4108
  • Alexease
  • atyka
    en is lattalak, egyszer mentem is az arnyekodban, de nem tudtam en sem irni...azert megvertuk oket :D
  • Alexease
    Sajnos, eleg kiszamithatatlan, egyelore:( De sokszor volt, hogy 3-4-en folyamatosan egymas mogott tudtunk menni, elozgetni stb.:)
  • Kaszi46
    én itt nagyon lagolok:(
  • Alexease
    Lattam bent voltal/bent vagy:) nem tudtam uzenni, mert a szerver folyamatosan tolta a "verseny vege" feliratot:D

• Alexease
    Meggyogyult?
  • Alexease
    Ja vegre itt mar szamit a lengescsillapito is, nem csak disznek van, meg plusz maceras szamoknak:) Olyan GPL-s egy kicsit, durvan elteroket lehet setup-olni, es nem csak koridore, hanem erzesre is.
  • JuanG
    egész jókat lehet fogni :)))

megfog.wmv
  • K.András
    Aviano fullgp-n f1600-al 1:39.930-nál tartok.Nincsen valami hely ahol fent vannak idök?
  • Kaszi46
    vagy menjünk 1 szerverre!
  • Kaszi46
    kéne körözgetni onlány, nem akar vki szervert csinálni?
  • atyka
    uhum...
  • Alexease
    DrivingItalia #1 meg mindig...:)

• atyka
    sehol host, mindenki off gyakik?
  • JuanG
    1:25:9 :)))
  • K.András
    Igen, söt már annyi sincsen!Semmit nem állitottam el, egyszerüen képtelenség!Idegbajt kapok ettöl!
  • Alexease
    Egyszeru Single-ben mesz - NEM visszajatszas - es 15fps?!
  • Alexease
    A hangszaggatasra a ..\CFG\nksoundcfg.ini file-ban a LATENCY-t allitgassatok! A motorhang lejatszassa erosen gep fuggo, sajnos:( Nalam 150-250 kozott jo.
  • lac coo
    Ott valami speciális probléma lehet , Nálad .
  • K.András
    Most már komolyan mondom mérges vagyok, egyre rosszabb a grafika akármilyen kicsire veszem márcsak maximum 15 fps-t lehet kipréselni ebböl a szarbol!
  • b-type
    Az a hagn a replay-ben nekem is olyan sajnos.
  • K.András
    Akkor meg nem értem a grafikát, képzeld el nem tudom ugy beállitani, hogy egyedül körözve valahol a pályán ne essen le pirosra fps, azért ez hihetetlen!Meg a hang nálam nem is igazán a cockpitben rossz mert ott tényleg elbirnám, hanem a visszajátszásban ilyen szaggatottan ezt hallod: dö-dö-dö-dö-dö szörnyü!
  • b-type
    A hanggal tökéletesen egyetértek, az autó hangja az egyik olyan dolog amiért sportos felfogásban vezetek, ebben egyszerűen nem tudok ilyen kompromisszumot kötni mint amit ez a játék megkívánna.
    ..illetve persze kötök a fene enné, de nagyon elvesz az élményből.
    Az képkocka sebességével nekem vmiért nincs bajom, pedig ráhúztam a max élsimítást is egy videóhoz, nagyon jól fut gond nélkül, szal ott vmi más lehet...hogy mi azt nem tudom sajnos.
    egyébként nagyon jó, nagyon kevés, és sdok baja van, de megértem ha vkinek nagyon tetszik, mert tényleg van miért.
  • K.András
    Gyerekek, hiába vannak nagyon jo ötletek ebben a játékban ez ezer sebböl vérzik, a hangrendszer nulla, nem értem miröl beszéltek amikor azt irjátok már türhetö meg kezdem megszokni...Nekem 5.1-es rendszerem van és ez a hang szo szerint szégyen(ha GTL-t felhangositom egyrészt összeszalad az utca másrészt gyönyörü szép motorhangokat hallani föleg egy cobrában meg a hasonlo öblös autokban)!Visszajátszásban is olyan a hang, hogy egyetlen egyet nem voltam még képes visszanézni, annyira idegesitö olyan mintha szándkékosan valaki az örületbe akarna kergetni!!!A grafikus motor szintén ezer sebböl vérzik ez semmire nincsen optimalizálva, két gépen is ugyan azt csinálja nevezetesen akármit állitasz nem lehet egy stabil fps-t kihozni, ha máshol nem is a pit-nél garantáltan mindig le fog zuhanni és minél több kört teszel meg annál lassabb a játék, komolyan mondom én még ilyet nem láttam, nagyon kár érte mert elképesztöen jo ötletek vannak benne!
    Remélem lesz valami javitás ami helyrehozza ezt a játékot.
  • Istencsászár
    Azér ellehet benne igazodni:))
  • lac coo
    Melyik rosszabb :
    a Star Force vagy a netKar PRO menürendszere ?
  • Alexease
    HELP/FAQ!!!!
  • mrsix
    Game,elindult csak nincs Gáz.
  • Alexease
    Shaderek mennek? Vagy nem szoktad veletlenul kikapcsolni oket (H bill.)? Akkor nez ki igy.
  • lac coo
    Sokat nem mentem még vele ; de ti láttátok már a képeken beharangozott kopott , nagyon kopott gumitexturákat ? :)))

