4108
| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
#625 valaki multizni 1 orácskát? lehetőleg ftarget-el:P -
#624 Nehany jobban sikerult screenshot (nagyithato):
-
#623 Lassan megyek haza melóból ,majd nekiesek újra...
köszönöm addig is -
#622 Hivatalos allaspont:)
http://forum.rscnet.org/showpost.php?p=2954470&postcount=34 -
#621 Ha autora allitotad akkor nem:) De valtasnal a gazt mindig fel kell engedni egy kicsit. -
#620 kell kuplung előtte ? Asszem azt autora állítottam...
-
#619 Stick Up - Stick Down a valtas. -
#618 Vagy nem vált sebességbe?
Nem egyértelmű a controlsban melyik a felváltás? -
#617 Változik a hang tehát reagál a gáz. -
#616 Akkor már csak 1 kis gázt kell adni:) -
#615 Na tegnap este felraktam , asszem sikerült a gamepadról átraknom a kormányra a funkcíókat , garázs kis lámpa világít motorhang van de hogy megyek ki a garázsból?
-
#614 hát víz kiver h nem indu el :( -
#613 Meg odaig sem jutott, nem tud belepni a vesenybe sem;) De ne nagyon valaszolgassatok, mert mar privatban raszantam az idot, kuldtem par valaszt, de nem megy:( -
#612 :)
Tegnap nekem mar - vegre - sikeult normalisabb beallitasokat csinalnom, es mar nem problema ha keresztbe all az auto;) Tobbszor eloztem keresztbe csuszva a palyan, kilincselve meg keresztbe allva vettem a kanyart:))))
Mondjuk, ott az erosen emelkedo sikanba, nagyon durva tud lenni:) Kemenyen eldobja a segget ha rossz iven van:)) -
#611 és ez ebben az esetben nem a te hibád :)
van egy főkapcsoló balra, azt bekapcsolod, van egy gyújtás alá helyező gomb a főkapcsoló felett (nem látszik igazán, érzésre kell megtalálni), és a főkapcsoló alatt van az indítógomb. -
#610 megfog 2 :
megfog2.wmv -
#608 Azzal szervert inditasz.
Szerintem keresgelj, nezelodj a banner alatti linkeken... -
#607 bocs. szóval hova kattintsak? mert ha "start server" akkor egy DOS ablak jön be, de az csak áll. Mást még nem találtam. -
partotmos #602 hi
a motorhangképzés elve - hát le a kalappal:))
a hangzás - hát az olyan, amilyen... remélem fogja még csiszolgatni Kunos
miért nem tudom a wind.vaw hangerejét configból állítgatni vajon? (még a nksoundcfg.ini átírogatásával sem) nagyon hangos a szélzaj, próbálgattam állítgatni, de nem műxik..
végül editorral megpiszkáltam, de ez így nem ok.
nem mélyült el valaki esetleg ebben a témában? vagy csak nálam van ez így? -
#601 tenyleg, ott van, csak a replay-menuben nem latszik :D -
K.András #600 Az igazság az, hogy ha a shadert leveszem akkor nekem is jo az fps de akkor meg olyan fehér az ut... -
K.András #599 Ez hol van? -
K.András #598 A replay részben kerül elé egy olyan nöi név hogy edit :) -
#597 ha a replay-bol kivagok egy darabot es a save edit-re klattyanok, akkor azt hova teszi?...mert nalam sehova. -
#596 Probald a DX Diag-ban a 3D-s gyorsitast lejebb-fejebb venni. Lehet hogy a foproblemakat ez a hang megoldas okozza:( Legalabbis nem csodalkoznek rajta:)
Jo otlet, elismerem, de azert masodpercenket tobb tucatszor, vagy esetleg szazszor lejatszani azt a harom hangmintat, es ugy hogy kozben szamolja a motort, dugattyukat - ahoz van szinkronizalva - valszeg erosen megeszi a gepet:)) -
K.András #595 Felrakom, picit régebbi van még fent! -
#594 nV FW 84.21 WHQL -
K.András #593 Milyen drivert használsz? -
K.András #592 SBLive. -
#591 wheeler no pass no lag szerverre valaki? -
#590 Nem tudom mi lehet nalad:( Lehet hogy a hangot nem birja. Milyen hangkartyad van? -
K.András #589 Megprobálok drivert cserélni aztán ha nem segit hagyom amig nem lesz javitás... -
K.András #588 Egyszerüen nem értem mitöl lehet ilyen lassu!Tökmind1, hogy 800x600 ban van vagy nagyon igy is meg ugy is uannyi az fps! -
#587 :( -
#586 nVidiam van, es nalam 1280x1024-ben, full-ban, 60-140fps van:) -
K.András #585 Sajnos nem, a további gyorsulásban hátráltat az fps hiánya, remélem jön valami javitás mert ha jol látom akkor ATI kártyán nincsen gond viszont nvidiával szivás van! -
#584 jovanna, feltolteni fel tudtam, csak meg is akartam mutatni... -
#583 képfeltöltés?:D -
#582 -
#581 nem tom, hogy kell kepet beszurni, pedig azert vettem fel a vip-et...mindegy, 1.01.188 volt, amikor otthagytam oket :D