4108
| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
#456 Bocs elírtam a másikat 4. kocsit:) -
#455 adjá' gázt :)) -
#454 Addig tartsd nyomva, amig be nem indul:) -
#453 Hogy a halálba indítom be a Formula 2000-est??? lefáraszt rendesen, van valami rejtett gomb? mer az indítóra rábökök kicsit felpörög de nem röffen be... -
#452 netKar Theme by Kunos :) WMV, 5Mbyte
-
#451 sikerült aktiválni -
#450 Mondjuk ez elég brutál :)))
- kép -
#449 lentebb irtam, hogy a koszos sisakplexi tisztítása: L -
#448 Ja, közben rájöttem, hogy fixen befog a fékem...ezért voltam lassú tegnap a Nippon futamon vzze, mindegy.
Szal nem tom, ma megnézegetem alaposabban, de lehet hogy Alex neked egyre jobban bejön a hang :), de nekem a szőr feláll tőle...kb. mint anno a Street Road.
Aztán enyhén szólva beájúltam, mikor pár kör után benyomtam a replay gombot, és kiszálltam az autóból, hogy a pálya mellől is megnézzem hogyan csapattam...ott lelkendeztem hogy micsoda jóság, mentem...mentem (kicsit lassan ugyan :) )
Szal egészen addig lelkendeztem, amig rá nem jöttem hogy vagy visszaballagok, vagy kilövöm a játékot, mivel az esc-re behozott menüben sehova nem tudtam kattintani..az egér beragadt vhova középre, egyébként meg fps nézet dominált..szal nem tudtam kezelni a menüt (billre se(!)).
Jó visszaballagtam, egyébként csak annyira ragadt be hogy mikor kínomban eszközkezelőből akartam kilőni, akkor az is csődött mondott, ott még csak ellavíroztam a tab-al, meg így-úgy, de nem hagyta magát kilőni. :(
Ettől eltekintve max azt lehet felróni neki hogy nem túl felhasználóbarát...mert hogy le kellett rakjam tálcára és idenézegetni, hogy melyik bill-l mit is csinálok :)
Jó ez a prog...és ma alaposan megnyüstölöm, de végig érzem hogy nem kellene sokat hozzárakni, de egy átfésülés jót tenne a prognak. -
#447 Koszi Alex :) -
#446 - Forgasi erteket a garazsban, a Steer resznel a Steer Ratio-val.
- A kormany erzekenyseget a Controler menuben, a Linear-Exponential resszel (ami nem nagyon mukodik, de a ..CFG\controls.ini -ben atirhato, a FACTOR-nal):) -
#445 kormányérzékenységet, és forgási értéket lehet vhogy setupolni? -
#444 Es meg egy "otletes" (?!) megoldas:)
Visszajatszasnal a program, fixen 30 fps-t eszik, vagyis a tobbi eroforast bekenhagyja! Magyarul videofelvetelnel meg van a 30fps, es szabad az osszes tobbi eroforas! Egyedul a latency-t kell novelni a Sound menuben, hogy annak legyen ideje kovetni a dolgokat:) -
#443 Akkor felsorolom mar az eddig ismert bill. kombinaciokat, talan valakinek kimaradt:) ha tud valaki meg, akkor irja le, kibovitem a hozzaszolast hogy majd egyben ki lehessen masolni.
