11368
  • harczos
    ezeket a küldetéseket csak később fogod megcsinálni, most menj a többi bolygóra, feltéve hogy beszéltél a jedi tanáccsal, és vége a kiképzésednek
  • harczos
    ha még nincs, akkor várj még vele ;)
  • Kurty
    Sziasztok! Elakadtam a Dantooinen mikor ezek a küldetések vannak hátra:
    -Juhanni
    -A Quest for the Star Forge
    -Canderous
    -Bastila
    -The Ebob Hawk

Már megcsináltam egy csomó küldetést!
    Ezekből a küldikből valaki mondja már meg
    hogyan kell megcsinálni a Juhani, Canderous,Bastila,Ebon Hawk küldetéseket!
    Ezeket nem tudom hogy kéne megcsinálni, már próbáltam de nem megy! Lécci valaki segítsen nagyon meghálálnám! Előre is köszi!
  • Arthas
    Ha nincs elég javítási tapasztalatom ,akkor kivel tudom megjavítani a HK-47-es robotom ,elromlott memóriáját?
  • maxius
    Ki a f*szt érdekel? Fogod a főhősödet meg 2 jó erős embert, és levágod az összeset!
  • Police88
    A Dantooin "erdő" részében ahol sok állat van ott van ilyen
  • Amiga
    Érdekes... ilyesmit én nem éltem át, noha Tatooine-on néha széltében hosszában kergettek a Holy Warriorok.
  • Police88
    az a lényeg hogy vannak a játékban ilyen láthatatlan falak
    amin ha jön utánad egy ellenfél te át tudsz menni de az ellenfél nem.
  • ollie
    Ezt nem értem. Mi az hogy kifutottál? Honnan hova? És hova nem tudtak követni? Tudtommal azok az emberkék eleve a szabadban vannak. Vagy másról beszélsz?
  • Police88
    Van a Dantooinon az a rész (mellékküldetés)
    amikor meg kell bosszulni valakinek a halálát és le kell gyilkolni csomó gonosz emberkét,na én úgy nyírtam őket le hogy kifutottam megvártam még uténam futnak visszamentem egy másik helyre ő meg követni akart de nem tudott utánam jönni láthatatlan fal volt vagy 200 helyen.ja és ez az állatoknál is így müködik.
  • Police88
    Ha a emberkéd menüében használod a gyógyszertt akkor nem fog külön vacakolni!
  • ollie
    Ok, ezeket majd hozzáfűzöm a cikkhez.
  • Amiga
    Megnéztem. Néhány észrevétel:

- Ellenfél megpillantásakor a default valóban az, hogy a játék pause állapotba lép, de ez az options-ban kikapcsolható. Én pl. az aknák megpillantásakor történő pause-t kikapcsoltam, mert idegesített.
    - Könnyen meg lehet szívni harc közben, hogy egyes erőket nem lehet páncélban használni, csak Jedi köpenyben.
    - Harcban előfordul, hogy megbénulunk, vagy egy Jedi varázslata fogvatart minket. Ilyenkor a kiadott utasításaink törlődnek. Rendkívül zavaró ez olyankor, amikor az amúgy is lebénult karaktert csapkodják, és nem vesszük észre, hogy magához tért. Ilyenkor ugyanis az irányított karakter beleveti magát a harcba, így kört bukhatunk a gyógyítással (ezért sűrűn pauzáljunk, ha a party tagja megbénul és figyeljünk, nehogy kimaradjon a gyógyítás).
    - Ha a partynkból ketten már fekszenek, és az ellenfél túlerőben van, fussunk el, ilyenkor néha nem mindenki követ minket. Menekülés közben erőgyógyítás, vagy ha az nincs, akkor egy nagyobb adag gyógyszer - de ez tovább tart. Ha a karakter erőre kapott, szembe lehet fordulni az üldözőkkel ismét. Ha az ellenfelet sikerül elcsalnunk az ájult karaktereinktől (és esetleg le is ráztuk), és visszamegyünk a karakterekhez, azok fel fognak tápászkodni a földről!...
  • ollie
    akkor bocs
  • Hoz_Hun
    Eheheh, ha zöldre vált a manus megnyuffan. Pirosra kell állítani.
  • PiszkosFred
    No, hátha te életben tartod az oldalt ;]
  • ollie
    Megmondja mit kell csinálni. Vagy nem tudsz angolul? A lényeg hogy az összes kapcsoló egy színűre váltson (ha jól emléxem zöld), és akkor kiszabadul. Ha a másik színre váltod, akkor meg meghal.
  • harczos
    szégyen és gyalázat :DD
  • RaveAir
    Köszi!
    És a többieknek bocs az off-ért.
  • Norbo15
    Na mégegyszer a katonai bázisnál van egy lény ilyen elektromos hülyeségben a falon vannak ilyen "fali műszerfalak" már mindenkit megöltem te azt nem tudom hogy kell kiszabadítani. Tudtok segíteni?
  • ollie
    4.2-őben nem tudom, de nekem tökéletesen megy a 3.12-től 4.2-ig minddel.
  • Norbo15
    A katonai bázisnál nem tudom hova kell menni, azt a manust hogy lehet kiszabadítani abból az izéből??
  • ollie
    Hmuda weboldala bővült egy Harc ismertetővel :)))
  • Norbo15
    Nincs. :(
  • Mayday
    En meg csak egyszer probaltam ki, es olyan 15 perc jatek utan kifagyott. 1.0.2-es peccsem volt fenn akkor, majd felrakom hamarosan az 1.0.3-at. ATI Radeon, es 4.1-es driver. Javitottak esetleg a 4.2-ben KOTOR-t?
  • ollie
    Nem fagy. Patch fent van?
  • Norbo15
    Hello! Lenne egy kérdésem nektek is állandóan lefagy?? Amúgy jó játék csak ne fagyna le :(
  • ollie
    Mindig feltámad a rohadék :D
  • harczos
    mit keres ott malak, hát nem legyőztük?
  • Mayday
    Bocs az OFF-ert!
  • Mayday
    MAIN FLOOR
    Westbam.D
    Members of Mayday.Intl
    Chris Liebing.D
    Speedy J. NL
    Felipe.A
    Marco Bailey.B
    Titanium Live.A
    Umek.SLO
    Virgin
    Helena.CRO
    Tok Tok vs Soffy’o.D
    Diana D’Rouz.PL
    Lexy & K.Paul.D
    Kühl.H
    Dandy.H
    Geri da Pig.H
    Newl.H
    Jankec.H
    Smith´s.H

