11368
  • haxoror
    a buckalakók kinyiffantása pl. nem tudom miért dark pontos küldetés, simán leöltem volna az egész falut de nem kockáztattam az extrém light bónuszomat :)
  • Kandurex
    Mielőtt kiderülne, hogy full gecó vagyok (mikor nem is :)), de, mint állat! :DD, csak annyit mondtam, hogy a játékban csak BUNKÓ és MEGALÁZÓ helyzetként lehet Sithként viselkedi, holott a sötét oldal koránt nem az agyatlan tettekben nyilvánul meg, hanem a finom ördögi cseleken, intrikákon, nem attól lesz valaki Sith lovag, hogy kidob egy kislányt a hajójából...nem...felneveli..az oldalára állítja, kihasználja stb. stb.
  • Hmuda
    Jaja. Én például abszolút nem éreztem kényszeresnek a jó oldal döntéseit. Sőt a sötét oldal döntéseit tartottam kényszeresnek mert egyszerűen nem vitt rá a lélek hogy ártatlanokkal csesszek ki. Az ilyen gamékban ismerszik meg igazán az ember.
  • Bandew
    Pont ezt akartam én is mondani. :-D
  • Ch_Slater
    nah mind1 mar otthagytam. most nyomoztam ki hogy ki a gyilkos a 2 fickó közül a masik bolygón. (és most történt elöször hogy önszántamból léptem ki a progiból)
  • ollie
    Most te feltételezed, hogy aki úgymond jó, annak akár akarja, akár nem jót kell tennie. A dolog hibázik, hiszen ha valaki a jó oldalon van, akkor akar jó lenni, tehát soha nem kényszerből teszi/választja a jót. Persze itt is lehetnek kivételek, de ritkán. Ha ezt te kényszernek érzed, akkor a jellemed nyílván nem az a teljesen jó, ami egy jó jedinek megfelelne.
  • haxoror
    pedig csak annyi a trükkje hogy föl-alá rohangálsz amíg eldobálja az összes gránátját aztán rámászol a fejére (így átvált kardra) és folyamatosan hátrálva néha egyetlen lövés erejéig állsz csak meg (ha átvált pisztolyra akkor megint rámászol hogy visszaváltson kardra)
    nem gyors, de biztos módja a győzelemnek
  • Ch_Slater
    vazze megin lefagyott... és meg mindig azzal a f@sz starkiller-rel szenvedek. azaz mar nem mer hagyom a picsába. remegek az idegtől. ez igy eccerre tul sok volt...
  • Ch_Slater
    kezd telelenni a tököm ezzel az állandó lefagyással... mintha beépített customer care lenne benne. félóránként kilép hogy pihenj egy kicsit...
  • haxoror
    ez az egész sötét-világos jó-rossz dolog erősen szubjektív, kor és kultúra függő
    pl. a középkorban az inkvizítorok voltak a jó fiúk ma meg had ne mondjam hányszoros életfogytiglanra ítélnék őket :)
  • Kandurex
    veszettgyorsanszeretekgépelni
  • Kandurex
    Már pedig a sötát út az igazi. A sötét út ad választási jogot, míg a világos a követendő utat jelöli ki számodra. Érthetőbben: A büdös életben soha semelyik korban nem lehetett a "jó úton" elérni semmit. :). Persze ez nem azt jelenti, hogy akkor mától bunkó gecó vagyok, pedig a játékba szinte csak ilyen szintű csdelekedetre van lehetőség ami messze nem a sötét oldal "finoman" aljas praktikáira jeljemző.
  • MrDevil
    Valaki nem tudja hogyan lehet Juhanit bevenni a csapatba???
  • Bandew
    Ez tényleg így van!
    Nekem is volt (igaz más játékban), hogy kipróbáltam a genya oldalt, (asszem a Black&Whiteban) és egy csomószor volt lelkiismeretfurdalásom. :-D
    Majd a KOTOR-t is végignyomom genyában, de biztos lesznek részek, amiket nem fogok könnyű szívvel csinálni. :-D
    AMúgy amikor a sith akadémián voltam, ahogy pampogtak nekem a sith mesterek, az annyira jól meg volt csinálva, mert tényleg elfogott a vágy a sötét oldal iránt. EZt csak az rontotta el, hogy az egyik sírkamrában megjelet egy ősi Sith Lord szelleme, aki közölte velem, hogy mekkorát tévedettt a sötét oldallal. Hát ha a halottak nem tudják az igazságot, akkor ki? :-D
  • ollie
    akkor installáld újra a directx-et és a chipset drivert is
  • bah
    Jah és még azt kifelejtettem hogy ati catalyst 4.8 at hasznalok.Amikor régen először jácottam akkor nem voltak ilyen hibák,csak most ujra elkezdtem a magyarosítással.
  • KH
    nekem ez egyszer fordult elő a Yavinon, és nem is tudom mi volt a megoldás, talán mentettem a sötétben, betöltöttem, és utána már jól töltöte be
    vagy valami ilyesmi...
    de k. régen volt
  • bah
    Hi all
    Nekem a kotor valamiért hibás.Amikor atmegyek egy masik palyara akkor neha eltűnnek a falak és minden fekete lessz és csak az emberek látszanak.Ezt a hibát még meg tudom oldalni hogy monjuk áttálitok vmit a grafikán és akkor ujra ó lessz,de néha kilép amikor átmegyek egy másik pályára.NEm tudjátok mi lehet a probléma?
    Ja és radeon 9600-om van(pro256ddr),fentvan a kotor 1.03(ezzel sokkal jobban megy a játék már nem akad).
