11368
-
Itt -
Leszedtem az 1.3-as peccs-et a Pcdome letöltésrovatábol,de most kéri a cd-t hol találok hozzá crack-et? -
Leszedtem a peccs-et,de nemtalálom a crack-et! -
harczos #8229 kb 52.. 
-
innen
Rengeteg mindent javít..majd elolvasod a readme-be -
Kb hány %-osan kerül ki? -
Mit javít a peccs?
Hol találok hozzá crack-et? -
harczos #8225 neeeeeem :)
a hét elején, de talán már holnap este meglesz
a peccsből meg elég mindig az uccsó -
Csak majd egy crack kell, (persze ha nem eredeti van meg) -
Mehet a legfrissebb,nem kell előző -
Egy kérdés:
Elég felrakni csak az 1.3-as pech-t vagy fel kell rakni a többit is? -
Akkor gondolom most is hasonló lessz,mit a multkor mire kijavítjátok a hibákat addigra már 60% fele jártok és akkor már csak azt teszitek fel!
Jólgondolom? -
Már 50%-ot is sikerült túllépni, de nem tettük még közzé különféle tesztelések és hiánypótlások miatt. De hamarosan letölthető lesz. -
Hogy áll a magyarítás?
Hány százalékos?
Mikor lessz kirakva a következő verzió? -
Karddal a gepagyuk ellen? Nevicceljmar! Errol szol a halivudi Bkategorias filmek 80%a, amiota rambo baratunk egy szal paripaval nekiment az egesz afgan hadseregnek, tankostul, helikopterestul, binladenestul...
Egyebkent meg igen, valahol jogos a felvetes, majd a 2ik reszben meglatjuk ezen mennyire javitottak, (vagy nem). Valamelyik nap elojott valami hasonlo tema egy masik topikban/forumban - de ha belegondolsz hogy a civilizationban egy bronzkori phalanxszal visszavertel egy XX. sz-i tankhadosztalyt ostromkor, akkor ez mar annyira nem megleop ;] -
Hát azért nekem Carth annó a CassusFettmordály-ZabrakBlasterIII duóval akkora henteket tudott csapni hogy csak ámultam. -
Mossberg #8216 Most, hogy jön a második rész elővettem megint az elsőt...
A Taris arénában beugrott, hogy mit rüheltem ebben a játékban a legjobban: hiába vagyok talpig páncélban valami dögös heavy-weaponnal a kezemben, a legutolsó paraszt is le tud verni egy bugylibicskával mert egy méter távolságból nem ő szopja be az egész sorozatot hanem én kapom a negatív módosítót.
Jó hogy átvették a D&D rendszert (vagy mit), és tényleg nehéz egy hosszú-íjjal célozni ha közben karddal hadonásznak előtted de azért kíváncsi vagyok, hogy a fejlesztők közül hány merne rátámadni katanával egy M60-at szorongató kommandósra...
Remélem a második részben lesz értelme blasterre gyúrni -
Szid #8215 magyar -
Szid #8214 Sziasztok. Nincs valamilyen müködö oldal ehhez a gaméhez? -
Huh, na most van az a pillanat, hogy nem tok benne segíteni. Bocsi. :-( -
Hmuda: Megszeretném változtatni a logóm, van 5leted? :D -
Ha már esett szó procikról vki beavatna mélyebben h h is megy ez? Mennyire tom vele elbakni (tudom teljesen) a procim, és h megéri-e. Mert nekem egy P4 Celeron 2400asom van. Ezt meddig lehet húzni? Érdemes? És HOGY? thx -
zozo12 #8210 Igen már sikerült köszi!!
-
Nem muszáj persuade-el meggyőzni, lehet normál beszéddel is, csak figyelni kell, hogy mit mondasz neki. -
zozo12 #8208 Hy!!
segítsetek léci!!
a Dantooin-on a Juhani-t hogyan lehet átállítani a csapatomhoz??? Már egyszer végigvittem a játékot és akkor se sikerult átállítani!!!
Egy csomoan mondják hogy ő is csapattag!!!
A meggyőzi késségemnek mekorának kell lenni hogy sikerüljön???
nekemeksztákkal 7 pontos most!!
Lécci segítsetek!!!
