4108
| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
K.András #705 Nem attol ocska valami mert gyorsan lehet vele menni, de mivel már lirtam a véleményem erröl most hadd ne kezdjem megint ;) -
#704 hehe, velem majdnem elhitette hogy jobb mint az lfs:P aztán tegnap ujra bizonyított(mármint lfs:)). jópár dologban azért tényleg verhetetlen még jelenlegi állapotában is, ez a netkar! -
Mik #703 Nem is olyan rossz ez az ócska 9ezer forintos játék ugye? :)) -
#702 a csapattarsam... -
K.András #701 Aviano GP - F2000 - 1:31.845
Egyenlöre ez a második legjobb idö a nem hivatalos rankon, reggelig még probálok hozni rajta hátha én is elcsipem az 1:30-at.
NKPRank -
#700 Erdekes...olyan ismeros az erzes :D -
#699 -
K.András #698 Sokat gondolkoztam, és arra jutottam nem a türelmünkel van a baj.
Ez nekünk már olyan mint másnak a kábitoszer, ha nem kapjuk meg a megfelelö adagot törés zuzás és egyébb rohamok törnek ránk :D
Komolyan, ha két napot nem tudok "autoba" ülni rossz a közérzetem és azt érzem, hogy valakit pofán kéne vágni :))) -
#697 -
K.András #696 Mind1 :D, már csak egy nap aztán ha minden igaz faraghatom tovább az idöimet :) -
#695 Nem kapta meg senki a patchet, nyugi:))
Csak azert kerdeztem hogy mikor vetted, mert ha nem elorendelted, akkor azert tesztelhetted volna egy-ket napig fizetes nelkul, es talan meguszhattad volna a hajtepest:) A Shop oldalukon is kint van, hogy: 1. Tolsd le; 2. Probald ki; 3. Vedd meg. :))
Persze, aki szereti az autosjatekokat, a szimeket, kicsit megszallott, annak nehez turelmesnek lennie, en sem vagyok az:))))) -
K.András #694 Az nap éjjel vettem meg amikor kijött(de ennek mi köze ahhoz, hogy van e javitás vagy nincsen, csak nem azt akarod mondani, hogy aki elörendelte az már megkapta a javitást?Mert abbol botrányt csinálok RSC-n az garantált), tudod én meg nem azért fizettem 9 ezret, hogy ne legyen gépközelben, azért késik 3 napot a javitás mert megy valamelyik versenypályára szorakozás céljábol, én meg itt állok a 9 ezer ft-s játékkal ami föleg arra használhatatlan amire kitalálták, hogy emberek egymás ellen versenyezzenek!
Majd akkor szorakozzon ha én is tudok, gondolj bele kimész egy versenypályára és kifizeted a horribilis jegyárat és ha 20 helyett csak 6 auto megy a pályán akkor a versenyszervezö visszafizeti a jegyárat meg hatalmas botrány van belöle(biztos tudjátok miröl beszélek), mert nem ezt igérte...Ha szar játéknak igérkezne nem érdekelne, de érzem hogy ez a játék többre volna hivatott... -
#693 ja jó lett az LFS peccs, új a gumifizika :)...viszont ha a netkarnak szar a hangja, akkor az LFS-ben az új BMW-Sauberé mi? -
#692 ilyenkor jut rá idő:P mondjuk most nézem kijött lfs patch, szóval nem is nagy baj, ha ma sem jön senki. -
#691 Szerintem azert nem akar neked osszejonni a multi, mert mindig ejfelkor jut eszedbe:)) -
#690 vki multi? -
#689 Megneztem en is ezt a patch listat;) Azert eleg sokat javitott, modositott ennyi ido allatt, foleg hogy kozben forumozott is:)))))
A 3 nap keses meg csak azert kell, mert nem lez gep kozelbe, es mivel valtozott a liszensz resz is - kozkivanatra - igy elofordulhatnak hibak, keresek, es ha nincs ott nem tud segiteni:) Ami kellemetlen lehet:) Igy inkabb meg 3 nap teszt es ha nincs komoly gond, akkor mehet:) -
#688 thx -
#687 Az auto mappajaba:) -
#686 a setupot hova kell betenni? -
#685 De most Te elorendelted vagy a megjelenes utan vetted meg?! -
K.András #684 Azért mert 9 ezer ft-t adtam egy olyan játékért amit nem lehet használni, minden tizedik kör után ki kell lépni meg be mert lezabálja az fps-t, netre fel sem lehet vele menni, ha mégis akkor nem irja az idöimet stb, szerinted mitöl vagyok olyan ideges? :D -
#683 LOL :))))))
Letesztelik a patchet aztán már töltheted is ! -
Mik #682 Miért túráztatod magad? :)) -
K.András #681 Tudod mi a vicc, hogy megvan a javitás és ki van adva állitolagos bétatesztereknek, de ha ugy dolgoznak mint eddig akkor tök felesleges itt már bétatesztereket "alkalmazni" majd mi teszteljük!