Vagy az még nincs benne...?
  • lac coo
    Nem tom...Nekem minden fullon , full szűrésekkel minimum 70 FPS.....
  • Istencsászár
    összetákolt engine, nekem ilyet pl nem csinál de a box és kanyar drasztikus fps csökkenés ugyan ugy megvan....
  • K.András

Nektek nincsen néha ilyen fehér vibrálás meg nem szokott igy kifehéredni az ut?FPS-röl nem is beszélve, GTL-t 1280x1024-ben játszom átlag 60 fps-el ez meg ugy zabálja az eröforrást mint az állat föleg a pitben, aztán a pályán néha felszalad még 120-ra is bizonyos kanyarokban meg akkorát esik, nem értem!
  • Tomo15
    Na igy már mükszik, thx!
  • JuanG
    pedig az RSC-n írták hogy úgy műxik :((
  • atyka
    a 6. fokozatot nem tudom allitani...illetve allitani tudom, de nem valtozik semmi. akkor sem, ha "kint" csinalom a car setup-ban :(
  • Alexease
    Lehet vagni a replay-t, nincs sok lehetoseg. Toltsd be, utana huzd az egeret a kepernyo bal felso sarkaba, es ott megjelennek a menuk;) A kivalasztott resz kezdetet es veget lehet megadni es elmenteni. DE egy betoltessel, csak EGY vagast lehet csinalni, mert - elvileg - felulirja az elozot. Ha tobb resz kell belole, akkor mindig ki kell lepni es atnevezni az EDIT kezdetu elmenett visszajatszast.

Remelem, lesz majd kesobb legalabb egy TimeLine, hogy lehessen latni hol is tart a dolog (mint a netKar-ban):)
  • Alexease
    Ha Te inditasz szervert? Ha igen, akkor amikor csatlakozol sajat magadhoz, akkor NE a netKar network-hoz CONNECT-alj, hanem ADD hozza a lokalis IP-det (127.0.0.1) es ahoz csatlakozz, MAX(LAN) sebesseggel.
  • Tomo15
    Hello! még mindig nem tudni, hogy mitöl lehet az, hogy nem látom a kocsikat?:( Ilyenkor még a pingemet se mutatja...Csak a chat segitségével tudok kapcsoatot tartani a bentlévökkel.
  • atyka
    Jo dolog, de finomitasra szorulna, mivel nehez megszokni, hogy a fejed mozditod, de a "latomezod" nem mozdul...szoval engem farasztott, sot egy ido utan zavart. Akkor lenne jo, ha pl VR-sisakkal hasznalnad, mert akkor nem kell a fejmozgassal ellentetes iranyba mozditani a szemed. Szoval fura, de jopofa dolog, egyszer biztos lesz belole valami, ugyanakkor szvsz monitor hasznalata eseten komoly szimezesre igy nem alkalmas.