11368
-
TneX #650 Kb 40 óra körül :))) -
#649 Áh gyerekek, alig 8 órányi szöszmötölés után megléptem a Tarisról. Ez a játék valami isten, ha nem jelent volna meg év elején a Metal Gear Solid 2: Substance, akkor ez vinné a prímet! -
#648 mééég krééémest...mééég+!!!! :) -
Nyiri #646 En is itt jarok :) Mar "Jedi" vagyok. Vegig hazudtam a mesternek. (volt egy [LIE] felirat a szoveg elott), Mindig bevette. Mar alig latszok ki a voros kodbol :) Nehez sithnek is lenni.
Ezen a bolygon csak az a sok bika vagy mi idegesit. Mindig beleakadok egy csordaba, azzal megy az ido, hogy kiirtom oket :) -
TneX #644 Én is itt vagyok,csak én már felkutattam a romot,most épp valami családi balhét simítgatok:)
Te melyik kardot választottad? -
#643 Na végre kint vagyok Tarisról és már meg is van a fénykardom, miost megyek vmi romhoz, hogy kiderítsem mi okozza a gonosz kisugárzását. De ez a bolygó nagyon szép:
-
#641 Uramisten!!!
Csak egy napot nem nézek be ide és máris 221 új üzi van. -
Braveheart #637 Az installhoz mind a 4 cd kell? -
#631 na juhe 45.23 as detonatort nemtom felrakni merth nem támogatja az XP...iyen nincs most mit csináljak? játszak 5 percet fél perces mentésekkel és reset után jáccak ujra 5 percet? :( -
#629 neked szimplán a játék fagy ki (tudsz crtl alt del es bezarod) vagy az egész lefagy és csak a reset segít? -
#627 megprobálom a 45.23 as detonatort...ha azzal se megy beszarok...reinstall nem segített 4x is újraraktam már... -
#626 SZEVA:) -
#625 juhu 52 es driverrel sem megy...vki segítsen már!!!!!!!!!!!!!!!! ez az egyetlen olyan játék ami lefagyasztja az XP t!!! HELP -
KeviN #623 Sajat kardod majd a jedive torteno kinevezesed utan lessz. -
KeviN #622 Nah akkor leirom a konfigom, nekem ezzel tokeletesen ment szaggatas nelkul :) 2.8 XP+1 G ram+R 9700 Pro (3.9 driver). Nem raktam fel semmi oatchet. Kerdesekre :
- Rancor : belerakod a csalifolyadekot+1 granatot a hullaba, es a rancor mepuffad :D
- Lejutas : a szallasodnal levo folyoson lessz 1 "kihallgatas" ott az oro eliminalasa, es a nalluk levo egyenruha magunkra vetelevel lehet lejutni (amit lenn el lehet cserelni papirokra)
Kerdeseket tegyetek meg nyugodtan mar vegigvittem, igy ahol tok segitek :D
Kezdek bele 1bbkent en is ujra most a sotet oldallal :)
u.i. : most ,egyek nemsokara bulizni, igy majd csak holnap tok valaszolni.
By : KeWiN
-
#620 sok problem van ezzel a játékkal...ASUS driverrel pl kékhalállal lefagy, most feltettük az 53 as forcewaret azzal meg ez...leszedem most az 52.16 ost hátha azzal végre jó lesz... -
#618 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁH
ez a szar lefagy...nem hiszem el...mindig iyen beszélgetések közben fagy ki...MIÉRT???
felraktam egy fixet az se jo -
#616 Thx. Hála isten. -
#615 60-80 ora korul -
#614 vki help! most nem ujraindul a game hanem lazán kifagy az egész!!! mi a franc van ezzel? tegnap délután még ment :( -
#613 szerezz sith ruhat aztan az egyik alvilagi klan elcsereli papirokra -
#612 Pont azt csinálom. Mivel nem csak az én szobám akad, hanem mindn apartmant lakás is (ami a gyűrűről nyílik), ezért az ilyen helyeken hang nélkül megyek, de mindenhol máshol hanggal. -
#610 képet..képet..:) -
kHares #607 No, van egy problémám a karakterfejlődéssel. 8-as szintű scoutom jedi consularrá vált. Most lett abból 5-ös szintű, tehát 8+5=13 szintű vagyok. De! Mikor 13-as lettem, ő 2 force power kiválasztását ajánlotta föl. A baj az, hogy se 5-ös, se 13-as szinten consularnak nem jár két pont.
