Star Wars: Knights Of The Old Republic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sazl : c
a helyett a 4es helyett 300 000-et kellett volna írni...

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
sazl : c
Mibõl áll a vonat? Ugye álla a Mozdonyból és a Vagonokból.
A Mozdony nem zakatol, tehát elhagyhatjuk. Maradnak a Vagonok.
A Vagonok egyformák, tehát csak eggyel foglalkozunk, a többit elhagyhatjuk.
A Vagon miböl áll? Áll az alsó részbõl és a felsõ részbõl.
A felsõ rész nem zakatol, tehát azt elhagyhatjuk, marad az alsórész.
Az alsórész mibõl áll? Tengelyekbõl meg alvázból. Az alváz nem zakatol, tehát elhagyhatjuk.
A tengelyekbõl egyformák, tehát csak eggyel foglalkozunk, a többit elhagyhatjuk.
A tengely mibõl áll? Áll a tengely rúdból, meg a kerékbõl. A tengelyrúd nem zakatol, tehát elhagyhatjuk.
A kerék mibõl áll? Hát körbõl.
És mi a kör? "r2"x"pí"
A pí nem zakatol, tehát elhagyhatjuk.
Az "r" nem zakatol, tehát azt is elhagyhatjuk.
Tehát marad a 2-es a "négyzet" ahogy a fogás közben ide-oda billeg az "r" tetején.
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Nekem a Fallout rendszere az etalon, bár nem is a szabályok számitanak elsõdlegesen, hanem a köré irt lehetõségek. Hiába sokrétû és realisztikus a rendszer, ha egy probléma különbözõ megoldásai nincsenek megfelelõen "elvarrva". A Fallout ebben kiugróan jó volt, és mai napig ezért a kedvencem.
Hogy ne legyek 100% offtopic: a KOTORban feleslegesek a security és demolition skillek, ha bármit betörsz két kör alatt, és nincsenek halálos csapdák. És sajnos nincs egy sem. Mondjuk ez nemtom, hogy jött ide
. Ja, de. A rendszer köré irt, nem megfelelõ környezet.A Morrowindben meg pont az a jó, hogy idõigényes és nem 20 óra végigjáccani, mint mondjuk az Arx Fatalist. A Wiz8-at meg nehogy kihagyd!
A Morrowindet én is kipróbáltam, de annyira idõigényes (bolyongani órákon keresztül 😊), hogy feladtam.
A Wizardry 8-al meg nem játtszottam (még)
Mi a morrowind teljes neve? Mert nem találom dc++ -on. (nem kell full hülyének nézni, nem régóta játszom rpg-kkel, de hülyeségem visszaüt mert végre olyan játékokkal játszok amit nem unok meg kb. 3óra alatt 😛)
jah és mi az a Wiz8???
Wiz7 az orok kedvenc nalam, masfel ev alatt sem sikerult anno vegigjatszani, igaz nem folyamatos jatekkal. 8ra meg nem volt sok idom, csak amolyan probaszinten jatszottam vele. (tervben van ha idom engedi egyszer nekiulni komolyabban)
Morro forditast nagyon komolyan veszi ez a csapat, meglatjuk... Nem kis munka az teny, es nagyon sokan belekezdtek mar, vegleges verzio ennek ellere sincs. Ez sokat elmond sajnos. (tobbezer oldalnyi szoveg es kompatibilitas miatt telleg marhanagy feladat, de sok sikert nekik.)
ON
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
szal, a Vulkar bázison lejutottam oda ahol õrzik a hajtómûvet. ugyebár négy unszimpatikus, és feletébb szívós alakot kéne kinyírni, na ez valahogy nagyon nem megy nekem. van ennek a harcnak valami trükkje?
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Ugye tudjátok, hogy miért zakatol a vonat ???
egy nap nem mek fel máris egy tucat ááá!
na nézzük sorjában
nevem keletkezett: gépeltem és dani helyett dnait írtam + szeretem a 13as számot mert akkor születtem(😄), nagyából ennyi de ha vkivel beszélek nem így hív mert nehézkes kimondani (mint drizzthsz nevét és bocs ha rosszul írtam)
Sunryról annyit hogy én szartam rá!!! Had rohadjon mert (úgyis õ tette) elég bénán dumál amikor kérdezik és jó akartam lenni ,de amiatt hogy egy "pici" erõt használtam a szemtanúk meggyõzésére hogy csöpögjön 😛 egy halom setit pontyot kaptam 😞. És ezért nem lett mögöttem vízesés :'(
Valen: léc így írd a nevem, Dnai13 kösy!

Egyebkent van meg egy hasonlo, megunhatatlan jatek... ;]
Ha nem, akkor hagyom a fenébe...
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
A KotOR 4000 évvel az Ep. 1. elõtt játszódik, technikailag gyakorlatilag a Star Wars színvonalán. A fejlõdés motiváció hiányában leállt, jó, hogy visszafejlõdésrõl nem beszélhetünk... (Bár pl. a Star Wars filmekben az energy shieldek és injekciók nincsenek csúcsra járatva...).
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
. Nem értek egyet a helyfoglalással kapcsolatos véleményeddel. Ami a helyet fogalja, az ugye a textura. A megfelelõ hangulat kialakitásához szükséges mennyiség már most is benne van a játékban. Szerintem inkább az XBOX kisebb memóriája körül voltak a gondok. BTW a Morrowind 1 CDs ám, és mekkora a bejárható terület. Leginkább a felfedezés hiányzott nekem a KOTORból. A Morrowindben a legjobb az volt, mikor elindultam csak úgy egy irányba a part mentén, hátha találok valami barlangot, roncsot.