4108
  • b-type
    :)))))
    1:27 már meglett, bár éppenhogy, köszi.
    Azért kell, mert új játéknál..főleg ahol vannak sötét foltok a setup-ban, sokszor nem tudom hogy miért javultam..és most pl. lehet hogy buktam a váltóállítással, de szinteztem vmi mással..
    szal thxa :)
  • atyka
    1.27.147 mentem tegnap, de ossz fel orat mentem eddig azzal a kocsival, raadasul a setupolas nalam kimerult annyiban, hogy levettem a benzint 5 literre :D
  • Lui76
    Letörtem a korlátot...
    Most talán jó lesz
  • Istencsászár
    Van vagy 5 mirror itt, ne legyél ennyire korlátolt.
  • Lui76
    máshonnan is lelehet tölteni ? mert megszakadt..
  • Ch_Slater
    minden benne van és licensz kell. most 1 autót/1pályát lehet használni licensz nélkül, de elvileg single player-ben elérhető lesz minden hamarosan
  • Lui76
    ezt az 1.0-t kezdtem most letölteni... akkorez most demo ha jól értem,
    vagy minden benne van csak licenct kell venni hogy mindent használhass?
  • Istencsászár
    Közel 300 mb, telepítve kb 610.
  • b-type
    Alex, a replay-t nem lehet megvágni?
  • Lui76
    fizetős vagy hogy van?
  • Lui76
    Ez mekkora játék (Mb) ?
    nem írja a letöltésnél...
  • SE
    Ez tök jó, kösz!
  • JuanG
    este kapok TrackIR-t Ingytől, remélem be tudom üzemelni, kiváncsi vagyok :)))
  • b-type
    Aviano full GP-n mit menetek az Ftarget-tel?
    én karcolgatom az 1:28-at, de kiváncsi lennék hogy mi számít időnek ezen a pályán ezzel az autóval, sokat segítene setup-ban...mert vazz van pár dolog amivel nem vagyok teljesen képben :)))) nem gondoltam volna, de mégis
    Egyébként királyos, és egyre inkább az, de az apró f@szságoktól néha kiborulok :))
    elfelejtem javítani az autóm első szárnyát, és ráállítok, erre az egész program meghülyül, és sehová semmi nem reagál, úgy kell kilőni.
    ha a pályán vagyok akkor bitang jó.
    mindenhol máshol bitang fésületlen, még megnézem a telemetriáját..
  • JuanG
    jaja
  • JuanG
    nekem ha kiszállok a kocsiból (F11) akkor nem tudok fraps-al felvenni ?!!!
  • atyka
    Gyalog... ...azert eleg hulyen nez ki, amikor a replay-ben kiszallsz es uresen elszaguld a kocsi :)
  • lac coo
    Itt is lehet kamerát mozgatni ? Azt hogyan ?
  • Alexease
    Nem igy kell kijonni a pitbol!

netKarPro_F1800_Start (WMV, 1,2Mbyte)

• atyka
    Igen, ez a bajom...hianyoznak az "egyeb" hangok. Olyan, mintha a kipufogo dobban ulnek. Jo a hang, csak keves...
  • Kaszi46
    valaki onlány most?
  • Alexease
    Mondtam, hogy jo az a hang
    Egy nagyon nagy kriteriuma van, hogy viszonylag gyorsan tudjon futni az engine. Mivel minden "motor utemre" tartozik egy hang, igy azt 8000-es fordulaton mar eleg sokszor le kell jatszani:)) Igazabol, ez csak a puritan "kipufogo hangot" adja ki, mintha kozvetlenul a blokbol jonne;)))) Ilyen hangot a kasztnira szerelt kameras felveteleknel lehet hallani:)))

A masik ami miatt nekem tetszik, hogy mivel minden utemhez, fordulathoz tartozik egy hang, igy nagyon jol hallani mindent ami a motorban tortenik. A szokasos megoldasoknal, fix fordulatokon felvett mintaknak a hangmagassagat valtoztatjak.

Az igazi az lenne, ha lehetne keverni a kettot. Lenne egy hangmintas megoldas a meghajtas es belso hangokhoz, es megmaradna ez, ami a kipufogobol kijovo motorhangot szimulalna.

Ha ezt a jelenlegi hangot hozzakepzeljuk mondjuk az rF hangjaihoz, de ugy mintha a cockpitbe kivulrol hallatszana be, akkor szerintem nagyon jo osszhatast erhetnenk el.
  • atyka
    csak nem birtam ki, kiprobaltam en is az 1.8-ast Avion-ban...es tudjatok mit? Nekem az a szortyogos, repedtfazek hang is kezd tetszeni...ha eleg hangos, meg jo is
  • Alexease
    Gondolom, majd valtozik annyit a helyzet, hogy a szerver ellenorizni fogja a nevet es a PayCode-ot, amibol csak egy lehet:)
  • JuanG
    ...korrekt :)
  • Ch_Slater
    én még nem értem el :D
    csak azt az egy replay-t amit Alex linkelt be. de ugy nem az igazi
  • Istencsászár
    Mind1 már elérhető
  • Ch_Slater
    hoppá. szingliben elérhető lesz minden azoknak is akik nem vették meg. csak multiban nem.
    szerintem jó ötlet, mivel igy tényleg ki lehet tapasztalni a játékot és ha tetszik akkor a multihoz ugyis megveszi a nép...
  • Alexease
    http://forum.rscnet.org/showpost.php?p=2980468&postcount=1
  • Alexease
  • Tomo15
    Ja jó volt:) Csak kár, hogy 8 alkalomból 3x siekrült belépnem, és 1 alkalommal láttam a kocsikat:D
  • Alexease
    Ja, sorry:(
    Lehet hogy a visszajatszas memoria csordul tul, nem tudom. Levettem nullara, talan majd jo lesz.
  • atyka
    akkor ezert volt megint lost? :D ...na mindegy, koszi Alex, jo volt!
  • Alexease
    Szivesen:)
    De meg mindig fagy ez a genyo:( Celbaeresnel, edzes vegen tulcsordul valami, es kivag:(

Az 1800 tenyleg jo:P Eddig csak az 1600-ossal mentem. Avion is allat!
  • JuanG
    nálam is jó volt :)...amúgy kössze, avionban az 1800-at nagyon élveztem :)))
  • Alexease
    Nalam azonnal betolti:) De most meg nem tudtam belepni sajat magamhoz;)
  • atyka
    ja, vegre meglattalak, bar agyverzest kapok attol, hogy harom perc, mire betolt egy szerver-listat...beleptem, orvendeztem, connection lost ...
  • Alexease
    Megy folyamatosan, csak neha lefagyok:))

Amugy voltunk bent 4-5-en es a pingekkel nem volt baj (60ms). Nalam mint szerver szaggatott a hang, de noveltem a Latecy-t es ugy nez ki jo lett;)
  • atyka
    nem latom a szervert...
  • Loco
    Szeretném megkérdezni hány kByte a tekerhető replay mondjuk 35 körre?