11368
-
nekem is sürün fagy. eddig 2x történt h önszántamból léptem ki. furcsa is volt...
gyakran kell menteni. -
SEGITSETEK !
A játék kb 10-15 percenként lefagy a töltéseknél !!!!
Már mindent cracket kipróábltam, de még fagyizik.
1.3 patch + xp prof (csak sp1)
ha vki tudna megoldást megköszönném mert a kedvenc játékomat fagyásokkal tudom csak végigvinni :))) mellesleg már 12-es szintü vagyok -
szerintem nincs konzol -
DC-n nézz szét hubokon, tuti találsz valakinél. -
atibacsi1977 #8791 Hello! Lenne egy érdekes kérdésem: Valaki tud nekem olyan letöltöoldalt mondani ahonnan leszedhetném a játékot? Ha szabad ilyet kérdezni? -
Hát nem voltam sok segítség de azért np. :-) -
asszem nincs benne. Amúgy mire kéne? -
Robert5 #8788 Helló! Hogyan lehet előhívni a konzolt? -
Tutira, de azóta már sikerült. :-)
Eléggé elszúrtam. Nem néztem meg az eladni való cuccoknál, mert azt hittem csak szimpla tárgyakat árul. :-D
THX! -
Tutira megigérted a tuskeneknek, hogy elhozod a cuccot? -

Akkor nem tudom. Pedig már vagy másfél órája ezzel szarakszom, pedig be kell látni, hogy nem valami nagy ez a Tatooine.
Ezek szerint valamit jócskán elb*sztam. Thx. -
Márpedig csak ott fogod beszerezni. Beszélsz a rodiannal és keresgélsz a párbeszédlehetőségek között. -
Segítsetek, mert már mindent próbáltam!
Szal nem akarom megtámadni a buckalakókat, de ez csak akkor lehetséges, ha szerzek nekik párologtatókat, amit sehol nem tudok beszerezni (a javasolt Czerka irodában sem). Tipp? -
Én olvastam, mint a güzü, ha gyanús részhez értem kihagytam a hozzáböffenést -
Szerintem is a legjobb, ha mindent megold magától az ember, és csak végső esetben kér segítséget. -
Ezert van az nalam, hogy egy adott forum latogatasa igencsak periodikus. Amig nem jelenik meg a jatek, olvasom es kommentalok. Ha megjelenik, onnantol nem olvasom - pont az ilyen be nem jelentett spoilerek miatt. Ha megszerzem, magamtol vegigjatszom - wiz7-t leszamitva nem igen volt olyan jatek, amit ne tudtam volna magamtol kiokoskodni. Illetve hat par korabbi kaland, amelyeknek a monkeyisland fele oruletet is sikerult felulmulniuk. Monkeyt is vegigerolkodtem egyedul, hosszu ideig tartott, de szerettem csinalni ;] Ha vegigjatszom, akkor "visszaterek" a forumra, es ha tudok valaszolok vagy kerdezek, nem kockaztatva azt, hogy lelovi valaki a poent. -
Biztos hogy benne van, bár lehet, hogy nem szó szerint írja. Én is abból jöttem rá a megoldásra. Meg kéne néznie valakinek, aki az angol verzióban arrafele tart. -
!!!SPOILER!!!
No most értem el a játék nagy csattanójához (hogy ugyabár én vagyok Revan). Nagyon tudom sajnálni, hogy nem volt számomra ez teljesértékű meglepetés, mert valamelyik hülye barom nem használt spoilert még a múltban. Én meg persze gyanútlanul elolvastam.
