11368
-
harczos #7991 ezeket a küldetéseket csak később fogod megcsinálni, most menj a többi bolygóra, feltéve hogy beszéltél a jedi tanáccsal, és vége a kiképzésednek -
harczos #7990 ha még nincs, akkor várj még vele ;) -
#7989 Sziasztok! Elakadtam a Dantooinen mikor ezek a küldetések vannak hátra:
-Juhanni
-A Quest for the Star Forge
-Canderous
-Bastila
-The Ebob Hawk
Már megcsináltam egy csomó küldetést!
Ezekből a küldikből valaki mondja már meg
hogyan kell megcsinálni a Juhani, Canderous,Bastila,Ebon Hawk küldetéseket!
Ezeket nem tudom hogy kéne megcsinálni, már próbáltam de nem megy! Lécci valaki segítsen nagyon meghálálnám! Előre is köszi! -
#7988 Ha nincs elég javítási tapasztalatom ,akkor kivel tudom megjavítani a HK-47-es robotom ,elromlott memóriáját? -
maxius #7987 Ki a f*szt érdekel? Fogod a főhősödet meg 2 jó erős embert, és levágod az összeset! -
#7986 A Dantooin "erdő" részében ahol sok állat van ott van ilyen -
#7985 Érdekes... ilyesmit én nem éltem át, noha Tatooine-on néha széltében hosszában kergettek a Holy Warriorok. -
#7984 az a lényeg hogy vannak a játékban ilyen láthatatlan falak
amin ha jön utánad egy ellenfél te át tudsz menni de az ellenfél nem. -
#7983 Ezt nem értem. Mi az hogy kifutottál? Honnan hova? És hova nem tudtak követni? Tudtommal azok az emberkék eleve a szabadban vannak. Vagy másról beszélsz? -
#7982 Van a Dantooinon az a rész (mellékküldetés)
amikor meg kell bosszulni valakinek a halálát és le kell gyilkolni csomó gonosz emberkét,na én úgy nyírtam őket le hogy kifutottam megvártam még uténam futnak visszamentem egy másik helyre ő meg követni akart de nem tudott utánam jönni láthatatlan fal volt vagy 200 helyen.ja és ez az állatoknál is így müködik. -
#7981 Ha a emberkéd menüében használod a gyógyszertt akkor nem fog külön vacakolni!
-
#7980 Ok, ezeket majd hozzáfűzöm a cikkhez. -
#7979 Megnéztem. Néhány észrevétel:
- Ellenfél megpillantásakor a default valóban az, hogy a játék pause állapotba lép, de ez az options-ban kikapcsolható. Én pl. az aknák megpillantásakor történő pause-t kikapcsoltam, mert idegesített.
- Könnyen meg lehet szívni harc közben, hogy egyes erőket nem lehet páncélban használni, csak Jedi köpenyben.
- Harcban előfordul, hogy megbénulunk, vagy egy Jedi varázslata fogvatart minket. Ilyenkor a kiadott utasításaink törlődnek. Rendkívül zavaró ez olyankor, amikor az amúgy is lebénult karaktert csapkodják, és nem vesszük észre, hogy magához tért. Ilyenkor ugyanis az irányított karakter beleveti magát a harcba, így kört bukhatunk a gyógyítással (ezért sűrűn pauzáljunk, ha a party tagja megbénul és figyeljünk, nehogy kimaradjon a gyógyítás).
- Ha a partynkból ketten már fekszenek, és az ellenfél túlerőben van, fussunk el, ilyenkor néha nem mindenki követ minket. Menekülés közben erőgyógyítás, vagy ha az nincs, akkor egy nagyobb adag gyógyszer - de ez tovább tart. Ha a karakter erőre kapott, szembe lehet fordulni az üldözőkkel ismét. Ha az ellenfelet sikerül elcsalnunk az ájult karaktereinktől (és esetleg le is ráztuk), és visszamegyünk a karakterekhez, azok fel fognak tápászkodni a földről!...
-
#7978 akkor bocs -
Hoz_Hun #7977 Eheheh, ha zöldre vált a manus megnyuffan. Pirosra kell állítani. -
#7976 No, hátha te életben tartod az oldalt ;] -
#7975 Megmondja mit kell csinálni. Vagy nem tudsz angolul? A lényeg hogy az összes kapcsoló egy színűre váltson (ha jól emléxem zöld), és akkor kiszabadul. Ha a másik színre váltod, akkor meg meghal. -
harczos #7974 szégyen és gyalázat :DD -
#7973 Köszi!
