11368
-
#795 Ez nem válasz akrt lenni uyghogy mindkihez szól. -
#794 Na mos téllewg segitsetek az utolsó sírban vagy a dar lord vallyban és van 3 oszlop bal középső és jobb a bal oldalin 4 fénykarika. Mit kell csinálni? (Ez a jobb oldali ilyen szoba) -
#793 Halihó!
Sajna ma jöttem haza és igen sok olvastalan üzim van, amihhez most nincs erőm. Szal ha már elhangzott a kérdés, akkor bocsi.
Miért "lagol" a játék? Most, hogy kijutottam az űrhajóból azt tapasztalam, hogy nem akad a játék, hanem a karim mozgása irányíthatatlan, mint mikor nete multizok és lagol. De ilyenkor is akadásmentesen tudok körbenézni.
Másik: Hogy lehet a tárgylistából kidobni a tárgyakat? Ez egyszerűen nem akar nekem sikerülni.
Asszem ennyi. -
#792 Senki nem tud semmit amivel meggyőzhetem Carth fiát? -
#791 Senki nem tud semmit amivel meggyőzhetem Carth fiát? -
#790 vki probálja a rossz oldalt? :) -
#789 Nagyon cool ez a gém ne mgyőzök hangsúlyozni :) -
#788 Én remélem hogy lesz és nem csak kezdemény mint a morrowinsnél -
#786 De nem tud vki vmit amivel meggyőzhetem a kis taknyost, hogy rossz oldalon áll? -
#785 Koriban. -
Braveheart #784 Felsoroljam mind az 500 dolgot ami miatt kiléphetett? -
Nyiri #783 Hol van a Sith Academy???? -
#782 Thx...most szedek új detonátort, directx 9.0b-t már felraktam, szal nem azzal van a gond! Remélem menni fog... -
#781 Bróbálj új drivereket, DirectX-et, stb. Ha meg így se műxik, akkor hardware upgrade. -
#780 Vki plíz! Celeron 1700 mhz, 256 mb ddr, msi gef3 ti200 128 ddr...miért lép ki??? Segítsen vki plíz :( -
#779 Ja és vki üssön meg. Megszereztem az egyik Sith Lord kardját (azt amelyikkel szellemként beszélgettem elég hosszan). Erre az ajtóban megjelent vmi sith mester és a kardot követelte. Gondoltam, hogy átbaszom a fejét és megprbáltam, hogy a rossz kardot adom oda neki. Megnyomom a megfelelő párbeszédopciót, beveszi és elrohan. Erre már a bolygó végén veszem észre, hogy bug miatt rossz kard került hozzá és a rossz kard maradt nálam. Elég bosszantó. -
#778 A második bekezdés meg annak, aki nem tudott lejutni a Lower citybe. -
#777 Az első rész annak ment, aki a vízalatti részt kifogásolta. Legalább kis fejtörő volt, hogy hogyan csináld ki a halat (mellesleg nagyon bírtam a fickót a szekrényben, csak sajnos nem tudtam rávenni, hogy ugyanjöjjönmárki :DDD). -
#776 Talán ha leírnád, hogy milyen bugról beszélsz, akkor megbeszélhetnénk, márcsak azért is, mert én semmiféle bugot nem láttam ott. -
#775 A vizes rész szerintem kimondottan jó, kis változatosság sosem árt a nagy vagdalkozás közepette.
A lower Citybe úgy lehet lejutni, hogy felveszed az egyenruhát az upper cityben, és akkor az őr leenged. A méglejebb akarsz menni, akkor be kelle menni a Hidden Bek bázisra és elcserélni a ruhát papirokra és akkor már nem kell a ruha, elég a papír. De ha 20 nap alatt nem jöttél rá (ha jól emlékszem akkor azóta kérdezgeted itt a jónépet), akkor szerintem nem neked való ez a játék. Rengeteget kell benne gondolkozni és ha ilyen pofonegyszerű dologra nem jöttél rá, nemtom, hogyan fogsz a többi fejtörővel boldogulni.
Más: Vizivilág kész, Kashyyyk kész, mosz vagyok Koribanon, és ott is megvan a térkép, de nem tudom, hogy merre találhatok bizonyítékot Carth fiának, hogy a Sith gonosz. Vkinek ötlet? -
ceas #774 A yavini space station-ön járt már valaki? Mert beleszaladtam egy irtózatos bug-ba. Megnéztem külfüldi topic-on és másnál is jelentkezett. Nem igaz, hogy lucasarts-ék képesek ilyen kurva nagy bug-ot benne hagyni:(( -
#773 Na leszedtem. De nem akar működni!!! Elindítom, bejön h lucasarts, meg bioware vmi...aztán kilép! HELP!!! -
#772 :D -
#771 Kurva nagy ez a gém most járn a sithek utját vagy mi a sith académiáb :D -
Nyiri #770 Neha nagyon poen ez a Sith resz. Kinyirtam egy arcot, majd talalkoztam a fiaval. Megemlitettem, hogy megoltem az apjat. Erre felkapta a vizet...
Valasz: "Megoltem... Tedd tul magad rajta" :DDDDDD
Persze, hogy beragott... Nem normalis. Nekifutni 3 "jedi"-nek. :D -
#769 Bizony egy kiadós honosítás a játékra nagyon ráférne....;)) -
Braveheart #768 warezcenter.cjb.hu -
#766 asszem kicsit többet kellene foglalkoznom a nyelvtanulással :) -
Gandibá #764 Most lettem jedi a Dantooine-on, akkora jó :))
Amúgy mostmár nekem nem csinálja ezeket a lagféle megállásokat, csak nagyon ritkán, pedig nem csináltam vele semmit. -
#763 Én karim hátulról már tiszta Borg :D -
Braveheart #762 Na most beindult a Wc, ha így folyatja akkor visszaszívom azt amit előbb mondtam. Közben meg a Baldur's Gate 2-vel játszom, igen jó game. -
#761 van egy lift ami előtt egy sith áll fel kell venni a ruhát és beenged
-
#759 Ja feltűnt azóta de akkor is olyan nyomi rész volt a viz alatt egy pnal azt nyomkodtam azt án jött egy bazi nag ha l és puff
-
kHares #758 Meg is lehet sütni őket egy cuccal -
#757 Vizalatt vagy kurva lassú vagy és akkor csikicsuki a halcskával. nehogy észervegyen mert ha megtezsi meghlsz. -
Braveheart #756 miért mi a baj azzal a résszel? -
#755 Az a hal egyfolytába nott van -
#754 Ez kuuurvrára nyomrééék. itt van elkurva gém. -
#753 És ott tesztelik is rendesen. -
#752 Wc csak azért jó mert minden ott van fent először normálisan.