4108
| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
#496 server is not responding -
#495 mindjárt megyek :) -
#494 mükszik:) -
#493 Inditottam "szervert" tesztelesnek, gozom sincs hogy muxik:)
Server: Alexease
Password: sg
-
#492 Race Studio -
#491 Developer funkcio (I). -
#490 Ez mi ??? -
#489 Telemetriához mit kell letölteni az oldalról ?
Van ezer dolog...... -
#488 Nekem le jon innen is (IE 6.0):) -
#487 mármint ha itt kattintasz a linkedre save as-zel?
mert az extra oldalán lejön save as-zel, de itt nem (csak a linkvédelmes weblapot tölti le)... -
#486 Ezt probaljatok ki, brutalis:)))))) A videot elotte nezzetek meg:DDD
Rigs of Rods Video
Rigs of Roads 0.24 -
#485 Nekem korrektul lejon az Extra-rol jobb gomb Save As-szel is?!:) -
#484 NEkem a replay-ben az auto/pilota borzaszto gagyi minosegben jelenik meg az onboard kepeken. Nalatok is? ...es meg valami: ha megserul a szarny, akkor mindenkinel azonnal el is tunik? -
#483 ja úgy gondoltam a replayt, hogy beleültem és én köröztem vele.. -
#482 ja tényleg, thx! -
#481 tehát a replay (amit betöltöttél) nem szaggat? és ha beleülsz a kocsiba? akkor már igen? vagy csak ha visszatérsz a főmenübe és betöltöd a track day-t? -
#480 ne innen töltsd save as-el, hanem kövesd a linket és ott lesz a letöltési link. extra-s hülyeség... -
#479 leszedtem megint, és még mindíg nem jó, de nem érdekes, mert lementettem nagyjából az alapokat egyből :))
figyelem: a 6-ik sebességet (ha van) ne a boxban állítgassátok mert bugos, hanem még a track day menüben a pályabetöltés előtt... -
#478 de azt még mindig nem értem, hogy a demo az miért szaggat cefet módon... -
#477 olvastam rsc-n, remélem meglesz :) -
#476 érdekes :)
gondoltam hogy nálad van valami probléma, mert nekem 2,4 P4, Ati9700Pro, 1 giga ram-al 1024-ben folyamatos full-on... -
#475 érdekes. mondom kipróbálom már azt a savegame-et amit felraktatok, még ha iszonyatosan szaggat is 640-ben. nos az nem szaggatott.
mondom feltolom 1024-re. nem szaggatott.
tovább megyek 1280-ra. nem szaggatott.
maradok 1280-on és feltolom a textúrát és a látótávolságot max-ra. nem (nagyon) szaggatott
ezzel a beállítással átlag 30-50 fps között nyomta, néhány helyen ment csak le 20-ra (pl. pit környékén)
a demo modban szaggat, de a savegame-es jól megy :) -
#474 volt/van rola szo, csak az a baj, aki ezt csinalta, az mar hivatalosan az nK-nak dolgozik (O csinalta a palyakat):) Vagyis, jogilag nem johet ossze, de majd megoldjak:)) -
#473 Feltettem megint! Most nalam jo:) -
#472 most hogy van nkpro, megvalósulhatna ez is :)))
-
#471 nekem hibás a zip, nem tudom kicsimagolni... -
#470 ennyire gázos a netkód? -
#469 netKap PRO DEFAULT Setups!
Banner alatt is! -
#468 Oks! köszi. -
#467 Ez a problema masnak is elojott:( Az RSC-n lattam egy topic-ot talan erre. De igazabol, a normalis net-es javitas jovohetre varhato... -
#466 Hali! az lenne a problémám, hogy nem látom a neten a serverekbe a többi játékos autóját. Amikor elösször kiprobátam még láttam, de mostmár nem. Nem tudjátok mi lehet a baj? esetleg lehet, hogy én álitottam el valamit? -
#465 tthx -
#464 sehogy nem lehet! mielőtt setupot módosít valaki érdemes elmenteni az alapot.
-
#463 hogyan lehet alapértékekre visszaállítani az autó setupot? -
#462 :)))) csak azt a kis gombot nemtaláltam, de alex írásából egyből meglett, többire magamtól is rájöttem -
#461 FTargetStart.avi:) -
#460 thx...úgy veszem ki bírja a Vai, Satriani, J. Becker, Marty Freedman vonalat... -
#459 Zenesz:)
Itt egy csomo sajat szama, ezek mar studio felvetelek: Kunos Music -
#458 ez komoly? :)))...egész jól nyomja, csak ütemre nem mindíg jött ki a virgula :))) -
#457 #422