4108
  • K.András
    Na, ez lesz az utolso kép ami a festésemröl szol igérem, ez a végleges :P
  • K.András
    Tegnap tudtam meg Baliko urtol: ki lehet szállni az autobol és akár a tribünre is fel lehet menni megnézni a versenyt!!!
    F11 megnyom aztán a nyilakkal séta...
  • K.András
    Elkészült a festésem igy néz ki, még lehet majd változtatok rajta bár nekem igy is megfelel :)
  • Istencsászár
    Valaki ha tud normális linket Nkp 1.1 full verzióhoz az írjon, mivel én nemtaláltam olyat ahonnan jönne 2-3k-nál gyorsabban. Az alap Nkp is jólenne, mer behalt az egész, belépek a pályára és halál, áll a kép és csak kilépni tudok, semmi mást.
  • K.András
    Mondjuk nálam ma voltak benn sokan, ezért nem értem.
  • atyka
    Hehe...en a multkor napokig vartam, hogy bejojjon valaki a szerveremre....nem jott senki vazze!
  • K.András
    Akkor valamit nem jol csináltam idáig azt hittem, hogy vagyok :)
  • atyka
    Kerestem, nem lattam... :)
  • K.András
    Inditottam egy DRT-HUN nevezetü practice szervert akinek van kedve jöjjön!
  • atyka
    MOst mar csak azt aruljatok el, hogy tudom megcsinalni azt, hogy egy gomb (kuplung) SEMMIHEZ ne legyen hozzarendelve? ...mert van 9 hozzarendeles es 8 gomb a kormanyomon...
  • K.András
    Te legalább olyan hülye vagy mint én! :D
  • atyka
    ok, nekem is megvan....gmail foreva :D
  • K.András
    Ahova raktad, én az ilyeneket mindig gondosan elrakom-mentem kivéve amikor nem :)
    Akkor irj nekik egy levelet...
  • atyka
    hurra....hol az unlock kod?
  • K.András
    Ujra kell unlockolni!
  • lac coo
    Na másik hang jobb sokkal, mert legalább nincs motorhang :)))))))))))))))))))))

Ha lesz crack hozzá majd megnézem másik autóval ez így továbbra is jó fizika, élvezhetetlen játék :)))))
  • Istencsászár
    loal, pedig az előző profilt töltöttem be, amivel eddig mentem... akkor uj kalibrate:)
  • atyka
    becopyztam, rogton unlicenced lettem...most mi van?
  • K.András
    Kalibráld be rendesen a féket meg a gázt a controlnál, lenyomod tövig megnyomod a max gombot elengeded megnyomod a min-t...
  • Istencsászár
    Elindulni el indulok, csak mintha a kézifék be lenne húzva mi a szart kell még megnyomni??
  • K.András
    ???Kapcsold át a másik hangra akkor!
  • lac coo
    Beindult..
    A hang más ugyan de kb ugyanolyan szar mint volt :))) 5 perc után az agyamra megy ....
  • lac coo
    Ez a game lazán elnyerné a világ legidegesítőbb játéka címet ! :))))))))))))

Tutira tudom , hogy kell beindítani mégse indul el :))))))))))
  • lac coo
    Rátettem a patch-et és most az istennek nem akar beindulni az autó !!!
    Mitől van ?
  • lac coo
    Akkor most ki lehet próbálni az összes autót, pályát megvétel nélkül vagy nem ?
  • K.András
    Ezt a játékot igy kellett volna kiadni és akkor ez egekbe emelték volna, most meg küzdheti fel magát... Szerintem ebben az állapotában már vétek kihagyni!
  • Mik
    Letöltöttem azt hiszem, de a hang hallatán egyből ki és uninstall. :))
    A javítást majd du-n én is megnézem. De ha már Neked is tetszik akkor nem lehet olyan szar. :))
  • K.András
    Te megvetted ezt a játékot?Probáltad a javitás elött(?), nos az ugy nálam egy nagy kalap szar volt, javitás után meg kurva jo ;), ezen mit nem lehet megérteni? :)
    Nem tudom olvastad e azt is mi volt a fö bajom, az hogy 3 napot kellett várnom erre a javitásra miközben már készen volt, és erre most is azt mondom hogy ****...
  • Mik
    Te ugyanaz az András vagy, aki az elmúlt hetekben csontraszopatta a netkaros fiúkat email-ben? :)))
  • JuanG
    viszont a hangok újak :)
  • K.András
    Hu gyerekek, javitással szerintem már nagyon rendben van ez a játék!
    Egyenlöre ugy látom minden ugy müködik ahogy a nagy könyvben elö van irva, és ez a full pro mod tetszik igazán, ha töröd az autot akkor bizony tiz percig sehova nem mész a pitböl, szintén ez a jutalom ha nem begurulsz a pitbe hanem esc-el lépsz ki, ezek az apro momentumok hihetetlen sokat fognak számitani egy online bajnokságnál!A hang is változott az is rendben van, söt!

Nagyon jó a játék!!!

Miért kellett erre plusz három napot várnom?
  • Ch_Slater
    ráadásul mostmár a replay-ben sem tudom elérni a "fizetős" verdákat. és mint korábban irtam, nekem a demo kombináció 1fps-sel megy, míg a betöltött replay-el tudtam menni 30-50fps-t..
  • JuanG
    133 mega az update???
  • Ch_Slater
    hello.
    kicsit lemaradtam, de nem arról volt szó, hogy licensz nélkül elérhető lesz offline-ban minden? most ugyanúgy csak azt az 1 kombinációt érem el...
  • K.András
    Ami biztos FPS problémám megszünt(80-120 között van folyamatosan)!Ha online rész is jo akkor megemelem a kalapomat!De azt még estig egy hosszabb tesztnek vetem alá...
  • K.András
    Mindjárt kiderül mert most fogom felrakni!Aztán meg egy egész napos teszt lesz szerintem :)
  • lac coo
    Na, akkor van öröm ...?
  • Alexease
    Patch! A ReadMe-t tessek elolvasni! :)
    netKar PRO v1.0.1 FULL (EXE)
    netKar PRO v1.0.1 Update (EXE)
    netKar PRO v1.0.1 Update (EXE) Mirror
  • K.András
    Ha kijavitják a hibákat, szerintem akkor sokkal jobb lesz mint LFS(bár öszintén online rész elég kétséges hogy valaha lfs szintjére kerül e), söt inkább ugy fogalmazok nekem sokkal jobban tetszene, föleg mivel lfs nem tetszik alapbol...
  • K.András
    :D