Star Wars: Knights Of The Old Republic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahm amúgy gyanús ez a magyarosítás.
Nem nem lehet, mert elsõnek nem magyarul vittem végig tehát vagy nem?
Mert eddig vmiért akadott az elöbb mondott grafikán nekem de most nem.
És ehez is kell crack, mert amúgy nem indul el a jatek.
Az a backup cd. De ha azt fölrakom akko vmiért nem érzékeli, hogy fölraktam az 1.02-t nemtom mér

Lementem a katakombákba, ahol egy ajtó fogad ami elõtt valamiféle rács van és ha rálépek kijelöl bizonyos területet,namost a végigjátszásban azt olvastam hogy át kell menni rajta "H" alakban sikerült megcsinálnom, ki is rajzolódott a "H" alak de az ajtó nem nyílik..
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Még csak most kezdtem el játszani a játékkal (kövezzetek meg érte 😊) és máris egy kis segítséget szeretnék kérni tõletek. Tarison vagyok (míly furcsa) azon belül is a Lower City-ben és miképp tudnék bejutni a Hidden Bek Base-be, illetve a mellette lévõ Javyar's kantinba?
Ja és sorry, hogy nem olvastam végig mind a 7k hozzászólást de kicsit hosszú lett volna.
Thx!
\" örökké nem eshet.... \"
Spacetarget
Viszont a nyitóoldalon lévõ fizetõs-letötltõs hányingerrel van tele minden OFF és ONline újság 😞(
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Szerencsére elmentettem a PC Index-et és az mûködik, de sokan nem fogják megtalálni amit keresnének 😞
Amúgy kb. mennyi idõ amíg lesz ... khmm ... kiegészítõ fájl az 1.02 patch-hez? 2 hét? Több?
Tudom, hogy mi az eredeti gém neve/ honnan származik, de én nem írtam sehol, hogy "a KOTOR-ban találták ki", mivel tudom, hogy egy õsi gém.
Monyguk én anno 1 játék segítségével legalább 100 ilyen feladványt oldottam meg...
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

DNA 13 : az a lényeg, hogy az összes (9) kocka fehér legyen.
ennek egyik elérése az ha H alakban mész rá.
123
456
789
ez a tábla, elöször menj át az 123 kockákon, utánna a 258 kockákon végül a 789 kockákon. ügyelj arra hogy amikor 2-vel arrébbi kockán kéne kezdened, ne menj rá a köztes kockákra!!!
Sokan mondták hogy "H" alakba menjek végig de nem mond túl sokat ez a válasz. Egyszer már másik karival sikerült de az is mák volt.
Plíz help!

Angollal kéne?
Légyszi segíts, nagyon fontosak lennének számomra a kódok 😄
http://cashclub.srv.hu Csúcskategóriás reklámozás és pénzkeresés!
"
Most aztán igazán elmondhatjuk magunkról, hogy az Erõ velünk van! Kijött a Star Wars: Knights of the Old Republic 1.02-es javítása, mely nem csak bogarakat írt, hanem lehetõvé teszi az 1280x1024-es felbontást is. A letöltés itt kezdhetitek meg."
by Gamestar.hu

Én nem baszok le senkit, megteszi helyettem más úgyis 😊)
Legalábbis nekem igen... :$
De már próbáltam. Nem jön elõ a konzol... :'(
!!!KÖNYÖRGÖM VALAKI SEGÍTSEN!!!
Elõre is kössz..
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Netpeti
http://cashclub.srv.hu Csúcskategóriás reklámozás és pénzkeresés!
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Másodszorra még nem untam de harmadszorra!!!
Áhh lolz.
Amúgy nekem guardianba jött be a legjobban utána sentinel aztán meg õrszem (ami most vagyok de ez szar)
2004. jan. 03. 18:30 | Privát | Válasz | #4558
"Már eccer beraktam,de örüljetek itt van megint a megoldás:
1. Move a system from the Left pillar --> to the Middle pillar.
2. Left --> to Right
3. Middle --> to Right
4. Left --> to Middle
5. Right --> to Left
6. Right --> to Middle
7. Left --> to Middle
8. Left --> to Right
9. Middle --> to Right
10. Middle --> to Left
11. Right --> to Left
12. Middle --> to Right
13. Left --> to Middle
14. Left --> to Right
15. Middle --> to Right"
forras #3836, by Shaman, neki koszond
Morrowind HQ - [ http://morrowindhq.uw.hu ]
Keress vissza (pár perc csak) 😊)

Bocs hogy végigjáccásról kérdek, lehet már leírtátok.
Most Koribbanon vagyok a Naga Szedó sírjában, és véletlen (mostanában nem tudtam felmenni a netre) bementem egy olyan helyre ahol három rúd van, és színes fények pörögnek körülöttük. Szal most már tudom hogy a jéggránát segítségével középsõ úton kellett volna átmenni, de kimenni már nem tudok, és eddig a hülye-hülye-hülye fejemmel (ma suliban sem voltam) nagyon rég mentettem!Amikor az elsõ összetûzés volt lashlowewal, tán akkor... Szóval ha bármi ötletetek van lécc mondjátok el.
UI: a kor sztem nem sokat jelent. Vannak 14 éves gyerkõcök akik értelmesebbek egy 18 évesnél.Ritkák, de vannak. Pölö én.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Most szokatlanul sok erõpontal és jártasságal indítok mint Jedi (a játék végére így 18 szintû Jedi leszek 2 szintû scout). 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
\" örökké nem eshet.... \"