11368
  • Ch_Slater
    nekem is sürün fagy. eddig 2x történt h önszántamból léptem ki. furcsa is volt...
    gyakran kell menteni.
  • Tombi
    SEGITSETEK !

A játék kb 10-15 percenként lefagy a töltéseknél !!!!

Már mindent cracket kipróábltam, de még fagyizik.

1.3 patch + xp prof (csak sp1)

ha vki tudna megoldást megköszönném mert a kedvenc játékomat fagyásokkal tudom csak végigvinni :))) mellesleg már 12-es szintü vagyok
  • ollie
    szerintem nincs konzol
  • Hmuda
    DC-n nézz szét hubokon, tuti találsz valakinél.
  • atibacsi1977
    Hello! Lenne egy érdekes kérdésem: Valaki tud nekem olyan letöltöoldalt mondani ahonnan leszedhetném a játékot? Ha szabad ilyet kérdezni?
  • Hmuda
    Hát nem voltam sok segítség de azért np. :-)
  • Hmuda
    asszem nincs benne. Amúgy mire kéne?
  • Robert5
    Helló! Hogyan lehet előhívni a konzolt?
  • Bandew
    Tutira, de azóta már sikerült. :-)
    Eléggé elszúrtam. Nem néztem meg az eladni való cuccoknál, mert azt hittem csak szimpla tárgyakat árul. :-D
    THX!
  • Hmuda
    Tutira megigérted a tuskeneknek, hogy elhozod a cuccot?
  • Bandew

Akkor nem tudom. Pedig már vagy másfél órája ezzel szarakszom, pedig be kell látni, hogy nem valami nagy ez a Tatooine.
    Ezek szerint valamit jócskán elb*sztam. Thx.
  • Hmuda
    Márpedig csak ott fogod beszerezni. Beszélsz a rodiannal és keresgélsz a párbeszédlehetőségek között.
  • Bandew
    Segítsetek, mert már mindent próbáltam!
    Szal nem akarom megtámadni a buckalakókat, de ez csak akkor lehetséges, ha szerzek nekik párologtatókat, amit sehol nem tudok beszerezni (a javasolt Czerka irodában sem). Tipp?
  • Kandurex
    Én olvastam, mint a güzü, ha gyanús részhez értem kihagytam a hozzáböffenést
  • ollie
    Szerintem is a legjobb, ha mindent megold magától az ember, és csak végső esetben kér segítséget.
  • PiszkosFred
    Ezert van az nalam, hogy egy adott forum latogatasa igencsak periodikus. Amig nem jelenik meg a jatek, olvasom es kommentalok. Ha megjelenik, onnantol nem olvasom - pont az ilyen be nem jelentett spoilerek miatt. Ha megszerzem, magamtol vegigjatszom - wiz7-t leszamitva nem igen volt olyan jatek, amit ne tudtam volna magamtol kiokoskodni. Illetve hat par korabbi kaland, amelyeknek a monkeyisland fele oruletet is sikerult felulmulniuk. Monkeyt is vegigerolkodtem egyedul, hosszu ideig tartott, de szerettem csinalni ;] Ha vegigjatszom, akkor "visszaterek" a forumra, es ha tudok valaszolok vagy kerdezek, nem kockaztatva azt, hogy lelovi valaki a poent.
  • ollie
    Biztos hogy benne van, bár lehet, hogy nem szó szerint írja. Én is abból jöttem rá a megoldásra. Meg kéne néznie valakinek, aki az angol verzióban arrafele tart.
  • Bandew
    !!!SPOILER!!!

