11368
-
djcom #8 Én arra céloztam,hogy e miatt meg fog jelenni a gamma juniusban és nem télen
A Bioware-től meg valszeg nem veszi át a fejlesztést! -
#7 Hidd el, hogy jót fog tenni a Microsoft, ennek a lusta bandának! BG2ToB volt az utsó jó gammájuk, azóta, csak fossák a szarokat. Eddig a Microsoft csak jót tett a játék cégeknek! Az MS nem ad ki szart. -
djcom #6 elbasztam..:( -
djcom #5 Ütős játék lesz az biztos!
"képek" -
djcom #4 Ütős játék lesz az biztos!
< a href="http://www.gamershell.com/hellzone_RPG_Star_Wars_Kotor.shtml">"képek" -
djcom #3 Bioware and LucasArts have released a brand new trailer of Star Wars: Knights of the Old Republic, showcasing their upcoming RPG. The QuickTime movie, offers a bit more than one minute and a half of gameplay footage. Both versions (PC and Xbox) will be published by Activision in June. -
djcom #2 Nos.
Első infok szerint juniusban jelent volna meg,aztán csusztatták év végére.
Aztán kiderült,hogya Bill Gecci féle Microsoft megvásárólja a Bioware-t(ők fejlesztik a gammát).
És a legújabb hírek szerint(Gamershell) mégiscsak júniusban kijön ez a hypersuperextraistencsászár gamma!
Valúszínű,hiszen egyre több a képet trailert nyomnak ki róla,és mivel az idei E3-on bejelentik a Bioware felvásárlását,addíg meg le kell szállítani a játékot a Lucasartsnak...... -
#1 első!