4108
| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
#376 www.netkar-pro.com
/bannyer/ -
#375 www.netkar-pro.com a hivatalos oldal. képek itt: http://www.bhmotorsports.com/NKPRO/screenshots -
#374 ez milyen játék, nincs róla valami leírás? meg hoyg hog most így fel van uppolva?:D
kép? -
#373 -
#372 Amugy addig barkacsoltam a programot, hogy mar ket ervenyes liszenszem is van, kulonbozo nevekkel, es mind ketto mukodik -
#371 gyorszanám mert én is még csak addig próbáltam hogy elindul-e vele:P -
#370 Amig nem kapod meg, addig itt egy visszajatszas, talan muxik:)) http://alexease.extra.hu/files/Alexease_FTarget_Newbury_Test.zip
A visszajatszast ne nezd, mert csak korbe szenvedtem:) Lefulladt, kiporgott stb.:D
-
#369 nemtom feltölteni az axeleros tárhelyre, msn címet lehet kérni privben aztán küldöm. ha tudtok vmi ingyenes helyet oda is megpróbálhatom felrakni. -
#368 pls nekem jöhet privátba :DD -
#367 igen csináltam driver Csaba Miklán néven, és ugyanezzel próbáltam aktiválni, de semmi :(...na mindegy írtam a supportra, majd csak lesz valami, meg olvasom rsc fórumot... -
#366 ha ennyire nem megy az aktiválás, és nem fogtok megkövezni, akkor feldobhatom valahova az unlockert, aztán berakom ide a linket. nem nagy, 500kb körül van. -
#365 Nekem is helyettesitett mindenfelevel;) Probaltam eloszor azokat a karaktereket is beirni (%E1 stb.):D De nem jott ossze:)
Hiaba csinalsz uj driver es aktivalsz az eredeti ekezetes neveddel, nem tortenik semi?!
-
#364 csinaltam mar uj motorhangokat is hozza, de az vele a baj, amire szamitottam, amit mar irtam valamikor:(
Alapjaban jo otlet, de mivel fordulattol fuggoen valtozik a karakterisztika es a rezonancia, az igy eleg nehez szimulalni:( Vannak erre speci - eroforas:) - igenyes probalozasok, amelyek eleg hangzatosak, de megis kihallani hogy mu:)
Ha pl. csinaltam egy "dugattyu pukkot" - :D - akkor egy bizonyos fordulatnal, teljesen korektul visszaadta a motorhangot, de az a fordulat alatt es felett mar erosen torzult:( -
és neked mit írt ki névnek az nkpro oldalon ahol a paycode volt? rendesen kiírta az ékezetet, vagy neked is helyettesítette mindenfélével??? -
#362 Tudom, de nalam forditva van, es igy mukodott:)))
Amugy nagyon jok a palyak es az autok. Most hogy van mar Multi resz is, ki is probaltam:) Van eleg sok szerver, bar lassuak:( Mentem egyet az FFSCA szerveren, 5500-as pinggel:))))))))) -
#361 a First Name a keresztnév. (nem kötözködésképp írom, csak hogy pontos legyen) -
#360 értem én, de ugyanazt írja ki, unknown user :(((
Csaba Miklán néven vettem, és akkor az nK oldalon a Last name: Mikl%E1n volt (az ékezet miatt) ... -
#359 Ja es a Dörmögő Dömötőr nev az, amivel megvetted, amivel a payCode-ot adta az nK oldalon;) -
#358 Ha pl. Dörmögő Dömötőr-nek hivnak, akkkor a Driver resznel:
First Name: Dörmögő
Last Name: Dömötőr
es az Aktivalo resznel:
PayCode: 12345678901234567890
First Name: Dörmögő
Last Name: Dömötőr
:)))
-
#357 """Utana ugyanazzal a nevvel liszenszeld"""
ezt hogy érted?? -
#356 Megoldottam, muxik:)
Az elobb leirtak utan, egyszeruen megegyszer aktivalni kell, de akkor mar csak a kapott szamot kell beirni, nev nelkul:)
Persze, nem volt ilyen egyszeru, mert kozben mindent, ossze-vissza nevezgettem, masolgattam stb.:))) De most az igazi nevvel van aktivalva, es a szokasos Alexease a driver:))))))) -
#355 Talan segit, de meg nem az igazi:)
Kicsit beleturtam a progiba, hogyan is van osszerakva:) Sajnos eleg fapados, nem csodalom hogy hibas az aktivizacio.:) Kozvetlenul elerem a liszensz es az IP szerverek listajat:))
A lenyeg, hogy keszits egy uj drivert - az elozot torold! - es az nev legyen benne, amivel megvetted a progit. Utana ugyanazzal a nevvel liszenszeld. beregisztralja, de meg sem fogadja el teljesen;)
meg van minden palya, auto, megy a Multi resz, de az uj autokat, vagy az eredetit az ujpalyakon nem tudom beinditani:))))
-
#354 -
#353 Atyka: ki kéne próbálni valamit...nem tudnál egy replay-t belinkelni a legerősebb verdáról?? kiváncsi vagyok lejátsza-e ? :))) -
#352 A Paddle Up/Down az Ftarget autónál szükséges. Váltásnál először lenyomod a váltót (nyomva tartod), majd hozzányomod a Paddle Up/Down-t. Vagy vmi ilyesmi :) Lásd még: http://www.flyingpig.info/pedia/index.php/Fast_start#The_Ftarget_gearbox
Nem sok fogalmam van az autók működéséről (úgy általában), de ez nem az ún. duplakuplung? -
#351 ott a pont, az lfs is belassúl ha sok az ellenfél, mint a rossebb, főleg startnál,zsúfolódásnál, gondolom én hogy számolja az ai-t rendesen,oszt procim megisfő!:)akkor itt is ez lenne a helyzet.
