11368
  • MerlinW
    - ez lemaradt:D
  • MerlinW
    angolul.. magyar is nehezére esik.. de majd felnő...
    azt olvastam ez a természet rendje.. bár, néha erősen kételkedem ebben...
  • Yskam
    ezek az angolul nem tudó öcsék:-)
  • MerlinW
    Aham, köszi:)

maxius:
    Már végigszaladtam rajta, de van ám egy angolul nemtudó ecsém is, aki csak azért nem játszik mert várja a megváltó magyar szavakat:DDD
    Mellesleg, Fred megmondta jól:D

Szép kis meló, hajrá harczos, és köszönjük nektek:)
  • harczos
    dolgozunk rajta, de technikai okok miatt gyakorlatilag elmaradt a 30%-os verzió, de remélhetőleg 2 héten belül már 'kezetekbe' kerül a 40%-os ;)
  • PiszkosFred
    koszonjon=koszonjuk
  • PiszkosFred
    Jo, koszonjon professzorkam, de nem ezt kerdezte.
  • maxius
    Minek az? Az én szerény angol nyelvtudásommal is tökre mge tudtam érteni szinte mindent!
  • MerlinW
    Nem tudjátok, a magyarositást abbahagyták, vagy még dolgoznak rajta?
  • ent
    Persze más játékokkal nincs így!
  • ent
    Lehet, hogy volt szó (bocsi):
    Mitől van, hogy gémmel játszok egy fél vagy 3/4 órát, fogja magát és befagy a kép! peccsel és pecs nélkül is!

Vagy a másik, hogy lelassul (10 másodpercenként/1 mozdulat)
  • Valen
    HMUDA :

Sok ..................
  • PiszkosFred
    Majd fog az osztfonokod a radio mellett ;]
  • Hmuda
    Köszi, csak sok szerencsét ne kívánjon senki. :-)
  • EqUiNoX
    Hat akkor elfoglalt ember vagy te is ;] (sok sikert majusban)
  • Hmuda
    A logómon is látható a Final Fantasy X kicsit leköt, plusz most jött le a FarCry, a Freelancert is ideje lenne végre kivégezni, az érettségiről meg ne is beszéljünk...
  • Hmuda
    Azért még nem, félévente bekukkantok és még mindig itt van a kedvencek között. ;-)))
  • PiszkosFred
    Ez a topik mar reg meghalt, heti egy kerdesen kivul nincs mas. Meg a Hmuda is elhagyta a fedelzetet ;]
  • Bucser
    És a játék különben is Solo bácsi születése előtt jáccódik jóval szal lőjük le az OFFTOPiCOT:)))
  • PiszkosFred
    Attól hogy utálok valakit, az még csak egyirányú. De mivel csempész volt, és mint olyan kártékony elem, a birodalom még szép hogy összegyűjtötte őket. Illetve próbálta. De mint minden bűnöző (persze ez is annak függvénye, honnan nézed a dolgot) ő sem vérdíjjal a fején született. Az hogy a karrierje nem jött össze, csak arra ösztönözte, hogy csakazértis ne tisztelje a birodalom által létrehozott dolgokat (dac). Ha nagyon utálta volna, akkor miért nem állt be katonának a lázadókhoz, vagy egyéb birodalommal szemben álló erőhöz? Kellemeset a hasznossal: dacból csakazértis ellentmondok nekik a magam módján, közben jól is járok >> csempész. Onnan pedig jön a nyílvántartás, a körözés, stb. Az hogy Jabba miért tűzött ki vérdíjat a fejére, vajmi keveset számít a birodalmi nyílvántartásban. (max annyit, hogy szegény solonak egyidőben két oldalra is figyelnie kellett, hogy ne legyen gáz.)

De ez persze csak agymenés a részemről - sajnos a magyar kiadványú SW könyvektől hidegrázást kapok, illetve ezalol kivetel talan Anderson es Zahn konyvei, azok meg csakcsak - így aztán nem akarok vérremenő vitát okozni szegény solo biográfiájával. ;]
  • Bucser
    Tudtommal Solo jelentkezett a Birodalmi akadémiára pilótának aztán elcsapták és meg is utálta a Birodalmat.
  • RaveAir
    Mondjuk a vérdíjat azért tűzte ki Jabba Solo fejére, mert a csempész "szétszórt" valami árut az űrben, hogy le tudjon rázni néhány csillagrombolót, ami éppen üldözte őt. És talán a Han Solo könyvekből az is kiderül, hogy nem igazán szerette korábban sem a Birodalmat.
  • PiszkosFred
    Marpedig ha kozos az ellenseg...

Egyebkent meg Solo nem utalta oket - mivel miattuk(illetve az o altaluk letrehozott szankciok es tilalmak miatt) tudott igencsak jol csempeszni es abbol megelni. Egyszeruen csak nem akarta hogy valami kis bortonmarhasagban vegezze az istenhata mogotti sargolyon, mivelhogy igencsak magas verdij volt a fejen, mint ahogy minden jobb csempesznek. Az meg mas kerdes, hogy feltamadt benne a "hazafisag" (es a hormonok) es kesobb mar meggyozodesbol utalta az osszes bilifejut.
  • RaveAir
    A Birodalom szemében a lázadók még inkább bűnözőnek minősülnek. És azt hiszem, hogy Kenobi azt tartotta szem előtt, hogy Solo utálja a Birodalmat.
  • Szid
    Otthon van a számítógépem. Ide csak ugynevezett átképzésre jöttem. Már vagy 7 hete. A vége még nemlátszik. A gama meg otthon vár
  • Amiga
    Ez nem igaz. Kenobi is szemet húnyt afelett, hogy Han Solo igazából bűnöző, mert az érdekei úgy kívánták.
  • Bucser
    A Jedi-t nem érdekli az indok... A Jedi-t csak a bűnös volta érdekli...
  • Valen
    Bűnös volt az tény, de meg lehet menteni (szabadon lehet ereszteni :)) mivel a köztársaságért tette amit tett .)
  • Bucser
    Egyébként szerintem Sonry bűnös volt..... Éppen ezért el is ítéltettem annak rendje és módja szerint:)
  • Valen
    ERX:

