Star Wars: Knights Of The Old Republic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Habár ha még úgy gépeznek emberek 25 év fölött, hogy nincs családjuk akkor ok deha van akkor vagy hazudik vagy nemtom😄DD.
Azé háát mostmár énis rabja vagyok a gépnek és én nem dobnám bele a vírusvulkánban (még egy szaros gyûrût szivesen). Lol belekell dobni a számítógépüzletbe ahol kovácsolták😄DDDDD
(ugyanis minda két esetben uggyanott tûnnek fel).
A jatekba a magas gépigény zavar. Van 1 rohadt jó gépem ami már 1 éves de még mindig jó (p4 2,4 ghz 60 gigabyte geforce 4 titanium 4200 512 megaram) és bazz csak 1024*768ba nem akad de még úgyse megy vhogy teljesen jól. Szntem ez már
nem géphiba hanem vmi program
Most kiváncsi vagyok, mert fölraktam egy új zone alarmot séhát szinte öt tíz percente jönnek be a gépre köcsög programok
amiket persze nem enged be (najó azé nem öt tí percente de igen végülis csak kiikszeltem, hogy kijelezze az összes ilyen be nem engedett progit)
3-4000Ft, talán van 3, 6 és 12 havi kedvezmény .....?
Nagyon jó játék lehet....
Kaplan
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Malak egész könnyü volt...pedig 1 qrva koporsót nem tudtam én szétszedni, az összeset felhasználta...
Mongyuk 20ason voltam, master jedi speedet használta, és master power attackot...az egész csata alatt 1etlen stimulantot használtam...és kb. 8 life support packot
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
1-4 végigvitel még nyújt valami újat, de a 10. már nem 😊 tudom
(olyan jó vagyok már most dantooinon hogy legutóbb a játék vége felé voltam ilyen.)
Egyébként megéri újra vinni mert olyan küldiket is megtalálsz amik eddig rejtve maradtak.
Most folytatom majd, mert végre megírtam a kib*** szt tételeket...
Mindjárt Dzsendáj leszek... YEAH...(csak elõbb 4 sztech tétel kidolgozása😞 )
Amúgy nem az én szerveremet akarom tönkretenni!!!
jaaaaaaaj. Na végre egy dolog amit nekem kell nektek elmagyaráznom.
A server kill egy program ami arra jó, hogy mások szerverét be tudd zárni meg egy idõre rontani a minõségét tehát a pingek nagyságát.
Most ebbe, azt nem értem, hogy attól, hogy nekem van szerverem (presze nem állandóan) attól másokét ha szemétkednek velem cikiznek baszogatnak vagy folyvást kirugnak mér ne zárjam be??? Ez nem örökké tart!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ui: Minek neked serverkill vagymia*** amikor neked van servered?
de most nincs itt. Ígyhát nemtom
azok má köcsögök lehettek
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Csináltam egy jk2es szervert bejött rá két köcsög akik köcsögök voltak és aztmondták ha kirugom õket tönkre teszik a szerverem.
Én persze nem hittem el kirugtam õket és tönkre ment a szerverem, hogy a jó édes ^°ÿ´@ anyjukat
ha a ládából a ruhádat viszsakaptad, akkor a minden mást is, csak a kezedbe nem tette vissza a fegyvert, ugyanúgy, mint ahogy többieknek sem.
Gerger-nél a LOL olyan mint vmi kötõszó, nem kell vele foglalkozni 😊
Ha LOL nélkül olvasod a szöveget, amit ír, semmi gond nincs vele 😊
Mindenkinek van vmi mániája 😊
nekem pl. 😊 jel, Gerger-nek meg a LOL, HMUDA meg mindenkit elhajt, aki a végigjátszásban segítséget kér 😊, tehát ezen nem kell fennakadni 😊
fórumos nevem. Meg a jatekokba is azt használom és már a szívemhez nõtt ez a név😄DDD
Amúgy a gerger név úgy jött nálam mivel Gergely a vezetéknevem beírtam, hogy gerger, hogy azé ne Gergley legyen.
Amúgy bocsánat, mert a lolka és bolkát így kellet volna írnom: "lolka és bolka"
És azé nem úgy írok ahogy ti mutattátok bazz kitalálta vki, hogy így írok elkezdett az a személy csesztetni és most
persze, hogy mindenki engem támad. Tudjátok TÖRÕDJETEK MAGATOKKAL (najó talán valent kiv) najó carajot is de a
többiek azthiszik, hogy õk hibátlanok!!! Pedig nem tehát mivel
nem vagytok hibátlanok nem értem mit csesztettek. Lolka és Bolka
vissza tudod szerezni! be kell menni 1 szobába(kövesd a többieket) és ott 1 szekrényben vannak a cuccaid!!!
A jövetkezõ lenne a problémám. Mikor elfognak a Leviathanon, a szabadulás után vissza tudom szerezni valahogy, az elvett cuccokat? Ha nem , akkor hogy van az, hogy vannak olyan karakterek pl a swkotor.uw.hu-n, hogy a fénykardjukban benne van a dragon pearl?
A választ elõre is köszi. :-)
Van a fenti Cantinban egy (ha fiúval mész akkor nõ sith, ha lánnyal mész, akkor fiú sith tanonc), akivel ha beszélsz, meginvitálnak egy partiba vmilyeik apartmanba.
Elmész a buliba, beszélgetsz vele, utánna mindenki aludni fog, s fel fogod tudni venni az egyik ládából a ruhát, ha mndent jól csináltál.
megnézme a végigjátszásban
Szerezz egy Sith egyenruhát, vedd fel és úgy menj le.
Ha esetleg a lentebbi részen lennél, akkor beszélj a hidden bac vezérrel.
ma szereztem emg a játékot és már az elején bénázok,ugyanis van az a páyla,amikor az alagsorba kéne lejutni,de nem tudom hogy lehet mert a liftnél egy õr áll és mindig elküld.már voltam duelozni,kártyázni mindenhol,...itt mit kellene csinálni?
Egyszerre több személyiséget is megtestesítesz?
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Amúgymeg nem kell magára vennie. Ez egy építõ jellegû kritika volt mégha nem is annak túnik.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.