VIVA ELEKTRO FLOOR
    Tomcraft.D
    Chriss.H
    Slam Jr.H
    Sylvie.H
    Michael Burian.CZ
    Pako & Frederik.NL
    Andrewboy & DeepJunior.H
    Flash & Justinn.H
    Henry Collins.H
    K Boris.H
    James Cole.H
    Pete Brooks.A
    Matthew Bell.H
    Groovy B. & Dobo M.H cyrus.h

BP PARADE TECHNO FLOOR
    Technasia.UK Marko
    Nastic.YU
    Poziom X.CZ
    Dejan Milisevic.YU
    Crazy Sonic.A
    Pet Duo.BRA
    Marc Times.CRO
    Valentino Kanzyani.SLO
    Budai.H
    Hell-Oh.H
    Artijoint.H
    Stany R.H
    Sigee & Kiri.H
    Behnam vs Benji.H
    XT Noise.H
    Tshwest.H

GLOBE PARTY
    Master Blaster.D
    Kai Tracid.D
    NaksivsBrunner.H
    SpigiboyvsEros.H
    Stebinszky.H
    Bruckmann & D.Deejay.H
    Szeifert.H
    Shane 54.H
    Pedram.H
    KJ Danceland Dj team.H
    Timo.H
    RMB.D/IR
    Malak.ET
    Injection Junkie.H
  • RaveAir
    Egész véletlenül nem tudod a magyar mayday line-up-ot?
  • Police88
    óóó ne fájdítsd a szívem az swg-vel!!
  • ollie
    Nekem sincs napi 4-5 órám (jó ha 1-2), csak éppen karácsonyi szünet volt, amikor előszőr végignyomtam :))
  • Mayday
    Hat, annyira nem tudok. Ha 21-tol alszik a gyerek, akkor mar orulhetek :)
    Es meg akkor sem a jatek az elso.
    Plusz matol Star Wars Galaxies tulajdonos is vagyok, ugyhogy meg nehezebb lesz beosztani a napi nehany ora jatekidomet :)))
  • ollie
    Kiváló, de csak ha szereted az CRPG-t. Ha FPS-re számítasz, akkor csalódni fogsz.
  • ollie
    50 aligha. Nekem elsőre 40 óra volt úgy, hogy a mellékküldetések kb 20%-át hagyhattam ki. Másodikra alig több mitn 30 óra volt, mert már ismertem mindent előre, sőt még az összes (néhány kivétellel) mellékküldit is megcsináltam. Ha minden nap le tudsz kb 4-5 órára játszani, akkor egy hét alatt simán végignyomod.
  • Hmuda
    Abszolúte.
  • grebber
    Jó játék ez érdemes felinstalálni??
  • Mayday
    Es ez mennyi ora jatekido kb? 50-60-at hallottam!