Star Wars: Knights Of The Old Republic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valen
énis erre értettem csak

NP 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Kis Szabó
"mellesleg ha csak a filmet nézed nem derül ki 😊)"
ÖÖÖÖ izéé...ha a SW 4-6-ot nézed tuti nem, ki a franc volt Palpi. Ha az 1-2-t, akkor talán...bár igaz egyértelmû bizonyíték nincs rá a filmekben (csak a név). Ok, értem és bocs, igazad van/volt.

Valen
a DX9 annyit tesz, hogy a játékok által használt grafikai effektek a videókártya melyik tulajdonságát használják ki.

A DirectX csak egy olyan API ami összeköti a hardver eszközöket egy egységes programozói felületen keresztül a windows számára (egyszerûsítve)

janos666
És az kilyött már? Amúgy 1-2 év távlatából majd tisztán látjuk mit is kavart a DX9 és az erre írt játékok. Végül is ma mindenki spekulál, találgat, de csak nem teljesen tiszta ez az egész...
janos666
Jól van, bocs.
janos666
Akkor nézzük egyrõl beszélünk-e:
Ha jól emnlékszem az újság bal lapján volt egy kép amin fehér ruhás 'rohamosztagosok' vonultak kopár sárga talajon fegyverrel a kezükben. Meg valami olyasmi ahol kicsit zöldebb azljnövényzet, és...
robotnyk
republic commando, ha jól tévedek
robotnyk
"inkább ide szórom õket, mint ahol többen is értenek hozzá"
hát ezt kikérem magamnak...
janos666
Valahogy meg voltam róla gyõzõdve hogy ez az! Szerintem annak is valami republic lehetett a neve, és azért.
janos666
Sehogy, csak ittragadtam a hülyeségeimmel, inkább ide szórom õket, mint ahol többen is értenek hozzá. Merthát az se jobb ha magamban tartom......
robotnyk
én is láttam.

elég érdekes, hogy orrba-szájba letöltöd a játékot anélkül hogy egy nfo-t meg egy screenshotot megnéznél róla :-))
janos666
Pedig mintha láttam volna valahol screen shotot valami újságban egy Star Wars FPS-rõl, és úgy emlékeztem UT motort kapott, hát...
Lehet, hogy még ki sem jött.....
robotnyk
hát ez egyrészt hogy jön most ide, kettõ: ekkora marhaságot már rég nem hallottam 😄
janos666
Mondjuk szerintem ezek a full DX9-es játékok már a tesztasztalon halálraítéltettek! Van ebbe a DX-be is valami ami miatt nem lehet rá normálisan megírni egy játékot ami egy otthoni PC-n is magy és játszható.
Meg kell várni amíg bejön a DX10 aztán azzal telán megy majd a DX9-es játék! <----->
robotnyk
tudtommal nincs.
Ezt azért megnézném a helyedben, okulás kedvéért 😊
janos666
Na jó, hagyjuk!
Akkor a Jedi academi-tõl van újabb Star Wors-os FPS játék?
PiszkosFred
Konyorgom ne e3as toplistat nezz ;] Ezen a seregszemlen a jatekok 50%a csak demoval vagy valami teszt verzioval jonnek ki a cegek. Igaz vannak nagyagyuk amelyek itt debutalnak, de ez a lista nem errol szol.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

janos666
Azt hitték decemberre kijön a half life 2, hát csináltak neki egy jó nagy felhajtást: a pár kiadott (megrendezett) videóra dobtak rá annyi díjat amennyti nem szégyeltek és hagy tóduljon csak a nép majd a boltokba karácsony elõtt!
robotnyk
ember, ezek az e3 legjobbjai, amik még meg sem jelentek feltétlenül...
janos666
Hát, most nézek a téma kedvért ilyet:
Best of E3 2003:
Best of show - Half life 2
Best original game - Full spectrum varrior
Best PC game - Half life 2
Best cinsol game - Halo 2
Best action game - Half life 2
Best action/adventure game - Prince of persion
Best fight game - Soult calibur
Best role playing game - Fable
Best racing game - Grand turismo
PiszkosFred
Erdekes lenne, ha tavalyi ev jateka cimet megkapta volna a HL2, amire meg most sem mer senki megeskudni hogy iden kijon ;]

Ez viszont tenyleg eleg sok helyen aratott, es nem valami limlom szavazason. Anno a HWn fennvolt a teljes lista, infokkal, archiv hireknel nezz szet.

robotnyk
hát ez nem egészen így mûködik.
legjobb zene, legjobb történet, legjobb szerepjáték, _AZ_ év játéka

nagyjából ez jut így elsõre eszembe...
janos666
Hát grafikában nem a deus ex nyert? Játékélményben meg elõre megválasztották a half life 2-t, vagy nem?
Ezt, hogy az xxxx év legjobb játék volt minden kicsit is sikeres játékra elmondják, csak ki kell telálni neki valami kategóriát Pl.: "A legjobb eredeti témát feldolgzó II. világháborús FPS shooter" vagy " A legnépszerûbb internetes mutipayer MOD-ú akció-kaland RPG" és most lusta vagyok, úgyhogy nem jutott eszembe jobb!
robotnyk
hehe, én nyertem 😊
Valen
LOL ---> Robotnyik

