11368
-
#8715 Lenne egy béna kérdésem:
Lehet a játékban valahol jobb swoop járgányt venni? Vagy végig az az egy járgyányom lesz? -
#8714 #8660
www.magyaritasok.hu -
atibacsi1977 #8713 Hali!A játék magyarosítását honnan tudom letölteni? -
#8712 ohh, akkor ezért volt néhánynak a leírása angolul. gondoltam hogy valami turpisság van a dologban, nem hittem hogy ennyit figyelmen kivül hagytatok. -
#8711 Sziasztok, a végigjátszást valaki el tudná küldeni?
Azon az oldalon, ahol elvileg ellopták Hmuda anyagát nem találtam.
köszi
[email protected] -
#8710 Nem én mentett állásbol folytattam és magyarul voltak a fegyverek is. -
#8709 Olyan van már, aki a magyarítással az ELEJÉTŐL (tehát nem mentett állással kezdve) vitte végig a játékot?
Mert, ha mentett állással kezdeditek, akkor lehet, hogy fegyverek és egyes tárgyak angolul maradnak. -
#8708 Jobb ha hozzászoksz és sürün mentesz mert a leg váratlanabb pillanatban lép ki a hibát észlet ablak kiséretében! -
#8707 nah megprobaltam a kompabilitás módot. ugy minden 1es betöltésnél meghal a progi. sima módban csak néha amikor új területre megyek. kicsit idegesítő, amikor már jól beleélem magam... -
#8706 Valaki help : van valami technika Saul hajóján mert már vagy 30-szor kinyírt!? Vagy tul gyenge vagyok? -
#8705 :-DDD -
#8704 Szaisztok!
Korábban volt egy magyar oldala a játéknak. Hmuda csinálta, de időközben törölték. Esetleg van valahol újra magyar oldala a játéknak? Eddig csak az RPGVAULT-on talátam egy aloldalt. -
#8703 o.k köszi megpróbálom! -
haxoror #8702 tökmindegy mászkálj a város és a SC között és a rádtámadó bohócok között néhány inventorijába lesz köpenycucc amit te is hordhatsz
ha rajtad van elvileg a homokbuzik nem tudják hogy ta egy jedi vagy és békén hagynak -
#8701 Miután 3 turnus rámtámadt? -
#8700 Lattal mar droidot kopenyben? ;] -
haxoror #8699 sandcrowler=sandcrawler
sroid=droid
-
haxoror #8698 a sandcrowler mellet rádtámadó buckalakóktól vedd el a ruhat és TE vedd fel (bár HK47-re ruhát asszem nem is lehet ráadni csak sroid páncélt) -
#8697 Honnan szerezzem meg a ruhát? És ha megvan a HK47-re kell ráadni? -
M.A.D. #8696 GRATULA! A 100 százalékos fordídás nem semmi!!! : )
-
Lyan Kyj #8695 Szerezz Buckalakó álruhát, és HK47tel be tudsz menni az enklávéba. -
#8694 A tatooinon hogyan kell beszéltetni a buckalakókkal a protokol droidot ott a bányászoknál a 3. csoport mindig legyilkol!? -
#8693 Úristen, nekem ez a kompatibilitás sosem sikerült. :-DDD -
#8692 hurrá win 2ooo komp és elindult! -
#8691 Erre nem volt jobb kifejezés? Általában ha ládákból, stb akarunk tárgyakat felvenni, a következő lehetőségek vannak:
"Tárgyat Kap"
"Tárgyak Tárgyat Ad"
Mert rá lehet jönni persze hogy mi micsoda, csakhát mégsem az igazi.. -
mike369 #8690 jah, még egy apróság:
a "felszerelések" (gondolom) képernyőn nálam csak annyi jelenik meg, hogy "felszerel".
persze lehet, hogy ez is olyan probléma, mint az előbbi... -
mike369 #8689 nem baj!
ilyen az angol nyelv...ezekkel már én is küzdöttem párszor.
csak így tovább! -
#8688 Kösz a magyarítást. De a ti hibátok hogy most játszhatom újra vagy harmadszor :) -
#8687 Az első képen való hibát tudjuk javítani. Mondjuk lehetne "Hardverek keresése", azonban a másodikat nem. Az eredeti szerint, mind a kettőben "Pause game" szerepel. Ez még nem lenne baj, de sajnos a tlk-ban csak egyszer szerepel. Úgyhogy ez marad. :( -
#8686 okay köszi, kipróbálom... -
Lyan Kyj #8685 RaveAir már írta, ha a progit 98/ME komp.üzemmódban indítod, működni fog. -
#8684 nah nekem is ugy szokott elszállni...töltésnél. de nekem csak speggyem van... -
#8683 Termeszetesen csak vicceltem, regi jo morrowindes arcokat nem fogok komolyan sertegetni, szal sorry, ha esetleg... ;] -
#8682 Nekem beigazolódott ez a servizpack 2-es probléma. tölteném a mentéstöl , kezdi is majd hirtelen "hibát észlelt az exe fájl" és kilép! Ihatok rá hideg vízet! -
#8681 -
#8680 Najo, de egy versenyen nem mindegy, hogy nezo e az ember, vagy resztvevo. Voltam 12 eve az olimpian, megsem vagyok olimpikon... ;] -
#8679 direkt volt, gondolkoztam is rajta hogy odarakok egy mosolyt, vagy zárójelbe hogy (sic!), de aztán elvetettem...
egyébként helyesírási versenyekre jártam gimiben... -
#8678 Eddig tetszik a magyaritas. Igaz hogy tudok olyan szinten angolul hogy megertsem a jatekokat, de igy azert csak masabb, anyanyelven. Jobb, hangulatosabb. A "baj" csak az, hogy mire eszbekapnek hogy figyelni kellene a hibakat, mar vegigolvastam 4-5 kepernyo szoveget ;] Kirivo hibat nem talaltam eddig. Par mondatot mashogy forditottam volna, de ez egyeni dolog, nem biztos hogy illene a jatekhoz (foleg a "gonosz" valaszok);] Szoval eddig tetszik a dolog.
megjegyzes: a karaktergeneralas soran en odairtam volna a valaszthato kasztoknal, hogy angolul (az eredeti szabalykonyvben mi a neve) mi micsoda. Ha mas nem, az ismertetojebe. Es ez igaz a skillekre es featekre is. Mert altalaban az ezek a kifejezesek amelyek elterjedtek, es a magyarral ossze lehet kavarodni. Illetve ez termeszetesen egy velemeny, az enyem.
Egyetlen hiba ami eddig is, es ezutan is idegesiteni fog a hasonlo interaktiv parbeszedekkel rendelkezo jateknal, az az egyes mondatok ismetlese. De ez nem a forditok hibaja, a motor ilyen - gondolom vannak fontos mondatok, amelyek a valasztol fuggetlenul el kell hogy hangozzanak, es igy ismetlod(het)nek neha. De ez megvolt a BGnel, Morrowindnel, NWNnel es meg sokmillio mas jateknal.
Egy szo mint szaz, eddig nagyon tetszik, grat. -
#8677 Azért én is szólok neked, hogy nem hejesírás, hanem helyesírás. :-D -
mike369 #8676 Üdv, Uraim!
Szép munka volt!
Két észrevétel (remélem, nem veszitek tolakodásnak!):