11368
  • Dnai13
    altgr+7es :D
  • samatto
    kösz
  • harczos
    válts angol bill-re, és 0 asszem
  • samatto
    hi!
    hogy lehet a konzolt előhivni?a ' gombra nem reagál:(
  • ollie
    Nagy a kavarás azon a képen. Tuti valami tesztverzió lehetett.
  • Valen
    Lacee:

Pontosabban a Tatooine-on :))
  • Lacee
    a fénykard még hagyján, de a hk-robot is csak a dantooine-on társul be :)
  • Valen
    fénykardal tudsz menni a Tarison, ha a Bastilával mész a kiszabadítása után :))
  • Dnai13
    Nem tom. Az volt a lényeg hogy én vok e gyökér vagy télleg "nehézkes" fénykarddal mászni tarison. Ennyi a többi az ő dolguk :P
  • PiszkosFred
    Az sem kizart, csak akkor miert rakna ki valaki a hivatalos lukasarc infokat alulra...
  • Dnai13
    hmm..lehet én rögtön cheatre és trainerre vagy modra gondoltam jóindulatomhoz híven :D
  • PiszkosFred
    "(c)2002"

Lehet valami belso tesztverziobol szarmazik a kep..
  • Dnai13
    Ez az amin megdöbbentem és ez a hivatalos oldalon is fennt van.
  • Dnai13
    Nem :D. Ebbe kerül bele hogy melyik órán mi volt a téma a tanár azt aláírja hogy megtartotta aztán ki hiányzik. Minden jegy az osztályzó naplóban van benne.

Csak én vok ilyen hub vagy mint ahogy a screenshotokon láccik télleg lehet tarison fénykarddal menni a főkarival meg hk-47-el +jedi erők, vagy ez vmi átverés??? me 2x nyomtam végig és soha nem sikerült dantueen itán vissza mászni tarisra lévén hogy azt malak ez első pár videonál tönkre baszta. Pedig jó hely volt. thx előre is
  • PiszkosFred
    Ilyen osztaly magatartasa az oran, meg hasonlo dolgokkal? Az meg letezik??
  • Dnai13
    minden óránk más teremben van 3db.emeleten elszórva, és egy diáknak kell hurcibászni magával a naplót amibe nem a jegyek vannak hanem csak az hogy ki volt bennt órán meg a tanár aláírása ilyesmik. és ha a napló elveszik akko őt bakják le. ennyi
  • RaveAir
    Hmm. Most én vagyok hülye vagy tényleg léteznek "maszek" modok a Kotor alá? Véletlenül rábukkantam a következő oldalra: http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?s=08e8dfd9016a7a3738af79ab868fbb87&forumid=324
  • PiszkosFred
    Ha jol emléxem akkor az illetőnek volt a feladata hogy az osztályba a napló bekerüljön a tanáriból, illetve visszakerüljön oda. De ez valami speci lusta tanár lehet, mert nálunk a tanár nem merte másra bizni ezt a visszaélésre igencsak nagy lehetőséget adó posztot ;]
  • maxius
    Mijaza naplófelelős?
  • Kis Szabó
    Khm....
  • Dnai13
    A mia angol tanárunk eszerint megerősített barbár :D. Ugyanis rettenetes sebességgel tudja oda bakni az asztalhoz a naplót amiért a napló felelősnek intő jár :D. Most üssük le?
  • RaveAir
    Ahogy láttam, valami starwars kids könyv lehetett. A hatalmas betűméretekről gondoltam ezt.
    De bármilyen könyv is volt, én akkor is barbárságnak tartom bármilyen jellegű könyv bármilyen rongálását. Még akkor is ha az tankönyv...:>
  • Kis Szabó
    OFF
    Erről jut eszembe: ha vki tudná hol vagy kitől tudnék szerezni ilyen könyveket:
    Ann C. Crispin: A lázadás hajnala
    Kevin J. Anderson: Történetek Jabba palotájából
    Michael A. Stackpole: A bactaháború
    Michael A. Stackpole: Wedge játszmája
    Michael A. Stackpole: Zsiványkommandó
    Timothy Zahn: A múlt kísértete

vagy Shadows of the EMpire PC-s játékot az üvöltsön, emilezzem, bombázzon, üzenjen Kotor multin, vagy vhogy értesítsen!!! THX!!!!!
    ON
  • Kis Szabó
    Nem láttad milyent? Mert lehet hogy egy jó kis könyvritkaságtól fosztotta meg magát :)
  • PiszkosFred
    A kerdes az, minek a kezdetere gondoltam en. Konkretan az oruletnek, de ez mas topik temaja, ne romboljunk ide ezzel bele ;] Amugy is ertette mindenki az utalast, tobbet nem is akartam ebbol kihozni...
  • RaveAir
    Az már nem a kezdet volt...
  • Davidsned
    Innen szedtem le én is és úgy nem megy. Miért?
  • robotnyk
    :D
  • PiszkosFred
    Volt egy apró festőemberke, az is így kezdte....
  • RaveAir
    A minap óriási szentségtörésre bukkantam. Amint másztam le a hegyoldalról, ahol a fősulim van, és haladtam el az egyik starjáni gimnázium mellett, majd hanyattestem. Nem a jégtől vagy a lefagyott hótól, hanem attól, hogy milyen papírdarabok voltak szétszórva az út mentén. Valami baromállat, iq-huszár lapjaira tépett egy Star Wars könyvet, és annak a darabjait szétszórta, amint haladt le a lépcsőn...
    Az ilyen embereket valahová be kellene zárni! Micsoda barbárok!
  • harczos
    hát, én csak a német verzióról tudok szólni - ott néha kicsit átfogalmazzák a dolgot, de a lényeg kb. megmarad.
    és így ami eddig kétes volt, azt már majdnem biztosra le lehet fordítani!
  • PiszkosFred
    Hat azert nem biztos, hogy az angol verzioban a tortenet egeszen mas fordulatokat vesz mint a fra/ger/spa esatobbiben ;] Egyszoval a lenyeg ugyanaz, angolrol magyarra ugyanugy lehet haladni, mint a franciarol magyarra forditassal ;]
  • Valen
    kérdés már csak az, hogy mennyire egyezik meg értelmileg a Francia/Német/Spanyol/Olasz az Angollal :))
  • harczos
    upsz, ez vhogy elmaradt :))
    szal a lényeg h vannak német/olasz/spanyol/francia tlk-ink, így ezeket is lehet használni a fordításhoz...
  • RaveAir
    Úgy vettem észre, hogy eddig még harczos nem említette azt, hogy más nyelven is várunk fordítókat. Tehát aki jól beszéli, vagy érti a német és olasz nyelveket az szintén jelentkezhet fordítónak. A részleteket a http://forum.supergamez.hu/forum.php3?azonosito=kotorforditas oldalakon tudhatjátok meg.
  • Valen
    Fixed EXE]Pl. innen
  • Seth
    Honnan szedted le a crack-et? Linket please...
  • Davidsned
    Hi!
    Lenne egy olyan gondom, hogy felraktam az 1.03-as patchet és crackeltem, de amikor belépek a játékba, akkor a menü ikonjai üresek, egyedül a quit feliratot látom. Továbbá, ha fel szeretném vinni a felbontást 1280-ra (a gépem még bírná és előzőleg is azon volt), akkor hirtelen a háttér elfehéredik és csak a menü látszik. Volt már ilyen probléma vkinek? Please help valaki...
  • Kurty
    Amúgy 8-as katona, 4-es jedi őrszem vagyok! Valami jó páncél tudnál mondani?
  • Kurty
    CSak annyi? Na jó van akkor!