Valen
pedig az év legjobb játéka volt tavaly 😊) több kategóriában (nem véletlenül) és ha kevés lenne az angol tudásod hozzá már az sem gond, hiszen készül a magyarítás hozzá (20% megvan)

Igen, ennyire megemelkedett az ára 😊)

robotnyk
amúgy elég érdekes hogy nem hallottál róla, mert én nem vagyok egy nagy szerepjátékos, de ez a tavalyi év legjobb játéka 😊
janos666
Hát igen! Ráadásul SMS-es warezrõl szedtem le, 50db-ból tömörítettem ki minden képfilet, nagyba nekirohanék, merthogy az UT2003 motor miatt egy kis pörgõs játékmódot várok aztán ezt kapom... Mondjuk ha késõbb mégis hozzámkerült valna valahonnan, de tudom hogy milyen, és nem UT stílusû öldöklésre készülök lehet, hogy még tetszene is!
robotnyk
hát ezzel is el lehet játszogatni, még értelme is van, és nem lehet egy hétvége alatt végigszaladni rajta. de ha fpst vártál nem lep meg a véleményed 😊
janos666
Ne bassz már fel... Szepetember óta drágulnának a cuccok?
Valen
csak azért mert ez a legfrissebb nagyker+20%-os ár 😊)

Valen
mikor vetted?

janos666
Hö, nem sok az a 44000 egy kicsit, vagy ez már 2db 512-es modul? Ami benne van azt még 21000-ért vettem, azt mondtam olcsón.
janos666
Hát nem olyan nagy szám mint a 2 volt, de azért ha nincs jobb el lehet vele játszogatni, nem úgy mint ezzel az old repbliccal.
Valen
sehogy, nem lehet, még csíttel sem 😊)

Az Academy sajnos Q3 motor, azért olyan randa 😊)

Tarison a Hidden Bek bazison van 3 securuty door. Ezeket hogyan nyithatom ki?

PiszkosFred
Az academy is q3 motor? Hm, akkor rosszul emlekeztem. Az hogy a outcast az volt, oke, de ugy emlekeztem hogy az academy kapcsan atalltak a ut motorra. (csodalkoztam is anno, hogy mi ertelme valtani) Sorry. Csak fel kellene mar raknom azt a jatekot legalabb egyszer eheh..

Valen
a HT nek nincs köze a dual chanelhez ez igaz, bár az XP azt is kihasználja (a SETI@HOME-nál pl. dupla annyit tud megcsinálni, mint egy nem HT-s társa 😊), mivel párhuzamosan 2 processorként látja és ezért 2 adagot tud megcsinálni 😊)

De ha a procid 800 Mhz-en megy akkor miért ne használnád ki hogy az alaplap támogatja azt hogy a RAM menjen 2x400 Mhz-en ??? 😊)

az áraka kb.:
256MB DDR PC3200 400Mhz 24.000
512MB DDR PC3200 400Mhz 44.400

de megéri, jelentõsen gyorsabb lesz a rendszer !!!

janos666
Nem. Azt még szeptember körül végigjátszottam, és az egyébként is quake3 motoros, nem UT2003-as.
PiszkosFred
Az nem az academy?

janos666
Lehet, hogy összekevertem ezt a játékot egy másik star wars, mondjuk azzal a republic commando-val, mielõtt leszedtem. Azt hittem FPS amt az Unrea tournament 2003 motorjával csináltak. Már mindegy!! Amúgy sikerült egy pályát végigvinni.
janos666
Elég ez így is! Egy kis kavarodás miatt sikerült 1db 512, de most nem akarok erre pénzt áldozni, vagy tudnál olcsón adni egyet? És a HT-nek mi köze van a dual chanel-hez?
Valen
janos666:

ha már HT-s a procid és dual chaneles az alaplapod, legalább 2 db 256 Mb-os ramot vagy 2db 512-es Ramot tegyél már bele 😊), csak hogy a teljesítménye is meglegyen a gépednek 😊)

Valen
ez NEM FPS, hanem RPG, ergo az Irányítás alapból:

aswd - menés irányokba
egér - nézelõdés
jobb felsõ menüsor - RPG-nél szokásos menü
bal alsó menüsor - karakterválasztó
jobb alsó menüsor - gyors cucc használatok (pajzs, élet, stb.)

mégvalami : olvasd el az Options-ben a Controlls-nál, hogy melyik funkcióra melyik betü van beállítva 😊)

mégvalami a Csaták körökre osztottak, nem realtime nekimegyek és ütöm 😊)

janos666
Húúúú. még egy ilyen hülye irányítású játékot...
Az elsõ pályán mit kell csinálni??????
Kezdem unni, hogy a mai játékokban normál módban mindíg a kiképzõpálya a legnehezebb!
PiszkosFred
Éljenek a HajdúBiharok is eheh ;]

Valen
Kis Szabó olvasd már el a #7791 hozzászólásomat alaposabban 😊)

Kis Szabó
Csak azért hogy belekössek: mirõl akarsz te ezen vitázni? 😊Idézet a starwars.hu-ról: "18 B.B.Y. (1 B.SZ.)

Palpatine Császárrá kiáltatja ki magát, és kihirdeti az Új Rendet."
Sztem nem sok Palpatine szaladgál még az SW univerzumban (úgyértem a klónjain kívül)

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

robotnyk
(elõre is bocs)

Mi van Zoltán? PofáZol tán?