Star Wars: Knights Of The Old Republic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bazz ezerszer el lett mondva, h akkor carth-tal lesz!!!

gerger
bazzeg ti ilyen öregek vagytok??? Végignéztem most pár emberen. de ilyet: 25-30

Habár ha még úgy gépeznek emberek 25 év fölött, hogy nincs családjuk akkor ok deha van akkor vagy hazudik vagy nemtom😄DD.

Azé háát mostmár énis rabja vagyok a gépnek és én nem dobnám bele a vírusvulkánban (még egy szaros gyûrût szivesen). Lol belekell dobni a számítógépüzletbe ahol kovácsolták😄DDDDD

gerger
ha beleszámítjuk azt az idõszakot amíg anyám hasában voltam😄DDD

gerger
habár végülis

gerger
bazz lol most nézem 14-18 év közöttit írtam magamhoz😄

gerger
És én úgy variáltam, hogy mindig másik bolygóval kezdtem tehát az elsõ és hamradik bolygó mindig más vót. Már csak a manaanon nemtom hol bukkan fel a kalo vagy az másik

(ugyanis minda két esetben uggyanott tûnnek fel).

A jatekba a magas gépigény zavar. Van 1 rohadt jó gépem ami már 1 éves de még mindig jó (p4 2,4 ghz 60 gigabyte geforce 4 titanium 4200 512 megaram) és bazz csak 1024*768ba nem akad de még úgyse megy vhogy teljesen jól. Szntem ez már

nem géphiba hanem vmi program

Most kiváncsi vagyok, mert fölraktam egy új zone alarmot séhát szinte öt tíz percente jönnek be a gépre köcsög programok

amiket persze nem enged be (najó azé nem öt tí percente de igen végülis csak kiikszeltem, hogy kijelezze az összes ilyen be nem engedett progit)

gerger
ahm most csajjal viszem és kiváncsi vagyok a végén mi lesz. lesz e love bastival???? Amúgy jedi õrszemen nagyon szar vinni eddig a guardian volt a legjobb. Másodszorra játszásnál sentinelben vittem végig és sokkal több mindenkit megöltem mint elsõnek és mégis sokkal késöbb hagytam abba a fejlõdést tehát többet kellet harcolnom egy szint eléréséhez

Valami 12-15 dollár?
3-4000Ft, talán van 3, 6 és 12 havi kedvezmény .....?

Kaplan
Mennyi lehet a SW:Galaxisnek a havi pénze?
Nagyon jó játék lehet....

Kaplan

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Valen
Van olyan esemény, ami csak nõvel ill. csak férfival játszott karakterrel történik meg.

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Télleg új küldiekt kaphatsz, fõleg ha 1x férfival 1x nõvel viszed végig...mindig mást szövegelnek...100%os kidolgozottság figyelhetõ meg... 😄

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Én is most nyomom 2x...elõször jó voltam, most gonosz leszek...
Malak egész könnyü volt...pedig 1 qrva koporsót nem tudtam én szétszedni, az összeset felhasználta...
Mongyuk 20ason voltam, master jedi speedet használta, és master power attackot...az egész csata alatt 1etlen stimulantot használtam...és kb. 8 life support packot

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Valen
nem rejtve maradtak, hanem nem beszéltél mindekivel, s nem kaptad meg õket.

1-4 végigvitel még nyújt valami újat, de a 10. már nem 😊 tudom

Én másodjára viszem de nem unom még. 😄
(olyan jó vagyok már most dantooinon hogy legutóbb a játék vége felé voltam ilyen.)
Egyébként megéri újra vinni mert olyan küldiket is megtalálsz amik eddig rejtve maradtak.

Addigra lehet, hogy én is unni fogom...

Most folytatom majd, mert végre megírtam a kib*** szt tételeket...

gerger
hehh. Én már harmadszorra viszem de már unom!!!

Már 7. szint, Bastilla kiszabadítva...

