Star Wars: Knights Of The Old Republic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pupcika
én még nem láttm mert nekem is két hete van idõm nyomulni vele 😄

Seth
Hát szégyellem, de még csak most volt rá elég idõm hogy végignyomjam. Most nekikezdek mégegyzer és full darkos leszek...
Ja és hatásos volt amikor kiderült rólunk az igazság....(nem mondok többet hátha vki még nem látta)

PSN ID.: Beegabor

ollie
NA ugye! Akkor még sem képzelõdtem 😊)

PiszkosFred
Gondolom tomegmeszarlas aran... ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

A buckalakókhoz gonoszként hogy lehet bejutni?

PiszkosFred
Hat, ez egy nagyon jo kerdes. Vissza kellene olvasni hogy mikor irosgattam ide a jatek kapcsan, akkoriban jatszottam. Valamikor december kornyeken. Ha akkor volt mar peccs, akkor fel volt rakva, ha nem, akkor ofkorsz nelkule jatszottam..

Ez még a patch elõtt volt vagy az után? (azért kérdem mert csak ritkán szoktam menteni és ez a bug igazi szívásnak hangzik)

PiszkosFred
Nekem is volt mar, hogy meghalt egy csapattag. De csak egyszer, es azonnal visszatoltottem. Hogy miert es hogyan, tippem sincs, de meglepodtem azt tudom, mert elvileg ez lehetetlen lenne.

Hmuda
ÉÁn se találkoztam még ezzel. Most vagy elnézted a naptárt, mivel április 1. már elmúlt vagy valamilyen modot raktál fel.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ollie
Nem arról beszélek. Egy csapattagom, harc közben halt meg. Elájult, de még tovább ütötte az ellenfél.

Az inkább Dantooine-on lehetett Juhani de az direkt van így

ollie
Már nem emléxem, legalább 3 hónapja nem játszottam vele. De mintha a Tatooine-on lett volna, és nem emléxem ki volt az. Valszeg egy jedi halt meg.

Az NWN-t nem ismerem de a KOTOR-ban csak az a csapattag halhat meg véglegesen akit én akarok eltenni láb alól (és még így se mindeki, talán csak 3 a 9-bõl)
Errõl a bugról nem hallottam még sehol de az biztos, hogy utána mindenképpen vissza kell tölteni egy mentést vagy késõbb összeakad a program.

ollie
Amúgy lehet hogy ez egy "bug" a játékban, nyílván azért fordulhatott elõ, mert a motor az NWN motorra épül, és abban alapvetõen meghalhat bárki, ha tovább sebzõdik ájultan.

OK de ki és hol?

ollie
Mondom, nekem már halt meg.

Ha pl. Bastila vagy Carth meghalna akkor is vége lenne a storynak. Neked konkrétan halt már meg véglegesre csapattagod?

ollie
Nincs bukta, csak éppen halott lesz az ipse. Ki kell rugni és mást felvenni a csapatba. Csak akkor van vége, ha a fõhõs hal meg.

Én általába elõrezavarok valakit és a másik kettõvel megszórom thermal detonatorokkal meg plazmával. Mindig túlélte ezeket a Hirosimákat és soha nem halt meg teljesen. A manualban sem említik sehol, hogy normál csata közben véglegesen meghalhat egy csapattag, azt írja, hogy csak elájul.

Amiga
Meghalhatnak?!

És akkor a gép kiírja, hogy buktad, és jöhet az állástöltés?

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

ollie
Maguktól felkelnek, 1 HP-vel.

ollie
A csapattársak meghalhatnak! Miután elájultak, ha tovább sebzõdnek, végleg meghalnak. Ez általában nem fordul elõ, mert ha egy elájul, akkor az ellenfél békén hagyja, de fordult már elõ velem is, hogy mégsem hagyták békén. Abban meg nem vagyok biztos, hogy nem sebzõdnének e ájultan, ha egy gránát robban a közelükben.

Más.
Felraktam a padawan modot így alapból jediként kezdek. Dantooine-on lesz ebbõl valami gubanc?
Más már kipróbálta? Valami tapasztalat/ötlet?

A csatákban a csapattársak nem halnak meg, csak "elájulnak" és a csata után minimális HP-vel magukhoz térnek. Neked nem kell semmit sem csinálni ez automatikus.
A képernyõ jobb felsõ részén lévõ ikonok közül jobbról asszem a második a térkép, ha megnyitod a térkép alatt lesz egy olyan gomb, hogy party selection vagy mi. Ott tudod variálni a csapatot (néhány veszélyesebb környéken ez a funkció nem elérhetõ)
Poénból olvasd el legalább egyszer a játék kézikönyvét, megéri.

kösz a tippeket :-DDDa csata után hogy lehet feléleszteniõket? hogy lehet a csapatösszeállító menübe kerülni?
Elég, ha egy emberrel kijutsz...
Aztán azzal az egyel szórd meg a szobát gránátokkal mint ATOMÁLLAT!!!!
A két másik csapattársad valszeg szintén bekrepál de ugye ez kit érdekel, a csata után úgy is felélednek...

