11368
  • Pupcika
    most jutottam el oda hogy csapom a történetet teljesen.
    meglepő és baró kis storycska lett ebből a kotorból így sztem a végefele :D
  • Pupcika
    ennyire tudom :D
  • ollie
  • Szid
    A #8265 közzétett kérdésem Egy lámerre, meg kezdödö pánikra vall.
    Ugyanis (szerencsémere) megpróbáltam mégegyszer a Yavinra való bejutást.
    amit én hibának véltem az a történet, mert a muksó nemengedett be mindjárt. Kattogni kell az egérrel a sötét képernyon.
  • ollie
    ott tartasz :D
  • Pupcika
    ott még nem tartok :D
  • Pupcika
    érthető köszi :D
  • harczos
    na lámuljá mán, hanoi tornyait nem vágod? tök ugyanaz az egész ;)
  • Seth
    Legyenek az oszlopok: Bal(B) Középső(K) Jobb(J)
    B-J tehát bal oldali oszlopról a jobb oldalira
    B-K
    J-K
    B-J
    K-B
    K-J
    B-K
    J-B
    K-B
    J-K
    B-J
    B-K
    J-K
    B-J
    K-J
    K-B
    J-B
    K-J
    B-K
    B-J
    K-J

Remélem érthető
  • Pupcika
    de egy kérdésem lenne:
    ott járok hogy a sith akadémia tanárát megöltem és a csaj elment és bennt vagyok egy konzol elött. mellettem 3 rúd és az elsőn 4színes energia karika,át kell helyezni a másik kettő bármelyikére. és ezzel szopok kb 2-3 órája.
    esetleg vki emléxik hogy mi a helyes sorrend? proszáltam visszakeresni de nem találtam meg a tömegben :D
    help pls
  • Pupcika
    én még nem láttm mert nekem is két hete van időm nyomulni vele :D
  • Seth
    Hát szégyellem, de még csak most volt rá elég időm hogy végignyomjam. Most nekikezdek mégegyzer és full darkos leszek...
    Ja és hatásos volt amikor kiderült rólunk az igazság....(nem mondok többet hátha vki még nem látta)
  • ollie
    NA ugye! Akkor még sem képzelődtem :))
  • PiszkosFred
    Gondolom tomegmeszarlas aran... ;]
  • Drizzthsz
    A buckalakókhoz gonoszként hogy lehet bejutni?
  • PiszkosFred
    Hat, ez egy nagyon jo kerdes. Vissza kellene olvasni hogy mikor irosgattam ide a jatek kapcsan, akkoriban jatszottam. Valamikor december kornyeken. Ha akkor volt mar peccs, akkor fel volt rakva, ha nem, akkor ofkorsz nelkule jatszottam..
  • Mossberg
    Ez még a patch előtt volt vagy az után? (azért kérdem mert csak ritkán szoktam menteni és ez a bug igazi szívásnak hangzik)
  • PiszkosFred
    Nekem is volt mar, hogy meghalt egy csapattag. De csak egyszer, es azonnal visszatoltottem. Hogy miert es hogyan, tippem sincs, de meglepodtem azt tudom, mert elvileg ez lehetetlen lenne.
  • Hmuda
    ÉÁn se találkoztam még ezzel. Most vagy elnézted a naptárt, mivel április 1. már elmúlt vagy valamilyen modot raktál fel.
  • ollie
    Nem arról beszélek. Egy csapattagom, harc közben halt meg. Elájult, de még tovább ütötte az ellenfél.
  • Mossberg
    Az inkább Dantooine-on lehetett Juhani de az direkt van így
  • ollie
    Már nem emléxem, legalább 3 hónapja nem játszottam vele. De mintha a Tatooine-on lett volna, és nem emléxem ki volt az. Valszeg egy jedi halt meg.
  • Mossberg
    Az NWN-t nem ismerem de a KOTOR-ban csak az a csapattag halhat meg véglegesen akit én akarok eltenni láb alól (és még így se mindeki, talán csak 3 a 9-ből)
    Erről a bugról nem hallottam még sehol de az biztos, hogy utána mindenképpen vissza kell tölteni egy mentést vagy később összeakad a program.
  • ollie
    Amúgy lehet hogy ez egy "bug" a játékban, nyílván azért fordulhatott elő, mert a motor az NWN motorra épül, és abban alapvetően meghalhat bárki, ha tovább sebződik ájultan.
  • Mossberg
    OK de ki és hol?
  • ollie
    Mondom, nekem már halt meg.
  • Mossberg
    Ha pl. Bastila vagy Carth meghalna akkor is vége lenne a storynak. Neked konkrétan halt már meg véglegesre csapattagod?
  • ollie
    Nincs bukta, csak éppen halott lesz az ipse. Ki kell rugni és mást felvenni a csapatba. Csak akkor van vége, ha a főhős hal meg.
  • Mossberg
    Én általába előrezavarok valakit és a másik kettővel megszórom thermal detonatorokkal meg plazmával. Mindig túlélte ezeket a Hirosimákat és soha nem halt meg teljesen. A manualban sem említik sehol, hogy normál csata közben véglegesen meghalhat egy csapattag, azt írja, hogy csak elájul.
  • Amiga
    Meghalhatnak?!

És akkor a gép kiírja, hogy buktad, és jöhet az állástöltés?
  • ollie
    Maguktól felkelnek, 1 HP-vel.
  • ollie
    A csapattársak meghalhatnak! Miután elájultak, ha tovább sebződnek, végleg meghalnak. Ez általában nem fordul elő, mert ha egy elájul, akkor az ellenfél békén hagyja, de fordult már elő velem is, hogy mégsem hagyták békén. Abban meg nem vagyok biztos, hogy nem sebződnének e ájultan, ha egy gránát robban a közelükben.
  • Mossberg
    Más.
    Felraktam a padawan modot így alapból jediként kezdek. Dantooine-on lesz ebből valami gubanc?
    Más már kipróbálta? Valami tapasztalat/ötlet?
  • Mossberg
    A csatákban a csapattársak nem halnak meg, csak "elájulnak" és a csata után minimális HP-vel magukhoz térnek. Neked nem kell semmit sem csinálni ez automatikus.
    A képernyő jobb felső részén lévő ikonok közül jobbról asszem a második a térkép, ha megnyitod a térkép alatt lesz egy olyan gomb, hogy party selection vagy mi. Ott tudod variálni a csapatot (néhány veszélyesebb környéken ez a funkció nem elérhető)
    Poénból olvasd el legalább egyszer a játék kézikönyvét, megéri.
  • __csokisfiu__
    kösz a tippeket :-DDDa csata után hogy lehet feléleszteniőket? hogy lehet a csapatösszeállító menübe kerülni?
  • Mossberg
    Elég, ha egy emberrel kijutsz...
    Aztán azzal az egyel szórd meg a szobát gránátokkal mint ATOMÁLLAT!!!!
    A két másik csapattársad valszeg szintén bekrepál de ugye ez kit érdekel, a csata után úgy is felélednek...
  • Mossberg
    LOOL
  • sanyiiiii
    tipp: ÜSD LE ÖKET MINT ATOMÁLLAT!!!!
  • Seth
    Hát próbálkozhatsz ilyesmivel, de az lesz az eredménye hogy ide-oda rohangál mindenki mindenféle eredmény nélkül. Én a Rancor-nál próbáltam ezt de nem jött be
  • __csokisfiu__
    én úgy gondoltam, hogy kifutni a teremből, aztán bevágni néhany gránátot, egyenként kicsalogatni őket ilyesmi. viszont ha ezt nem lehet akkor eléggé csalódós ebből a szempontból.