• b-type
    Ja, közben rájöttem, hogy fixen befog a fékem...ezért voltam lassú tegnap a Nippon futamon vzze, mindegy.
    Szal nem tom, ma megnézegetem alaposabban, de lehet hogy Alex neked egyre jobban bejön a hang :), de nekem a szőr feláll tőle...kb. mint anno a Street Road.
    Aztán enyhén szólva beájúltam, mikor pár kör után benyomtam a replay gombot, és kiszálltam az autóból, hogy a pálya mellől is megnézzem hogyan csapattam...ott lelkendeztem hogy micsoda jóság, mentem...mentem (kicsit lassan ugyan :) )
    Szal egészen addig lelkendeztem, amig rá nem jöttem hogy vagy visszaballagok, vagy kilövöm a játékot, mivel az esc-re behozott menüben sehova nem tudtam kattintani..az egér beragadt vhova középre, egyébként meg fps nézet dominált..szal nem tudtam kezelni a menüt (billre se(!)).
    Jó visszaballagtam, egyébként csak annyira ragadt be hogy mikor kínomban eszközkezelőből akartam kilőni, akkor az is csődött mondott, ott még csak ellavíroztam a tab-al, meg így-úgy, de nem hagyta magát kilőni. :(
    Ettől eltekintve max azt lehet felróni neki hogy nem túl felhasználóbarát...mert hogy le kellett rakjam tálcára és idenézegetni, hogy melyik bill-l mit is csinálok :)
    Jó ez a prog...és ma alaposan megnyüstölöm, de végig érzem hogy nem kellene sokat hozzárakni, de egy átfésülés jót tenne a prognak.