Mindjárt Dzsendáj leszek... YEAH...(csak elõbb 4 sztech tétel kidolgozása😞 )

gerger
amúgy a zone alarmal simán kilehet védeni

gerger
Ez amúgy nem hekkelés csak szemétkedés tehát ezért most nem csuknak le: D

gerger
ahm a jk2õben azér rugnak ki ha nem mondod, hogy lol. Na jó nem de ott mindenki, azt mondja mindenért ott ez szokás!!

Amúgy nem az én szerveremet akarom tönkretenni!!!

jaaaaaaaj. Na végre egy dolog amit nekem kell nektek elmagyaráznom.

A server kill egy program ami arra jó, hogy mások szerverét be tudd zárni meg egy idõre rontani a minõségét tehát a pingek nagyságát.

Most ebbe, azt nem értem, hogy attól, hogy nekem van szerverem (presze nem állandóan) attól másokét ha szemétkednek velem cikiznek baszogatnak vagy folyvást kirugnak mér ne zárjam be??? Ez nem örökké tart!

Valen

PiszkosFred
A kave meg nem hatott ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Valen
Fed > te is megtanulhatnál írni (

PiszkosFred
servet=serveret (hiaba reggel van meg eheh)

PiszkosFred
Felelmetes. Azok a mocsok, galad, senkihaziak megpingeltek parszor a szegeny gerger hazilag eszkabalt servet? Lehet a sracok nem szerettek hogy "lol"-al fogadtad oket majd kirugtad...

ui: Minek neked serverkill vagymia*** amikor neked van servered?

CarajoEsp
Remélem élvezi a sielést😄 Énis megyek feb. végén.😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

gerger
elvileg ezt egy olyan progival lehet csinalni aminek server kill a neve. Bazz hmuda biztos tudna hol szerezzem meg ezt

de most nincs itt. Ígyhát nemtom

Valen
lehet hogy csak véletlen egybeesés 😊

fú.
azok má köcsögök lehettek

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

gerger
Bazz telálkoztam ma két hackerrel.
Csináltam egy jk2es szervert bejött rá két köcsög akik köcsögök voltak és aztmondták ha kirugom õket tönkre teszik a szerverem.

Én persze nem hittem el kirugtam õket és tönkre ment a szerverem, hogy a jó édes ^°ÿ´@ anyjukat

Valen
Mégvalami.

ha a ládából a ruhádat viszsakaptad, akkor a minden mást is, csak a kezedbe nem tette vissza a fegyvert, ugyanúgy, mint ahogy többieknek sem.

Valen
Gaborka30:

Gerger-nél a LOL olyan mint vmi kötõszó, nem kell vele foglalkozni 😊

Ha LOL nélkül olvasod a szöveget, amit ír, semmi gond nincs vele 😊

Mindenkinek van vmi mániája 😊

nekem pl. 😊 jel, Gerger-nek meg a LOL, HMUDA meg mindenkit elhajt, aki a végigjátszásban segítséget kér 😊, tehát ezen nem kell fennakadni 😊

Ja. És pl Bastila sem kapott vissza fénykardot.
Köszi:-) Bár legszivesebben azt mondanám a...d a LOL. Eljutottam abba a szobába, a többieken rajta is lett a ruha, de én semmit nem kaptam vissza szinte csak a ruhát. Nem is a ruha érdekel, hanem a fegyvereim, meg a páncél, meg a többi felszerelés. Azt szerettem volna megtudni, hogy azokat hogy lehet visszaszerezni. Nekem a kardben benne volt a dragon pearl. A swkotor.uw.hu-hun a karaktereknek is benne van, tehát vagy a leviathan után szerezték meg és tették bele, vagy megtalálták valahogy. Ezért tettem fel a kérdést. Normálisan. Erre kapok egy LOL-t. Kiváncsi vagyok kedves Gerger miért kel csak úgy hülyének nézni és lelolozni az embert. Na mindegy. Azért köszi a segítséget. :-)
gerger
úristen ez már tényleg lol. Nem vetted észre, hogy merre mennek a többiek + õk ha odaértek nekik már automatikusan rajtuk lesz a ruha (legalábbis bastillán igen.)

gerger
Amúgy azért ragaszkodok a Magyar névhez, mert az az igazi

fórumos nevem. Meg a jatekokba is azt használom és már a szívemhez nõtt ez a név😄DDD

Amúgy a gerger név úgy jött nálam mivel Gergely a vezetéknevem beírtam, hogy gerger, hogy azé ne Gergley legyen.

