11368
  • [NST]Cifu
    Igazi örömhír
  • Kandurex
    KOTOR 2 megerősítve

(1UP) Az eddig csak pletykaszinten emlegetett KOTOR 2-ről hamarosan többet is megtudhatunk. A hivatalos bemutatkozása jővő hónap végén várható, amikoris két magazin, a Electronic Gaming Monthly és Computer Gaming World címlapsztoriként számol be az egyik legjobban várt RPG folytatásról. A játék a Bioware és a Feargus Urquhart vezette Obsidian Entertainment közös alkotása lesz. Már látom előre, hogy gyönyörűszép Moire-mintás szkenneken fogjuk először megcsodálni a játékot :).

forrás: Hardwired
  • Dnai13
    Ebből vhogy azt szűrtem le hogy műxik. :D
  • Johnyy
  • Dnai13
    igen ez az
  • Valen
    Fred:

vedd úgy hogy le vagy baszva

De komolyra fordítva a szót, veled értek egyet
  • tigeroo
    azok a hülye rackghoulok...mind1, most a Vulkar baseben vok, és nem tom vmi liftbe kell bemenni, egy armori után
  • Johnyy
    Ez a konzol? mert nekem akármilyen gombal próbálom nem jön be sehogy.
  • PiszkosFred
    En nem b***lak le erte, mivel egyetertek. Ne mondja senki hogy nincs ra ideje vegignyomni az elso varost ujra, mert az hazudik. Utana lesz ideje a kovetkezoket? Eheh.. Egyszer mar vegignyomult rajta, hat akkor megeccer sem art meg az a 2-3 ora. Legalabb megcsinalja az eloszor kihagyott reszeket.

(na mindegy. nem az en dolgom, de engem lebaszhattok a velemenyemert, olyannagyon nem fog erdekelni eheh - vagy a hmuda kimoderal, ha ittvan egyaltalan..)
  • Dnai13
    eléggé gáz más karijával menni de a ti dolgotok. másrészt 2óra a taris ha tod mikor merre.ha meg még nem játszottál vele akkor ne hagyd ki! (de nem az én dolgom ne basszatok érte le)

amúgy a konzolt már 5xre írom le: alt gr+7
    balfölső sarokban lesz kis fehér izé...én spec végig nyomtam minden gomot úgy jöttem rá.
  • tigeroo
    huhh, danke shehr
  • ollie
    megnézem otthon, hogy egyáltalán megtartottam e az állásaimat...
  • tigeroo
    tudsz küldeni? meg csítet sem ismerek...:|
  • ollie
    Hát akkor ne csítelj!
  • tigeroo
    fiuk! nem tudna küldeni valaki onnan egy mentést, hogy már megvan az ebon hawk? semmi küldetés még, csak hogy elhúztatok a tarisról!! mert kaptam egy új gépet, és nem akarok addig csítelni, mert tudom hogy végig csítelni fogok!(mint a sötét oldal...)[email protected]
  • Drizzthsz
    Most fejeztem be!!!

Bevallom, néhol már nagyon idegesített a néha túlságosan is elhúzódó beszélgetés.

Jut eszembe egy vicc:

Anakin: Yoda mester, te hogyan lettél jedi?
    Yoda: Tudod, ifjú padawan, az egész úgy kezdődött, hogy kibasztak a bábszínházból...

:)))
  • Johnyy
    Hy , valaki tudoot a játékban csalni mert egyszerűen hiába írom át a swkotor.ini-t nm jön be a játékban a konzol
    ha valakinek sikerült dobjon már meg légyszives a fájlal meg irja már le hogy ment. Kösssz

Amugy nem vagyok csíter csak végigvittem a játékot és szeretném kipróbálni malek ruhályát meg 1,2 táposabb cuccot!!!
  • PiszkosFred
    Fogd ra a reggelre ;]
  • ollie
    konkrétan 2x írtam le hogy konkrétan
  • ollie
    Csak egyszer lehet saját lézerkardot gyártani, konkrátan akkor amikor a Dantooine-on jedivé válsz (konrétan padawanná). Után nem tudsz, de tök mindegy, mert nem ad semmi extrát amúgy sem.
  • PiszkosFred
    Tarison minden szallason van egy kisebb muhely..
  • Dnai13
    kivéve tarison mert ott nehéz ;).

Ollie: thx! így utólag ;)
  • lwb
    ja, én is mindig a hajót használtam.
  • PiszkosFred
    Igen azon. Meg minden bolygon van egy-ket pult. A jedi tanacs mellett is van, de olyan felesleges ezeket keresni, amikor a hajo mindig keznel van...
  • Johnyy
    Azon a hajón amelyikel járkálok a bolygók közt? meg hol még? Please help
  • Yskam
    miképpen tudok saját lézerkardot gyártani van már kristályom de a pulton nem tom kijelölni már amúgy van egy másik kardom
  • Police88
    meg még sok helyen :-)
  • lwb
    a hajón (Ebon Hawk) is van ilyen pult.
  • Johnyy
    ??
  • Johnyy
    HY, Figy a datoinon kívül valamelyik bolygón van fegyverszerkeztő pult( kristályberakó) és hol van?
  • ollie
    Boldog szülinapot így utólag! :)))
  • Valen
    Ha akarsz keresd RaveAir-t vagy Harczost :)
  • Valen
    Berczy:

Folyamatban van a legfrissebb a tudomány mai állása szerint 20%-os, de ha akarsz besegíthetsz a fordítóknak .))
  • maxius
    Én lekéstem a börszdéjedről....28 perce...
  • berczy #8037
    Sziasztok!

Nem tudjátok, van már magyarítás a játékhoz?

Berczy
  • Dnai13
    THX 4 ALL!
  • Police88
    Inkább boldog szülinapot!
    (Nem mondom hogy én éltesselek mert én csak halhatatlan vagyok)
  • Valen
    Fred:

a nevemben ne éltessél senkit

DNAI13: Bódog szülinapot, én éltetlek
  • PiszkosFred
    Isten eltessen, most lattam a fooldalon a listat
  • Dnai13
    sztem az a kép naonnaon gáz. Meg van egy olyan is amin egy dupla pengés világos kék asszem mantle of force karddal vágja a ragkhoulokat (asszem így írják) :D
    szal tutty nagy kavarás az egész :P