Akkó most gagyi? -
#606 Nah én eddig Broken Swrod3-tam ,csak most kezdem el nyomni. Kb milyen hosszúságú játékra lehet számítani?
-
#605 Azért nem ma kezdtem a pályát öreg. Más ötlet?
-
#604 Király a game régen kötött le már valamilyen játék ennyire, főleg single-ben.
Lentebb valaki írta, hogy a kardok nem star wars-os cuccok, nincs sw feeling-je. Nos az sw-ben is vannak kardok, ez nem újdonság, a regényekben már sokat szerepeltek, sőt az ep. VI. végén a két vörösruhás császári testőr is vibrofegyverekkel van felszerelve. Ráadásul nagyon pengén meg is magyaráza a game miért van szükség rájuk és miért képzik a katonákat közelharci fegyverekre.
A rancor-t én kínyirtam, valami cuccot kellett ráönteni a hullákra és mellé egy gránátot, bekapta és felrobbant.
Egyedül nem tudom milyen végigjátszani, de akkor kimaradnak a bg szerű partytagok dumálása, főleg a harci robbot nagyon király. -
#600 Hajingáljatok már be pár képet.... -
Marcus_ #599 szoval érdemes??Kibaszott másnap... -
Marcus_ #598 hi!ezt a peccset érdemes felkurni.
Köszi a választ! -
#596 Valaki segítsen. Felraktam a játékot, kitömörítettem, beállítottam mindent, majd kattintok a play gombra, de semmi nem történik tölt egy darabig, de nem indul el, semmi hibaüzenet. Volt már valakinek ilyen?
A gépem : PIV 1,8 , 512DDR, gf3ti200 128mb, sblive, windows xp+sp1 , legújabb detonator.
Minden más megy, valaki segítsen pls. -
#595 Az ott kinyírt sithekről kell lehúzni egy egyenruhát. -
#593 Hmmm..elég kellemes game....Eleinte a zárt tereken eszméletlenül szaggatott a nyilt helyeken meg, kb olyan volt mintha multiznék egy szerveren ami nagyon lagzik..még a harc menete is akadt mint az állat...Most hogy feltettem a texture Packot Highre mindez eltűnt...nemtom mi történt de teljesen mejavult..semmi akadás semmi "lagzás"...Nah megyek vissza mert még nagyon az elején járok:)
CSa' -
#592 amugy vkinek vmi tippje van az elején még a DUEL hez amikor van az a duplapengéjű kardos csavo azt h lehet könnyen kinyírni? :] -
#591 megint ujraindult :( nah ujrarakom a gamet hatha segit -
G_ArchAngel #590 Kérdés, még elején vagyok:
- hogy lehet lejutni az alvilágbe? Az őr szerint papírral, de a questek kötött szerepel a katonai uniformis is, mint lehetőség, az egyik alien említette, mikor megmentettem, hogy foglalkozik uniformissal, de nem tud adni - és azóta nem is találom...
- miként juthatok le a liften? öljem meg az őrt? -
#587 Nem úgy kell, hogy megeteted a rancort azzal a szmötyivel és utána gránátozod, hanem beraksz a lé mellé még egy gránátot... -
#586 hol van patch? lehet az segít :] -
#585 nekem oyan hibám volt h egy bizonyos hely után kilép kékhalállal (driver hiba volt) ezért feltettem a legujabb nvidia drivert azota semmi gond csak ez az ujrainditgatas :] -
#583 van patch?