11368
  • Pupcika
    Köszi Fred :D
  • PiszkosFred
    Irtam msgbe, hogy termeszetesen elkuldom.
  • 3P
    Kérlek akkor küld el nekem is. Ide: [email protected]

Köszönöm.
  • PiszkosFred
    El persze, de csak kedden tudom, munkahelyen van a cucc, a keszulo oldallal egyutt.
  • Pupcika
    mármint ahogy én csináltam lol :DDDDDD
  • Pupcika
    sikerült köszi :D
    bár a H alaknak nem is tudom hogy sikerült így de elfogadta és jó lett :D Köfke :D
  • harczos
    mellesleg elég gyorsan haladsz :)
  • harczos
    mindenkinek azzal van baja :)
    pl itt van egy megoldás: #8262
    én asszem úgy csináltam h végig mentem a jobb oldalon aztán vissza balról, majd középen keresztbe, nekem ez a 'H' alak :)
  • Pupcika
    pontosítok.
    ott tartok hogy azokon a kockákon kell lépkednem a templomba az alagsorban :D
  • Pupcika
    Fred?!
    elküldöd nekem emílben a txt.ket?
    köfi :))))
  • Hmuda
    Annó elküldtem Frednek a txt-ket. Érdeklődj nála.
  • Pupcika
    ez azért disznóság hogy törölték
    mert most bajban vagyok hogy nem tudok az Elderek bolygójáról ellépni.
    Van vkinek ötlete?
  • Hmuda
    Ha a fansite-ról van szó akkor az volt a gond, hogy túlléptem a megengedett időhatárt amíg nem léptem be és töröltek. Hiába, az érettségire tanulás sok időt elvett.
  • Hmuda
    Nem lehet megjavítani, tudtom szerint. Bár nem biztos. Próbálkozz.
  • PiszkosFred
    Illegalis tartalom egy jatek fansite oldala, leirasokkal es sajat keszitesu cikkekkel? Mi ebben az illegalis? ;]
  • RaveAir
    Biztos tele volt illegális tartalommal. Vagy nem?
  • Mossberg
    Hányas repair skill kell ahoz, hogy HK-47 -et meg "az" előtt én is megszerelhessem teljesen? Állítólag egy-két jó benyögése ilyenkor is van :D
  • 3P
    Lehet, hogy nagy kérés, de ha esetleg meglenne mégis valkinek a korábbi magyar oldal küldetéseinek anyaga, illetve a bolygók leirása, nagyon megköszönném, ha esetleg mail-ben elküldené ide:
    [email protected]

Köszönöm!
  • Hmuda
    Bocsi, kimaradt:

Juhani: bosszú (akárhol) sok szöveg, megjelenik egy arogáns rabszolgavadász, a többi jön magátol.
  • Hmuda
    Lássuk csak:

Bastila: anyuka (Tatooine, kocsma) Sok szöveg és később megjelenik Bastila anyjának régi barátnője.

Canderous: Jagi kihívása (Tatooine) szövegelj sokat és majd egyszer megjelenik Jagi, hogy kihívja Canderoust egy viadalra.

Carth: a fia (Korriban, akadémia) Szintén szövegelj sokat és majd megjelenik Carth egy régi barátja.

HK-47: csak szöveg de az nagyon :D Majd a Leviathan után lesz a dolog szóval addig szerezd be a kis drágát.

Jolee: régi barát (Manaan) ha Jolee a csapat tagja akkor Manaanon találkozol Sunry feleségével aki megkér, hogy segíts.

Mission: tesó (Tatooine) Beszélj sokat és majd egyszercsak találkozni fogsz Lenával aki elindítja a küldit.

T3M4: semmi

Zalbaar: család (Kashyyyk főküldi része)

Ha részletesebben kell szólj.
  • ollie
    A szolgáltató törölte :P
  • RaveAir
    Mondjuk nem tudom, hogy miért kellett megszűntetni. Amíg a szolgáltató nem töröl, addig maradhatott volna. Az meg, hogy nincs frissítés az egy dolog... Nahh, mind1.
  • Szid
    Sziasztok!
    Hol lehetne többet megtudni a társak küldijeiröl?
    Cartnak a fiát kell megmenteni, A robotot megkellene bütykölni, de 2-es szereléssel nemtom, meg Bastillának segítettem anukájával. A többivel mi van?
    Elöre is kösz
  • 3P
    Hát ezt nagyon-nagyon szomorúan hallom... :(((

Nem lehetne valahogy elérhetővé tenni a bolygó leirásokat és a küldetés leirásokat? Nagyon örülnék neki, ha megkaphatnám...
  • ollie
    sajna, megszünt
  • 3P
    Látom szépen halada játék fordítása. Gratulálok és sok sikert kívánok hozzá!
    Mivel nem látogattam mostanában az oldalt, így nem tudom, hogy mi lett a játék régi magyar oldalával (http://swkotor.uw.hu/). Elköltözött, vagy esetleg megszünt? Ha elköltözött kérhetnék egy linket hozzá? Köszönöm.
  • Hmuda
    Még jó, hogy házigazda vagyok. Legalább törlöm a köcsögségeit. :PPP
  • harczos
    az a gyerek minden fórumba benyög 1-1 sort..
  • Pupcika
    oki most már a sárkánynál vagyok...
  • Hmuda
    sanyiii: Majd ha lesz értelmes beszólásod, akkor nem törlöm a kommentjeidet.
  • Magic Boy
    Mikor jön ki az ujjab magyarosítás verzió?
  • Mossberg
    Jah, Iziz nagy arc, kár hogy nem a Jedi Academy hangjait adták a jawaknak
  • RaveAir
    Vagy esetleg tudnám ajánlani az 50% feletti KotOR fordítás, amelyben ezek a részek is már lefordításra kerültek, hogy jobban megértesed, hogy mit kell csinálni. Mellesleg Iziz töri az angolt, ahogy a magyart is... :)
  • harczos
    télleg
  • Mossberg
    A Czerka Corp.-os csajtól lehet kapni az engedélyt
  • harczos
    ahhoz hogy kimehess kell vadászengedély, amit asszem a vadásztanyán szerezhecc, aztán a buckalakókkal kell haverkodnod
  • harczos
    ez már a sw világ meggyalázása :DD
  • Seth
    Na vajon melyik?
  • Pupcika
    asszem a bolygó neve Tatooine?
    vagy Dantooine?
  • Pupcika
    még egy kérdés.
    a JAWA pályán mit kell csinálni mert már egyszer nyertem vezetést meg voltam mindenhol és beszéltem mindenkivel de IZIZ népén nem tudok segíteni. hogyan is? hogy jutok ki a sivatagba?