| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
Mondtam, hogy jo az a hang 

Egy nagyon nagy kriteriuma van, hogy viszonylag gyorsan tudjon futni az engine. Mivel minden "motor utemre" tartozik egy hang, igy azt 8000-es fordulaton mar eleg sokszor le kell jatszani:)) Igazabol, ez csak a puritan "kipufogo hangot" adja ki, mintha kozvetlenul a blokbol jonne;)))) Ilyen hangot a kasztnira szerelt kameras felveteleknel lehet hallani:)))
A masik ami miatt nekem tetszik, hogy mivel minden utemhez, fordulathoz tartozik egy hang, igy nagyon jol hallani mindent ami a motorban tortenik. A szokasos megoldasoknal, fix fordulatokon felvett mintaknak a hangmagassagat valtoztatjak.
Az igazi az lenne, ha lehetne keverni a kettot. Lenne egy hangmintas megoldas a meghajtas es belso hangokhoz, es megmaradna ez, ami a kipufogobol kijovo motorhangot szimulalna.
Ha ezt a jelenlegi hangot hozzakepzeljuk mondjuk az rF hangjaihoz, de ugy mintha a cockpitbe kivulrol hallatszana be, akkor szerintem nagyon jo osszhatast erhetnenk el.