-
En legelsonek teljesen veletlenul lepkedtem rajta, kozel 10 percig, aztan egyszer csak sikerult. Utana masodjara vegigjatszva derult ki hogy tenyleg H alakban. Szal tul lettel volna te is rajta az elso nyugdij elott ;] -
Érdekes, ha jól emlékszem akkor angolban benne volt hogy H alakban kell menni. -
Nos... Az adattárolón lévő szöveg:
"Kezdő Sithet, mint amilyen te is vagy, nem lehet megbízni, hogy emlékezzen még egy egyszerű feladatra is, hű tanítvány. Emiatt olyan bölcsek a mestereid, mert hosszan elmagyarázták azokat nekik, nagyon rövid szavakat használva. Az ősi kamrákat az alsóbb szinteken csak akkor lehet működésbe hozni, ha minden kamra csempeborítása a működési módjában van, amit úgy érhetsz el, ha helyes sorrendben gyalogolsz rajtuk."
No erre varrj gombot. Ettől ott öregedhettem volna meg az ajtó előtt, ha a srácok nem segítenek.:)))
Egyébként mindenkinek örök hála a fordításért, gigantikus munka lehetett. Bár jól beszélek angolul, anyanyelven azért mégis más...Már alig várom a végső, lektorált változatot, lehet, hogy újra végigtolom ... -
R4V341R #8774 Véletlenül nem tudod, hogy mi volt az adattárolón a szöveg?
Ugyanis szeretnénk kiszűrni a hibákat. -
Haxoror és Ollie!!!
Köszi a segítséget!!! Tuti nem jutottam volna tovább, ugyanis volt ugyan egy adattárolóm, de azon csak az volt (legalábbis a honosítás szerint!), hogy megfelelő sorrendben kell a csempékre lépni (az eredeti szöveghez meg újra kellett volna telepítenem az angol verziót).
Mégegyszer KÖSSSZZ!!! -
Bat #8772 Különben is, föhősünket is át tudták állítani...
-
Bat #8771 Ez ugye az elmélet.
Másrészt hagyhatod a "törvényre" a dolgot. Ha te vagy a törvény, akkor biztos "jó pontot" kapsz érte :p
-
Az nagyon nagy volt :)
Beslaggyogott mint valami öreg tata, aztán begyorsult a fiú :) de a Birodalom visszavágban mérnem csinálta ezt meg? engem meggyőzött volna luke helyében hogy érdemes tanulni még :)) -
és matt! -
Aztán meg a bottal szép komótosan elkezdett gyalogolni. :-P -
haxoror #8767 Jah, mint Yoda az episode 2-ben, mi?
Majd beszartam a röhögéstől ahogy föl-alá nindzsázott a lézerkarddal:DDD -
haxoror #8766 jobb alul kezdesz, végig mész egyenesen jobb felülre. Visszalépsz egyet hogy jobb középen legyél, innen átmész bal középre. Visszatolatsz bal alulra aztán egyenesen bal felülre
-
H alakban menj végig. Amúgy meg ugyanezen a szinten egy ládában ott az utalás... -
A Csillagkohó küldetésben elakadtam a templom katakombáinál: az ajtót csak a padlócsempék megfelelő sorrendben történő lenyomásával lehet nyitni, de sehol sem találok utalást a lehetséges kombinációra. Ha valaki már átjutott ezen, kérem segítsen!
-
De kérlek hova térítsek egy fanatikus terroristát? Különben sincs ilyen lehetőség. -
Bat #8762 Mert a jó jedi nem lehenteli a rosszat, hanem megpróbálja áttéríteni, meggyőzni.
-
ezt én sem értettem -
haxoror #8760 ja az a másik meg volt még pár ilyen etikailag elég érdekes pontosztás
remélem a KOTOR2 -ben lesz valami mód vagy plugin a pontrendszer kikapcsolására -
Én a titkos fejvadász rendet nem értettem. HA tényleg csak gonosz embereket kell megölni, akkor miért kapok minden verzióban dark pontot? -
haxoror #8758 

(a smileyk persze lemaradtak megint...) -
haxoror #8757 ja, és bebuktál te FULL GECÓ
-
haxoror #8756 a sitheket übergonoszként beállítani majdnem(!) olyan mintha az ókori spártaiakkal tennénk ezt