11368
  • Demeter
    Thx, tehán akkor kénytelen leszek visszaolvasni. Remélem nem több ezer hozzászólást kell majd átolvasnom...
  • RaveAir
    Nos, szerintem a héten még semmiképpen sem. Bár nem tudom, hogy a többi fordító az utóbbi napokban milyen tempót diktált.
    Az alábbi címen van a fordítói fórumunk: http://forum.supergamez.hu/forum.php3?azonosito=kotorforditas
    A KOTOR magyítással foglalkozó oldal nevét meg nem tudom igazán megmondani... :)
  • Police88
    Mi a címe a kotor magyarítással foglalkozó oldalnak?
  • Police88
    jó lenne ha lenne újra egy magyar kotor site!
  • Police88
    Majd nagyleszek és jól fogok tudni angolul akkor én is segíteni fogok a hasonló fordításokban
  • Police88
    Mikorra várható az 50%-os?
  • Police88
    Nagyon jó a magyarítás,így sokkal jobban megértem a játékot és beleélem magamat!!!
    Így tovább!!!!!!!
  • PiszkosFred
    Érdekes kis játék, de ezek szerint nem ismered. Sebaj, olvass vissza pár oldalnyit, és le van írva részletesen. Ne kivand hogy begéplje valaki is a megoldást.
  • KH
    ah, oh nem, 0 játékidő
  • Demeter
    Üdv!

Csak egy gyors kérdés, miképp kell a Naga Sadow féle sírboltban azokat az oszlopon lévő fény köröket a megfelelő pozícióba állítani, hogy kinyíljon a szemközti ajtó?

Előre is thx!
  • RaveAir
    És kipróbáltál már valamilyen mod-ot?
  • KH
    ahh, igaz, megtanáltam, mié' nem vettem észre már korábban?! :-/
    *sob*sob*
  • Caponee
    Köszi az infot küldöm a procit :P
  • RaveAir
    Hogyha már az előző procid feleslegessé válik, akkor elküldhetnéd nekem postán... :)
  • Caponee
    Megyek veszek is egy 3 gigas procit és felrántom 3900-ra :)Csak hogy tartsam a több mint 30% tuningomat :))
  • RaveAir
    Nohh. Én sem tudtam sohasem pontosan a cimet, hogy mi is volt az oldal neve...
    De ami biztos: ez most megváltozott! A http://magyaritasok.hardwired.hu oldalon keresd. Amúgy még "csak" 40%-os a legutolsó elérhető verzió. De van remény arra, hogy a hét végére, vagy a jövőhétre legkésőbb valamikor megjelentettjük az 50%-os verziót is.
  • ollie
    p4 3000@3600 Csináld utánam :)
  • Caponee
    A felig kesz magyarositast honnan lehetne meg megszervalni?Nekem nem megy a magyarositasok.jatekok.hu
  • RaveAir
    Én ezt már korábban is említettem, hogy van ilyen oldal, és hogy található ott rengeteg dolog a modolással és szerkesztésekkel kapcsolatban. Csak senki nem felelt rá semmit, hogy talált-e valami hasznosat.
  • KH
    A LucasArc fórumon elindult egy Holowan Laboratories részleg, ami a nem hivatalos modolást hivatott elősegíteni..
  • Hmuda
    Egyértelműen jó ötletnek tartom. Elküldöm a cuccokat, csak már megint elkallódott a címaed. :-)
  • PiszkosFred
    Illetve ez meg a terv, van 2 lelkes munkatarsunk akik nagy sw fanok, es ha annakidejen nem csinalod meg az oldalt, akkor par napon belul mi is csinaltunk volna. De igy akkor nem volt aktualis. Most viszont jon a kotor2 hamarosan, es ismet idoszeru a tema. Jelezz vissza plz hogy mi az allaspontod. Elore is kosz.
  • PiszkosFred
    Esetleg ha nem nagy gond, el kuldened emilben (ha nincs meg, akkor msgben megadom). Lehet hogy folytatnank az oldalt, picit atdolgozva, de azokat az anyagokat amiket irtatok, engedelyetekkel felhasznalva.
  • Police88
    www.starwars.hu
  • Police88
    Az szívás......
  • Hmuda
    Bocsi, de túl régen léptem be és törölték a regem. Szerencsére megvannak txt-ben a végigjátszások, meg néhány ismertető, azokat majd felrakatom valahova.
  • Zeenoo
    Hi All!

Bocs a félig-meddig OFF-ért de végsö elkeseredésemben fodulok hozzátok!!!
    Szükségem lenne KÉPEKRE főleg a Millenium Falcon-ról, de bármilyen ürhajó modell érdekelne.
    Segitsetek ha tudtok, ha van valami ötletetek honnan tudnék szerezni ilyet. A google nem jött be :(

THX
  • MerlinW
    detto...
  • PiszkosFred
    ize, mar korabban is kerdezni akartam, de most jutott eszembe hirtelen..

Hmuda: leallitottad az oldalt? Vagy csak tech problema?
  • Police88

KOTOR 2: sötét oldal csábítása
    Sogun, 00:02 - Játék: RPG -

(Gamefront) A második rész hivatalos címe frappánsan és röviden: Star Wars Knights of the Old Republic The Sith Lords vagy csak egyszerűen a Sith Lords.

