4108
  • Kaszi46
    valaki multizni 1 orácskát? lehetőleg ftarget-el:P
  • Alexease
    Nehany jobban sikerult screenshot (nagyithato):

• Lui76
    Lassan megyek haza melóból ,majd nekiesek újra...
    köszönöm addig is
  • Alexease
    Hivatalos allaspont:)
    http://forum.rscnet.org/showpost.php?p=2954470&postcount=34
  • Alexease
    Ha autora allitotad akkor nem:) De valtasnal a gazt mindig fel kell engedni egy kicsit.
  • Lui76
    kell kuplung előtte ? Asszem azt autora állítottam...
  • Alexease
    Stick Up - Stick Down a valtas.
  • Lui76
    Vagy nem vált sebességbe?
    Nem egyértelmű a controlsban melyik a felváltás?
  • Lui76
    Változik a hang tehát reagál a gáz.
  • Istencsászár
    Akkor már csak 1 kis gázt kell adni:)
  • Lui76
    Na tegnap este felraktam , asszem sikerült a gamepadról átraknom a kormányra a funkcíókat , garázs kis lámpa világít motorhang van de hogy megyek ki a garázsból?
  • csm
    hát víz kiver h nem indu el :(
  • Alexease
    Meg odaig sem jutott, nem tud belepni a vesenybe sem;) De ne nagyon valaszolgassatok, mert mar privatban raszantam az idot, kuldtem par valaszt, de nem megy:(
  • Alexease
    :)
    Tegnap nekem mar - vegre - sikeult normalisabb beallitasokat csinalnom, es mar nem problema ha keresztbe all az auto;) Tobbszor eloztem keresztbe csuszva a palyan, kilincselve meg keresztbe allva vettem a kanyart:))))

Mondjuk, ott az erosen emelkedo sikanba, nagyon durva tud lenni:) Kemenyen eldobja a segget ha rossz iven van:))
  • b-type
    és ez ebben az esetben nem a te hibád :)
    van egy főkapcsoló balra, azt bekapcsolod, van egy gyújtás alá helyező gomb a főkapcsoló felett (nem látszik igazán, érzésre kell megtalálni), és a főkapcsoló alatt van az indítógomb.
  • JuanG
    megfog 2 :

megfog2.wmv
  • Alexease
    Azzal szervert inditasz.
    Szerintem keresgelj, nezelodj a banner alatti linkeken...
  • csm
    bocs. szóval hova kattintsak? mert ha "start server" akkor egy DOS ablak jön be, de az csak áll. Mást még nem találtam.
  • partotmos
    hi
    a motorhangképzés elve - hát le a kalappal:))
    a hangzás - hát az olyan, amilyen... remélem fogja még csiszolgatni Kunos

miért nem tudom a wind.vaw hangerejét configból állítgatni vajon? (még a nksoundcfg.ini átírogatásával sem) nagyon hangos a szélzaj, próbálgattam állítgatni, de nem műxik..
    végül editorral megpiszkáltam, de ez így nem ok.
    nem mélyült el valaki esetleg ebben a témában? vagy csak nálam van ez így?
  • atyka
    tenyleg, ott van, csak a replay-menuben nem latszik :D
  • K.András
    Az igazság az, hogy ha a shadert leveszem akkor nekem is jo az fps de akkor meg olyan fehér az ut...
  • K.András
    Ez hol van?
  • K.András
    A replay részben kerül elé egy olyan nöi név hogy edit :)
  • atyka
    ha a replay-bol kivagok egy darabot es a save edit-re klattyanok, akkor azt hova teszi?...mert nalam sehova.
  • Alexease
    Probald a DX Diag-ban a 3D-s gyorsitast lejebb-fejebb venni. Lehet hogy a foproblemakat ez a hang megoldas okozza:( Legalabbis nem csodalkoznek rajta:)

Jo otlet, elismerem, de azert masodpercenket tobb tucatszor, vagy esetleg szazszor lejatszani azt a harom hangmintat, es ugy hogy kozben szamolja a motort, dugattyukat - ahoz van szinkronizalva - valszeg erosen megeszi a gepet:))
  • K.András
    Felrakom, picit régebbi van még fent!
  • Alexease
    nV FW 84.21 WHQL
  • K.András
    Milyen drivert használsz?
  • K.András
    SBLive.
  • Kaszi46
    wheeler no pass no lag szerverre valaki?
  • Alexease
    Nem tudom mi lehet nalad:( Lehet hogy a hangot nem birja. Milyen hangkartyad van?
  • K.András
    Megprobálok drivert cserélni aztán ha nem segit hagyom amig nem lesz javitás...
  • K.András
    Egyszerüen nem értem mitöl lehet ilyen lassu!Tökmind1, hogy 800x600 ban van vagy nagyon igy is meg ugy is uannyi az fps!
  • atyka
    :(
  • Alexease
    nVidiam van, es nalam 1280x1024-ben, full-ban, 60-140fps van:)
  • K.András
    Sajnos nem, a további gyorsulásban hátráltat az fps hiánya, remélem jön valami javitás mert ha jol látom akkor ATI kártyán nincsen gond viszont nvidiával szivás van!
  • atyka
    jovanna, feltolteni fel tudtam, csak meg is akartam mutatni...
  • Istencsászár
    képfeltöltés?:D
  • atyka
  • atyka
    nem tom, hogy kell kepet beszurni, pedig azert vettem fel a vip-et...mindegy, 1.01.188 volt, amikor otthagytam oket :D