Ez meg a kereses miatt: billentyuzet kombinaciok shortcut KEY COMMANDS :)
Shift-F: fps kiiratas
F1-F4: replay TV style
F2: onboard kamerak
F3: cockpit, TV kamerak
F11: "Doom MOD" - gyalog-galopp:)
F12: PrintScreen
C: gyalogosan gugol-all :)
R: replay
S: replay SLOW
F: replay gyors elore
D: replay gyors hatra
H: shaderek
K: keyboard drive:)
BackSpace: engine start
Enter: chat
F3 (kulsokamera) utana F2: lehet vezetni egyeb onboard kamerakbol is:) Elvezetes:P
Van meg nehany developer bill., de az nem erdekes:) -
#442 SHIFT-F :) -
#441 Mondjuk a magas fps-en en is csodalkoztam, de nem tom, hol lehet kiiratni. Tudja a progi, vagy "kivulrol" kell megnezni valami massal? -
#440 Mondjuk ez egy kicsit tulzas volt es a smile is ott volt a vegen:) Igazabol 60 es 140 fps kozott van altalaban:)
Amugy egy 1,5 eves gep, 3,2Ghz procival, 2Gb RAM-mal, es egy 6800GT 256Mb-al:) Atlagban 2 evente szoktam gepet cserelni, elvileg ev vegen kellene, vagyis a proci es a videokartya felszabadul - "ocsoert";) -
#439 tyűű, milyen gépen megy 1280-ban 100fps fölött?
tudom hogy az én gépem az ajánlott alatt van jóval (1.2AMD), de nekem 640-ben megy 1 fps alatt... -
#438 Es van benne jonehany olyan aprosag (amit nem varna az ember), ami azert eleg jo:)
- lobogtatjak a sarga zaszlot
- koszolodik a "plexi"
- latvanyosak - es olyan real-nek tunnek:D - a "fedelzeti" kamerak
- van "doom" mod, lehet maszkalni "gyalog" a palyan, lehetnezni kivulrol az autot:D
- lehet szerkeszteni (igazabol csak vagni:D) a visszajatszast
- lehet visszafele is tekerni a visszajatszast :DDD
- lassu - gyors replay
- 3D-ben kapcsolgathato muszerfal
- 3D-ben beallithato es kapcsolgathato AIM kijelzo
- full max-on, 1280x1024-ben, full arnyekokkal +100 fps-sel megy:)))
- torik, kopik az auto, koszolodik, "deformalodik" a gumi
- kerekcsere, tankolas, lemerul az akkumulator;))
- allithato pilotapozicio, FOV, fejmozgas
- stb.
Es meg sorolhatnam:) Tudom, hogy ezek nem nagy dolgok, vagy mashol alapnak szamitanak, de ha az ember a netKar-hoz viszonyit, es esetleg ahoz amit talan vart (elvileg "csak" jo fizikat:D), ahoz kepest sok kellemes meglepetes:))
Es biztosan tudni, hogy keszultek/keszulnek meg dolgok a hatterbe, amelyek valszeg/lehet hogy meg belekerulnek: pilotakez, AI, idojaras-eso stb.
-
#437 nem annyira merész...több idő kell, és rájössz hogy sokkal finomabb mint az LFS...összehasonlítva az LFS-ben lévő 2 formula autóval, ez jobb (fizikáról beszélünk), és jön hozzá a körítés, hogy tényleg minden olyan mint az életben...
az jutott eszembe, hogy az egész olyan mintha multimilliomos lennék, építtettem volna 4 pályát, meg vettem volna 4 autót, és most itt van tessék beülni és haználni, nem egyszerű elsőre
a hang meg az LFS-ben sem jobb... -
#436 Ja nekem is tetszik:) -
#435 Na..Kicsit setupoltam, mindjárt jobb:
Miliméterre arra megy amerre akarom :))))
A hangot leszámítva 100 %-os ez a játék :)))
( szerintem is veri az LFS S2-őt....) -
#434 LOOOOLLLLL
A fék viszont nem sikerült olyan jóra : én kicsit nehezen érzékelem mikor mennyire kell nyomni :))))
És tényleg kicsit pontatlanul megy a kocsi, bár csak alap setuppal mentem , lehet valami jobb felfügg. segít rajta.... -
#433 Igen az lenne az igazi , de nem akarom magam rászoktatni valami nyakatekert-gomb-kuplungra:)))
Trabant Hicomat Powwa....
