11368
-
#8555 Ha mar eddig nem tetted, varj egy picit. Szedd le persze, de ha szerencsed van elobb utobb kesz lesz a magyaritas, es akkor elsokezbol tudnad tesztelni, korabbi tapasztalatok nelkul. Talan meg a fordito csapatnak is segitseg lenne az igy "keletkezo" elso benyomas. De ez csak egy otlet.. -
#8554 Ja közben én is rájöttem... -
Lyan Kyj #8553 A 3 oszlopos megoldás:
1. Ne menj arra, úgysem fontos, hogy oda menj, csak annyi lesz, hogy kapsz pár xpt, meg pár jó cuccot.
2. bal->közép
bal->jobb
közép->jobb
bal->közép
jobb->bal
jobb->közép
bal->közép
bal->jobb
közép->jobb
közép->bal
jobb->bal
közép->jobb
bal->közép
bal->jobb
közép->jobb.
-
#8552 Nekem tiz perc alatt megvolt. Mikor rájöttem, hogy melyik játékot is szimbolizálja a mini-game, azonnal tudtam mi a megoldás (csak kár, hogy egy elég középszerű kard a jutalom). -
Realtibi #8551 megcsináltam több mint 45 perc alatt -
#8550 Ja igen. A TicTacToe az a 3X3-as amöba. -
#8549 Amúgy a game neve valami Hanoi Tornyai vagy mifene. A Tic Tac Toe az más (nem jut eszembe a magyar neve). -
#8548 Még csak most? Hehe, a topiclátogatók fele már vagy háromszor végigtolta oda vissza, keresztbe kasul, te meg még csak most fogsz hozzá? Hajrá, megéri! :-) -
#8547 Ne legyél már ennyire "ilyen". Tiszta logika az egész és mellesleg tökegyszerű. Gondolj úgy a karikákra, mintha az első lenne a legkisebb, aztán ahogy mész lejebb, egyre nagyobbak lesznek. Ezek után csak arra kell figyelni, hogy kisebbre ne rakj nagyobbat (pl az elsőre ne rakd rá egyiket se, de az elsőt bármelyikre). -
Realtibi #8546 rájöttem az a lényege hogy a karikákat átvigyem az uccsó ra
2 meg is van de még maradt 2:((((((((((((((( -
#8545 Na az elkövetkezendő napokban csinálok helyet leszedem az 1-es cd-t azt kiprobálom ezt a gamet. -
Realtibi #8544 szerintem nem tic tak a neve hanem jenga eddig 3x rámomlott -
Realtibi #8543 kössz a segitséget sokat segitettél ezzel -
#8542 Amúgy csak egy kis logika kell hozzá. Gondolkozz egy kicsit. -
#8541 Tic tac toe a 3 oszlopos játék neve. Ha még nem hallottál róla, az elég furcsa, de akkor keress rá, egy hagyományos, keleti "táblás" játékról van szó. -
Realtibi #8540 Hogy kell azt végigvinnem amikor nemegyek a templomba és egy ajtón át akarok menni de egy hülye játék védi
a játék az amikoe elektromos karikákat kell tologatnom 3 oszlopon. -
#8539 oh,,, lol,, na mindegy -
#8538 jaj ;] -
#8537 megoldódott, kiderült, hogy nem cd képfájlként akarta kiírni, hanem simán másolta...
azért köszi a segítségeket! -
#8536 Nem nagy só egy démont meg egy klónt felrakni....
Hidd el, a barátnők is megértik egy idő után.. -
#8535 Koszi. -
#8534 Értem, az a gáz, hogy a letöltés após gépére ment, és azon a gépen csak Nero van. A barátnőm írogatja ki a letöltött anyagot, és neki nem tudom elmagyarázni a folyamtot.
Marad a 800-as cd, ami nem igazán esik jól a zsebemnek... -
#8533 Most én nem a gamlibről szedtem....
Próbáld úúgy hogy hogy a cd-képet betöltöd demonba és clone cd-vel teljes cd másolással forrásként megjelölöd a demod virtula dvd-t és elindítod clonal, mivel az néhány esetben ha 700 nál több az anyaf akkor rákérdez hogy engedélyezi e a túlírást, és ha igen akkor kiirja rá! (de ez 100%) Nemtom neked így müxik el. -
#8532 Én nem ijednék meg, de a Nero szépen kinyitja az ajtót és nem hajlandó írni.
Ki lehet kapcsolni valahol ezt a védelmet?
A magyarításnak én is drukkolok, mert az angol tudásom elég gyatra... -
Lyan Kyj #8531 Mondom, már csak a 100ast adjuk ki, 2hét múlva. De ismétlem, nem teljesen biztos. -
#8530 mivel tudtad kiírni 700-as cd-re?
Nekem a Nero egyből kidobja, hogy nem lehet -
#8529 No, akkor elorelathatolag mikor lesz ujabb publikus verzio, es az kb. hany szazalekos lesz? -
#8528 hmm! Hajrá, ! Jól fog kezdődni az ősz a sulit leszámítva!! -
Lyan Kyj #8527 ha minden jól megy, 2 hét, vagyis nyár végére. -
#8526 nem? Oh :( de akkor a 100 asat mikor rakjátok ki? -
#8525 500 Ft 4 napi letöltés, kb. 2-3 óra alatt van lent 1 cd,
számold ki, hogy 500 Ft-ért mennyi játék jön le.
Azt hiszem a MediaMarkt egy kicsit drágább.
De ne menjünk etikai kérdésekbe bele, mert nem erre vonatkozott az alap kérdésem.
Ráadásul nem ismerem a játékot, de sok jót hallottam róla és gondoltam kipróbálom.
-
Lyan Kyj #8524 Hát, nem tom honnan tölthetné le, nem lesz kint sehol. -
#8523 jah! Töltsd le a 90 es magyarosítást ,úgy az igaz!!!!! -
mike369 #8522 nem kell megijedni, az iso gyakran nagyobb, mint amit ráír a cd-re.
nekem simán felmentek 700-asokra. -
#8521 Nekem, sima 700 as cd-n van (4) És tökéletes !! A gamelib, nagyon jaw ;) -
#8520 köszi, reméltem, hogy megúszom, mert sima cd-m van egy csomó, 800-asom meg nincs. Igazából arra lettem volna kíváncsi, hogy másoknaknak mekkora cd-n van.
-
#8519 Ha már fizetni kell érte, miért nem a MediaMarkt-ban teszed? :DD -
#8518 http//gamelib.fw.hu
fizetős warez oldal... -
#8517 Hát igen, könnyen lehet, hogy 800-as cd kell hozzá. -
#8516 egy kicsit elírtam, szóval a 4 cd-ből 3 van ami 749Mb-os lenne