11368
-
#8595 asszem azért sokan hálásak lesznek ;) -
#8594 Nem nem fogok itt novelákat írni a játékról meg a saját véleményemről. Minek ki az aki elolvassa és ha reklámnak vettétek nincs semhova kiírva, hogy abba az alsó részeb mit szabad kiírni. És a hozzászólásaimról nem kérek kritikát, nem ismersz nem is tudnál adni. Ezt a vitát most zárjuk le ,nincs kedvem senkivel vitázni. -
#8593 Nem kell izgulni. Úgy néz ki, hogy a jővő héten tényleg készen leszünk. Azonban találtunk hibát jócskán, úgyhogy a 100%-os verziót majd csak úgy fogjátok fel, mint nyilvános bétatesztet. Utána minden kritikát és javaslatot szívesen várunk, ha megfelelő hangnemben történik.
Ne felejtsétek el, hogy ez hatalmas munka, és sajnos nem sikerült mindent teljesen tökéletesen egységesíteni. -
#8592 Csak a véleményemet mondtam el a játékról egyébként én nem sok frissitést láttam a képekből. Egy-két új harci mozdulat és szereplők. A grafikán nem láttam változtatást. -
#8591 Erre csak no comment. -
Drizzthsz #8590 Száljatok be tesztelni! -
Drizzthsz #8589 Legkorábban a jövő héten... -
#8588 Most 90! Csak azt a vert még nem lehet letölteni! Sulira lessz 100! -
#8587 már fél éve 50% :( -
#8586 Köszike.Kár hogy csak 50%-os -
#8585 ha jól tudom nincs még 100% -os magyarítás
de ami van, azt itt találod Kotor HUN -
#8584 Még nincs, de már nem sok van hátra!!!!!! Egyébként -
#8583 francba írni se tudok...
játéljoz=játékhoz -
#8582 Szevasztok!
Megmondja valaki hogy hol találok a játéljoz 100%-os magyarítást?
Előre is köszi! -
Drizzthsz #8581 Biztosan... -
#8580 És mit reklámoz? A honlapját? -
Lyan Kyj #8579 Ja, értem. -
#8578 Argon kollega hozzaszolasa -
Lyan Kyj #8577 Mi? -
#8576 Kar a szoert szerintem, csak reklamkomment volt - ahogy a tobbi topikban is hasonloan elmes 1-2 mondattal... -
Lyan Kyj #8575 Számos játékban rosszabb az ide-oda-oda mászkálás, itt legalább jól van tálalva. A 2t pedig nem változtatás nélkül adják ki, nagyonsok újítás és egyéb extra lesz, és sztem mind olyan, mely csak jobbá teheti a játékot. -
#8574 Hi All!
Szerintem nem rossz a játék, de az, hogy ide meg oda aztán meg oda kell menni elég idegesítő. A második részt is várom bár nem tetszik, hogy változtatás nélkül fogják piacra dobni. -
Drizzthsz #8573 Ha még lesz, aki nem jelentkezik, nyugodtan értesítsetek... -
#8572 Az is komoly problémát jelentett, hogy voltak emberkék, akik sorokat foglaltak le, de ezek után hónapokkal később még arra sem méltattak minket, hogy "bocs, de mégsem tudom, vagy nincs kedvem megcsinálni". Azt hiszem, hogy ez is hátráltatott bennünket a mielőbbi elkészülésben. -
Lyan Kyj #8571 Okok. Ment egy mail... -
Drizzthsz #8570 [email protected]
esetleg
[email protected] az msn-hez...
267047791:icq, bár az icq-t csak néha kapcsolom be... -
Lyan Kyj #8569 Mindenképpen kell, de ha ki akarod őket nyírni, akkor jó, ha ő is ottvan, ugyanis ő is rohadt gonosz, mindig ölni akar. Dobj meg egy maillel, hogy tudjam a mailcímed, írd le, ha van icq-d, msned, stb. -
Drizzthsz #8568 A fordító droid muszáj? Én ki akarom nyírni mindet!
Amúgy akkor érdekelne a tesztelés... -
Lyan Kyj #8567 A kotor 2ist vállaljuk. Úgy jó, ha folyton nyomod. De ha be akarsz lépni, írj. Álruhával mehetsz csak be, a Homokkúszónál ölj meg pár Buckalakót, és vedd el a ruháikat. Vedd fel, és akkor mehetsz be. De előtte még szerezned kell egy fordító droidot. -
Drizzthsz #8566 Na... -
Drizzthsz #8565 Lelőnek az ágyuk, amikor bemennék a táborba... -
Drizzthsz #8564 Meg még egy kérdés: ha gonosz vagyok, s kiírtottam a Tuskenek felét, akkor hogyan lehet a Tuskenes részt megcsinálni? -
Drizzthsz #8563 Úgy jó, ha nyomom végig egyfolytában? -
Drizzthsz #8562 Kotor2? -
#8561 Igen, jo szokas szerint nagy kezdeti lelkesedes, aztan 2 het es csokolom, ittsemvagyok... ;] -
Lyan Kyj #8560 Annyi, hogy játszanod kell, és ha találsz hibát, felírod. de a részleteket majd akkor mondom el, ha vállalod. Amúgy semmi kötelezettség, saját tempó, azt a részt teszteled amit akarsz, csak ne lépj ki kapásból, ha ráuntál. Ha tag leszel, akkor nem illik kilépni. Szal gondold át, és ha kedved van, szólj. Amúgy így kis bónuszhoz is jutnál, de nem írom le, hogy mi az, hisz akkor csak azért jelentkezne mindenki, hogy megkapja, aztán viszlát, szevasz lenne. -
Drizzthsz #8559 Azt mégis el tudnád mondani, hogy milyen kötelezettségekkel járna ez? -
Lyan Kyj #8558 Ha gondolod, írj, aztán a többit meg megbeszéljük. -
Drizzthsz #8557 Gondolkodtam, hogy el kéne kezdeni újra a Kotort, de pont várni akartam a magyarításra, meg a CS:Source most lekötött... -
Lyan Kyj #8556 Na, ez nem is rossz ötlet. Amúgy, ha bárki szeretne teszter lenni, írjon a [email protected] érdemes;)