Vagy muszály megölni?? -
általában nem foglalkoztat a dolog, de vagy 20oldalnyi a játék award-listája. Nem nagyon volt média aki nem adott neki egy vagy több plecsnit. -
2003ban.. -
Hat ahhoz kepest egeszen mas. Nem egy olyan erdekes beszolas volt anno, hogy a kollega nem ertette miert all le a jatek minden harc elejen, pedig o nem ezt szokta meg a jediknight aktualis reszeben. Ez szerepjatek, Neverwinter motorra, egy nagyonjo tortenettel, iszonyatosan szep hatterekkel, es soksok npcvel. A jatek maga elegge linearis, mert akarmelyik bolygon is folytatod, a teendoid ugyanazok, csak az ido valtozik es a z egyes monsztok eselye ellened. A fenykard kontra vascso pedig megvan minden szerepjatekban, ez ellen nem tudsz mit tenni. Annakidejen a civ1ben is visszavertel 2-3 phalanx-szal egy 4-5fos tank tamadast a 1900as evek vegen ;] Az Sw vilagaba is belefernek ezek a variaciok, azzala kulonbseggel hogy megmagyarazhato. Nincsenek eltulozva, vibrokard, lofegyver, granatszerusegek, par bot es fenykard, kabe ennyi a repertoar. A lenyeg hogy ez egy kalandjatek szerepjatek elemekkel, es nem jediknight fele tomegmeszarlas nezd-a-hatam stilusban. De a hangulat megvan itt is, ott is. Multit meg felejtsd el, az nincs... -
Mossberg #8204 Jó a gém!
Robotok vas karddal... Nagy ügy, szerintem az egész kardozás nonszensz sci-fi környezetben de végülis tök mindegy. Én például útálom a SW filmeket de a játékok mégis bejönnek
Ez a game nem hasonlít a JK2-re vagy a JA-ra, itt nem a te ügyességeden múlik a harc hanem a karaktered statisztikáján, na igen ez egy RPG a JK sorozat pedig akció.
Ja és asszem 2002-ben ez volt az év játéka szóval mindenképp megéri
-
Mossberg #8203 Tenkjúúú 
Két fájlt is találtam méretre egyformák, gondolom tök mindegy, hogy melyiket használom...
Ez az oldal egy aranybánya
-
steweee #8202 kérdezek egy nagyon lámát? jó a gém? nem vagyok star wars rajongó, úgyhogy nem számít nálam kötelező darabnak, de ha tényleg jó, akkor megszerzem. felizgatott hogy jön a második része. anno azért nem töltöttem le ftp-ről, mert sokan lehúzták a játékot itt-ott. pl: hogy robotok vas! karddal küzdenek néhol a jedik ellen! nos ez eléggé nonszensznek hatott, de ha ennek ellenére jó, akkor megszerzem vhogy. a jedi knight nagyon tetszett, de a második része már nem volt annyira jó. ez ahhoz képest milyen? -
aztá ott vannak a lények, a zene, a bolygók, a kifejezések, az írásjelek, emblémák, sw stílusok, stb... -
www.gamecopyworld.com -
Mossberg #8199 Az 1.03 patch-hez honnan tudok cracket letölteni?
Egyáltalán megéri a pacht felrakni? -
Most kaptam meg csak a game-t 
Elég ciki. :D
A magyarositáshoz gratulálok, csak így tovább.
Sokkal jobban élvezhető a játék.
Nagyon tetszik az alap ötlet, de ha nem ismernék a Star Wars fogalmat.
Nem is tudnánk , hogy ez: SW.
Talán a fénykarból, és a sith , erő kapcsolódik az sw-hez.
Vélemények? -
Én sötét pontot kaptam értük... -
Miért, a hajónak van bárhol is "állapot jelzője" ami mutatná hogy "mennyire ép"? ;] Csak láb alatt vannak, de az egyik kikötőben eltávolítható ha beszélsz az illetékessel.. -
A GIZKÁKkat érdemes kinyírni ,vagy nem fontos?
Páldáúl tesznek-e valami kárt a hajóban? -
de van/volt egy amin volt például állapot jelzó ,hogy hol áll a fordítás meg stb........ -
Caponee #8193 http://magyaritasok.hardwired.hu/