11368
-
#8071 Igazi örömhír -
#8070 KOTOR 2 megerősítve
(1UP) Az eddig csak pletykaszinten emlegetett KOTOR 2-ről hamarosan többet is megtudhatunk. A hivatalos bemutatkozása jővő hónap végén várható, amikoris két magazin, a Electronic Gaming Monthly és Computer Gaming World címlapsztoriként számol be az egyik legjobban várt RPG folytatásról. A játék a Bioware és a Feargus Urquhart vezette Obsidian Entertainment közös alkotása lesz. Már látom előre, hogy gyönyörűszép Moire-mintás szkenneken fogjuk először megcsodálni a játékot :).
forrás: Hardwired -
#8069 Ebből vhogy azt szűrtem le hogy műxik. :D -
#8068 -
#8067 igen ez az -
#8066 Fred:
vedd úgy hogy le vagy baszva
De komolyra fordítva a szót, veled értek egyet -
#8065 azok a hülye rackghoulok...mind1, most a Vulkar baseben vok, és nem tom vmi liftbe kell bemenni, egy armori után -
#8064 Ez a konzol? mert nekem akármilyen gombal próbálom nem jön be sehogy. -
#8063 En nem b***lak le erte, mivel egyetertek. Ne mondja senki hogy nincs ra ideje vegignyomni az elso varost ujra, mert az hazudik. Utana lesz ideje a kovetkezoket? Eheh.. Egyszer mar vegignyomult rajta, hat akkor megeccer sem art meg az a 2-3 ora. Legalabb megcsinalja az eloszor kihagyott reszeket.
(na mindegy. nem az en dolgom, de engem lebaszhattok a velemenyemert, olyannagyon nem fog erdekelni eheh - vagy a hmuda kimoderal, ha ittvan egyaltalan..) -
#8062 eléggé gáz más karijával menni de a ti dolgotok. másrészt 2óra a taris ha tod mikor merre.ha meg még nem játszottál vele akkor ne hagyd ki! (de nem az én dolgom ne basszatok érte le)
amúgy a konzolt már 5xre írom le: alt gr+7
balfölső sarokban lesz kis fehér izé...én spec végig nyomtam minden gomot úgy jöttem rá. -
#8061 huhh, danke shehr -
#8060 megnézem otthon, hogy egyáltalán megtartottam e az állásaimat... -
#8059 tudsz küldeni? meg csítet sem ismerek...:| -
#8058 Hát akkor ne csítelj! -
#8057 fiuk! nem tudna küldeni valaki onnan egy mentést, hogy már megvan az ebon hawk? semmi küldetés még, csak hogy elhúztatok a tarisról!! mert kaptam egy új gépet, és nem akarok addig csítelni, mert tudom hogy végig csítelni fogok!(mint a sötét oldal...)[email protected] -
Drizzthsz #8056 Most fejeztem be!!!
Bevallom, néhol már nagyon idegesített a néha túlságosan is elhúzódó beszélgetés.
Jut eszembe egy vicc:
Anakin: Yoda mester, te hogyan lettél jedi?
Yoda: Tudod, ifjú padawan, az egész úgy kezdődött, hogy kibasztak a bábszínházból...
:))) -
#8055 Hy , valaki tudoot a játékban csalni mert egyszerűen hiába írom át a swkotor.ini-t nm jön be a játékban a konzol
ha valakinek sikerült dobjon már meg légyszives a fájlal meg irja már le hogy ment. Kösssz
Amugy nem vagyok csíter csak végigvittem a játékot és szeretném kipróbálni malek ruhályát meg 1,2 táposabb cuccot!!! -
#8054 Fogd ra a reggelre ;] -
#8053 konkrétan 2x írtam le hogy konkrétan -
#8052 Csak egyszer lehet saját lézerkardot gyártani, konkrátan akkor amikor a Dantooine-on jedivé válsz (konrétan padawanná). Után nem tudsz, de tök mindegy, mert nem ad semmi extrát amúgy sem. -
#8051 Tarison minden szallason van egy kisebb muhely.. -
#8050 kivéve tarison mert ott nehéz ;).
Ollie: thx! így utólag ;) -
#8049 ja, én is mindig a hajót használtam. -
#8048 Igen azon. Meg minden bolygon van egy-ket pult. A jedi tanacs mellett is van, de olyan felesleges ezeket keresni, amikor a hajo mindig keznel van... -
#8047 Azon a hajón amelyikel járkálok a bolygók közt? meg hol még? Please help -
Yskam #8046 miképpen tudok saját lézerkardot gyártani van már kristályom de a pulton nem tom kijelölni már amúgy van egy másik kardom -
#8045 meg még sok helyen :-) -
#8044 a hajón (Ebon Hawk) is van ilyen pult. -
#8043 ?? -
#8042 HY, Figy a datoinon kívül valamelyik bolygón van fegyverszerkeztő pult( kristályberakó) és hol van? -
#8041 Boldog szülinapot így utólag! :))) -
#8040 Ha akarsz keresd RaveAir-t vagy Harczost :) -
#8039 Berczy:
Folyamatban van a legfrissebb a tudomány mai állása szerint 20%-os, de ha akarsz besegíthetsz a fordítóknak .)) -
maxius #8038 Én lekéstem a börszdéjedről....28 perce... -
#8037 Sziasztok!
Nem tudjátok, van már magyarítás a játékhoz?
Berczy -
#8036 THX 4 ALL! -
#8035 Inkább boldog szülinapot!
(Nem mondom hogy én éltesselek mert én csak halhatatlan vagyok) -
#8034 Fred:
a nevemben ne éltessél senkit
DNAI13: Bódog szülinapot, én éltetlek -
#8033 Isten eltessen, most lattam a fooldalon a listat -
#8032 sztem az a kép naonnaon gáz. Meg van egy olyan is amin egy dupla pengés világos kék asszem mantle of force karddal vágja a ragkhoulokat (asszem így írják) :D
szal tutty nagy kavarás az egész :P