11368
  • Bandew
    A gumiban már nem újdonság. :-D
  • ollie
    húha, miket tudunk meg rólad
  • ollie
    én eccer egy nőcivel nyomtam...

izé, tudod hogy értem...
  • Bandew
    Végülis helyes pasi. :-P
    :-DDD
  • haxoror
    hát ha össze akarsz jönni Carth-al...
    mert ha jól tudom más különbség nincs :)
  • Bandew
    Amúgy érdemes női karakterrel is végignyomni?
  • Bandew
    1. mert OFF
    2. mert nem érdekel
    3. mert baromira értelmetlen, mivel mind két platformnak megvannak a maga előnyei
    4. mert az ilyen jellegű viták nem vezetnek semmire

(nincs konzolom, még mielőtt azt hinnétek)
  • ollie
    MÉT!
  • haxoror
    én se értem
    Halo2 analog stick-el!???? ez olyan mintha én joystikkal akarnék CounterStrike-ozni
    nem normálisak...
  • Hmuda
    Megnézem mikor fognak konzolosk egy jót Evil Geniusozni, vagy minőségi MMORPG-vel játszani amiben normálisan megoldott chat van.
  • Bandew
    Nem legyen itt Pc Vs. Konzol please!
  • ollie
    Csak az a baj, hogy annyira elfogultak a konzolosok, hogy nem veszik észre, hogy már a múlté az, hogy a konzolos játékok jobbak mint a pc-sek. Amúgy sem lehet konzolon stratégiázni meg normálisan rpg-zni.
  • haxoror
    mert nem tudjátok hogy milyen jó
    mindegy
    akkor is megszívták a platformosok és ez jau
  • Hmuda
    Engem se. Boxon egy ideig érdekelt a Fable de mióta tudom, hogy a jellemrendszer el lett b*szva de nagyon dúrván, azóta nem izgat egy csöppet sem.
  • Bandew
    A Halo2 engem meg nem izgat. :-D
  • Hmuda
    Jaja, a két mega-kristály nagy űberkardokat csinál. Irtó durva cuccokat lehet összerakni velük.
  • haxoror
    és Yavin csak a PC-s verzióban van az Xboxosoknak nincs
    ez a bosszú amiért a Halo2 boxra jön ki hamarabb
  • Bandew
    NA végigtoltam a sötét oldalon is.
    Sajnálom, hogy ez a része nem volt igazán kidolgozva a játékban, csupán csak a végén. Az viszont nagyon jó volt!
    De mielőtt találkoztam volna az uccsó bolygón Bastillaval, azelőtt sajna nem lehetett igazán kiélni a gonoszság hatalmát.
    Az is jó lett volna, ha a végére beraknak még egy kis hóditás kampányt. :-D
    Ja és azok a kristályok amik a Yavin mellett lévő űrállomáson vannak, nagyon kircsik!!!
  • Hmuda
    Sajna nem, még amcsiban vettem és amúgyis olyan game amit párhavonta újra végigviszek. :-)
  • ollie
    És nem adod el a Cataclysm-t?

Én hülye voltam és eladtam....
  • Hmuda
    Nekem a HW2 nem tetszett, hiányzott a régi HW1 és Cataclysm feeling. Az a kettő meg is van eredetiben.
  • ollie
    Jah hát minek is, ha beszélsz angolul...

Én amúgy nagyot szívtam a homeworld 2-vel, emrt itthon csak magyar verziót lehet kapni, és a mellett hogy nagyon trágya az egész magyarítás, még patch sincs hozzá. Ezért utálom a magyar verziókat, mert a magyar forgalmazó nagy ívben sz*rik a vevőkre, és nem képes lemagyarosítani a patcheket. Ha meg van bug a játékban szívtál... Legalább 2 nyelven forgalmaznák itthon, de nem... Rohadtúl mérges vagyok rájuk!
  • Hmuda
    De mielőt félreértés esne meg, szólok, hogy ha úgy hozza kedvem akkor én is szoktam magyarítgatni (Civ3 pl). Csak nem használom őket. :-)
  • Since
    Én a végén akadtam el a főbossnál, ugyanis kevés uccot vittem magammal, és elfogyott...:-)Aztán vissza már úgye nem mehettem, de egyébként nem olyan rossz game.
  • ollie
    szintén zenész
  • Hmuda
    Nem, én elvből nem használok magyarítást, mivel úgyse adhatják vissza az eredetit, lehet akármilyen profi munka.
  • R4V341R
    Magyarítással is végigvitted?
  • Hmuda
    Csak tetszett a game. :-)
  • ollie
    6x? Húha, egy igazi fanatikus... ;))
  • Hmuda
    Ez se kifogás, nekem iso volt, 6szor vittem végig és sose volt gond.
  • Hyder
    próbáltad win2k módban?

egy próbát nmegér, hátha
  • Bandew
    4 millió kell, azaz a 4-es szintig kell teli lennia az 5-ös kamrának. EZ egy az egybe ugyanaz, mint az Élet mindig dgrága Bruce Willis filmben (van-é oly emberszabású ki nem látta?). Csak ide-oda kell öntögetned a dolgokat.
  • Panzerfaust
    Hello mindenkinek. A magyarításnak köszönhetően én is nekiugorhattam eme remek játéknak,de sajnos a Manaanon csúnyán elakadtam. Ugyebár nem akarjuk a koltót tönkretenni. Ezért hát robbantunk. De hogy? Én balga elnyomtam azt amikor a csaj megmondta mennyinek kell lennie, és, hiába néztem vissza abban a menüben, már az is továbblépett. Nos ki kéne segíteni a nyomoromból, mert megveszek. Probáltam mindent, de eredmény semmi. Biztos, hogy én nem veszek észre valamit, tehát tessenek már rávilágítani nekem a megoldásra. Nagyon köszi.
  • Ch_Slater
    font.
    Az Abit KG7 meg akkoriban elég jó alaplap volt...
  • PiszkosFred
    Nálam max 2x lépett ki, akkor is csak akkor, amikor először játszottam vele, és anynira magával ragadott, hogy dacolva az álmatlansággal, késő hajnalig játszottam, soksok órát egyhuzamban. De egyébként nem jellemző. És én is megvettem, azt hozzá kell tenni, mert az is lehet hogy a szokásos "krekk" okozza a problémákat.
  • ollie
    Ez milyen pénznem?
  • ollie
    Eh, nemtom mi problémátok van a játékokkal...

A konfigon: P4C 3GHz, 1GB ram, ASUS P4C800/i875PE, SB Live 5.1 Digital, R9800 pro, és eszméletlenűl stabil konfig. Lehet, hogy gagyi alaplapok helyett minőségit kell venni?
  • Ch_Slater
    én is gondolkoztam h megveszem, mer £30 nem sok érte, de aztan elmaradt...
  • Bandew
    Nálam is iszonyat sokszor lép ki. Nagyon idegesítő tud lenni. Úgy látszik ez valamilyen Morrowind által bevezetett dolog. :-D
  • ollie
    Nekem egyszer sem fagyizott, pedig 2x végignyomtam. Ja, lehet azért, mert én megvettem az eredetit?