4108
| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
#296 ló...t! :))) -
#295 Támogatjátok a készítőt és megveszitek mégegyszer ? :)))) -
#294 vazzzzzeg ugyanez a bajom
most mit fogunk csinálni???? :PPP -
#293 Tényleg , hogy tudtál ékezetet írni ?
Még talán soha nem láttam tőled...Nem otthon csináltad ? :)))) -
partotmos #292 én asszem kezdem kapisgálni a nyugodtság okát;)
hiszen ez JÓ:))) -
#291 En meg ilyenkor ekezet nelkul irom a nevem... -
#290 LOL :)))
Na ez a méreg ! -
#289 Csak hogy konnyitsek a nagy banatan annak, aki letoltott 250 Mbyte-ot es nem tetszik neki, vagyis neki most rossz...
Nekem elorendelesem van, vagyis liszenszem, magyarul megvettem, de mivel hulye ekezetes nevem van, es hibas az auth szerveruk, igy en is csak demo-nak tudom hasznalni:))
Vagyis, en meg jogosan is lehetnek ideges, de valamiert nem vagyok:))) -
#288 hat a gumi tenyleg zsenialis... -
#287 :) -
partotmos #286 thx:) -
#285 Kormany kijelzok!
Akinek Demo van es hasznalni szeretne, egy fafapos trukk:)
Track day, menni egy keveset a palyan. Fomenu, Replay menu resz, Save Last Replay. Utana replay es betolteni ezt. Ntomni egy R bill.-t, az be tesz a box-ba, ott F3 hogy az autoban legyunk, es mar mehet is a kijelzos verseny:)
Bar igazabol neem nem hianyzik. manual kuplunggal es botvaltoval megyek, a valtas nalam mindig hang alapjan megy, minden jatekban, bar itt nem jo a hang, de meg lehet szokni:) Az hogy hanyadikban vagyok, az meg nem erdekel;) Vagy huz az auto vagy nem:) Persze azert a kor idok es egyebek miatt azert nem art ha van kijelzo;) -
partotmos #284 megelőztél:)))
a hang az tre kétségtelenül, meg a bugok, háát...
mégis minél többet megyek vele annál jobban motoszkál, hogy ez a fizika nagyon bicón meg van írva. van benne vmi, nagyon durva, nagyon újszerű realizmus érzet... olyasmi, mint a crc v lfs elsőre, de mégis más, gumifizika pl egészen zseniális:))
na persze szvsz.
(csak) demonak cool(lett volna):))) -
#283 Hát nem tom...
Azon túl , hogy csúnyák a hangok különösebb baj nincs vele , lehet hallani mikor van halálán :)))))
Bár én soha nem voltam NK fun (nem is leszek valszeg...), de a fizika az nagyon ott van !!!!
Elég csúnyán el kell dobni , hogy ne lehessen mit kezdeni vele ( legtöbbször kerékvetőn fordult elő velem...) ...És végre nem csak dísz a fránya kerékvető :))))) ( Illetve valszeg magasabbra sikerült 1 cm-nél , mert nem lehet nyélen átugratni rajta :))) -
#282 nem hostolna valaki, hogy igy egyutt probaljuk ki? -
#281 tenyleg kockasra lehet fekezni a gumit :D ez jo :) -
#280 hűha...videó van? :) -
K.András #279 Azért fontos mert azon van az rpm jelzö, na most ehhez mit szolsz?Ugyanis a végtelenül gyenge hangokbol nem derül ki mikor kéne váltani, ezért kéne csak semmi másért. -
#278 A szegeny hazai csapat nem tudja megfizetni a MoTec hardware-t, vagy kilopta az autobol a takarito a zsiguliaba;))) -
#277 En Half Life 2 multit szoktam nyomni neha, egyedul:)
-
#276 Minden vágyam egy olyan MOD rF alá, ami kihasználja 100%-ig az uj engine-t , és valami GPM féle autó volna benne , no auto-váltó , no lcd stb.....
Csak a FFB és én ....Szal lcd miért olyan fontos ? :))))) Képzeld , hogy egy szegény hazai csapatnál kaptál teszt lehetőséget abban az autóban..... -
K.András #275 De nem érted, persze hogy nem tetszik még az lcd-t sem látni, ez kb olyan mintha kiadnának egy háborus multit és offline ki lehetne probálni, de nem lenne benne semmi amit le lehetne löni :P mekkora már :DDD
De igazad van hagyom a játékot meg nem irkálok tovább mert a végén teljesen kiborulsz. :) -
#274 ...ki az a Kunos ? -
#273 Szerintem a penzugyi reszet hagyjuk, foleg toled egy kicsit erdekes, mert ha kicsit jobban belehuzol, annyiban lesz a Te otthoni, a szoba sarkaban allo "jatekszered" erteke, mint amennyit Kunos "kaszalt" osszesen:)))))))))))))))
Amugy, tippem szerint, ez max 3-4 havi fizetese lehet:)
De amugy is felesleges errol vitatkozni:) Leszedted, ingyen volt, nem tetszik, letorlod, elfelejted:) Ennyi:)) Ugyan annyira felesleges gyozkodnod errol barkit, mintha politikai vagy vallasi temaban akarnad a velemenyedet raerolteni mindenkire, igazkent:) -
#272 megis latom, be is lepek...de a syncing ping szamlalo nem tunik el a kepernyorol...50000%-nal kileptem. hogy kell azt eltuntetni? -
#271 ...ha inditok egy host-ot, en hogy tudok ott menni? a multi szerver-listan nem latom... -
K.András #270 Szerintem azt kell figyelembe venni minek hirdeti magát egy játék!
