11368
  • Bucser
    Fordításba jelentkezek segítőnek... Küldjetek enyagot lefordítom értékeljétek ki aztán meglátjátok akarjátok-e hogy nektek fordítsak...
  • Bucser
    És azt is tudod miről szólt a játék? Minden dialógust elolvastál és teljesen tisztában vagy Carth Onasi a Robotok a Jedik Jolee Bindo történetével???????

Ez nem lóverseny:)) Egy RPG_ben nem a végigviteli tempó a lényeg, ez nem sétagalopp:)) "Ki a májerebb mert végigvittem 24 óra alatt:))" verseny... NA És?? Én meg 3 hét alatt játszottam végig cheat meg egyebek nélkül leírás nélkül felfedezve az egész univerzumot. FULL jó jediként.. (Ergó egyetlen rossz erőm sem volt max neutralok) És élveztemahogy körbevesz a játék... Kit érdekel a tempó egy ilyen fantasztikus storynál??? mert engem egyáltalán nem...
  • Amiga
    Lehet, hogy az az 1-2 küldi lett volna még 10 óra. :-))
  • Valen
    hiszem ha látom :)), bár nem lehetetlen, de én nekem úgy, hogy csak a főszálat csináltam meg, s gyk. végigrohantam az egészen, így volt 24 H :))
  • erx13
    nemtom Ti hogy vagytok vele, de én 25H alatt kivittem a jatekot ugy hogy olvastam mindent és csak 1-2 küldetést nem vittem ki, jóként
  • harczos
    talált, süllyedt :))
  • M.A.D.
    Ok! Gondolom a főnök gépe volt a technikai ok..vagy mi. :)Amit pár napja olvastam.
  • RaveAir
    Még nem, bár több mint 30%-a le van már fordítva. Megjegyzem, hogy Tarisról már elég sok szöveg fordítása elkészült, de még nem elég. :)
  • harczos
    egyelőre még nem - technikai okok hátráltatnak...
  • M.A.D.
    A 30 százalékos magyarítás már publikus?
  • ollie
    Menj ki a légzsilipen és ott át tudsz menni a hídra.
  • Green Ghost #8101
    a térkép jobb felső sarkában , ahol sithekkel találkoztál, van 1 "átjáró". Valójában nics ajtó, de ha odamész , betölt a hídra :)
  • kormosp
    Hali!
    Elakadtam,kellene egy kis segítség.Leviathanon nem tudok bemennei a hidra,gondolom a légzsilipen keresztül kellene,de azt sem tudom kinyitni.Egy sárga űrruhát már találtam a fegyverraktárban,de így se nyilik ki az ajto.
    Előre is köszi
  • Drizzthsz
    Nyugi, nem lehet...

Viszont így is szinte kifogyhatatlan a FP-m...

Pl.: Egy life-drain a 200 fp-mből kb. 10-be kerül...

Vicces volt, hogy a sith academy vezetőjével felváltva csak life-draint használtunk egymás ellen.
    Sajna a force speed az biza drága(20).
  • Amiga
    Nem jött be, hogy első szintűként jussak Dantoinera, mert a hajóról csak második szintűként lehet elszabadulni...
  • ollie
    Elvileg bármit meg tud ütni, még akkor is, ha semmi esély sincs rá.
  • Drizzthsz
    Valaki: A Keen tulajdonság a lightsabre-ben mire jó???
  • Yskam
    és most nem valennek köszöntem meg!
  • Yskam
    ez pl sztem azér idegesíti a főnököt mer szétcseszi a topicot nade sebaj amúgy köszi a válazst a kardos kérdésre!
  • Police88
    ööööö...IGEN?!?!
  • PiszkosFred
    OFF
    Csak engem idegesit marhara ez a k***sok szmajli, amikkel az emberkek teljesen ertelmetlenul teleszorjak a kommentjeiket??
    ON
  • Police88
    wow....októberben már nyomhatom gamet magyarúl....
  • Valen
    hát ha ezt az ütemet tartják (3 hónap alatt 30% akkor számold ki :)), bár az is igaz, hogy az elején 6-an voltunk most meg már vannak vagy 20-an, de még várnak önkénteseket :))

