11368
  • Drizzthsz
    Mia az a gamelib?
  • mrteo
    Sziasztok!
    Most töltöttem le a gamelib-ről a 4cd-t, és ebből adag van ami 749Mb-os. Ez eleve 800-as cd-re van tervezve?
    Mert a Nero nem engedi kiírni sima cd-re.
    Azért kérnék gyors helpet, mert ha 800-asra kell kiírni akkor meló után még vennem kellene, és este már játszani szeretnék vele.
  • Hmuda
    :-)
  • Gelli
    Köszi a segítséget!!!
    Megoldódott a probléma, csak egy uj detonatort kellett felrakni.
    Mégegyszer kösz!!!
  • Gelli
    Gépem adatai:
    2.85 gherc
    512 ram
    GeForce Mx 440

szerintem ilyen konfigon kéne mennie, mert a játék elején beállítottam és azt irta ki, hogy megfelel a gépem
  • PiszkosFred
    Alaplapi driverek, es a codecpakkot irtsd ki addig amig jatszol.
  • Hmuda
    Ajánlatok:
    DirectX frissítés.
    Videokártya driver frissítés.
    Patch felrakása.
  • Lyan Kyj
    Hát, ahhoz, hogy segítsünk, megadhatnád először is, milyen géped van.
  • Gelli
    Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem:Amkikor végetéer az első bemutató, akkor nagy feketeség jelenik meg és csak hang van.Meg néha megjelenik az egér.Kéne egy kis segítség...
    "Csak" ennyi lenne a gondom, örülnék ha tudnátok segíteni
  • MerlinW
  • Johnyy
  • Szid
    Fijug!!
    Mindent belé. Göuönnyük.
  • Lyan Kyj
    Kösz a biztatást, meg a hasonló dolgokat.
  • RaveAir
    Még valami. Nem azért jutottunk ilyen szintre, mert átvettem a projekt irányítását (Andy beleegyezésével), hanem mert Lyan Kyj megtáltosodott a fordítás mennyiségét illetően...
    De hozzáteszem: A fordítás NEM csak neki, hanem az összes fordítónak, és buzdító támogatónak köszönhető.
  • RaveAir
    Látom, hogy ide is beírtad. Nagyon helyes... :)
    Sajnos, egy-két ember nem adta meg az e-mail címét, vagy nem működött és azokat nem tudtam elérni. :(
  • Johnyy
    Akkor még nyáron vigigvihetem teljes magyarosítással!! Sirály Jeeeeee
  • ollie
    király!
  • Lyan Kyj
    Hello!

Egy hírdetést tennék közzé a KOTOR Fordítócsapat nevében!
    Kérjük, azok, akik sorokat fogaltak le, és dolgoznak rajta, üzenjenek a fórumunkra (http://forum.supergamez.hu/forum.php3?azonosito=kotorforditas), vagy írjanak mailt a [email protected]!
    Erre azért lenne szükség, hogy lássuk, kik-mit kezdenek a sorokkal, lefordították-e már, vagy csak náluk van.Nem gond, ha nincs még lefordítva, de vagy fordítsák le és adják be, vagy szóljanak, hogy visszamondják.

Más:
    Nem akarom elkiabálni, de nem biztos, hogy lesz 70-80-90%os magyarítás, ugyanis olyan jól állunk, hogy talán 2 vagy 2,5 hét múlva teljesen kész!!!!!
    Ezért kérem, hogy az elmaradt sorokkal rendelkező fordítók jelentkezzenek!

Köszönöm a figyelmet.

Lyan Kyj
  • PiszkosFred
    Nem igazan kell eros konfig, egy manapsag mar atlagosnak mondhato konfigon is elszalad, szepen (kb 1.7es cerka+gf4mx+256mb+xpsp1-gyel lattam a jatekot, es 1024ben, jol nezett ki. Amikor lattam, a Taris - vagymi az elso varos - kocsmait es "sotet reszeit" jarta a scrac, mindenfele gond nelkul). Viszont ketsegtelen, hogy a motor itt-ott erdekes dolgokat produkal - foleg a fust es hasonlo effekteknel vettem en eszre -, de ezt mar megszokhattuk a nwn eseteben is. ;]
  • ollie
    nem tré az, csak erős konfig kell hozzá :)
  • Drizzthsz
    Igen, de úgyis be fog szaggatni néhol, nyugi... Tré az engine...
  • ollie
    csak ha akarod :DDD
  • Matthewpamer
    na most töltöm a gemt.leszedem utána 1.3-as peccs és crack,és utána játék?
  • steweee
    köszi, megoldom, csak feleslegesen nem akartam vele foglalkozni, hogy esetleg olyat keressek ami nincs is!
  • Johnyy
    Jah én egy rus oldalon találtam meg
  • Seth
    kell crack..
    tehát a szűz install után 1.3 patch aztán 1.3 crack. A gamecopyworld-ön megtalálod vagy ha akarod elküldöm (1.3 mega)
  • steweee
    a peccsnek kell crack?
  • ollie
    A legújabb patch asszem 1.03 és ennyi. Kieg nagyon kevés van, és nem is érdemes felrenni őket, legfeljebb ha már végignyomtad egyszer.
  • steweee
    még csak most sikerült megszereznem. légyszi aki járatos benne, írja már le hogy milyen peccseket / kiegeket érdemes feltelepíteni rá, ill milyen sorrendben, mer még csak a szűz install vann fennt, nem akarom kétszer telepíteni. előre is köszi
  • Johnyy
    Meg vagy erősítve! Nekem a kikötőben szóltak hogy ugyan húzzam már el a felyem a tavernába vagy ebben a játékban hogy is hívják a kocsmát.
  • VGQ
    Emlékeim szerint Bastilla mutterja Tatooin van valami kocsmában,de ez kb 1 éves emlék,ugyhogy kérnék valakitöl egy megerösitést ez ügyben.
  • Johnyy
    Ott van legbelül balra egy öv az egész (dragoncave)
  • Dnai13
    Dumáltam, de nem találok semmit, najó, még 1x, megnézem, aztán menjen haza bastila a.....
  • Johnyy
    :DDDD ;)
  • ollie
    startmenü :DDDD
  • Johnyy
    Ja a PC PROBE egy program, jaj anyi észt a gyereknek ( mármint nekem) kösz startmenü!
  • ollie
  • Johnyy
    Ahh, van valmi olyan progesz ami leadja az infót a hardi hőmérsékletéről? ( bios logout)
  • ollie
    Ha ASUS alaplapod van akkor PC PROBE, ha ABIT, akkor meg nem tudom mi, de az is rajta van az install cd-n. Amúgy meg Motherboard Monitor vagy Speedfan is jó.
  • ollie
    Találkoztál Bastilla anyjával? Mert ha nem, akkor nem fogsz hullát sem találni.