4108
| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
#416 Hát azért ne add fel :))))) -
Debilon #415 Atyka: hát ja...:)
tudom, hogy nem mutat a demoban semmit..olvastam :)
akkor asszem sajnos del :( -
#414 Demoban nem is fog mutatni semmit.... -
#413 az baj... -
Debilon #412 holkell keresnem a kijelzőt? mert ha az LCD-re gondolsz az nem mutat semmit:D -
#411 kijelzon latod, hogy egyesben van-e...ha nincs, akkor shift up :D -
Debilon #410 beindulni már beindult, mert ugyan hang nincs, de rezonál a kormény (gondolom ez az alapjárat jele) :)
elindulni kéne vele valahogyan..:D -
#409 Felsot le, az alatta levot meg nyomva tartani, amig beindul... -
#408 kapcsold fel őket, majd nyomd egyfojtába és beindul:) -
Debilon #407 hát ez nekem nagyon nem megy.. :(
kattog az a három kapcsoló, de semmi..ez valami fejtörő, mint egy kalandjátékban? jó sorrendben kell kapcsolni őket?:D -
#406 ok, de ha a kuplungot nem akarom hasznalni, akkor hogy torlom? ...mert ugyebar csak ugy tudom, ha hozzarendelem valami mashoz... -
#405 bal oldalt a fülkében 3 kapcsoló, azokkal indulsz ( egérrel nyomogasd: ) -
#404 bocs Andras, 42.324...nehogy most ijedtedben 1.35-ot menj! :D -
#403 Most vettem észre ,hogy nincs bedúgva az ffb kábel -
#402 gaz...jobb pedal :D -
Debilon #401 bocs a láma kérdésekért:D -
Debilon #400 velem van a baj:D mostmár hallom hogy vált (kattan), rezeg a kormány (alapjárat) viszont hogy indulok el?:D -
#399 1.37.324 volt tegnap, de azert ez meg messze van attol, ami lehetne... -
#398 Jaja... :)))
Elég érdekesen kitalálták...Volt hogy négy funkció volt a váltáson, persze előnye is volt mert minden váltásnál egyből körbe is néztem :)))) -
Debilon #397 pff...nelenne ilyen egyzserű
meg fogom próbálni -
#396 A Contorls palettan raklikkelsz baloldalt a megfelelo feliratu gombra, utana nyomvatartod 1-3 masodpercig az a gombot, kapcsolot, kart amelyiket hasznalni akarod;) Ha utana piszkalod, latod majd hogy felvillan piros szinben a gomb. De figyelni kell, mert ha hozzarendelsz valamit, akkor egy masik funkcio is rajta maradhat! Azt "torolni" kell, egy masik gombbal! -
#395 Azzal én is elvoltam egy darabig , de ne kérdezd meg hogyan sikerült :))))) -
#394 -
Debilon #393 tudna nekem valaki segíteni?
Logi FF GP-m van és gőzöm sincs mit hogyan állítsak be, hogy egyáltalán menni tudjak vele :(
a kormány mögötti pillangó kapcsolókra szeretném tenni a váltást, de nem sikerül..
amúgy hang sincs valamiért.. -
Hat ez van, egy igazi szimes ugy sem birja ki hogy ne foglalkozzon a netKar-ral:))))) -
K.András #391 Aviano Full GP-n F1600-al 1:44.682, ti ezen mentetek már, milyen idöket mentek? -
#390 Nezd meg a ..\CFG\Controls.ini file-t! Abban az FFB a: SCALE=1.000000 sor. A Linearityis ott erdemes allitani, egyelore nem kezeli rendesen a menukbol ezeket: FACTOR=0.500000. -
#389 hát nekem nagyon tetszik a game :DD
az egyetlen bajom az hogy amikor másodszorra inditottam a játékot már nem volt ffb-m és azóta nincs:(( -
#388 telemetria-ba még sose másztam bele...már a látványa általában rögtön elriasztott :)))) -
#387 http://www.aim-sportline.com/ -
#386 WOW!
Ha mar hasznalom rendesen a progit leszedtem hozza az AIM telemetria software-et! Kegyetlen jo, nagyon profi! Nem hasonlitgatom a MoTec ceggel, de azert ez is eleg komoly! Teljesen ingyen minden kiegeszito progi, util stb. Es mivel "szerzodesben" vannak a netKar Pro-val, igy kozvetlenul bele van epitve a netKar support:)
*** Az USB driver-t NE installaljatok fel a vegen, mert ugy sincs AIM hardware-etek!:) ***
-
#385 Nalam nem igazan jo, mert ha en hostolok, akkor nekem nem all meg a ping-sync szamlalo, vagy mi a turo... -
#384 este rF-Nippon futamom lesz, de holnap este mehetne...csak kérdés hogy kinél? :DDD -
#383 Sziasztok, Juan, bocs, nem voltam gepkozelben, de kozben latom Alex belinkelte...sracok, mikor nyomjuk egyutt? :D -
#382 :DDDDDDDDD LOL
amúgy köszi a pü-t :)) -
#381 Extra LOL!
Barkacsoltam, barkacsoltam az aktivizaciot, es azt hittem megoldottam:) De most neztem mail-t, es Kunos valaszolt a tegnap ejszakai levelemre ma delben, es aktivalta a kodomat:)) Akkor Juan-nak ezert nem mukodott:)))) Sorry. -
#380 Ott vannak a linkek, miert nem olvasol?! A minimum: 1700MHz, 512Mbyte, Ati9800/nV4200. Nincs AI ez online jatek. -
#379 hm, nem is rosz:)
de mi a gépigénye?:S
többen lehet menni egyszerre? -
#378 Ugy nez ki keves, ha telelinelem a banner alatt:) Valszeg valami nagy rozsaszin villogo pop-up kellene minden megnyitasnal:DDDD -
#377 Autoszimulator;) A banner alatt van egy csomo link, azokon nezelodj.