A vuki bolygón lent a megoldás:

Odamész a helyekre ahol a vuki halottak fekszenek, s elteszel e kezedből + embereid kezéből minden fegyvert (mind a 2 helyen), ekkor rádtámadnak, leölöd őlket és kész

A vuki bolygón a lázadás teljesen természetes, a kérdés csak az hogy a lázuadás szítás elött megoldottad e az összes helyi küldetést pl.: kikötőnél felvehető küldit.

A Mannaanon:

Melyik börtönbe ????

Hoteles ügy = Sonry Pere:

Légy igazi ügyvéd, s a tárgyaláson csak azt kérdezd, amit tanu biztosan tud.

(olvass vissza, párszor le van írva a megoldás)

• M.A.D.
    magyarítás update v.30? :)
  • erx13
    ja még 1 kérdés....
    azon a bolygon ami a vizre van épitve:
    1,Hogy kell bejutni a börtönbe?
    2,Hogy kell megoldani a hotelos ügyet?
  • erx13
    amugy nekem se volt végigjáátszásom, de a vukik és az meberkék közt a viszályt nem sikerült megoldanom, ezért a vukik lekaszabolták az embereket, de Dark pointokat nem kaptam
  • erx13
    Hali megint én vagyok! Én is cheat nélkül játszottam+én is full jo voltam. LEhet hogy csak a fő szálat vittem ki, de probálltammindenkivel beszélni küldetésért és igy sikerült....
    Amugy 1 valamit nem tudok hogy kell megcsinálni a Vukik bolygóján azt a küldit amikor ott lent van egy vuki, nos azt mondja hogy öljem meg ott lent azokat az emberkéket akiken olyan csukjás ruha van. Tovább mentem és ott volt 3 olyan homokjároféleség. Amikor rákantittom azt irta ki hogy még meleg a motor.Jobban körülnéztem, de nem találtam semmit. Tehát van ott 1általán valaki?
  • Valen
    Ezekszerint némeztország ennyire elmaradott lenne ?
  • Szid
    èn meg itt ülök Németo.-ban és a nyálam csorgatom. Még csak nem is láttam a gamet. De azért àtolvastam a topicot. :o)))
  • barret
    Topic up!
  • Valen
    Én elöször 39 óra altt vittem végig, s akkor még a leírás (magyar) még hírből sem létezett, mindent magam fedeztem fel, s így a missiók 1/3-t csináltam meg.

2x-ra már 60 órába tellett, igaz ekkor direkt minden missiót végig csináltam, ügyelve a vuki bolygón a lázadás szításra + tatooine féle sandpeople questre + meg a többi apróságra.

3x-ra meg a leghamarabb átrohanni elv érvényesült, csak a lényeg, s semmi más, így volt 24 óra :))
  • PiszkosFred
    Interaktivitasban a regi origin fejlesztesu jatekok azert jok voltak, foleg a commander szeria (Wing, Strike, stb.) ;] De nem is ezt akartam. A jatek optimalis esetben - ha eleg magas szinten beszeled az angolt - eleg hamar megertheto es vegigjatszhato. Tul bonyolult feladat ami vinne az idot nem sok van benne. Meg a logikai feladvanyok sem eredetiek, mindegyikkel talalkoztal mar vagy igy vagy ugy. Viszont az teny, hogy a rengeteg apro kis mellekkuldetessel egyutt necces lehet a 25 ora. Masodik vagy harmadik nekifutasra mar talan megoldhato, de elsore szerintem semmikeppen sem. Vagy ha igen, nem a teljes kvesztlista kivesezesevel.

Egyebkent egyetertek Bucserrel. Aki egy szerepjatek kapcsan (megha ez a hentelosebb fajta is) idorol es gyorsasagrol beszel, es meg buszke is ra, az megerdemli. Semmi bajom az ilyen emberekkel, sot orulok neki hogy vegigjatszak ilyen gyorsan. (legalabb nem jarnak az adott game topikjaba tobbet, hanem keresnek masik jatekot).
  • Dave77
    ? Persze. Van az 11-12 is. Meg elolvastál mindent. 56 óránál járok, de még most sincs vége. "Stand by"-ban pedig nem voltam soha. Ha pont ahhoz az alakhoz nem mész oda akihez "kellene" (végülis nem kell, mert a fő célhoz nem szükséges) akkor már 1-2 vagy több küldetést is "veszíthetsz". Vagy a csatáid során megölöd, és még a Dark Side-hoz sem kapsz pontot, csak eltűnik pár dolog az "Active Missions"-ből...
    Én ennyire részletes és magával ragadó játékkal, nem is nevezném játéknak inkább egy interaktív történettel /filmmel/ még nem találkoztam.