No most értem el a játék nagy csattanójához (hogy ugyabár én vagyok Revan). Nagyon tudom sajnálni, hogy nem volt számomra ez teljesértékű meglepetés, mert valamelyik hülye barom nem használt spoilert még a múltban. Én meg persze gyanútlanul elolvastam.
  • PiszkosFred
    En legelsonek teljesen veletlenul lepkedtem rajta, kozel 10 percig, aztan egyszer csak sikerult. Utana masodjara vegigjatszva derult ki hogy tenyleg H alakban. Szal tul lettel volna te is rajta az elso nyugdij elott ;]
  • Hmuda
    Érdekes, ha jól emlékszem akkor angolban benne volt hogy H alakban kell menni.
  • Hunty
    Nos... Az adattárolón lévő szöveg:
    "Kezdő Sithet, mint amilyen te is vagy, nem lehet megbízni, hogy emlékezzen még egy egyszerű feladatra is, hű tanítvány. Emiatt olyan bölcsek a mestereid, mert hosszan elmagyarázták azokat nekik, nagyon rövid szavakat használva. Az ősi kamrákat az alsóbb szinteken csak akkor lehet működésbe hozni, ha minden kamra csempeborítása a működési módjában van, amit úgy érhetsz el, ha helyes sorrendben gyalogolsz rajtuk."

No erre varrj gombot. Ettől ott öregedhettem volna meg az ajtó előtt, ha a srácok nem segítenek.:)))

Egyébként mindenkinek örök hála a fordításért, gigantikus munka lehetett. Bár jól beszélek angolul, anyanyelven azért mégis más...Már alig várom a végső, lektorált változatot, lehet, hogy újra végigtolom ...
  • R4V341R
    Véletlenül nem tudod, hogy mi volt az adattárolón a szöveg?
    Ugyanis szeretnénk kiszűrni a hibákat.
  • Hunty
    Haxoror és Ollie!!!

Köszi a segítséget!!! Tuti nem jutottam volna tovább, ugyanis volt ugyan egy adattárolóm, de azon csak az volt (legalábbis a honosítás szerint!), hogy megfelelő sorrendben kell a csempékre lépni (az eredeti szöveghez meg újra kellett volna telepítenem az angol verziót).
    Mégegyszer KÖSSSZZ!!!
  • Bat
    Különben is, föhősünket is át tudták állítani...
  • Bat
    Ez ugye az elmélet.
    Másrészt hagyhatod a "törvényre" a dolgot. Ha te vagy a törvény, akkor biztos "jó pontot" kapsz érte :p
  • Wanax
    Az nagyon nagy volt :)
    Beslaggyogott mint valami öreg tata, aztán begyorsult a fiú :) de a Birodalom visszavágban mérnem csinálta ezt meg? engem meggyőzött volna luke helyében hogy érdemes tanulni még :))
  • ollie
    és matt!
  • Bandew
    Aztán meg a bottal szép komótosan elkezdett gyalogolni. :-P
  • haxoror
    Jah, mint Yoda az episode 2-ben, mi?
    Majd beszartam a röhögéstől ahogy föl-alá nindzsázott a lézerkarddal:DDD
  • haxoror
    jobb alul kezdesz, végig mész egyenesen jobb felülre. Visszalépsz egyet hogy jobb középen legyél, innen átmész bal középre. Visszatolatsz bal alulra aztán egyenesen bal felülre
  • ollie
    H alakban menj végig. Amúgy meg ugyanezen a szinten egy ládában ott az utalás...
  • Hunty
    A Csillagkohó küldetésben elakadtam a templom katakombáinál: az ajtót csak a padlócsempék megfelelő sorrendben történő lenyomásával lehet nyitni, de sehol sem találok utalást a lehetséges kombinációra. Ha valaki már átjutott ezen, kérem segítsen!
  • Bandew
    De kérlek hova térítsek egy fanatikus terroristát? Különben sincs ilyen lehetőség.
  • Bat
    Mert a jó jedi nem lehenteli a rosszat, hanem megpróbálja áttéríteni, meggyőzni.
  • ollie
    ezt én sem értettem
  • haxoror
    ja az a másik meg volt még pár ilyen etikailag elég érdekes pontosztás
    remélem a KOTOR2 -ben lesz valami mód vagy plugin a pontrendszer kikapcsolására
  • Bandew
    Én a titkos fejvadász rendet nem értettem. HA tényleg csak gonosz embereket kell megölni, akkor miért kapok minden verzióban dark pontot?
  • haxoror

(a smileyk persze lemaradtak megint...)
  • haxoror
    ja, és bebuktál te FULL GECÓ
  • haxoror
    a sitheket übergonoszként beállítani majdnem(!) olyan mintha az ókori spártaiakkal tennénk ezt