Ja, januárban 10% adtuk ki, februárban 20%-ot, március végén 30%-ot :))
  • 3P
    Nagyon örülök, hogy fordítjátok a játékot, angolul egyszerűen neki sem akarok állni :)
    Kitartást a fordításhoz!

ps. Csak egy kérdés, kb mikorra lesz meg a teljes fordítás?
  • samatto
    bizunk benned:)
  • RaveAir
    Esetleg nem akarsz beszállni a fordításba? Ha igen, akkor irj a raveair kukac freemail pont hu címre. Vagy keress icq-n a 128-311-593 számon.
    A héten kiadtunk volna egy 30%-os változatot, ha a főnökünknek nem döglött volna be a gépe... :(
  • Johnyy
    Engem igen! LOL
  • Drizzthsz
    Miben érdekesebb? Én a párbeszédeket biztosan nem fogm újra elolvasni. Voltak olyanok, amelyeket már elsőre is lelőttem volna szívem szerint. Pl.: Qrvára nem érdekelt a Tuskenek történelme.
  • PiszkosFred
    ne felejtse el, csak varja meg a folytatast, amivel lelkesen kuzdenek a kollegak ;]
  • Dave77
    Hi!
    Nemrég fogtam hozzá, így 46 óra játékidő után fejeztem be a második bolygót úgy hogy minden mellékküldetést megcsinálok és csak a Light Side-hoz kapok pontot, plusz minden párbeszédet elolvasok, lefordítok. Nem is tudom, hogy mehet e még föntebb a Light Side "mutató". A játék fantasztikus, bár aki nem tud angolul, az felejtse el az egészet.
  • maxius
    Nemtom...én 2xre neki álltam, de türelem nélkül, és a csatában mindig meghaltam (nem nyomtam pauset soha)
  • PiszkosFred
    Konnyebb nem, de erdekesnek erdekesebb..
  • Drizzthsz
    Elkezdtem újra a játékot, ezúttal nővel, ráadásul gonosszal. Tegnap értem el a Scoundrel:2, Jedi Sentinel: 7 szintet. Épp most lettem JEDI. Király. Talán könnyebb lesz Dark jediként a dolgot végigcsinálnom...
  • Police88
    OFF
    Ha valkit érdekel a Star Wars Battlefront című játék
    akkor itt (én csináltam) ez a site:http://battlefront.uw.hu
    van sok kép,3videó,szavazás,hírek.........
  • ollie
    az gáz! nekem is alig van időm sajna... :((
  • EqUiNoX
    Jo, akkor nem proballak meg, biztos megvan ra az okod. En a helyedben inkabb bevennek meg par embert a csapatba, akiket felruhaznek par joggal. Azzal a par emberrel meg megprobalnam belevenni mar a 2ik resz infoit is, azok a hirek talan fenntartana az oldalt. Akarkinek is adod at, ha kell szivesen segitek neki tippekkel, otletekkel. Nagyon szivesen atvennem - amugy is terveztunk egy kotor oldalt, csak megeloztel anno - de ugysem lenne ra idom es annak meg nincs ertelme..
  • CarajoEsp
    Nekem Lord helmet a kedvenc (igaz nem teljesen) kedvenc Star Wars hősöm:D Őrá mért nem lehet szavazni.
  • Hmuda
    Ez már a vég...

Még arra se volt időm, hogy a szavazást lezárjam. Mostmár tényleg időszerű lenne átadnom valakinek a teljes fenhatóságot az oldal felett. Várom a jelentkezőket és majd döntök. És ne próbáljon senki lebeszélni.
  • Valen
    Csak a Story jó legyen
  • maxius
    az...kirrály....