LOOL

tipp: ÜSD LE ÖKET MINT ATOMÁLLAT!!!!

Seth
Hát próbálkozhatsz ilyesmivel, de az lesz az eredménye hogy ide-oda rohangál mindenki mindenféle eredmény nélkül. Én a Rancor-nál próbáltam ezt de nem jött be

PSN ID.: Beegabor

én úgy gondoltam, hogy kifutni a terembõl, aztán bevágni néhany gránátot, egyenként kicsalogatni õket ilyesmi. viszont ha ezt nem lehet akkor eléggé csalódós ebbõl a szempontból.
ollie
Vedd minimumra a nehézségi szintet.

Hogy hogy túlerõben vannak meg hogy te el akarsz futni?
Te vagy a Galaxis Hõse az Istenért!
Ha már a 4 vs. 3 felállás is leküzdhetetlen túlerõ számodra akkor szvsz baromi gyorsan uninstalláld a progit mert ez innentõl rendszeres lesz (sõt lesz 10 vs. 3 is néhányszor) A játékban sehol sincs olyan szituáció ahol neked el KELL futnod...

sziasztok. elakadtam akkor amikor a versenyre vissza kell szerezni még a motort és ott vannak vagy négyen (még az elsõ bolygón). az a baj, hogy túlerõben vannak, és nem tudok elfutni, mert egyszerre csak egy embert irányíthatok, azzal kifutok, átváltok a következõre, de mire azzal elfutok, az elsõ automatikusan visszafut. van tippetek? mert így uninstall lesz. :-(
Sajna se pecs, se semmi. Feltehetem a crekes verzióra az eredeti peccset 1,3 utánna a crekes 1,3, vagy elöbb átkell instalálnom?

Yang: Skandi- senior shao wari

én a drivereimet is átnézném...

ollie
Leguccsó patch fennt van?

Herkulles: látom szeretsz feleslegesen hozzászólni több topicban is. Próbálj inkább értelmes/segítõ hozzászólásokat írni.

Gáz

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…

Sziasztok!
lenne 1 Kérdésem:
Mikor a 2. bolygó után(csillagtérkép) elmegyek a Javinra ott nincs más, csak párbeszéd a sötétben. Ha befelyezem, akkor meg csak fekete képernyö. Mit tegyek??

Yang: Skandi- senior shao wari

Thx sikerült!

\" örökké nem eshet.... \"

Ja, miután szóba állnak veled...

Jobboldalon kezded és végigmész, visszalépsz egyet, hogy jobb-középen legyél és innenátmész bal-középre, visszalépsz bal-alulra azután végig egyenesen a bal oldal tetejéig

Hmm...igen azt olvasom, hogy a "H" formáció a nyerõ, csak azt nem, hogy azt miképp is érjem el. Még az a jó, hogy abszolulte semmi rendszeresség nincs az egészben. Szal úgylátom, hogy csak a szerncsében bízhatok. Nem valami nyerõ.... 😊

fred jol mondod H alakban kell😊

PiszkosFred
H alakban ha jol emlexem. De ha osszevissza csinalod is csak sikerul elobb utobb mindet atvaltani;]

Köszke skacok már sikerült nekem is bejutnom. Csak egy kicsit utána kellett olvason, hogy mit is mondott az Elder. De azért mégegyszer köszi!
Viszont ha nem bánnátok akkor kérnék még egy kis helpet, mivel a Temple katakombáiban elakadtam egy résznél, ahol a padlón színes négyzetek változnak át miután rájuk lépek. Gondolom, hogy van valami szisztéma ami alapján ki lehet velük nyitni az ajtót. Egy kis help, hogy miképp is kezdjem el a lépegetést????

meg lehet öket gyözni hogy társakkal is bemehess....

Csak akkor állnak veled szóba ha tök egyedül mész oda társak nélkül

Üdv!

Lenne egy gyors kérdésem amely az Unknown World világán található Temple Exterior-hoz kapcsolódik. Csak annyi lenne a kérdésem, hogy miképp lehet feloldani a templom bejáratát védõ erõteret?? Az "One" illetve az "Elder" féle küldik már megvannak, és azt mondják, hogy akkor irány a templom. Okés, de miképp?? A templom bejárata elõtt strázsáló Rakatan-ok nem igazán segítõkészek....

Hmuda
Végülis az is, meg ennyi erõvel a dual-wielding is, de a Duelling és a Dual-wielding a lõfegyverekre is vonatkozik.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Valen
a duel skill csak akkor érvényesül, ha csak az 1-ik kezedben van 1 kezes fegyver (tehát kétkezes fegyver nem jó).

ergo ehez kell kapcsolódnia a magyar megfelelõjének

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul