4108
  • Ch_Slater
    szerintem az lcd azok kiváltsága akik megvették...
  • Alexease
    Nekem nincs vele bajom:) Nekem az eredeti is tetszett, a ma napig fent van:)

A netKar egy teljesen mas kategoria:) Eleg csak a menut, beallitasokat, GUI-t megnezni, teljesen elvetemult:)) Latszik hogy az ember Japanban el es dolgozik:)

A netKar igazabol szinte csak az (olasz) megszalott netKar-osoknak keszult, akik online toljak. Kunos majd' 3 eve nem foglalkozott a programmal, ezek beszeltek ra, hogy javitsa fel egy kicsit a grafikat es barkacsoljon hozza egy-ket ujdonsagot:)

A ping bugos - kiveve a hivatalos szervert - tud is rola:) Egyszeruen nincs befejezve. De sok minden mas is. Jovoheten lesz patch.

Annyi elonye van most az eredeti nK-val szemben, hogy most fizetos, Kunos kenytelen lesz rendszeresen foglalkozni a programmal, nem felejtheti el mint a nK-t;))))))))))))
  • gabber_saviola
    Én azt várom, hogy legyen olyan mint az eredeti netKar, ha van olyan jó akkor már megérte letölteni
  • lac coo
    A beállításokkal vannak gondjaim ( bár ez a szokásos lámasági-faktor nálam)

, de korentsem annyira rossz ez :)))

Néhány figyelemre méltó dolog amit így két kör után észrevettem:

A gumi láthatóan(!) felszedi a koszt ha kimész a pályáról és csúszik addig amíg le nem tisztul :)))

Egy jó kövér satufék után kockásra kopik a gumi amit FFB-ben és menettulajdonságban is érezni lehet :))))

A fizika sem reménytelen , alapsetuppal is elég jól lehet korrigálni, persze itt nincs az a megszokott szimulátoros "baki" , hogy át lehet ugratni 300-al egy kerékvetőn :))))

A kormányon az LCD az csak dísz vagy be is lehet kapcsolni valahogy ?
  • atyka
    Én nem tartom reménytelennek...valami perverz örömöt lelek benne...magam sem értem, miért. Alig várom, hogy lerakjam a fiam aludni és jövök, tolom....nektek is 80ezres pingeket ír ki a szerverekre?
  • Alexease
    Akkor en vagyok valszeg (itt) az egyeduli, aki valami hasonlora szamitott:)))

A fo problema azzal van, hogy olyanok probalgattak, akik vagy nem is ismertek az eredeti netKar-t, es/vagy nem tudtak milyen lesz ez, es/vagy azt hittek, azert mert fizetos akkor mar egy LFS vagy bolti szintu kesz jatekot kapnak:)

De a problema, felre ertes adott, es jogos, foleg azoknal, akik fizettek erte. Valoban nem voltak informaciok, egyszeruen csak levelezesben es az olasz forumokon mentek az infok...

De leszamitva a fizetos csalodasokat, szerintem mindenki kiheveri azt a 250 meganyi letoltest...:))))
  • sanzik
    Hát én rohadtul nem erre számítottam. Bár lehet,hogy csak nem volt most türelmem hozzá,de 5 perc után feladtam.
    Ha majd nagyon unatkozom akkor adok neki még1 esélyt. Egy fél kört mentem kb.
  • gabber_saviola
    még ki sem próbáltam, de ezek a kommentek után nem gyengén kiváncsi vagyok már a gémre
  • atyka
    Hat en rosszabbra szamitottam, de igy is eleg szar :D
  • Istencsászár
    Mire erre rájöttem:) gecc komolyan mondom.

1, Felrakom elindítom, csinálok profilt... test=>no active driver. Kb negyed órán keresztül nyomogattam fel s alá semmi... Azt csináltam egy másik profilt csak nickel erre elindult

2, Bent ülök a kocsiba, nyomogatom a gombokat a kormin semmi, nekiesek a billnek semmi, közbe átállítok minden szart semmi, ez kb ujabb negyed óra szenvedés. Azt véletlen meglököm az egeret és elkezdek kattogatni erre kiderült hogy azt a bizbaszt lehet állítani (( bár még most sem értem azt a 3 kapcsolót miért kell egérrel na mind1.. ))

3, Elindulok persze ekkor jött az ujabb dolog nem vált ha nyomom:) lassan ráéreztem, hogy határozottan kell nyomni a váltót, de igy meg nekem játszhatalan, 1szerűen nemtudok normálisan váltani és ehhez még az idióta semmitmondó hang is hozzájárul

4, Autó kidobja a seggét az isten sem tudja megfogni ha elindul... nekimegyek a falnak kerék lejön pattog előttem felborulok és beleesek a talajba ugy derékig csöppnyi bug:)

5, DEL

Na többet nemfikázom, valaki biztos megtalálja benne a jó oldalait IS:)
  • Tomo15
    Engedd fel a gázt, és akkor vált:)
  • K.András
    A controll résznél külön kalibráld rá amire akarod, a pitben meg a cockpiten kell nyomogatni a gombokat, egész pontosan bal oldalt a main gombot lekapcs aztán meg az alatta lévö nyomva tart és elindul...
  • lac coo
    Ez egy okos ember !!!!!!

