Jedi Knight 3: Jedi Academy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
Szeretném megkérdezni hátha tudjátok hogy mivan akkor ha csinálok 1 szervert, Japlus-ban bevan ütve a CFG-be ezek:
-seta sv_master1 "masterjk3.ravensoft.com"
-seta sv_master2 "master0.gamespy.com"
-seta sv_master3 "master.qtracker.com"
-seta sv_master4 "clanservers.net"
-seta sv_master5 "masterjk3.ravensoft.com"
És a JKA keresõje így sem látja. De ha átkapcsolok kedvencekre akkor ott igen. Még az ASE is látja a szervert. De a JKA szerver keresõje a kedvencek fülén kívül sehol. Mi lehet a baj?
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Nem tudom, hogy innen nézted-e, de itt asszem a fórumon van leírás admin kardhoz.
De azért kiváncsi vagyok hogykell csinálni, fõleg ezek után.
Hogyan lehet admin kardot csinálni? Mert én kiválasztok 1 kardot, packskape-val megnyitom beírom hogy damagescale 200 elmentem restartolom a szervert behívom a kardot és nem jó. Egyszerüen nemsebez csak ugyan olyan szarúl mint a többi kard. De miért?
Szvsz ezeknek a föbb címeknek kéne a FAQ-ban lenniük:
- Alap dolgok az alapjátékról
- Szervercsinálás az alapjátékban
- Modok és kiegészítök használata
- - Mapok, Skinek, jármüvek, stb telepítése és használata
- - Japlus
- - - Kliens oldali mod használata
- - - Szerver oldali mod használata
- ... stb
Ha lesz idöm rá akkor talán én is megcsinálhatnám. De csak akkor ha innen senkinek sincs kedve/motivációja hozzá.
Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"