De olyat, hogy egy kiadott játékhoz megjelenö javitást bétatesztereknek adjanak oda, az elképesztö felháborito és gusztustalan magatartás, hiszen ez nem béta ez már egy kiadott söt megvett játék, mi az hogy másoknak elönye van velem szemben miközben én is fizettem érte!?Meg mire várjak még 3 napot, hogy teszteljék?Mit képzelnek ezek a senkiháziak magukrol???!!!Sok idiota barom meg hálálkodik rsc-n a javitásért amit meg sem kapott, jajj köszönjük a javitást Kunos, meg a kemény munkát meg ilyenek, LOL!Na az ilyen hulyék miatt van ez igy! -
#680 Ezzel senki sem vitatkozik ez tény ez igy van. -
Loco #679 nk what? :P -
K.András #678 És ezért irtam anno, hogy nem kéne ajnározni minden játékot, mert nekem annyira nem fáj ez a 9 ezer ft, viszont aki gyüjt rá az biztos megörül attol, hogy 9 ezer ft-ért egy használhatatlan valamit kap!Szal aki esetleg nem vette meg az ne is tegye, majd ha lesznek javitás után jo vélemények csak akkor! -
K.András #677 Ettöl függetlenül el mehetnek az anyjukba, már bocsi de igy kiadni játékot még nem láttam, erre mit látok valami schummi faszopo már valami javitással nyomja, és közben irja az infot hogy igy dolgozik a javitáson az ember meg ugy, anyjába verje bele fizettem érte, akkor kurva gyorsan hadd kapjam meg én is azt a szart mert kezd elegem lenni!Fogok ma irni egy olyan levelet ennek a senkiházi cégnek vagy adják vissza a pénzt vagy hozza használhato formába a játékot mert ez igy használhatatlan, neten nem irja az idöimet, fps leesik állandoan, stbstbstb még kb 1500 hibát lehetne felsorolni kezdve a hangtol a beállitásokig!! -
K.András #676 Unofficial nkRank!
Time... -
K.András #675 Itt tartok aviano gp-n F2000-el, ez ha mindez igaz 5. leggyorsabb kör 1 mp kell a wr-hez, megprobálom éjjel megcsinálni hátha összejön.Képre kattintva letölthetö a replay!
RSC-idök
-
K.András #674 Nem, ezek a Hz adatok a sampling rate-et jelölik, tehát hogy másodpercenként hányszor olvassa ki az adatot, ha jol emlékszem gtr-ben is meg lehet emelni a sampling ratet csak nyilván eszi az eröforrást mint állat, egy duplamagos procival gond nélkül fel lehetne emelni másodpercenként 1000 mintavételezésre is akár... -
#673 THX! :)
Nem tudom:) De valszeg (egyelore) a netKar nem birja kiirkani azt a mennyiseget, amit kellene, igy marad az 5;) De nem biztos:) De ha jol lattam, akkor a hajtaslancot es felfuggesztest 200Hz-en szamolja a progi, ami eleg jo:) Bar a GPL/NR 300Hz kornyeken van, az iRacing es/vagy egy "masik" 500Hz-et tervez (bar halottam 1kHz-et is:D), de azert igy is jo:)) Mondjuk a netKar Pro-t is ugy halottam hogy 500Hz-es lesz, de az mas kerdes...:))) -
K.András #672 Nekem bejön ez a cucc, elég sokat tud a prg de vajon miért csak 5 csatornát lehet monitorozni, jobban mondva miért csak 5-öt tudok én kiválasztani mert egyébként nálam mind a 16 opcio müxik ami a felsorolásban van.
Kb igy néz ki:
-
#671 De kicsiket es nagyithatot
Nezegettem en is a telemetriat, jonak tunik. Bar igazabol, a leghasznalhatobb eddig - nekem:) - a FTL Telemety:) De a MoTec sem rossz persze es ez az AIM sem. A 3-bol lehetne egyet gyurni:) Bar az AIM-bol at lehet konvertalni a MoTec-be, ha valaki ahoz szokott:) Kiprobaltam, mukodik:)
Az AIM-nal egyetlen "korlatozas", hogy "csak" 5 csatonat lehet monitorozni, igy "ugyesen" kel osszevalogatni, hogy melyek legyenek azok:) -
K.András #670 Most mi van, még sem lesz ma javitás? :)
Jo lenne már...
Kiprobáltátok már a telemetriát?Elég durva, el lehet vele szöszmötölni szépen, késöbb rakok be rola egy pár képet... -
#669 köszi még1szer! sajna nem tudtam vele megbírkózni, egész más vezetési stílus kellene hozzá:) 1.27 alá nem is tudtam bemenni. -
#668 itt eggyel tobb kapcsolo van...mind bekapcsoltad? :)
-
#667 az alatta levő kategória az gázzal igen de itt vhogy nem akarta elkapni -
#666 nekem csak gazzal indul...kulonben leall :)