4108
| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
#537 :)))))
1:27 már meglett, bár éppenhogy, köszi.
Azért kell, mert új játéknál..főleg ahol vannak sötét foltok a setup-ban, sokszor nem tudom hogy miért javultam..és most pl. lehet hogy buktam a váltóállítással, de szinteztem vmi mással..
szal thxa :) -
#536 1.27.147 mentem tegnap, de ossz fel orat mentem eddig azzal a kocsival, raadasul a setupolas nalam kimerult annyiban, hogy levettem a benzint 5 literre :D -
#535 Letörtem a korlátot...
Most talán jó lesz -
#534 Van vagy 5 mirror itt, ne legyél ennyire korlátolt. -
#533 máshonnan is lelehet tölteni ? mert megszakadt..
-
#532 minden benne van és licensz kell. most 1 autót/1pályát lehet használni licensz nélkül, de elvileg single player-ben elérhető lesz minden hamarosan -
#531 ezt az 1.0-t kezdtem most letölteni... akkorez most demo ha jól értem,
vagy minden benne van csak licenct kell venni hogy mindent használhass?
-
#530 Közel 300 mb, telepítve kb 610. -
#529 Alex, a replay-t nem lehet megvágni?
-
#528 fizetős vagy hogy van?
-
#527 Ez mekkora játék (Mb) ?
nem írja a letöltésnél...
-
SE #526 Ez tök jó, kösz! -
#525 este kapok TrackIR-t Ingytől, remélem be tudom üzemelni, kiváncsi vagyok :))) -
#524 Aviano full GP-n mit menetek az Ftarget-tel?
én karcolgatom az 1:28-at, de kiváncsi lennék hogy mi számít időnek ezen a pályán ezzel az autóval, sokat segítene setup-ban...mert vazz van pár dolog amivel nem vagyok teljesen képben :)))) nem gondoltam volna, de mégis
Egyébként királyos, és egyre inkább az, de az apró f@szságoktól néha kiborulok :))
elfelejtem javítani az autóm első szárnyát, és ráállítok, erre az egész program meghülyül, és sehová semmi nem reagál, úgy kell kilőni.
ha a pályán vagyok akkor bitang jó.
mindenhol máshol bitang fésületlen, még megnézem a telemetriáját.. -
#523 jaja -
#522 nekem ha kiszállok a kocsiból (F11) akkor nem tudok fraps-al felvenni ?!!! -
#521 Gyalog... ...azert eleg hulyen nez ki, amikor a replay-ben kiszallsz es uresen elszaguld a kocsi :) -
#520 Itt is lehet kamerát mozgatni ? Azt hogyan ? -
#519 Nem igy kell kijonni a pitbol!
netKarPro_F1800_Start (WMV, 1,2Mbyte)
-
#518 Igen, ez a bajom...hianyoznak az "egyeb" hangok. Olyan, mintha a kipufogo dobban ulnek. Jo a hang, csak keves... -
#517 valaki onlány most? -
#516 Mondtam, hogy jo az a hang
Egy nagyon nagy kriteriuma van, hogy viszonylag gyorsan tudjon futni az engine. Mivel minden "motor utemre" tartozik egy hang, igy azt 8000-es fordulaton mar eleg sokszor le kell jatszani:)) Igazabol, ez csak a puritan "kipufogo hangot" adja ki, mintha kozvetlenul a blokbol jonne;)))) Ilyen hangot a kasztnira szerelt kameras felveteleknel lehet hallani:)))
A masik ami miatt nekem tetszik, hogy mivel minden utemhez, fordulathoz tartozik egy hang, igy nagyon jol hallani mindent ami a motorban tortenik. A szokasos megoldasoknal, fix fordulatokon felvett mintaknak a hangmagassagat valtoztatjak.
Az igazi az lenne, ha lehetne keverni a kettot. Lenne egy hangmintas megoldas a meghajtas es belso hangokhoz, es megmaradna ez, ami a kipufogobol kijovo motorhangot szimulalna.
Ha ezt a jelenlegi hangot hozzakepzeljuk mondjuk az rF hangjaihoz, de ugy mintha a cockpitbe kivulrol hallatszana be, akkor szerintem nagyon jo osszhatast erhetnenk el. -
#515 csak nem birtam ki, kiprobaltam en is az 1.8-ast Avion-ban...es tudjatok mit? Nekem az a szortyogos, repedtfazek hang is kezd tetszeni...ha eleg hangos, meg jo is -
#514 Gondolom, majd valtozik annyit a helyzet, hogy a szerver ellenorizni fogja a nevet es a PayCode-ot, amibol csak egy lehet:) -
#513 ...korrekt :) -
#512 én még nem értem el :D
csak azt az egy replay-t amit Alex linkelt be. de ugy nem az igazi -
#511 Mind1 már elérhető -
#510 hoppá. szingliben elérhető lesz minden azoknak is akik nem vették meg. csak multiban nem.
szerintem jó ötlet, mivel igy tényleg ki lehet tapasztalni a játékot és ha tetszik akkor a multihoz ugyis megveszi a nép... -
#509 http://forum.rscnet.org/showpost.php?p=2980468&postcount=1 -
#508 -
#507 Ja jó volt:) Csak kár, hogy 8 alkalomból 3x siekrült belépnem, és 1 alkalommal láttam a kocsikat:D -
#506 Ja, sorry:(
Lehet hogy a visszajatszas memoria csordul tul, nem tudom. Levettem nullara, talan majd jo lesz. -
#505 akkor ezert volt megint lost? :D ...na mindegy, koszi Alex, jo volt! -
#504 Szivesen:)
De meg mindig fagy ez a genyo:( Celbaeresnel, edzes vegen tulcsordul valami, es kivag:(
Az 1800 tenyleg jo:P Eddig csak az 1600-ossal mentem. Avion is allat! -
#503 nálam is jó volt :)...amúgy kössze, avionban az 1800-at nagyon élveztem :))) -
#502 Nalam azonnal betolti:) De most meg nem tudtam belepni sajat magamhoz;) -
#501 ja, vegre meglattalak, bar agyverzest kapok attol, hogy harom perc, mire betolt egy szerver-listat...beleptem, orvendeztem, connection lost ... -
#500 Megy folyamatosan, csak neha lefagyok:))
Amugy voltunk bent 4-5-en es a pingekkel nem volt baj (60ms). Nalam mint szerver szaggatott a hang, de noveltem a Latecy-t es ugy nez ki jo lett;)
-
#499 nem latom a szervert... -
Loco #497 Szeretném megkérdezni hány kByte a tekerhető replay mondjuk 35 körre?