5868
Jedi Knight 3
-
#5348 Érdekes. a birodalmi hajón csináltam pár npc-t... elfogytak, kettő meg hátul maradt, behívom Luke-t és ellenem fordul! Kilépek, visszatöltök, Luke megint ellenem D:, Rosh kiszabadításos mapján, Taspiron nemtom hányon meg már megint velem van :DD. -
#5347 ja és kas, ha multizol, játszhatnánk egymás ellen, garantálom, hogy te győzöl ellenem :D. mert szar vagyok, akárhogy igyekszem, semmi eredmény, csak azokat a nyavalyás kombókat tudom, de azért meg mindenki nyavalyog szerón :'(. ezért is kérem itt, meg mindenütt nagyon a népet, hogy legyen olyan jó hozzám és tanítgasson, de nem nagyon :S... mondjuk ma sikerült szerón rájönnöm1segítő kész emberkének köszönhetően arra, ha a két fénykard így összeakad és serceg, akkor hogyan lehet ellökni... bal egér gomb lenyomva :DD... már ezt is tudom, szal multiban eléggé lámi vok :( és szívese ntanulnék mindenkitől.
respect mindenkinek, meg peace. -
#5346 aha.
amúgy nem figyeltem és az volt a hiba, hogy egy ilyen kis kapcsolót nem nyomtam le asszem, de utána végre a Rancor megdöglött.
De mondom neked sokadjára: nem vagyok cheater, de most vérszemet kaptam ettől és picit elszórakozok vele single-ben :D. Multiban én becsületes vagyok :). És már régen is végig vittem a géjmet, hát akkor miért szenvedjek vele? :D Szal nagyon kösz a cheatet. -
#5345 npc spawn luke,kyle/jedi,jedi2,jedif,jeditrainer/reborn,tavion,desan... -
#5344 többi botot nem lehet berakni amúgy? :DD -
#5343 na mosmá megvan, tök poén :D.
nagyon kösz emberek a türelmetek :)
Csak a rancorhoz kell
kösz mégegyszer
de majd elszórakozok :D. -
#5342 tudom ám, így írtam és nem enged csalni :DD.
#5341: nem, mert régen is végig vittem már és semmi kedvem szenvedni, de nyugi, multiban nem csalok :P. -
Mirk #5341 nem bírjátok ki cheat nélkül? -
#5340 single playerben nem kell / jel a console parancsok elé
tehát:
shift+0 (lenyomni, console előjött)
devmapall (vagy) helpusobi 1 (beríni)
ezekután tudod használni a kódokat
-
#5339 sehogyse jó a cheat :S... és nemtom, hogy hol a szalag és milyen ládával csaljam oda a Rancort és van1energia mező is szal :S :S. -
#5338 okés, ezer köööööööösssz! -
tomonor #5337 o_O sp-be nem kéne azt írnia... Amugy próbáld a /helpusobi 1 -et is vagy /sv_cheats 1 ám az nem tuti hogy mukodni fog. VAGY /devmap t2_rancor -
#5336 na msot siekrült helyesen írnom, de azt mondja ezen a szerveren nem lehet csalni, hát lol...
DE NEM AKAROM VÉGIG SZENVEDNI MEGINT EZT A RANCORT ÁÁÁÁÁÁ! :D -
#5335 nade beírtam a kyle cuccot és nem... áhh mind1. -
tomonor #5334 /devmapall -
#5333 amúgy én beírtam a kyle féle csalást és semmi... nyomtam entert, nullát, de semmi, mi kell, hogy aktiválja? -
#5332 De má megoldottam közben, felugrottam ott oldalt a falra. -
#5331 faszom, annál a felhővárosnál a laktanyára megint nem tudom lerakni a jelzőt Wedgnek, vagy kinek :S :D... nem tudok kiugrálni felülre :S. -
tomonor #5330 shift+0 ... -
#5329 én inkbáb oda dobtam kardom és összeesett.
