töltött, de amint betöltött annyira szaggat, hogy elképzelni nem lehet. A gép biztos, hogy nem hibás (core 2-es proci, 2 Gb ram)nincs valami tippetek?
HIE
Köszi a tippet, kipróbálom.

KILLER2
Nem, ez így nem jó, egy küldetést csak egyszer lehet megcsinálni. Prübáld meg kiszedni a játék GameData/Base mappájából a jaspconfig és jampconfig fájlokat (fõleg az elsõ fontos, ezek tartalmazzák a jtáék összes beállítását. Utána mindent újra be kell állítani, de hátha) és a saves mappát is töröld ki. Ez a 2 tippem van most, fogalmam sincs, hogy mi lehet a baj.

HIE
3 hónap után megint feltetem a Jedi Academy-t. És egy érdekes dolog áll fenn, vagy nem tom. Korábban tökéletesen mûködött, de most, és miután újratelepítetem, azután is van az elsõ 4 küldetés. Pl elkezdtem a Droid visszaszerése missziót, akkor azt rendesen el is menti, hogy azt már nem lehet. Elkezdek egy másikat. (pl segélykérés nem tom hol) akor az lesz elmentve, és úgy veszi mintha a Tatooine-it még meg se csináltam, csak az újat menti el. Volt már valakinek ilyne problémája? Mitõl lehet? Vagy csak rossz a memóriám, és eddig is így volt?

KILLER2
Csá!

CSÁ!

Intel Core 2 Extreme QX9775, ASUS Maximus Extreme, Kingston 8GB DDR3, Ati Radeon HD 5870, 8TB WD HDD, Sound Blaster X-Fi Elite Pro, Chieftec 1200W, Samsung 63\" Full HD Plazma

Hello!
Van 1 kis gondom az MB2vel ma irta ki mindenhova ahova szerettem volna csatlakozni: Vmi Bg Temp
Iceman2007
hello
azt szeretném megkérdezni, hogy a mbII-ben készített videókat hogy lehet dat-ból valami másba konvertálni?
elõre is köszi

XEMO
így azok egyszerûen nincsen vastagon szedve...

XEMO
jelöltem volna ha engedte volna az sg... <#conf>

XEMO
javítok:
szóval ha vásároltál egy eredetit akkor egyszer beteszed a gépbe és Nero-val, Alcohol 120%-kal, CloneCD-vel vagy akármien cd/dvd író-másoló programmal lemásolod image fájlba (cd-képbe) <Kiterjesztések: *.nrg, *.iso, *.bin + *.cue, *.mds, *.ccd, stb.>
innentõl fenn lesz a gépeden és nem kell koptatnod az eredeti cd-det...
további teendõk: a cd-képet behelyezed egy Image Drive-ba (Virtuális meghajtóba) és onnan futtatod mint cd-t
Virtuális meghajtó generálására legjobban alkalmas program a
Daemon Tools, de a Nero és az Alcohol 120% is képes a feladat végrehajtására...
(Hivatkozásokat zöld színnel jelöltem...)

XEMO
javítok:
szóval ha vásároltál egy eredetit akkor egyszer beteszed a gépbe és Nero-val, Alcohol 120%-kal, CloneCD-vel vagy akármien cd/dvd író-másoló programmal lemásolod image fájlba (cd-képbe) <Kiterjesztések: *.nrg, *.iso, *.bin + *.cue, *.mds, *.ccd, stb.>
innentõl fenn lesz a gépeden és nem kell koptatnod az eredeti cd-det...
további teendõk: a cd-képet behelyezed egy Image Drive-ba (Virtuális meghajtóba) és onnan futtatod mint cd-t
Virtuális meghajtó generálására legjobban alkalmas program a Daemon Tools, de a Nero és az Alcohol 120% is képes a feladat végrehajtására...

XEMO
gyerekek a crack felesleges...
ha másolt az eredeti akkor úgy is fogja észrevenni a gép h az egy image fájlt használsz amihez NEM KELL CRACK!
Capise?

XEMO
még mindig a single-el vacakoltok? o.O
mostanra mindenkinek a multival kéne nyomulnia a neten...
sebaj...
próbáljátok ki...