Star Wars: Knights Of The Old Republic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
Zoltán!

JESSSSZZZZ! 😊))

OFF

Nem...
Zoltán a legjobb név.

ON

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

robotnyk
támogatom
Tisztelt hölgyeim és uraim!

Indítványozni szeretném, hogy a Szabolcs nevet, mely minket nemes lelkü magyar állampolgárokat megílet, rendelkezzen védettségi joggal, legalább a következõ kiszavazásig!

Ha önök índítványomat elfogadják, akkor hajlandó vagyok az Alfonz eredetû névforma személyazonosulásával is tárgyalni, sõt kecsegtetõ ajánlattal akár el is fogadni az õ nevére való védettséget és éljenezhetõséget is.

Mindazokáltal leszögezem, hogy a Szabolcsi többség egyben kisebbség is, mert a jóanyák, kevés fiatal gyermeket áldanak meg ezzel a csodálatos igazi magyar történelmi szálakkal rendelkezõ névvel.

Kedves Barátaim, köszönöm és várom viszontlevelüket az ügy mihamarabbi lezárása és megvitatása végett.

Szabolcs "The Great"

SG-VV
ollie
jesszz!

na most fogsz kapni a legalább 3 Szabolcstól😊))

Valen
mindegy csak ne Szabolcs 😊)

Flame on

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Valen
nem, de számít valamit 😊))

ollie
Te Alfonz vagy?

Valen
bocs Szabolcsokkal

Valen
le a szabolcsokkal 😊)
éljenek az Alfonzok 😊)

Punker : a Star Wars storyról vitázhatnánk, de tényleg csak kötözködöm 😊)

mellesleg ha csak a filmet nézed nem derül ki 😊)
párszor már láttam a 5 részt 😊)

Amiga
Szabolcsinvázió :-)))

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

ollie
hoppá!😊)

robotnyk
sõt, én is az vagyok 😊
ollie
Jezudom, te is Szabolcs vagy? Eh, sok van már belõletek 😉))

Amiga
Éljenek a Szabolcsok, neked is jó 7vg-t!

KotOR rulez!

Ha nagyon megunom, még ezek eladóak lesznek, de nem mostanság: Pro Evolution Soccer 3, Tiger Woods PGA Tour 2004. Elõbb kiszeretném játszani magam velük. De ezek már 8000Ft-osak lesznek ha eladom, mivel kurva drágák voltak amúgy is.

Na több off nincs. Hétfõn szemelyesen is megbeszéljük! Kell. hétvégét!

Éljenek a Szabolcsok!

😊)
Végül is vannak még. Le is írom ide neked, így egyszerûbb:

Off:
Pure Pinball 3000Ft
Severance: Blade of Darkness 1500Ft

On: Jó játék a KOTOR! 😊
Amiga
Ha vannak még eladó eredeti játékaid, csak írj.

Igen! Nem is tudtam, hogy te vagy Amiga. Bár lehet, hogy mondtad. Azt tudom, hogy mindketten Szabik vagyunk😊 Hétfõn tali.
Amiga
Ahh, tõled veszem hétfõn a WC3-at szõröstül-bõröstül? :-)

Megemlítem, hogy nekem már nem kell a KOTOR (eredeti). a valakit érdekel, akkor írjon mail-t és megbeszéljük a további részleteket. Irányár: 6000Ft. Apróban is hírdettem, de gondoltam hátha valaki itt figyel fel rá.
ollie
Hello! Megvan a 9700 pro😊))

Amiga
El kell olvasni a Jedi Visszatér c. könyvet, ahol van egy rész, amikor a császár mereng... Ott is leírja a folyamatot, hogy hogyan lesz Palpatine szenátorból a Császár.

Az eredeti trilógia könyv változatában meg is nevezik az uralkodót. Ott is "Palpatine"-nak hívták. De szerintem a filmekbõl is egyértelmûen kiderül, ha egy kicsit odafigyelsz.

ollie
szerintem csak kötözködik

Punker
neked lövésed sincs a Star Wars-ról......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ollie
Ja, elõferdül nálam is, bár nem vészes. Rad9600Pro-val volt ilyen és most lecseréltem 9700pro-ra és így is elõferdül, bér mintha nem lenne olyan vészes. És eddig bármelyik Catalyst-el ez volt, de szerintem nem olyan vészes. Azt gondolom, hogy az engine nincs jól megírva. Próbáltad már úgy, hogy ki van kapcsolva AA és AF?

robotnyk
ha jól tudom 3.9-essel remekül megy!
1.02(1.00-val is csinálta), Catalyst 4.2(3.6)-tal is csinálta, Radeon 9800@pro

Valen
milyen verzió a gém, a driver és a ati kártya típusa???