És a többieknek bocs az off-ért. -
Norbo15 #7972 Na mégegyszer a katonai bázisnál van egy lény ilyen elektromos hülyeségben a falon vannak ilyen "fali műszerfalak" már mindenkit megöltem te azt nem tudom hogy kell kiszabadítani. Tudtok segíteni? -
#7971 4.2-őben nem tudom, de nekem tökéletesen megy a 3.12-től 4.2-ig minddel. -
Norbo15 #7970 A katonai bázisnál nem tudom hova kell menni, azt a manust hogy lehet kiszabadítani abból az izéből?? -
#7969 Hmuda weboldala bővült egy Harc ismertetővel :))) -
Norbo15 #7968 Nincs. :( -
#7967 En meg csak egyszer probaltam ki, es olyan 15 perc jatek utan kifagyott. 1.0.2-es peccsem volt fenn akkor, majd felrakom hamarosan az 1.0.3-at. ATI Radeon, es 4.1-es driver. Javitottak esetleg a 4.2-ben KOTOR-t? -
#7966 Nem fagy. Patch fent van? -
Norbo15 #7965 Hello! Lenne egy kérdésem nektek is állandóan lefagy?? Amúgy jó játék csak ne fagyna le :( -
#7964 Mindig feltámad a rohadék :D -
harczos #7963 mit keres ott malak, hát nem legyőztük? -
#7962 Bocs az OFF-ert! -
#7961 MAIN FLOOR
Westbam.D
Members of Mayday.Intl
Chris Liebing.D
Speedy J. NL
Felipe.A
Marco Bailey.B
Titanium Live.A
Umek.SLO
Virgin
Helena.CRO
Tok Tok vs Soffy’o.D
Diana D’Rouz.PL
Lexy & K.Paul.D
Kühl.H
Dandy.H
Geri da Pig.H
Newl.H
Jankec.H
Smith´s.H
VIVA ELEKTRO FLOOR
Tomcraft.D
Chriss.H
Slam Jr.H
Sylvie.H
Michael Burian.CZ
Pako & Frederik.NL
Andrewboy & DeepJunior.H
Flash & Justinn.H
Henry Collins.H
K Boris.H
James Cole.H
Pete Brooks.A
Matthew Bell.H
Groovy B. & Dobo M.H cyrus.h
BP PARADE TECHNO FLOOR
Technasia.UK Marko
Nastic.YU
Poziom X.CZ
Dejan Milisevic.YU
Crazy Sonic.A
Pet Duo.BRA
Marc Times.CRO
Valentino Kanzyani.SLO
Budai.H
Hell-Oh.H
Artijoint.H
Stany R.H
Sigee & Kiri.H
Behnam vs Benji.H
XT Noise.H
Tshwest.H
GLOBE PARTY
Master Blaster.D
Kai Tracid.D
NaksivsBrunner.H
SpigiboyvsEros.H
Stebinszky.H
Bruckmann & D.Deejay.H
Szeifert.H
Shane 54.H
Pedram.H
KJ Danceland Dj team.H
Timo.H
RMB.D/IR
Malak.ET
Injection Junkie.H -
#7960 Egész véletlenül nem tudod a magyar mayday line-up-ot? -
#7959 óóó ne fájdítsd a szívem az swg-vel!! -
#7958 Nekem sincs napi 4-5 órám (jó ha 1-2), csak éppen karácsonyi szünet volt, amikor előszőr végignyomtam :)) -
#7957 Hat, annyira nem tudok. Ha 21-tol alszik a gyerek, akkor mar orulhetek :)
Es meg akkor sem a jatek az elso.
Plusz matol Star Wars Galaxies tulajdonos is vagyok, ugyhogy meg nehezebb lesz beosztani a napi nehany ora jatekidomet :))) -
#7956 Kiváló, de csak ha szereted az CRPG-t. Ha FPS-re számítasz, akkor csalódni fogsz. -
#7955 50 aligha. Nekem elsőre 40 óra volt úgy, hogy a mellékküldetések kb 20%-át hagyhattam ki. Másodikra alig több mitn 30 óra volt, mert már ismertem mindent előre, sőt még az összes (néhány kivétellel) mellékküldit is megcsináltam. Ha minden nap le tudsz kb 4-5 órára játszani, akkor egy hét alatt simán végignyomod. -
#7954 Abszolúte. -
#7953 Jó játék ez érdemes felinstalálni?? -
#7952 Es ez mennyi ora jatekido kb? 50-60-at hallottam!