Ez speciel professional online racing simulátornak adja ki magát, elég rosszul.
Vannak benne jö ötletek de önmagában ez nagyon kevés!
Sokan azt hiszik, hogy bizonyos jolelkü emberek akik szegények munkaidön kivül teljesen önzetlenül összeütnek valamit(amiböl egyébként forintra átszámolva többmillios bevételre tesznek szert), csak azért csinálják hogy nekünk jo legyen :D
Szerintem nem, hidd el az egész a pénzröl szol amivel nincsen baj mert nem várja az ember az ingyen munkát, viszont minöségit igen!
A példa pedig azért nem áll amit irtál, mert tökmind1 hogy 20 asztalos rak össze rosszul egy ajtot vagy csak 1, a végeredmény számit van egy rossz ajto! -
#269 Mint lentebb írtam jónéhány (általam) régóta hiányolt effekt került bele már most is ! :)))) -
#268 Igen:)
De mindenkepp el kell fogadni, hogy ebbol NEM lesz olyan szintu jatek soha, mint a rFactor, GTR stb.! Ez NEM arra keszul. Ez egy puritan, online autos szim, megszallotaknak:) Ebbe NE varjukn soha pitmunkasokat, kozonseget, radiouzeneteket, (szerintem) AI-t, latvanyos es hangzatos efekteket stb.
-
#267 Jó példa és logikus és a válasz adja önmagát... csak mégis rossz, mer ha ezt nézzük akkor: idő + belefektetett energia = pénz. -
partotmos #266 már mindent elmondtatok, én meg csak bólogatok:)
tekinthetjük ezt az úgymond előretolt kiadást egy nyilvános bétatesztnek? -
#265 Fel lehet hozni, csak figyelembe kell venni mast is. Legyen egy (rossz?!:D) pelda.
Kitalalsz egy nagyo jo, profi, egyedi FFB kormany megoldast. Ez sokaknak tetszik, igy neki allsz fomunkaidoben (vagy nagyobb reszt) gyartani. Neked, 30E-ert eri meg eladni darabjat. De emelett, a Logitech ugyanennyiert adja a sajat kormanyat, amit 10 eve fejleszt, es millios peldanyban forgalmaz. Raadasul, az ovek biztos hogy hiba mentes lesz, es nehany millio visszajelzes alapjan modosithatjak, javithatjak folyamatosan.
Mar csak nekem kell dontenem, hogy a Tiedet veszem meg vagy a Logitech-et?! :)))))))) -
#264 A hang is bugos, tud rola, jovohetre megoldja. bevallottan 10-20 ember tudta - csak - tesztelni a programot, azoknal jo volt, most tobb szaznal elo jottek a problemak:)) Ami termeszetes:))
De "megigerte", ha nem javithato biztonsaggal ez a szimulalt hang, akkor beepiti/visszarakja a hagyomanyos sample szintut is.
Addig is, a CFG konyvtarba erdemes szet nezni, lehet irkalni batran:)
Hang szempontbol az NKSOUNDCFG.INI-t:
[SCAZZATO]
ENABLED=0 --> ezt kikapcsolva talan jobb
LATENCY=50 --> Ezt, es
BUFFER=1 -- ezt csokkentve/novelve talan javul.
De ott vannak meg a fejmozgashoz es a controllerhez tartozo dolgok is...
-
#263 Ha nem lenne pénzér sőt ennyiér akkor nemhoznám fel, de igy simán fellehet... -
#262 Azert ezt az LFS-sel es az rFactor-ral nem lehet osszehasonlitani:)
Az rF mogott ott az ISI, 10 eves szimes multtal, sok hires bolti jatekkal, 10 eve tesztelt engin-nel, emberek, liszensz megrendelesek (SimBin) stb.
Az LFS 6 eve keszul, folyamatosan, celtudatosan, ertekesitesre stb. -
SE #261 Nekem is fent van az eredeti netKar, de ebben egyszerűen nem pl. tudom a váltót normálisan beállítani. (Momo) Az eredetiben alapból jól működött.
Szerintem is jó a fizika, de valahogy a hang kezelés el van baltázva, mert nagyon szaggat. -
#260 Mondjuk rF-hez képest mit számol jobban-rosszabbul ez az engine ? :))))
Ja és reálosan koszolódik a sisakrostély--képernyő a portól (kicsúszáskor pl...)!!!!!!!!!
Ilyeneket is észre kellene venni ! -
#259 Az a baj hogy a kezdetek óta Netkarozok, Lfsezek és rFactorozok hogy a nem bolti játékokat említsem... ennek tükrében ez minden elképzelést alul múl... sajna ezvan. Ha lenne normális keretredszere, ha lenne normális hangja, ha kicsit dizájnoaabb és életszerűbb lenne... De ilyenekre a készítő nem gondolt vagy nem akart gondolni... Ezzel a nagy grafikai tunningal is azt érte el hogy a motor jóval jóval gépigényesebb lett mint ahogy olvastam lentebb pár embernek meggyűlt vele a baja... -
#258 A beallitasokat, menuket szokni kell, mert elvetemult netKar-os:))
A fizikaval nem lehet gond, mert izombol szamol mindent, nincs semmi csalas (max bug:D), ezert is marad ki nehany felkesz feature (AI, pilota kez stb.), mert egyszeruen full-ra kihasznalja a procit.
Az LCD a demo-ban nem mukodik. Erdekes megoldas, de ez van:)))) -
#257 A menü elég elvetemült :)))
30 perc alatt sikerült beállitani a váltó gombokat :)))))