5868
Jedi Knight 3
-
#5308 Jedi Knight 2 Jedi Outcast -
#5307 JK2nek mi a full címe? Leszedném. -
#5306 hmmm... oda eddig nem tudtam beülni :S :D, majd kipróbálom minnyá, kösz. -
#5305 Ja, JK3nak a mutlija lett fasza. Az egyjátékos szerintem elég gyenge. Rövid és az a feeling sincs már meg benne, mint a JK2ben, olyan semmilyen az egész. Nem mondom, hogy rossz volt, de nálam csak egy erős közepes. A multit viszont 3 évig játszottam, az nagyon jó lett. -
tomonor #5304 jk2-é hosszabb és jobb volt. jk3 multija viszont jobb. -
Mirk #5303 csak én gondolom úgy hogy a single player része nagyon rövid a játéknak? -
#5302 Van egy kis ágyú egy dombon amivel elég gyorsan kinyírod. -
#5301 Hoth bolygón, hogy kell a köcsög birodalmi lépegetőt legyőzni? :@ :S egy mini lépegetőről van szó. -
Mirk #5300 szerintem marhára mindegy mid van
felraktam a játékot, csatlakoztam egy szerverre, beállítottam magamnak két kardot, gondoltam kipróbálom.
kattintgatok, nyomkodom az oldalra meg előre gombokat és mindenkit levágok, nem nagy varázslat. -
#5299 amcsik rulz :D. -
tomonor #5298 nem amcsit mondtam. angolt. Britt. tudod. xD -
#5297 azért van annyi euro szerver hogy az amcsikhoz ne kelljen járni... -
#5296 :D, grat néked... voltam amcsi szerón :D... a salapálás továbbra se emgy, de ott normálisak, ja. -
tomonor #5295 lol. nos ezért mondom, a magyar szervereken ezt leszarják, még akkor is ha be van írva a motd-be hogy ne lámulj. Mindenesetre én hálistennek középfokú szinten tudok angolul, szal angol klánba is vagyok... és meg kell mondjam elszomorító a magyarok helyzete. -
#5294 de lehet nem is volt má a pofájám bőr :DD. -
#5293 ja értem... és ráadásul klános volt a geci :@ :D... biztos gizdul, hogy tud salapálni a karddal... a helyében nekem égett volna a pofámról a bőr, egy rúkit lecsapni.... naaagy diiicsőssségg... de ott volt a klán társa is és le se szarták... faszom.
viszont angolul nem nagyon tudok, a külföldi szerók hátránya ez :D. -
#5292 ok
kár
:(
me már régebben is játszottam, voltam is itt a topikban Dexantreal néven... és nem ragadt rám semmi, pedig nagyon próbálkoztam :S :S. -
tomonor #5291 ja, és miért ne? pont te irtad le:
"hülye fasz baszki, míg álltam, oda ugrott és ketté vágott se szó se beszéd, utálom az ilyeneket." -ezek a lámák, aka lámulnak ha le van eresztve a kardod. Csak a magyar szervereken nem tilos, ki nem állhatom őket :S -
tomonor #5290 hát, én is magamtól tanultam meg, szal... Én inkább moddereket tanitok, harcolni én se tudok olyan jól. Ám a a sima kard vörös és sárga stílusban a leghatásosabb, csak tudni kell kezelni. (tulajdonképpen ja+ szervereken a két kard szart se ér, ám a kétvégüvel (staff-al) is el lehet bánni az ellenfelekkel. -
#5289 késő :D... és miért ne? te játszol még, tanítanál engem? -
tomonor #5288 jótanács: NE menj magyar szerókra. -
#5287 nem.
más szervernél beenged :S.
és vki tanítana multiban? levágnak, mint a szart... hülye fasz baszki, míg álltam, oda ugrott és ketté vágott se szó se beszéd, utálom az ilyeneket.
xfire: louie20 -
tomonor #5286 tűzfal? -
#5285 Updateltem, akkor miért nem enged be? Mindig csak számol és számol, de nem látok eredményt a bejutásra, pedig magyar szerók xfire-n. -
#5284 Hogy rendesen? Esetleg ha a szerver.cfg megcsinálná nekem vki az jó lenne:) -
tomonor #5283 rendesen beállítottad a server.cfg-t? a hitch warningal ne törődj. -
#5282 A 'hitch warning:'<----ide ír mindíg mást. És ha a szerver megvan akkor mondjuk az IP-re keressek rá? Mert azzal se találtam meg. -
#5281 a szám helyére mindíg mást ír. És ha meg is van hogy keressem meg??? -
#5280 Hitch warning: 6393 msec frame time<------a végén ezt írja ki -
#5279 ez
itt a letöltések menü és rájösz, h mit kell megnézned -
tomonor #5278 konfiguráld a server.cfg-t. A bat fájlok normálisan elindítják a szervert, a server cfg-t pedig betöltik. De ha lehet ne az autostart-al inditsd, hanem a start_without_raven_dedicated-el. -
#5277 Ezt nem igazán értem:
"1.: start_japlus_autoRestart_dedicatedServer.bat a japlus mappában + egy server.cfg"
mindkettő megvan de hogy adjam össze őket? -
#5276 helyesbítek. HOGY lehet szervert csinálni?
Mert nem sokat derítettem eddig ki -
tomonor #5275 otthon :P de mért akar mindenki szervert? >.< -
#5274 Hol lehet jó szervert csináltatni??? -
Viktor01 #5273 Köszi szépen! Próbálkozni fogok, szeretném végigjátszani. -
#5272 Igen, gugli a barátod. Amúgy a JAhoz nem kell crack. A legegyszerűbb egy CDkép. Beteszed daemonba, azt kész. -
Viktor01 #5271 Köszönöm. Tudsz valami helyet ahonnan lehetne cracket szerezni? Vagy csak simán elég gugli a barátom? -
#5270 crackhiba -
Viktor01 #5269 Sziasztok!
Nekem az a kérdésem volna, hogy tud e esetleg valaki valamit arról, hogy miért van az, hogy a Jedi Knight: Jedi Academy amikor megy a kiképzés akkor miért fagy le teljesen és nem lehet semmit csinálni és a gépet is újra kell indítani. Előre is köszi:)