11368
-
#8875 Na, oké minden, megcsinállta, de egy bizonyos kmm nevű progival, a használata nagyo egyszerű és minden modot kezel -
#8874 Feltelepítettem 3 fajta java alkalmazást és még mindíg nem megy az a progi :(, nincs olyan amivel java nélül meg lehet csinállni?
Ja és ha majd megnyílik a progi akkor mondjuk egy ruhánaka másik skinjét hogy tudom berakni? -
#8873 Nem nagyon értem, hogy mit írsz. Fel kell installálni a java-t, majd bemásolod a KOTOR könyvtárába a nearinfinity.jar file-t és rákattintasz. Ekkor elindul. -
#8872 nem nagyon, de már anyi java van fenn hogy vááá, most mewg szedke valam i100 mb-set, melyi az a ver amihez nem kell jáva meg meglehet vala csinállni, ja és onnantól hogy bemásoltam és elindítottam (majd sikerülni fog) mit kell ? -
#8871 3 ízben, 60 mb ban van fenn java és még mindíg azt irja ki, az 1.7 meg semmit sem ismer fel :( -
#8870 Tedd be a KOTOR könyvtárába, és ott indítsd. Látom nem nagyon beszélsz angolul. -
#8869 Töltöm, és leírná ha valaki bé tudott rakni valamit hogy pontosan hogy kell? -
#8868 1.7 az megnyílik és most mit csináljak vele, mert csak valami . key fileokat olvas :( -
#8867 Hát telepítsd fel!
www.java.com
ez amúgy is alap minden oprendszerhez -
#8866 azt írja hogy valami jawa kwll nekei :( -
#8865 Ja, a betát töltsd le http://www.idi.ntnu.no/~joh/ni/NearInfinityBeta.jar -
#8864 Near Infinity -
#8863 .2da editort az hol lehet találni? -
#8862 AZta, pár ezer llink , mod, aszem most töltögetek ezerrel -
#8861 Egy egyszerű cheatel nem lehet átlépni a szint limitet, mert úgy van megépítve a szerepjáték rendszer, hogy csak 20. szintig van kidolgozva (mint a D&D 3. kiadása álá NWN alap). -
#8860 10 000 köszönet -
haxoror #8859 itt van egy csomó link modder siteokhoz, én már sajna nem emléxem melyiken van... -
#8858 JA és hol lehet meexerezni őket, és vannak ujonnban szerkeztettek? -
#8857 HOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL?????????
LÉCCI TUC LINKET???????????????????????? -
haxoror #8856 NEM :D -
haxoror #8855 intelligencia és classfüggő is, a scoundrel pl. többet kep -
haxoror #8854 van egy rajongói plugin ami lehetővé teszi a sith ruhák megszerzését -
#8853 CSak úgy esetleg egy csöpp ansver.... :) -
#8852 Melyi képeség vagy melyi kcuc teszi hogy szintlépéskor több az elkölthető pont? -
#8851 Ez a poén hogy olyan jól néznek ki én meg ecer nem tudtam megszerezni őket :((((( -
#8850 Egy halom sithen láttam , már az elején a hajótámadáskor is olyan ruhákat amiket soha se tudtam megszerezni,,, meg lehet őket valahogy? -
#8849 igen -
#8848 NA megint: Az 1.3 pecsel komp a magyarítás? -
#8847 A nehézségi szintek mit adnak? pl hogy erősebb lessz az ellen vagy több lessz? -
#8846 Azért! Lehet hogy nagyon erősek leszünk de akkkro a legnehezebb fokon nem biztos hogy sebezhetetlenek! -
#8845 Bár így jobban belegondolva nincs értelme, mert a végére annyira erősek leszünk, hogy már nincs hova fejlődni. Talán csak azért érné meg, hogy több fajta erőt használhassunk. -
#8844 Cheatleni kicsit sem akarok csak eztetet az egyet, amúgy le a haxerekkel!!!! -
#8843 Jaja,,, valakinek van valamilyen good ideája? Nah nézek pár trainert hátha az egyik meg tudja csinállni -
Since #8842 Úgy tudom hogy ps2höz van billkó, így könnyen meglehet oldani a chatelést :-) bár nemtudom hogy oldják meg az mmorpg-k patchelését, ugyanis azt lekéne menteni memory card-ra nem? annyira nemvágom a mechanizmuást, és egy picit off volt bocsi :) -
#8841 Ez jó kérdés. HA tovább lehetne fejlődni talán újra nekiugornék. :-P -
#8840 Valami 5let? -
#8839 Őszintén ezt haver kérdte, de én is el coktam érni a maxot még az ismeretlen világ előtt, amúgy nem ízin jáctam hanem aszem középen anno, de most akarok ujra nekimenni, csak ez a probléma felvetődésének megoldásának eséjénak valószínűsége miatt ezt még megkérdtem..... -
#8838 Lol, hogyan csináltad azt meg? Nekem mindig a templom környékén érték el a 20. szintet. Nem lehet hogy easy-n játszol? -
#8837 CSáó! Figyi, létezik olyan progi ami segítségével tovább lehet felylődni a limitnél, mert elég gáz hogy ha ott vagy a fele játéknál, max szinten és már nem felylődhetsz? -
#8836 Azert akad nemi anatomiai kulonbseg is ;]