  • haxoror
    Majd kijön a Fallout3, azt az lesz a legerpégébb erpégé :DD
    Nem értem mi van velem, már másodszor akarom genyaként végignyomni a KOTOR-t de mindig engedek a jó oldal csábításának
    ebben a játékban valahogy jó érzés jónak lenni :)
  • Bandew
    Majd kijön a memod, azt az lesz a legerpégébb erpégé. :-D
  • Ch_Slater
    most nyáron toltam a fallout 2-t ujra. nagyon király még mindig. az a hangulat azzal a zenével...hát nagyon jó...
  • PiszkosFred
    Ez nem az a topik ahol ezt kellene megvitatni, de akkor mar leirom en is, hoyg a "legerpegebb erpege" a nwn dm modja, egy nagy, egyedi mapon, egy hozza erto meselovel, es 4-5 emberrel. Az elo jatekot meg sem kozeliti - mintahogy semmi mas sem - de igy dm modban lehet igazan jokat jatsznai, ha jo a party es a km. De ez tenyleg nem ez a topik.
  • Wanax
    FALLOUT überalles! teccikérteni?
  • Hmuda
    Leléphetsz de megéri kicsinálni mert rengeteg XP (kezdőknek legalábbis), sok pénz, egy elég sokáig használható pisztoly Carthnak, stb jár érte. Egyáltalán nem nevezném nehéznek, csak pár gránát és már ki is fexik.
  • haxoror
    a legerpégébb erpégé a FALLOUT eztet mindenki tudhassa !!!!
    viszont a KOTOR a maga nemében tényleg csúcs
  • Ch_Slater
    nah megin kilépett. pont legyilkolt a Starkiller az arénában. Ki lehet hagyni azt a meccset attól hogy belementem? Meg tudok lépni a bolygóról a meccs nélkül? remélem mer esélyem sincs ellene.
  • Bandew
    Persze, nem azt mondom, hogy a KOTOR a legerpégébb RPG, csak azt hogy igenis RPG és nem H&S.
  • ollie
    Hát azért igaza van. Az RPG része közel sem jön egy Wizardry-hoz, Baldur's Gate-hez, vagy Planescaoe: Torment-hez. Na meg ha igazi taktikai harcra vágysz RPG köntösben, akkor ajánlom az Icewind Dale-t nehezebb fokozatokon. Na, ott kell igazán taktikázni...
    De félre ne értsd, szerintem is király a KOTOR.
  • Bandew
    Ecsém, az az őrült sith a sírkamrába...
    Ő volt eddig messze a lenehezebb ellenfél! Állandóan leszívta a csapattársaim életerejét, amitől mindenkinek fogyott, neki meg nőtt és hiába támadta egyszerre mindenki, meg hiába fogyott gyorsan az élete, mindig regenerálódott.
    Az volt a siker kulcsa, hogy CSAK a támadásra koncentráltam, hogy a legnagyobb sebzéseket nyomjam neki, így csak sikerült véletlenül levinnem az életerejét 0-ra. :-)
    Amúgy már tök ki vagyok. Egész nap ezt a játékot nyomom és már kicsit elgémberedtem. :-P

Amúgy vicces, olvassátok el a PcDome honlapján a KOTOR cikket. Azt állítja a csávó, hogy a KOTOR nem teljesen RPG, hanem Hack&Slash! :-D
    Hát én nem tudok ennél jobb single RPG-t (kivéve persze a BG2-t, ami tényleg fejedelmi).
    Jó az igaz, hogy sok a harc, de nem egyszerű csetepaté, hanem tényleg kell itt taktikázni meg minden. H&S-ben csak mész és ütsz. Meg aztán vannak részek, amikor órákig nincs semmilyen harc sem, csak nyomozgatni meg beszélgetni kell.
    Tökéletes sztori, kidolgozott karakterek, változatos helyszínek és feladatok és apró kis élvezetes részletek. Arról nem is beszélve, hogy úgy be tud szippantani a játék a saját világába, amit csak ritkán tapasztalok.
  • Ch_Slater
    na sikerült. volt ott 2000 kredit is. az nem jött rosszul... jah most van a következő kiakadás. nah megyek vissza
  • Hmuda
    Amúgy XP-t leszámítva csak pár középesen használható cucc van ott.
  • Hmuda
    Hm és nincs gyógycsomagod? Velem még sose volt ilyen probléma. Mindig vagy találtam vagy rendesen betankoltam.
  • Ch_Slater
    jaja ezt probaltam csak egészség terén nem vagyunk a topon miután nagy harc során mexereztük a swoop gyorsítót...gyorsan hullanak az emberek...
  • Hmuda
    Dobálj rá iongránátot és az embereknek adj ion fegyvereket. A Siker garantált.
  • Ch_Slater
    nah mielott kidobott volna a game pont megszereztem azt a swoop gyorsítót. utana meg a rakodó-dokknál levő ajtónál az őr robot kicsit erősnek bizonyult. annyira hogy vagy 5x töltöttem vissza. ebbe aztan kiaakadt a gép... remélem nem hiába szenvedek vele hogy megöljem...
  • Ch_Slater
    hat hajóra még nem megyek, nemtom meddig, mert még csak ott tartok hogy a swoop versenyhez vissza kell lopnom azt a kütyüt amivel tutik leszünk... tehát hajó még nincs...
  • Bandew
    hajra=hajóra :-D
  • Bandew
    Ha visszamész a hajra, akkor gyógyulsz. Meg persze lehet az Erővel is.
  • Ch_Slater
    nekem is lenne egy:

gyógyulni csak a gyógycsomagoktól lehet vagy magunktól is? pl. alvás...
  • Tatyla
    Ez engem is érdekelne , vagy legalább fejleszthetö?