Amúgy bocsánat, mert a lolka és bolkát így kellet volna írnom: "lolka és bolka"

gerger
ahm ahm. Tessék? Bazz szart se tudsz az egészrõl tod engem zavar a gerger név mégha titeket nemis de engem quvara tehat.

És azé nem úgy írok ahogy ti mutattátok bazz kitalálta vki, hogy így írok elkezdett az a személy csesztetni és most

persze, hogy mindenki engem támad. Tudjátok TÖRÕDJETEK MAGATOKKAL (najó talán valent kiv) najó carajot is de a

többiek azthiszik, hogy õk hibátlanok!!! Pedig nem tehát mivel

nem vagytok hibátlanok nem értem mit csesztettek. Lolka és Bolka

Bercy
SPOILER!

vissza tudod szerezni! be kell menni 1 szobába(kövesd a többieket) és ott 1 szekrényben vannak a cuccaid!!!
Sziasztok!
A jövetkezõ lenne a problémám. Mikor elfognak a Leviathanon, a szabadulás után vissza tudom szerezni valahogy, az elvett cuccokat? Ha nem , akkor hogy van az, hogy vannak olyan karakterek pl a swkotor.uw.hu-n, hogy a fénykardjukban benne van a dragon pearl?
A választ elõre is köszi. :-)
ok,megpróbálok,köszi

Valen
SPOILER!!

Van a fenti Cantinban egy (ha fiúval mész akkor nõ sith, ha lánnyal mész, akkor fiú sith tanonc), akivel ha beszélsz, meginvitálnak egy partiba vmilyeik apartmanba.

Elmész a buliba, beszélgetsz vele, utánna mindenki aludni fog, s fel fogod tudni venni az egyik ládából a ruhát, ha mndent jól csináltál.

Bizonyos Sith egyenruhák kerülnek szóba. Miután meggyõzted a Sitheket, hogy nem szép dolog zaklatni olyasvalakit, aki nem tud semmit, beszélgetve az idegennel rájössz, hogy tényleg voltak nála Sith ruhák. Mivel egyet se hajlandó odaadni, kénytelen vagy a most legyilkolt járõr tagjairól lehúzni azt. -ez nem jött összenekem ....bocsi a hlye kérdésért de hogy lehet lehúzni?mert ahogy simán odamegyek és átkutatom...

oké, megnézem köszi!!-de honnan szedjek egyenruhát?😊
megnézme a végigjátszásban

Valen
vagy van a fejlécnél egy piros SW KOTOR oldal link, azon nézd meg a végigjátszásban.

Valen
SPOILER!!!!!

Szerezz egy Sith egyenruhát, vedd fel és úgy menj le.

Ha esetleg a lentebbi részen lennél, akkor beszélj a hidden bac vezérrel.

Sziasztok!Kéen egy kis segítség :
ma szereztem emg a játékot és már az elején bénázok,ugyanis van az a páyla,amikor az alagsorba kéne lejutni,de nem tudom hogy lehet mert a liftnél egy õr áll és mindig elküld.már voltam duelozni,kártyázni mindenhol,...itt mit kellene csinálni?

Valen
nem

RaveAir
Mondjad csak, téged már látott orvos? :>
Egyszerre több személyiséget is megtestesítesz?

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

CarajoEsp
Azért nem haragszol ugye?😄
Amúgymeg nem kell magára vennie. Ez egy építõ jellegû kritika volt mégha nem is annak túnik.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Valen
mindenki hibázik, még én is , de az 7191-es hozzászólásod tényleg erõs volt, pedig nem is nekem szólt