11368
-
#8355 Köszi Fred :D -
#8354 Irtam msgbe, hogy termeszetesen elkuldom. -
#8353 Kérlek akkor küld el nekem is. Ide: [email protected]
Köszönöm. -
#8352 El persze, de csak kedden tudom, munkahelyen van a cucc, a keszulo oldallal egyutt. -
#8351 mármint ahogy én csináltam lol :DDDDDD -
#8350 sikerült köszi :D
bár a H alaknak nem is tudom hogy sikerült így de elfogadta és jó lett :D Köfke :D -
harczos #8349 mellesleg elég gyorsan haladsz :) -
harczos #8348 mindenkinek azzal van baja :)
pl itt van egy megoldás: #8262
én asszem úgy csináltam h végig mentem a jobb oldalon aztán vissza balról, majd középen keresztbe, nekem ez a 'H' alak :) -
#8347 pontosítok.
ott tartok hogy azokon a kockákon kell lépkednem a templomba az alagsorban :D -
#8346 Fred?!
elküldöd nekem emílben a txt.ket?
köfi :)))) -
#8345 Annó elküldtem Frednek a txt-ket. Érdeklődj nála. -
#8344 ez azért disznóság hogy törölték
mert most bajban vagyok hogy nem tudok az Elderek bolygójáról ellépni.
Van vkinek ötlete? -
#8343 Ha a fansite-ról van szó akkor az volt a gond, hogy túlléptem a megengedett időhatárt amíg nem léptem be és töröltek. Hiába, az érettségire tanulás sok időt elvett. -
#8342 Nem lehet megjavítani, tudtom szerint. Bár nem biztos. Próbálkozz. -
#8341 Illegalis tartalom egy jatek fansite oldala, leirasokkal es sajat keszitesu cikkekkel? Mi ebben az illegalis? ;] -
#8340 Biztos tele volt illegális tartalommal. Vagy nem? -
Mossberg #8339 Hányas repair skill kell ahoz, hogy HK-47 -et meg "az" előtt én is megszerelhessem teljesen? Állítólag egy-két jó benyögése ilyenkor is van :D -
#8338 Lehet, hogy nagy kérés, de ha esetleg meglenne mégis valkinek a korábbi magyar oldal küldetéseinek anyaga, illetve a bolygók leirása, nagyon megköszönném, ha esetleg mail-ben elküldené ide:
[email protected]
Köszönöm! -
#8337 Bocsi, kimaradt:
Juhani: bosszú (akárhol) sok szöveg, megjelenik egy arogáns rabszolgavadász, a többi jön magátol. -
#8336 Lássuk csak:
Bastila: anyuka (Tatooine, kocsma) Sok szöveg és később megjelenik Bastila anyjának régi barátnője.
Canderous: Jagi kihívása (Tatooine) szövegelj sokat és majd egyszer megjelenik Jagi, hogy kihívja Canderoust egy viadalra.
Carth: a fia (Korriban, akadémia) Szintén szövegelj sokat és majd megjelenik Carth egy régi barátja.
HK-47: csak szöveg de az nagyon :D Majd a Leviathan után lesz a dolog szóval addig szerezd be a kis drágát.
Jolee: régi barát (Manaan) ha Jolee a csapat tagja akkor Manaanon találkozol Sunry feleségével aki megkér, hogy segíts.
Mission: tesó (Tatooine) Beszélj sokat és majd egyszercsak találkozni fogsz Lenával aki elindítja a küldit.
T3M4: semmi
Zalbaar: család (Kashyyyk főküldi része)
Ha részletesebben kell szólj. -
#8335 A szolgáltató törölte :P -
#8334 Mondjuk nem tudom, hogy miért kellett megszűntetni. Amíg a szolgáltató nem töröl, addig maradhatott volna. Az meg, hogy nincs frissítés az egy dolog... Nahh, mind1. -
Szid #8333 Sziasztok!
Hol lehetne többet megtudni a társak küldijeiröl?
Cartnak a fiát kell megmenteni, A robotot megkellene bütykölni, de 2-es szereléssel nemtom, meg Bastillának segítettem anukájával. A többivel mi van?
Elöre is kösz -
#8332 Hát ezt nagyon-nagyon szomorúan hallom... :(((
Nem lehetne valahogy elérhetővé tenni a bolygó leirásokat és a küldetés leirásokat? Nagyon örülnék neki, ha megkaphatnám... -
#8331 sajna, megszünt -
#8330 Látom szépen halada játék fordítása. Gratulálok és sok sikert kívánok hozzá!
Mivel nem látogattam mostanában az oldalt, így nem tudom, hogy mi lett a játék régi magyar oldalával (http://swkotor.uw.hu/). Elköltözött, vagy esetleg megszünt? Ha elköltözött kérhetnék egy linket hozzá? Köszönöm. -
#8329 Még jó, hogy házigazda vagyok. Legalább törlöm a köcsögségeit. :PPP -
harczos #8328 az a gyerek minden fórumba benyög 1-1 sort.. -
#8327 oki most már a sárkánynál vagyok... -
#8326 sanyiii: Majd ha lesz értelmes beszólásod, akkor nem törlöm a kommentjeidet. -
#8325 Mikor jön ki az ujjab magyarosítás verzió? -
Mossberg #8323 Jah, Iziz nagy arc, kár hogy nem a Jedi Academy hangjait adták a jawaknak -
#8322 Vagy esetleg tudnám ajánlani az 50% feletti KotOR fordítás, amelyben ezek a részek is már lefordításra kerültek, hogy jobban megértesed, hogy mit kell csinálni. Mellesleg Iziz töri az angolt, ahogy a magyart is... :) -
harczos #8320 télleg -
Mossberg #8319 A Czerka Corp.-os csajtól lehet kapni az engedélyt -
harczos #8318 ahhoz hogy kimehess kell vadászengedély, amit asszem a vadásztanyán szerezhecc, aztán a buckalakókkal kell haverkodnod -
harczos #8317 ez már a sw világ meggyalázása :DD -
#8316 Na vajon melyik?
-
#8315 asszem a bolygó neve Tatooine?
vagy Dantooine? -
#8314 még egy kérdés.
a JAWA pályán mit kell csinálni mert már egyszer nyertem vezetést meg voltam mindenhol és beszéltem mindenkivel de IZIZ népén nem tudok segíteni. hogyan is? hogy jutok ki a sivatagba?