Talán lesz egyszer három pedálom :)))
Ja...Jövő hónapban úgy néz ki mehet a váltó buli :))) -
#432 Ahogy egyre tobbet tesztelgettem, nekem a motorhang egyre jobban tetszik -
#431 Ezert hasznalok mindig manualis kuplungot:) Nem fulladok le, max neha bereccsentem a valtot, amikor rosszul valtok:) -
#430 hűha..merész kijelentés :)
Kipróbáltam, különösebb probléma nem volt vele, nem vesztem el mivel én is használtam a NetKar-t egy időben bőven.
A hang az vmi hihetetlen gyenge...ennyire talán még egy játékban sem volt fülőszítő.
Az autó jó, végül is tetszik az egész, bár kicsit össze-vissza...:)
A gumi tényleg jó, ami hiányzik az az hogy szerintem elég pontatlan autó...legalábbis ha már fel lett emlegetve az LFS, az nekem sokkal pontosabbnak tünik..aztán lehet hogy azért mert ez még demo...franc sem tudja.
Nekem egyenlőre úgy tünik hogy lehetne sokkal jobb is...benne van a lehetőség.
-
#429 Egy újabb reális dolog :)))
Igaziban is elég sokszor lefullad :))
Gondolom akkor fullad le kuplung-help-el is , ha túl gyorsan áll meg a kerék és nincs elég ideje kiemelni a kuplungnak:)))
F1 -el elindulásnál is észen kell lenni :))) -
#428 valamikor igen, valamikor nem, és nem jövök rá hogy mitől van, pedig a cluth help on... -
#427 Ha satuzol, akkor igen...de kicsi gazzal eletben lehet tartani -
#426 Hehe :))))))
Nektek is egyből elakad a motor kicsúszásnál ? :))) -
#425 Akkor valos ideig tart a kerekcsere, setupolas, esetleg az auto ujjaepitese egy eldobas utan...kiprobaltam, valto-allitas, meg egy kis szarny, fel ora :D -
#424 Arra gondoltok amivel áram alá helyezem a gépet,
Arra rájöttem, de az istennek sem akar beröffenni :)))))
Az enable full netkar mod az mire való ? -
#423 2 kapcsolot kell a baloldalon bekapcsolni(1ik kormány takarásában) + startgomb nyomva tartása -
#422 Baloldalt, fent a kormany mogott is van egy kapcsolo, azt is be kel kapcsolni:) Erzesre, mert latni nem lehet:) -
#421 A F Target-et hogyan kell elindítani ??? :)))))))))))))
Teker az önindító de nem ugrik be , aztán meg lemerül az aksi :)))))
Lehet valami Lada cucc van benne..... -
#420 viszont a fizikája jobb mint az LFS-é jelen állapotban is...készül az LFS új gumifizikája is majd meglátjuk... -
#419 Csak nem birtad ki, hogy ne gyere at az LFS-bol:) Szerintem fingod sincs az egeszrol, csak teped a szadat;( Nem tudom mennyit tudsz a programrol, a keszitorol?! LFS-t miota ismered, hasznalod? -
Loco #418 Jó reggelt legények full legálisan hex editálsz egy replay filet, átírod az első szót mondjuk Formula2000-re. Replay elindít, R megnyom, F3 megnyom kétszer, és lám-lám megnézzük a többi autót HUDdal együtt!
Nem igazán tartom sokra az olyan programozót, aki pénzt mer elkérni (előrendelésben!) egy prealpha játékra, amire ráírja hogy 1.0.
Amúgy meg megérdemli, egy majmot be lehetne tanítani, hogyan nézze meg a rejtett featureket...
névválasztás szintén sikeres: _net_Kar Pro. Ha a demoban tapasztaltakra építkezem, nem lehet valami kidolgozott a netkód...
összességében van pár jó ötlet, de nagyon amatőr az egész, amivel még mindig semmi gond nem lenne, nade pénzért árulni? LOL -
#417 Van mar patch?