4108
| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
#336 nezed a sebesseget es 80 alatt tartod...pitlimiter a jobb labba epitve :D -
#335 el se hiszem hogy én teszek fel ilyen kérdést...ptlimitert merre hogy? -
#334 Na vegre:) Ahogy latom, vegre kezd atcsapni a dolog pozitiv iranyba, es egyre tobben jonnek ra, hogy "ezt" nem a korites miatt kell/lehet szeretni, hanem a fizikaert, a vezetesi elmenyert stb.:)))
Persze, nem azt mondom hogy tokeletes, csak azt, hogy a netKar is egy hasonlo kategoria, egy kulonallo stilus, "egyfajta fizika" mint pl. a NR, LFS vagy az ISI engine. -
#333 Tenyleg, mondja mar meg valaki, mit csinal a paddle up/down... :) -
partotmos #332 sztem nincs, az oldási-zárási időket és az auto kuplungot a trackday/setup/misc tudod módosítani, (vagy a garázsban) -
#331 tárgytalan megvan.
kuplung nélkül van vmi teendőm a def. beállításokhoz képest? -
#330 alapban a váltófulecskékre van állítva a brake ballance, és sehony nem tudom ezt megváltoztatni. -
#329 valaki megosztaná a kormánygombok, és váltó konfigurálásának titkát? sehogy nem jön össze:P -
partotmos #328 sajnos én esélytelen vok online jelenleg:( (modem perpill)
DE minél többet megyek vele annál tisztábban fogalmazódik meg bennem, hogy ez itten egy nagyon-nagyon komoly cucc:)))) -
#327 egyik szerveren 5-6 sraccal mentunk, egesz jo volt. amikor kileptem, (hulye esogumik) akkor lattam, hogy elfelejtettem leallitani a szervert es kozben en is hostoltam 4 embernek -
#326 hat nem tudom, bent voltam par szerveren...nagyon lagos volt mind...jo lenne kiprobalni valamelyik "komoly" szerverunkon. egy biztos: amit gumiban produkaltak ezek a fiuk, olyat en meg simen nem lattam. a fizikaba nem tudok belekotni, elvezem...persze, meg nem mentem vele sokat, osszesen 200 km korul -
partotmos #325 lehet hogy jelenleg ez "a fizika"? esélyes szvsz...
jogos lesz ott az a "professional racing simulator" felirat;)
remélhetőleg hamarosan az "online" is...:))) -
#324 na hazahoztam a kormányt, meg egy 9600os ati-t meglesem én is:P -
#323 ...mondjuk ezt a menut csak egy elmebeteg talalhatta ki, meg egy csomo dologrol nem tudom, mi is az, es multiban gozom sincs, hogy lehet megnezni a koridoket...stbstbstb -
#322 Gyerekek, nekem ez egyre jobban tetszik...az erosebb szekerek is jok, bar nekem az 1.6-os is izgalmas... A nagyoknal mar komolyan erezni a szarnyak hatasat. A fizika szvsz nagyon jo. -
#321 Alex szólj majd pls ha megoldódik az aktiválás :)
Atyka: az erősebb verdák milyenek? -
#320 a féknél próbáld ki: a controllsban a féknél van olyan hogy set max, és set min...benyomod teljesen a fékpedált és rányomsz a setmax-ra, utána csak félig benyomva a fékpedált rányomsz a setmin-re...nekem így kevésbé érzékeny...
ezt a gázzal is el lehet játszani...
most hogy tudom hogy a gumit is nekem kell lecserélni újra (még szép hisz nincsenek szerelők a boxban :))) ), kezdem élvezni :DDD -
#319 Eso lampa hatulra:) -
#318 Az is valami "valto-feleseg" lesz, autotol fuggoen:) -
#317 A műszerfalon a legalsó kapcsoló az micsoda ?
Csupa rejtély ez a játék.... !:))) -
#316 A "paddle" az mi a fenet csinal? -
#315 Hehe....
-
#314 fentmaradnak, a legutolso beallitassal egyutt. tires gomb es latod, mennyit mentel vele -
#313 Ha ki-be lépek a játékban akkor is fennmaradnak az agyon kockázott gumik ??? :)))
Vagy hogy ...?
Mert most már nekem is ráz mint az állat , eleinte nem volt olyan...Amúgy a fékekkel az a bajom , hogy éppen csak hozzáérek a pedálhoz és blokkol..Mit lehet csinálni vele ?
(...és még a nevemet is ráírja a kocsira....) -
#312 Amugy 1-2 kor utan kezd izgalmas lenni, jo netKar szokas szerint:) Addigra kopnak be a friss gumik annyira, hogy batrabban lehet tolni neki, es lehet elvezni a vezetest:) -
#311 A Liearity bug-os:) nem irja ki a valtoztatast, pontosabban, nem jol:)
Ahogy irtam, a CFG konyvtarban erdemes nezelodni, a Controls.ini kornyeken:)
FACTOR=0.000000 // Linearity -
#310 Cserelj gumit, mert ha ki-be lepsz azt nem csereli le, maradnak a kopott gumik:) -
#309 ugyan ez van nálam is...
-
#308 Huzz uj gumikat! :) Egyebkent ezzel en is szivok, a windows-ban atallitottam a ff erot, meg az effektek erejet... -
#307 thx és akkor a last name mi legyen vajon: Miklán vagy Mikl%E1n ??? -
#306 olyan bajom van hogy 100% FF-el alapból úgy rázza kormányt a pályán, hogy félek hogy szétesik...ha meg leveszem 30%-ra akkor meg nem elég erős a többi effekt
ja, és a játékban hiába állítok az FF-en vagy a linearity-n, nem menti el, így csak a winfos driverben tudom állítani... -
#305 Egy gyors fix, fleg Win2000-re es online problemakra: http://www.netkar-pro.com/fixes/netKarPROw2kfix.zip
-
#304 Mi ez ? -
#303 [URL=http://www.kunos-bside.net/netfive/netfive.rar]Kunos uj "hobby" programozas:)[/URL] -
#302 http://www.kunos-bside.net/forum/ -
#301 Ja hogy Kunos a készítő ....:))))) -
#300 Latom , latom :)) Le is szokok rola en is :)))) -
#299 Lehet irni Kunosnak - bar sok ertelme nincs, 1000 szamra kapja a levelet:) Allitolag hamarosan javitjak a hibat a szerveen.
Ja, es en kuldtem az 1001. levelet:))))))))))) -
#298 Szerintem akinek tetszett a 0.9.9 Namie, annak ez is bejön, sőt! Nekem is mindössze a hanggal van/volt némi bajom. Az Alexease által említett (#264) config fájl-módosítás segített azon is. -
#297 Nehezen, de megerdemlem:) Latod mennyire karosak az ekezetek:))))