11368
  • ollie
    Vedd minimumra a nehézségi szintet.
  • Mossberg
    Hogy hogy túlerőben vannak meg hogy te el akarsz futni?
    Te vagy a Galaxis Hőse az Istenért!
    Ha már a 4 vs. 3 felállás is leküzdhetetlen túlerő számodra akkor szvsz baromi gyorsan uninstalláld a progit mert ez innentől rendszeres lesz (sőt lesz 10 vs. 3 is néhányszor) A játékban sehol sincs olyan szituáció ahol neked el KELL futnod...
  • __csokisfiu__
    sziasztok. elakadtam akkor amikor a versenyre vissza kell szerezni még a motort és ott vannak vagy négyen (még az első bolygón). az a baj, hogy túlerőben vannak, és nem tudok elfutni, mert egyszerre csak egy embert irányíthatok, azzal kifutok, átváltok a következőre, de mire azzal elfutok, az első automatikusan visszafut. van tippetek? mert így uninstall lesz. :-(
  • Szid
    Sajna se pecs, se semmi. Feltehetem a crekes verzióra az eredeti peccset 1,3 utánna a crekes 1,3, vagy elöbb átkell instalálnom?
  • mike369
    én a drivereimet is átnézném...
  • ollie
    Leguccsó patch fennt van?

Herkulles: látom szeretsz feleslegesen hozzászólni több topicban is. Próbálj inkább értelmes/segítő hozzászólásokat írni.
  • Herkulles
    Gáz
  • Szid
    Sziasztok!
    lenne 1 Kérdésem:
    Mikor a 2. bolygó után(csillagtérkép) elmegyek a Javinra ott nincs más, csak párbeszéd a sötétben. Ha befelyezem, akkor meg csak fekete képernyö. Mit tegyek??
  • Demeter
    Thx sikerült!
  • Mossberg
    Ja, miután szóba állnak veled...
  • Mossberg
    Jobboldalon kezded és végigmész, visszalépsz egyet, hogy jobb-középen legyél és innenátmész bal-középre, visszalépsz bal-alulra azután végig egyenesen a bal oldal tetejéig
  • Demeter
    Hmm...igen azt olvasom, hogy a "H" formáció a nyerő, csak azt nem, hogy azt miképp is érjem el. Még az a jó, hogy abszolulte semmi rendszeresség nincs az egészben. Szal úgylátom, hogy csak a szerncsében bízhatok. Nem valami nyerő.... :)
  • sanyiiiii
    fred jol mondod H alakban kell:)
  • PiszkosFred
    H alakban ha jol emlexem. De ha osszevissza csinalod is csak sikerul elobb utobb mindet atvaltani;]
  • Demeter
    Köszke skacok már sikerült nekem is bejutnom. Csak egy kicsit utána kellett olvason, hogy mit is mondott az Elder. De azért mégegyszer köszi!
    Viszont ha nem bánnátok akkor kérnék még egy kis helpet, mivel a Temple katakombáiban elakadtam egy résznél, ahol a padlón színes négyzetek változnak át miután rájuk lépek. Gondolom, hogy van valami szisztéma ami alapján ki lehet velük nyitni az ajtót. Egy kis help, hogy miképp is kezdjem el a lépegetést????
  • sanyiiiii
    meg lehet öket gyözni hogy társakkal is bemehess....
  • Mossberg
    Csak akkor állnak veled szóba ha tök egyedül mész oda társak nélkül
  • Demeter
    Üdv!

Lenne egy gyors kérdésem amely az Unknown World világán található Temple Exterior-hoz kapcsolódik. Csak annyi lenne a kérdésem, hogy miképp lehet feloldani a templom bejáratát védő erőteret?? Az "One" illetve az "Elder" féle küldik már megvannak, és azt mondják, hogy akkor irány a templom. Okés, de miképp?? A templom bejárata előtt strázsáló Rakatan-ok nem igazán segítőkészek....
  • Hmuda
    Végülis az is, meg ennyi erővel a dual-wielding is, de a Duelling és a Dual-wielding a lőfegyverekre is vonatkozik.
  • Valen
    a duel skill csak akkor érvényesül, ha csak az 1-ik kezedben van 1 kezes fegyver (tehát kétkezes fegyver nem jó).

ergo ehez kell kapcsolódnia a magyar megfelelőjének
  • Magic Boy
    A duel nem?
  • Hmuda
    A közelharchoz csak két képzettség tartozik. Melee Weapons és a fénykard.
  • RaveAir
    Mivel fejből nem tudom, hogy milyen képességek és képzettségek vannak ezért csak tippeltem a neve alapján, hogy mi lehet. Úgy emléxem, hogy lehet, hogy van külön közelharc és kétkezes harc is. De majd a fordítás során kiderül, hogy milyenek vannak és hogy mi tartozik hozzá.
  • Hmuda
    :-)1
  • PiszkosFred
    ize, ketfegyveres na
  • PiszkosFred
    bumm

ha ketkezes, akkor bummbumm
  • Hmuda
    Nem mivel a duleing ugyanúgy vonatkozik a távolsági fegyverekre is. Legyen inkább olyasmi ami az "egyfegyveres harc" megnevezés szinonímája de nem ilyen hosszú. :-)
  • harczos
    ööö...sztem nem
  • Police88
    Nézz el a KotOR fodítás oldalára:link
  • Magic Boy
    Én örülnék neki,ha még az idén(és azon belül is minnél hamarabb)meglenne a 100% és utána már csak pontosítani kellene a dolgot!
  • ollie
    "Közelharc" nem lenne jobb?
  • RaveAir
    A terveim szerint még az idén készen akarunk vele lenni, de legkésőbb addíg, amíg a következő rész meg nem jelenik.
    Pontos dátumot nem tudok sajnos mondani.
  • Magic Boy
    Hogy haladtok?
    Ezzel a tempóval kb mikorra lesztek készen?
  • MerlinW
    hajráhajráhajrá:D
  • RaveAir
    A fordítás szinte "össze-vissza" folyik, olyan tekintetben, hogy nem látjuk, hogy mit fordítunk. Néha azonban lehet következtetni a dialógusokból, naplóbejegyzésekből, vagy tárgyak/képzettségek leírásából.
    A Duel-t lehet, hogy véletlenül kihagytuk, de a 100%-os fordításban már meg fogja kapni a magyar nevét. Vélhetően "Párbajra" lesz fordítva.
  • Magic Boy
    Köszi közben rátaláltam és leszedtem!
    A képzettségeknél a Duel miért angol még mindig?
  • RaveAir
    Akkor szólok, hogy közzé tettük.
    Keresd a magyaritasok.hardwired.hu oldalon.

A hibákat majd kérjük, hogy jelezzétek nekünk!
  • Mossberg
    néhány mod
  • Magic Boy
    Valaki szóljon,ha elérhető lessz a magyarosítás következő verziója!
  • Magic Boy
    Közbenm leszedtem,de azért köszi!