Amúgy én elindulni sem tudok vele mert nem tudom belőni a váltást , állandóan a zézettel együtt használja...

Aztán eljutok a pitbe és ott semmit nem tok csinálni :)))))
  • K.András
    A BHMS szavazása alapján eddig 1178 embernek a 35%-a elörendelte, az kb 400 ember ezt szorozd meg 9000ft-vel 3.6 millio forintot kaszált eddig ez a stefano castillo gyerek, a semmiért!Szerintem ez a játék ebben az állapotban egy nagy becsapás!
  • Istencsászár
    Nomeg azt sem értem, megnyomom a váltást nemvált, megnyomom még 1szer nemvált nyomom ezerrel egyfojtába vált........
  • SE
    Sajnos. Az előző verziója sokkal jobb volt...
    Amúgy meg az Lfs legelső demója is agyonveri.
  • SE
    Hátha segít vkinek:
    Fast start link
  • Istencsászár
    Igénytelen, puritán, bugos, átláthatatlan....

Komolyan mondom ilyet képesek voltak összerakni?
    -Grafika épphogy mondhatni szép...
    -Hang? van olyan ebbe?????
    -Bugos: auto beleesik a földbe...

Több nemjut eszembe, mer nincs miről írni ez egy alfa állaptban levő erősen készülő játéknak elmenne ami kiszivárgott, de hogy ezér pénzt kiadni?

Nemtudom hány ember munkája, de ezzel jól melléfogtak....

SZVZS csatlakozom Andráshoz "ez eddig egy nagy 0".
  • SE
    Kosz. Tok jo... En szepen kitoltottem mindent es xart elindulni.
    Igy mar uj nevvel, jo.
  • K.András
    Ne tudd meg mit szoptam azzal, irjál be a driver résznél egy nevet és csak a nevet, miután leokézod jobb also sarokban megjelenik a neved, utána már lehet nyomni track day-t...
  • SE
    Nekem mindig az irja ki, hogy "No Active driver".
    Ezt miert?
  • K.András
    Nyomtam egy orát idáig és azt kell mondanom, ez a játék egy nagy káosz!
    Elöször is, szerintem nem volt normális aki ugy akarja kiprobáltatni az autot, hogy nem müxik benne a kijelzö, a full gagyi hang miatt azt sem tudod mikor kell váltani ha váltasz akkor nem történik semmi majd pedig rá 3 mp-re vált + 2 mp-re rá jön a hang is...
    Azt még megértem, hogy csak 1 autoval 1 pályán lehet unlock nélkül menni, mert ez a bevett szokás, de hogy ne müködjön benne a kijelzö?!Miért nem mindjárt csak 3 kerékkel lehet kiprobálni, vagy mondjuk jobbra lehetne csak tekerni a kormányt, esetleg a fék nélkül :DDD

Szerintem iszonyat sok anyázás lesz még a készitök felé, föleg aki megvette!

LFS ezt lazán veri pedig én azt sem szeretem(megvan eredeti természetesen), több pálya több auto van és a fizika is garantáltan jobb(egyébként fizika itt olyan mint gtr-ben ha dobod akkor nem fogod meg az tuti)! Hangok azok annyira szarok, hogy ilyet elképzelni sem tudtam volna eddig szoval nem sok esélyt látok arra, hogy ezért én 36 eurot fizessek, az majd 9000 forint!
    Szerintem nem kéne minden autos játékot piedesztára emelni csak azért mert megjelent, mondja ki mindenki az öszinte véleményét, az enyém az hogy ez eddig egy nagy 0!
  • Istencsászár
    netKar PRO.exe ?
  • ZolEE F1
    leszedtem a demot .. de hogy tudom elinditani?
  • atyka
    THX! :D
  • JuanG
    THX!!!
  • Ch_Slater
    L betű (bár azóta lehet kitaláltad)
  • atyka
    mar csak ket lehetoseg maradt...viszont elindult vegre! ...most nem merem kikapcsolni a gepet
  • JuanG
    ??? ... nem hangzik jól :(
  • atyka
    tok jo, most kileptem, ujrainditottam a gepet es ujra kellett aktivalnom :(
  • atyka
    persze...az also meg addig, amig nyomom a gombot az egeren...de nem tortenik semmi :(
  • JuanG
    és felső kapcsoló végig lefele áll???
  • Ch_Slater
    hát sajnos csak 1.2-es amd, 512mb ram, ati r9700.. 800x600-ban próbáltam, minden a minimumon és kevesebb mint 1 fps volt..
  • atyka
    nem gyullad ki a lampa es hiaba nyomom a gazt...szoval tuti, nem megy...csak tudnam, mitol :(
  • JuanG
    de egérrel, csak a kurzort a fraps nem veszi fel...
  • JuanG
    és a kis zöld lámpa se gyullad ki? nem lehet hogy csak nem hallod? (bugos a hang)...
  • atyka
    ...de te hogy csinalod? ...nem latok kurzort. nem egerrel?
  • atyka
    ugyanezt csinalom, de csak a kapcsolo kattanasaig jutok...utana semmi
  • JuanG
    nálam így indul:

netkar_start.wmv
  • gabber_saviola
    nah letöltöm