Hmuda
Jobb felsõ sarok. KERESÕ.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Én irtam volna oda csak nem találtam olyan forumot.
SegítséG!!! Valakinél rajtam kívül ATI kártyával pöttyöz még valakinek a KOTOR??? Nekem nagyon a textúrák szélén. 😞

Hmuda
Talán ha sziveskednéd ezt a Jedi Academy topicba írni, akkor nem terhelnél minket fölös kérdésekkel. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Mondjuk ez nem rossz otlet...
Bar azert ketlem, mert a nemeteknel a forditast a EA csinalta(szal gyariforditas), es tobbe is kerul 1 picivel angol tarsanal, ergo nem elkepzelheto h 1 patchel ezt az atforditas csak ugy odaadnak...
..de azert nem zarhato ki, megnezem hatha bejon!
Koszi az otletet RaveAir

RaveAir
Szerintem lehet, hogy az is megoldás lenne, hogy megpróbálod német nyelven telepíteni az 1.02-es patchet. Akkor lehet, hogy a tlk file-od német lesz. De ez csak egy tipp.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Akkor a bizonyíték megtekinthetõ kb egy év múlva.
Mondjuk bennem fel se merült hogy Palpatin esetleg nem a Sith Lord. Bár it jegyezném meg, hogy sose állítottam, ettöl függetlenül majdnem 100% biztos vagyok benne.

http://starwars.hu/birodalom/palpatine/?page=../../enciklopedia/vilaga/karakterek/palpatine/index.htm

Ez a Star Wars magyar honlapján van, ami jelenleg Magyarországon a legteljesebb információforrás a Star Wars Univerzumát tekintve. A fent megadott címen elolvashatod Palpatin tündöklését és bukását, részletes magyarázattal, leírással (ez magába foglalja EpI-EpVI Palpatinnal történteket).
Ha gondolod vitábaszálhatsz velük, de szerintem letesznek ami a Star Wars ismeretét illeti(végül is maga Lucas is ismeri a Magyar Star Wars fanklubbot és e honlap is hozzájuk tartozik).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

ollie
Ha jobban sasolsz a filmek közben, akkor egyértelmû, hogy ugyanaz a két ipse. Az meg kétséges, hogy csak megtévesztés lenne. 😊)

Valen
na ezt mondja mindenki, de bizonyítani nem tudja senki, az ep3-t meg nem akarom elõre elolvasni 😊)

PiszkosFred
3ep = ep3

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Olvasd el a 3ep tortenetet. Mar honapok ota kinnvan a neten a teljes sztori. Lehet hogy igy megfosztod magad az elmenytol majd a moziban, de annal jobb bizonyitekot nem tudok. Mondjuk gozom sincs ki az a sidius, de az az oreg lajtingos manus aki ellen vegulis fia melle alt vader, az ugyanaz szerintem a mostani szarkavaro szenatorral...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Valen
Maxus: ez a bizonyítás olyan, mint az hogy miért gömb alakú a föld 😊)

azért mert ha lapos lenne lefolyna róla a víz 😊)

Dnai13
nem Valenre válaszoltam hanem Maxiusra csak sok volt végig olvasni.

Dnai13
Ennem volt meggyõzõ 😄.

Valen
hát ezt azért megkérdõjelezném.

mind2 karatktert ugyanaz a csóka játsza?? ez biztos??, és még ha igen is, lehet megtévesztés miatt is !!!

Bizonyíték:
A szinész ugyanaz...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Valen
Hoz_Hun és akire vonatkozik:

Mibõl veszitek, hogy Palpatine szenátor = a Sith lord-al a EP6-ból ?????

Mert hogy a filmekbõl nem derül ki, ráadásul az EP2 végén Lord Sidius-nak nevezik meg a Sith Lordot.

Szal ha valaki értelmes érvekkel be tudja bizonyítani, hogy az URalkodó = Palpatine = Sith Lord (vader fõnöke) az írja már le

Punker
a CD borítót honnan tudnám leszedni hozzá?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Neked utánna nem adott be egy videót, hogy Tavion rimánkodik az életéért és Kyle némi infóért cserébe hagyja elmenni?
Asszem a Jedi Academy-ben is ezen röhög, hogy mijen hülye volt Kyle, hogy hagyta lelépni.

Ja értem. Én már kevertem, hogy honnan is számolja a negyedik bolygót így érthetõ hogy is értette az AFTER. Végül is biztos, hogy Dantooine után van, de õ úgy használta hogy Dantooine az elsõ bolygó és utánna a harmadik. Világos.

Köszi.

(Ki fogom próbálni, így is,...hátha)