4108
| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
#665 ŐŐŐ izé az ftargetet meg kell bikázni ?
a fesz hamar lemegy aztán kakukk...
Vagy van rajta vmi szivató ?
nem sikerül bebörrentenem...
-
#664 Hozsanna! :D -
#663 kész van :)...MSN -
#662 köszi! ma kiprószlom -
#661 Segítség....a srác beúszott és holnap este tízig le kéne adnunk.....tud valaki segíteni?
-
#660 ja megvan, ftarget aviano setup:
juan1_ftarget.nks -
#659 hol vannak a setupok eltárolva? -
K.András #658 Elvileg ma vagy holnap jön valami javitás, remélem még ma! :) -
#657 vki megosztaná velem Ftargetes, Aviano full setupját?
(pb 1.26.508) -
#656 Utánad egy percel akartam beírni, hogy szívesen vállalom :))))) -
#655 jovanna, csak mondtam, mert Veled ellentetben vol, aki felajanlotta :D -
#654 Mondtam én , hogy elfogadom a hivatást ....? -
#653 Igen, de mar csinaljak, koszi! :) -
#652 Van már template hozzá ? -
#651 Sziasztok!
Segítségre lenne szükség...valaki, aki autófestésben otthon van és hajlandó egy kis időt rászánni, kihúzhatna a xarból. Egy GP2-es kocsit kéne megfesteni, mert a GPC-ben saját festéssel mennek a srácok és Spet, meg én ehhez nagyon tökök vagyunk. Semmi bonyolult, csak kell rá név, a többi a készítőn múlik...help me, pls! -
#650 jóestét, valaki multi?:) (bocs hogy így napjában többször is:P) -
#649 Segíthetnél privban pár sgítő szóval... :)
-
#648 Gondolom lesznek majd kasztnis autók is ! :)))))))))))))))) -
#647 Valszeg, sok mindent tud majd javitani az ember:) Jovohetre lesz mar valami gyors tapasz, amit sokat segit majd.
A pingek tenyleg magasak, de valszeg az is javulni fog, mert eddig nem volt vele gond, gondolom az uj grafika, fizika es foleg a hangok eszik meg lokalis szinten:(
Amit a Lobby-ban mutat pingeket (neha tobb ezer:D) az nem valos, az egyszeruen bug:) Egyszerre listazza a szervereket, es az elsonel nullazzal, a tobbit meg csak hozza adja:)) Ha megnezed listazaskor, minden egymasalatt megjeleno szerver, tokeletesen idoben jelenik meg:))))) de ettol fuggetlenul, nem az igazi:)
Bar en mar sokat mentem online, es a program szokas szerint tartja a fix 60-as pinget, kiveve amikor mar sokan vannak a palyan (allitolag a grafika, hang miatt hullik le, mert nem hagy neki idot, de az adat elvileg atjon). -
#646 "Ha kijavitják ezeket a nem kicsit idegesitö hibákat, akkor kategoriájában mindent agyon fog ütni!"
Uezt gondolom, hibákat javítani, és talán egy kis életet lehelni a játékba..pl. rádiózást, és ebben a kategóriában (nyitott formula autók) valóban mindent üt.
-
K.András #645 Nincsen szerver amin 200 alatt lenne a ping, gyak használhatatlan...
Viszont ha én inditok szervert és arra felmegyek az egekbe szökik az FPS-em!Nem is értem!!!Én kb eddig 1000 kilométert raktam a játékba, és azt mondom:
Ha kijavitják ezeket a nem kicsit idegesitö hibákat, akkor kategoriájában mindent agyon fog ütni! -
K.András #644 Komolyan mondom, ez az RSC forum is egy hatalmas nagy szégyen!Állandoan gezicik talán nem volt még két nap miota megint üzemel, hogy normálisan tudott volna müködni... -
#643 Es most toltam 2 orat:) Ma mar vagy 4-et:D
Sajnos magyar szervert nehez lezsirozni, igy marad a boseges kulfoldi valasztek:) A DrivingItalia#1 szervere viszonylag jo. Azert van lag boven, de nagy reszt hasznalhato:)) -
#642 hát ott a kisemeremmondani öhhökrekk:P -
#641 Há me itt a leggtöbb ember demoval tolja ! :))))))))))))))))))) -
#640 ennyire nem megyek ám jól, hogy 3 napja senki ne merjen még csak válaszolni se nekem. -
#639 vki multi? -
#638 Naná ... :) -
#637 A parizsi alol a csomagolopapirokat is mindig elteszed, mert jo lesz meg kesobb gyujtosnak, raadasul jol is eg, mert meg zsiros -
#636 Jaja...
A minap én is hazahoztam négy darab önélezős ekevasat mert ingyen adták !! ;)
( Made In Hungary.....) -
#635 Most miert?! Az ingyen van es megy online -
#634 -
#633 Akkor marad a Trackmania Nations...
-
#632 nK Pro Shop :) -
#631 Miért ti hol vettétek?
-
#630 Demo-d van? Mert akkor nem muxik:( -
#629 Megnyomtam a multiplayert de nem történt semmi...:(
-
#628 Multiplayer - Connect - "szerver kivalaszt" - Join! Ennyi. -
#627 Hogyan lehet ebben multizni?
-