-
#350 ...ok...most mar csak azt mondja meg vki, mit csinal a paddle up/down! -
#349 A moddolasi rendszer ki van talalva, DevKit keszul - meg nehany honap -, a menuben mar latszik a kategoria lista stb. Palyak biztos lesznek, de tuti a hatterben vannak akik mar autokat is terveznek:))
A problema annyi, hogy allitolag eleg bonyolult a fizikai rendszer:) A jelenlegi 3 auto (-tipus, -stilus) is pont azert van benne, mert 1-2 "igazi" versenyzo segitett a beallitasoknal, akik "ezekkel" az autokkal mennek:) -
#348 AI nem tudom, vagy inkabb nem hiszem hogy lesz, bar a programozasat elkezdte, es a program jelenleg is "kiszamolja" az AI utvonalat. Bar a koncepcio eleve online-os, de ha sokan eroltetik, akkor egy eros eroforas figyelmeztetessel bele kerulhet:)
Raadasul ha jol tudom, nem is lenne olyan rossz:) Elvileg a "sajat jatekos" letarolt utvonala es a palya szelessegbol szamolna automatan.
De problema van azzal is, hogy a netKar-ban nem csak fizikat szamol es egy dobozt mozgat a palyan, hanem az auto kozvetlen kapcsolatban van az uttal, a ketto erosen osszefugg. Ezekutan problemas - de foleg eroforasiganyes - az AI "mozgatasa" mivel a szamitas soakt el vesz, ha meg csak dobozokat tologatna, josolt szamitasokkal es kamu felfuggestes mozgasokkal, az meg hulyen nezne ki:))
-
#347 remélem, mert jó lenne kasztnis autó is :) -
#346 Bar nekem a nK is nagyon tetszett, de ez meg jobban bejovos:) Es ami most ebben nagyon pozitiv, hogy mivel fizetos lett, valszeg frissitgetni is fogja rendesen.:) -
#345 kurva ékezet -
#344 En ugy tudom, hogy csak az Olaszoknak van lehetoseguk nem PayPal vagy bankartya hasznalatra.
Szerintem, mindenkep regisztralj PayPal-t, nincs vele gond. De dombornyomott bankkartyadnak es/vagy hitelkartyadnak kell lennie!
Ja, es NE hasznalj ekezetes betuket a regisztracional:))))))) -
#343 Érdeklődőknek: tegnap esti kis teszt 1 üveg bor után :)...a minőség kicsit szar, mert most vettem fel a munkahelyi gépemen replayből...
nkpro_test1.wmv -
#342 Segítség! Meg szeretném venni a licenszet. Életemben még nem vettem semmit online fizetéssel. A honlapon (Shop) azt írja, hogy nem szükséges PayPal usernek lennem, csak nyugodtan kattintsak a fenti gombra és válasszam a nincs PayPal accountom opciót.
Nos, a Visa/Mastercard ikonon kívül nem sok mindenre tudok kattintani, ami el is visz a PayPal.com-ra, de ott aztán nem sok más egyéb lehetőséget látok a PayPal-on kívül... :(
Egy gyakorlott ember keressen már meg e-mailben! Köszi!
leo67+nicorosberg.hu -
#341 én is próbálgattam tegnap, sokat kell pepecselni a beállításokkal, de megérte, egyre jobban élvezem :))), a hangok gagyik, de az elgondolás nem rossz, grafika fullon megy 1024-ben, a fizika meg bejövős, a gumik jók (jobb mint az LFS-ben szvsz), és fogható is a kocsi...
a setupban (garázs), a Misc. dolgoknál lejjebb lehet venni a kuplungolás idejét... -
#340 ígéretes darab, kicsit pepecselős, a kormányt én notepad-al finomítottam be,eccerűbb volt úgy sokkal.műszerfal meg majd lesz gondolom. ai jó lenne. -
#339 nincs semmilyen pitlimiter, a hang tréfált meg!:P
amúgy nagyon élvezetes a játék, máramennyire törött csuklóval, összezúzott térdel, és tetanusztól becsomósodott hátsóval lehet élvezni
az egérrel való klikkelgetés a műszerfalon elsőre nagyon megtetszett, van egyfajta fílingje -
partotmos #338 :))
teljesen igazad van...
(spec én az előző részt is elsősorban a fizika miatt szerettem, de ez most sokkal, komolyabb lett) néhány apróságtól eltekintve nagyon igényesre sikerült, majd jól kiforrja magát - remélem
na többet nem kántálok:))) -
#337 kikapcsolni szeretném, mert nem megy 80 fölé:P