4108
  • Lui76
    ŐŐŐ izé az ftargetet meg kell bikázni ?
    a fesz hamar lemegy aztán kakukk...
    Vagy van rajta vmi szivató ?
    nem sikerül bebörrentenem...
  • atyka
    Hozsanna! :D
  • JuanG
    kész van :)...MSN
  • Kaszi46
    köszi! ma kiprószlom
  • atyka
    Segítség....a srác beúszott és holnap este tízig le kéne adnunk.....tud valaki segíteni?
  • JuanG
    ja megvan, ftarget aviano setup:

juan1_ftarget.nks
  • JuanG
    hol vannak a setupok eltárolva?
  • K.András
    Elvileg ma vagy holnap jön valami javitás, remélem még ma! :)
  • Kaszi46
    vki megosztaná velem Ftargetes, Aviano full setupját?
    (pb 1.26.508)
  • lac coo
    Utánad egy percel akartam beírni, hogy szívesen vállalom :)))))
  • atyka
    jovanna, csak mondtam, mert Veled ellentetben vol, aki felajanlotta :D
  • lac coo
    Mondtam én , hogy elfogadom a hivatást ....?
  • atyka
    Igen, de mar csinaljak, koszi! :)
  • lac coo
    Van már template hozzá ?
  • atyka
    Sziasztok!

Segítségre lenne szükség...valaki, aki autófestésben otthon van és hajlandó egy kis időt rászánni, kihúzhatna a xarból. Egy GP2-es kocsit kéne megfesteni, mert a GPC-ben saját festéssel mennek a srácok és Spet, meg én ehhez nagyon tökök vagyunk. Semmi bonyolult, csak kell rá név, a többi a készítőn múlik...help me, pls!
  • Kaszi46
    jóestét, valaki multi?:) (bocs hogy így napjában többször is:P)
  • Lui76
    Segíthetnél privban pár sgítő szóval... :)
  • lac coo
    Gondolom lesznek majd kasztnis autók is ! :))))))))))))))))
  • Alexease
    Valszeg, sok mindent tud majd javitani az ember:) Jovohetre lesz mar valami gyors tapasz, amit sokat segit majd.
    A pingek tenyleg magasak, de valszeg az is javulni fog, mert eddig nem volt vele gond, gondolom az uj grafika, fizika es foleg a hangok eszik meg lokalis szinten:(
    Amit a Lobby-ban mutat pingeket (neha tobb ezer:D) az nem valos, az egyszeruen bug:) Egyszerre listazza a szervereket, es az elsonel nullazzal, a tobbit meg csak hozza adja:)) Ha megnezed listazaskor, minden egymasalatt megjeleno szerver, tokeletesen idoben jelenik meg:))))) de ettol fuggetlenul, nem az igazi:)
    Bar en mar sokat mentem online, es a program szokas szerint tartja a fix 60-as pinget, kiveve amikor mar sokan vannak a palyan (allitolag a grafika, hang miatt hullik le, mert nem hagy neki idot, de az adat elvileg atjon).
  • b-type
    "Ha kijavitják ezeket a nem kicsit idegesitö hibákat, akkor kategoriájában mindent agyon fog ütni!"

Uezt gondolom, hibákat javítani, és talán egy kis életet lehelni a játékba..pl. rádiózást, és ebben a kategóriában (nyitott formula autók) valóban mindent üt.
  • K.András
    Nincsen szerver amin 200 alatt lenne a ping, gyak használhatatlan...
    Viszont ha én inditok szervert és arra felmegyek az egekbe szökik az FPS-em!Nem is értem!!!Én kb eddig 1000 kilométert raktam a játékba, és azt mondom:
    Ha kijavitják ezeket a nem kicsit idegesitö hibákat, akkor kategoriájában mindent agyon fog ütni!
  • K.András
    Komolyan mondom, ez az RSC forum is egy hatalmas nagy szégyen!Állandoan gezicik talán nem volt még két nap miota megint üzemel, hogy normálisan tudott volna müködni...
  • Alexease
    Es most toltam 2 orat:) Ma mar vagy 4-et:D
    Sajnos magyar szervert nehez lezsirozni, igy marad a boseges kulfoldi valasztek:) A DrivingItalia#1 szervere viszonylag jo. Azert van lag boven, de nagy reszt hasznalhato:))
  • Kaszi46
    hát ott a kisemeremmondani öhhökrekk:P
  • lac coo
    Há me itt a leggtöbb ember demoval tolja ! :)))))))))))))))))))
  • Kaszi46
    ennyire nem megyek ám jól, hogy 3 napja senki ne merjen még csak válaszolni se nekem.
  • Kaszi46
    vki multi?
  • lac coo
    Naná ... :)
  • Alexease
    A parizsi alol a csomagolopapirokat is mindig elteszed, mert jo lesz meg kesobb gyujtosnak, raadasul jol is eg, mert meg zsiros
  • lac coo
    Jaja...

A minap én is hazahoztam négy darab önélezős ekevasat mert ingyen adták !! ;)

( Made In Hungary.....)
  • Alexease
    Most miert?! Az ingyen van es megy online
  • lac coo
  • Lui76
    Akkor marad a Trackmania Nations...
  • Alexease
    nK Pro Shop :)
  • Lui76
    Miért ti hol vettétek?
  • Alexease
    Demo-d van? Mert akkor nem muxik:(
  • Lui76
    Megnyomtam a multiplayert de nem történt semmi...:(
  • Alexease
    Multiplayer - Connect - "szerver kivalaszt" - Join! Ennyi.
  • Lui76
    Hogyan lehet ebben multizni?
  • ZolEE F1