11368
  • Bandew
    Lenne egy béna kérdésem:
    Lehet a játékban valahol jobb swoop járgányt venni? Vagy végig az az egy járgyányom lesz?
  • Ch_Slater
    www.magyaritasok.hu
  • atibacsi1977
    Hali!A játék magyarosítását honnan tudom letölteni?
  • Ch_Slater
    ohh, akkor ezért volt néhánynak a leírása angolul. gondoltam hogy valami turpisság van a dologban, nem hittem hogy ennyit figyelmen kivül hagytatok.
  • mrteo
    Sziasztok, a végigjátszást valaki el tudná küldeni?
    Azon az oldalon, ahol elvileg ellopták Hmuda anyagát nem találtam.
    köszi
    [email protected]
  • Tatyla
    Nem én mentett állásbol folytattam és magyarul voltak a fegyverek is.
  • RaveAir
    Olyan van már, aki a magyarítással az ELEJÉTŐL (tehát nem mentett állással kezdve) vitte végig a játékot?
    Mert, ha mentett állással kezdeditek, akkor lehet, hogy fegyverek és egyes tárgyak angolul maradnak.
  • Tatyla
    Jobb ha hozzászoksz és sürün mentesz mert a leg váratlanabb pillanatban lép ki a hibát észlet ablak kiséretében!
  • Ch_Slater
    nah megprobaltam a kompabilitás módot. ugy minden 1es betöltésnél meghal a progi. sima módban csak néha amikor új területre megyek. kicsit idegesítő, amikor már jól beleélem magam...
  • Tatyla
    Valaki help : van valami technika Saul hajóján mert már vagy 30-szor kinyírt!? Vagy tul gyenge vagyok?
  • Bandew
    :-DDD
  • 3P
    Szaisztok!

Korábban volt egy magyar oldala a játéknak. Hmuda csinálta, de időközben törölték. Esetleg van valahol újra magyar oldala a játéknak? Eddig csak az RPGVAULT-on talátam egy aloldalt.
  • Tatyla
    o.k köszi megpróbálom!
  • haxoror
    tökmindegy mászkálj a város és a SC között és a rádtámadó bohócok között néhány inventorijába lesz köpenycucc amit te is hordhatsz
    ha rajtad van elvileg a homokbuzik nem tudják hogy ta egy jedi vagy és békén hagynak
  • Tatyla
    Miután 3 turnus rámtámadt?
  • PiszkosFred
    Lattal mar droidot kopenyben? ;]
  • haxoror
    sandcrowler=sandcrawler
    sroid=droid
  • haxoror
    a sandcrowler mellet rádtámadó buckalakóktól vedd el a ruhat és TE vedd fel (bár HK47-re ruhát asszem nem is lehet ráadni csak sroid páncélt)
  • Tatyla
    Honnan szerezzem meg a ruhát? És ha megvan a HK47-re kell ráadni?
  • M.A.D.
    GRATULA! A 100 százalékos fordídás nem semmi!!! : )
  • Lyan Kyj
    Szerezz Buckalakó álruhát, és HK47tel be tudsz menni az enklávéba.
  • Tatyla
    A tatooinon hogyan kell beszéltetni a buckalakókkal a protokol droidot ott a bányászoknál a 3. csoport mindig legyilkol!?
  • Bandew
    Úristen, nekem ez a kompatibilitás sosem sikerült. :-DDD
  • Tatyla
    hurrá win 2ooo komp és elindult!
  • PiszkosFred
    Erre nem volt jobb kifejezés? Általában ha ládákból, stb akarunk tárgyakat felvenni, a következő lehetőségek vannak:

"Tárgyat Kap"
    "Tárgyak Tárgyat Ad"

Mert rá lehet jönni persze hogy mi micsoda, csakhát mégsem az igazi..
  • mike369
    jah, még egy apróság:
    a "felszerelések" (gondolom) képernyőn nálam csak annyi jelenik meg, hogy "felszerel".
    persze lehet, hogy ez is olyan probléma, mint az előbbi...
  • mike369
    nem baj!
    ilyen az angol nyelv...ezekkel már én is küzdöttem párszor.
    csak így tovább!
  • Gundark
    Kösz a magyarítást. De a ti hibátok hogy most játszhatom újra vagy harmadszor :)
  • RaveAir
    Az első képen való hibát tudjuk javítani. Mondjuk lehetne "Hardverek keresése", azonban a másodikat nem. Az eredeti szerint, mind a kettőben "Pause game" szerepel. Ez még nem lenne baj, de sajnos a tlk-ban csak egyszer szerepel. Úgyhogy ez marad. :(
  • Ch_Slater
    okay köszi, kipróbálom...
  • Lyan Kyj
    RaveAir már írta, ha a progit 98/ME komp.üzemmódban indítod, működni fog.
  • Ch_Slater
    nah nekem is ugy szokott elszállni...töltésnél. de nekem csak speggyem van...
  • PiszkosFred
    Termeszetesen csak vicceltem, regi jo morrowindes arcokat nem fogok komolyan sertegetni, szal sorry, ha esetleg... ;]
  • Tatyla
    Nekem beigazolódott ez a servizpack 2-es probléma. tölteném a mentéstöl , kezdi is majd hirtelen "hibát észlelt az exe fájl" és kilép! Ihatok rá hideg vízet!
  • Ch_Slater
  • PiszkosFred
    Najo, de egy versenyen nem mindegy, hogy nezo e az ember, vagy resztvevo. Voltam 12 eve az olimpian, megsem vagyok olimpikon... ;]
  • Ch_Slater
    direkt volt, gondolkoztam is rajta hogy odarakok egy mosolyt, vagy zárójelbe hogy (sic!), de aztán elvetettem...

egyébként helyesírási versenyekre jártam gimiben...
  • PiszkosFred
    Eddig tetszik a magyaritas. Igaz hogy tudok olyan szinten angolul hogy megertsem a jatekokat, de igy azert csak masabb, anyanyelven. Jobb, hangulatosabb. A "baj" csak az, hogy mire eszbekapnek hogy figyelni kellene a hibakat, mar vegigolvastam 4-5 kepernyo szoveget ;] Kirivo hibat nem talaltam eddig. Par mondatot mashogy forditottam volna, de ez egyeni dolog, nem biztos hogy illene a jatekhoz (foleg a "gonosz" valaszok);] Szoval eddig tetszik a dolog.

megjegyzes: a karaktergeneralas soran en odairtam volna a valaszthato kasztoknal, hogy angolul (az eredeti szabalykonyvben mi a neve) mi micsoda. Ha mas nem, az ismertetojebe. Es ez igaz a skillekre es featekre is. Mert altalaban az ezek a kifejezesek amelyek elterjedtek, es a magyarral ossze lehet kavarodni. Illetve ez termeszetesen egy velemeny, az enyem.

Egyetlen hiba ami eddig is, es ezutan is idegesiteni fog a hasonlo interaktiv parbeszedekkel rendelkezo jateknal, az az egyes mondatok ismetlese. De ez nem a forditok hibaja, a motor ilyen - gondolom vannak fontos mondatok, amelyek a valasztol fuggetlenul el kell hogy hangozzanak, es igy ismetlod(het)nek neha. De ez megvolt a BGnel, Morrowindnel, NWNnel es meg sokmillio mas jateknal.

Egy szo mint szaz, eddig nagyon tetszik, grat.
  • Bandew
    Azért én is szólok neked, hogy nem hejesírás, hanem helyesírás. :-D
  • mike369
    Üdv, Uraim!
    Szép munka volt!
    Két észrevétel (remélem, nem veszitek tolakodásnak!):