5 évvel a Knights of the Old Republic eseményei után, mint az utolsó Jedi Lovagok egyike, visszatérünk a szétzilált Köztársaságba takarítani. A Jedi Rend mostanra megszűnt. Mi vagyunk az utolsó lovagok, és a Mandalóriai háborúban értünk el veterán státuszt. A Bioware túlságosan elfoglalt a Jade Empire projekttel, ezért a fejlesztést rábízta az Obsidian Entertainmentre.

Mentett KOTOR játékállást nem lehet betölteni. A történet nem folytatódik, mivel nem tudják, a játékosok a KOTOR melyik befejezése mellett döntöttek. A Sith Lords elején sok a párbeszéd, melyek alatt megtudjuk az előzményeket. Minden egyes válaszunk más mederbe tereli a jövőbeli eseményeket. Mivel nincsenek Jedi beavatási feladatok, ezért hamarabb csöppenünk izgalmas konfliktusokba. Fénykardunkat viszont csak egy későbbi mellékküldetés megoldása után kaparinthatjuk meg.

Az Ebon Hawk nevű csempészhajót sajna megrágta az idő vasfoga, mivel egy aszteroida-bányásztelepen rozsdásodik. Ki kell cserélnünk a gyújtógyertyákat, meg új karburátort kell beszerelnünk, ha száguldozni akarunk vele. Teljes karosszéria felújítás is jó ötlet, hacsak hiperűrugrás közben nem szeretnénk valamelyik rozsdamarta lyukon keresztül kifigyelni a hidegecske világűr morc vákuumjába. Javítás után az Ebon Hawk úgy funkcionál majd, mint egy jó trabant. Mindenhová azzal megyünk és szinte mindenen átgázol. Korábbi szereplők közül Revan befigyel, de csak NPC-ként. T3-M4, kedvenc droidunk, megint cimboránk lesz. Később felbukkannak a színen Krela és Attan Rand Jedi személyek is. Társaink különleges képességei nagyon fontosak, mivel néhány küldetést csak megfelelően kiválasztott partnerrel tudunk megoldani. Sajna lineáris cselekményszálon sprintelünk. Attól függetlenül, hogy jó vagy rossz Jedik voltunk, változik a befejezés. Érdekesség, hogy ha a sötét oldalt választjuk, akkor a hozzánk közel álló társak is követik példánkat. Persze lesz néhány lázadó cimbora, akiknek nem tetszik majd a nagy sötétség, így ők direkt a jó utat választják!

Magasabb osztályban presztízs klasszok jelennek meg: Sith Lord, Sith Marauder, Sith Assassin, Jedi Master, Jedi Watchman és a Jedi Weaponmaster. Hét világot tudunk végigkardozni. Eddig holtbiztos, hogy lesz Dantooine meg Telos (Carth hazája). Sajnos grafikailag tök ugyanazt a 3D motort kell eltűrnünk. Obszidiánék megpróbálják azért a fényeffekteket feldoppingolni. Szőröznek még az időjárási hatások javításával és a harci mozgások terén szintén fejlődést ígérnek. Szintlépéssel észrevehetően finomabban, mesterhez egyre méltóbban fogunk mozogni. Három partitaggal nyomulhatunk, viszont általánosan több ellenfél jön szembe. Fénykard mellett a többi fegyverre is célszerű koncentrálnunk majd, ha nem akarunk idő előtt az örök Jedi-vadászmezőkre átteleportálni. Két fegyverösszeállítást most már gombnyomásra elérhetünk. Négy új póver van: A Force Sighttal átláthatunk a falon és észrevehetjük a túloldalon csámpázó ellenfelet. Női kosztümökön átlátásról egyenlőre nincs infó! A Clairevoyance-al a Prince of Persiából már ismert Jövőpillantás képesség lép működésbe és megláthatunk egy távoli helyet. Aki ért a javításhoz, az temérdek páncélt meg több színű fénykard variációt szerezhet be magának. Multiplayer nem lesz. Minijátékok megmaradtak és most már ki is hagyhatod őket.
    Megjelenés: jövő február

• Yskam
    úgy legyen!:-)
  • harczos
    2005 feb? addigra bőven kész a kotor-hun, mindenki végignyomja magyarul min. 2x, aztán jöhet a kotor2.
    asszem az lesz a köv. magyarítás-projektünk :))
  • KH
    hmmhm, egy kis KotOR2
  • MerlinW
    megint jupíí:)
    mélezem is át a gyerkőcnek:)
  • harczos
    és íme megérkezett:
    swkotor 40%-os honosítás a magyarítás portálról
    töltsétek, telepítsétek :)
    maxius, te meg figyeld a privid, hamarosan kapsz egyet ;)
  • maxius
    Ha adtok anyagot, segítek fordítani!
  • MerlinW
    Hálás köszönet!
    De aztán mostmár ne hagyjátok félbe!
  • RaveAir
    Remélem, hogy a minőséget is megfelőlenek fogjátok tartani. Ha valami nem tetszik, vagy úgy ítélitek meg, hogy rossz, akkor nyugodtan szóljatok.
  • ollie
    Minden elismerésem a tiétek!
  • RaveAir
    Talán jóhír lehet az öcsédnek, hogy talán már a héten kiadjuk a 40%-os fordítást. Ez most már nem a fordítókon múlik, mivel mi már egy kicsivel előrébb is haladtunk az angol szavak magyarra alakításával.