#5328: kösz :DD. de ne kérdezd, mer én nemtom, azé kérdeztem én :P :D. -
#5328 shift 0? -
Mirk #5327 leválik a pajzs, odamész és ráütsz kettőt aztán visszahátrálsz két lépést
megint odamész megint ráütsz
sérülés nélkül le lehet verni őket -
#5326 és amúgy hol van singleben konzol ahova a csalát belehet írni? :D nullára nem jött elő :D. -
#5325 Leöltem a droidokat és nem csaltam :P, de minden létező fegyverem kiürítettem :D. Ám rájöttem a dolog nyitjára. Eléjük állok1méterre, vagy kettő és mikor a pajzsuk leváll1pillanatra, fény kard eldob és K.O. :DD. -
#5324 azt hiszem nincs elektromosom, hődetonátorom van, kösz infot, akkor szenvedek vele.
#5323: :DD, thanks, végső soron ez lesz. -
tomonor #5323 vagy csalással
/devmapall
/god
/npc spawn kyle
/give all
/noclip
/npc spawn mutant_rancor
/npc spawn vehicle atst_vehicle
xD -
#5322 Javaslom az elektromos puskát ha azt választottad, ha nem akkor marad a többi fegyver, illetve a robbanós cucc amit magaddal vittél is kivételesen hasznos ennél a résznél. -
#5321 amúgy nekem vmiért a felvágásra és az ünneplésre multiban ugyanazt mondja :S, csak a kardjával csinál mást, de régen nem volt ilyen :S.. lehet nem izé szerver, JA, vagy mi? :S bár ne mhiszem, na midn1, csak így picit szar és uncsi :D. -
#5320 én le vagyok maradva mindenkitől :) és nem hiszem, hogy pro leszek :S :D. -
#5319 Hogy kell ezeket a geci robotokat kinyírni? Véletlen megöltem egyet :D, de már nemtom, hogy, asszem fénykard dobálással, de az se biztos, mert a többi nem döglik meg, akárhogy dobálgatom :D... ugrálok, mint a bakkecske néha, meg futok összevissza és villámozgatok is :DD... pls heeeeeeeeeeeelp meeeeeeeeeeeee!!!!!!! :D
-
tomonor #5318 Apropó, most jön ki majd az új UU KT (Ultra Utility Killtracker) amely elvileg már olyanokat fog tudni, mint számolni egy szerver hogy hány kill-t szereztél, és olyan hangok lesznek beleépítve, amelyeket jól ismerünk asszem a quake-ből (monsterkill, headshot, stb) Továbbá moddereknek nyújt majd több lehetőséget a kibővített !trace parancs, amely elmondja a textúrák dir-jét, origin, stb... -
tomonor #5317 Azért most se olyan rossz, leszámítva hogy már mindenki mindent jobban tud a másiknál, mindenki verseng. Én személyszerint már csak a lugormodot és a modolást látom értelmesnek ebben a játékban. -
#5316 A jk3 multija sokkal rosszabb mint volt 2 éve.
Akkor még normális emberek jártak fel, nem volt álnevezés meg hasonló sz@rságok. Mindenki funból tolta :). -
#5315 ezer kösz. -
tomcsa4 #5314 Bocsánat, Dark Forces. Egy 's' betű lemaradt. -
tomcsa4 #5313 Jedi Knight: Dark Force (2 részes, FPS 1997 és 1999), Jedi Knight 2: Jedi Outcast (FPS) és Jedi Knight 3: Jedi Academy (TPS). -
#5312 oké és a jk1 nevét még megtudhatnám? :D amúgy én1szóval se mondtam, hogy haldoklik :D. -
tomonor #5311 Ám a jk2-nek nem lett olyan láma az sp-je sem az mp-je sem. Annyi az mp-vel hogy akkor még ennyit tudtak nyújtani. Az sem igaz hogy azt hiresztelik hogy haldoklik a jk3. Nem haldokolhat, ugyanis még a jk2-ben is van minimum 30 nagyon aktív szerver, jk3-ban pedig több mint 500 szeró van, ami él. Szal lehet hogy kevesebb a cs:s 10 000-res átlagánál, de azért ez se haldoklás...
Apropó, a jk2 sp-je elég nehéz... -
#5310 és kösz :). az infot. -
#5309 Ja, akkor oké :DD, nem rég letöltöttem, nah, meglesem a 2-t is majd, ha a 3-t végig vittem megint.