11368
-
lenta #8915 van amikor elfelejtem, hogy melyik részen van ahova menni akarok, és ilyenkor azért jól jönne! -
#8914 Szerintem fölösleges -
lenta #8913 Valahonnan nem lehet a térképeket letölteni? -
#8912 :-D .......... :( akor a num lock is megteszi :) -
#8911 Caps Lockkal. :-DDD -
#8910 Jah, AZ TUDOM HOGY X EL BE LEHET KAPCSOLNI MANUÁLISAN A FÉNYKARDOKAT, DE KI LEHET VALAMIVEL KAPCSOLNI? ( MANUÁLISAN) ? -
#8909 Amúgy neklem van egy piros sat forge cuccom, és egy pirosfekete dartmaul felyem, elvileg a mod szerint maul is fehérfelyű a mod cerint de egy kicsit átírtam a modot, hehe
Ja és néha étaszem vörös csukjára,,, jah, OLyan mod nincs ami masként berak egy csukját,,, mert én az agész modolást egy kib.szott csukjáért csinálom mert nagyon ceretem a csukikat ? :::::.... -
#8908 Nekem teccik a fekete fehér -
#8907 Örülök, igazi élvezet! leccc -
#8906 Na ha minden jól megy holnap végre kiprobálom én is a gamet. :-) -
#8905 Nem erősebbek.
És nem is néznek ki jól: fehér szem, fehér bőr, fekete ruha, és csak piros fénykardjuk lehet. :-D -
#8904 Lehet hogy a romlás okozója, de a sithek jobban néznek ki , meg erősebbek is -
haxoror #8903 A sötét út bár könnyebbnek tűnik mégis romlásod okozója, ifjú padawan, ha szavaim nem győztek meg akkor majd Yoda szétrúgja a segged EpII. stílusban
Consular-nál a char wis bónusz szinte kivédhetetlenné teszi a spelleket, az 50+ mana meg semmit sem ér ha nem hat pl. a bénítás mert folyton megdobják rá a mentőt :) -
#8902 jajAJAJA -
#8901 Bárhogy is nézem, gonosznak lenni jobban megéri ha harcolni akarsz. -
haxoror #8900 Consular 50 mana bónuszt kap ha genya, ha jó akkor +2 wisdomra és charisma-ra -
#8899 Azt hogy mikor érded el a max darkot a karaktered képe melletti kis csúszka mutatja. Ha elérted a maxot akkor egy kis Sith jel jelenik meg a mutató mellett és az jelzi hogy megvan az extrád. Nemtudom ponotsan mi a bónusz, de kasztonként változik (annyi biztos, hogy Guardiannal a sebzés nő). -
#8898 Megint kérdek! Ahogy gyüjtöm a dark pontokat akor ugye a karakterlapon megjelenik először egy piros embléma, aztán meg egy nemtommi,, az a kvescsön hogy menyi a maximum? ,i jön még?
Ja és a full dark side milyen bónuszt ad? -
#8897 Kérdek! Mia ellenséges stih lovagok ruhályának azonosító kódja, csak azért mert ha modként berakok egy nagyon jól kinézőt akkor a harcban az emberem pl amikor ugrik egyet akkor a kamere megmarad a karakter szintjén azaz nem csak a karim hanem a nézet is ugrál :((((( ??????
(és ez elég kénbyelmetlen, de a alap sith ruhák csukjásak és szerintem az rohadt jól néz ki) -
#8896 -
#8895 Thanx Mester -
#8894 MODIFICATION
Progi
ARcok
Kotor mod és egyébb gyüjtemény
Néhány ruha és karakterskinek
Románc és Pénz Mod
EGgy uj csaj kari
Klónozó erő, Dart maul fely, fekete fénykard
Néhány mod, köztük egy A kicsi droid gyakorlópályályának, átalakítása, iszonyat nehéz vájává
Valami Dart Revan Storry -
#8893 Padavan Mod -
#8892 király :) csak a nevét is ird már le a modnak, mer én nézegettem az oldalt, de nem találtam meg... pedig kerestem ott... persze lehet hogy ez azár van, mer még korán reggel van -
haxoror #8891 de van :) #8859
sőt még egy short light sabert is kapsz indulásnál és a jedi classt is megválaszthatod -
#8890 olyan mod esetleg nem van, hogy már az elején lehetnék jedivel? mer igazából én azt szeressem... eddig is úgy játszottam, hogy a sráccal, csak egy szintet léptem, amig el nem jutottam oda, hogy jedit csináljanak belőlem... igy aztán mindig 2/18as voltam, de én jobb lenne kapásból az elejéről jedivel indulni. de ahogy én elnézem a progi felépítését, ahhoz igencsak súlyos mod kéne :) -
#8889 Anyira élvezet, a datoinról elmentem a tatoinre és már az eleén full dark vok, nemtom lehet hogy moszt az eccer bárakom magamnak a raven mopdolt suitot, mert az nagyon jól néz ki -
#8888 #8876 ? ESetelg ah valaki todja e é -
kalimpa #8887 Köszi
-
#8886 Szerintem nem, de nemtudom, nem emlexem ra, olyan ember nyilatkozzon aki probalta. -
#8885 #8877 ? -
#8884 méghozzá 100 % -
#8883 Van. Es mekkorameglepetes, a www.magyaritasok.hu-rol le is toltheto. Es mielott megkerdezned, igen, 103assal kompatibilis. -
#8882 van -
kalimpa #8881 Sziasztok! Van a Kotor-hoz magyarítás? -
#8880 3 óráig szórakoztam az éjszaka hogy jó legyen :) -
#8879 KMM0-2a.zip -
#8878 ez milyen progi és honnan? -
#8877 Jah, és még, ha megnövelem a nehézségi szintet akkor ugye erősebbek lecnek az ellenek, de akkor így több xp-t kapok darabjáért vagy neM -
#8876 EGy kérdés! akinek volt mod benn! Nekemk az van hogy amikor mondjuk rajtam van dart raven modolt ruhálya akkor pl ha ugrik a karakterem akkor a kamera követi a szintjét,, és ez elég kényelmetlen,, ki lehet ezt valhogy küszöbölni??????