11368
-
#751 Ez a viz alatt rész eszméletlen szar. -
Braveheart #750 Ez volt az utolsó, hogy a Wc-ről töltök le valamit mert olyan szar meg lassú hogy nemigaz... már rég lent lenne a játék, de most szedi még csak a 3. cd elejét és mindig megszakad a letöltés... -
#749 SENKI ??????
Kesz, hiaba kapcsolok ki mindent hangtol kezdve a videokig felbontasig semmi valtozas. -
Tovi #748 Thx -
#747 De nekem nem megy tovabb.
Kiszabaditottam Bastilat es a kovetkezo video utan egyszeruen kilep a menube es annyi.
Videot ha kikapcsolom szinten
Ha visszaakarok terni a lakonegyedembe (pontosabban ha a szobamba akarok belepni) szinten.
Ha visszamegyek a mapon a hideoutba es kiakarok lepni a varosba szinten.
Nagyon tele van mar a hocipom. -
#746 Törés az eredeti ami hozzá volt! -
#745 De, amint megmozditottam az egeret a menuben kilépett! A vidkari tulajdonságainál eggyel lejjeb kellett venni a hardware acceleration csuszkát, ez az állás küszöböli ki a mouse kurzoros problémákat(mé alá is van írva)! Itt az egyik kolléga ajánlotta, bevallom erre nem gondoltam!
Igy most villog a cursor a gaméban de tökéletesen játszhato! -
Bazooka #744 Nekem is kilép néha, úgy véletlenszerűen, de mindig tovább megy ha újratöltöm. -
#743 Eh mar nagyon elegem van.
Nem tudom rabirni arra, hogy a Bastila kiszabaditasa utan tovabb menjen a jatek.
Senki masnak nincs olyan hibaja, hogy kilep a menube, barhol is ? VALASZT!!! -
Tovi #742 törést honnan szedtél hozzá? -
Bandeeka #741 Hali!
Lenne 1 olyan kérdésem hogy ha nembirok megcsinálni 1 küldetést akkor később visszalehet menni megcsinálni? Vagy nemlehet. Thx a helpet -
#740 Qrva eletbe.
Ugyan azt csinalja a palya vegen, amin kikell szabaditani Bastilat, mint amikor az Apartmenbe visszaakarok menni.
Fogja magat es a movie lejatszasa utan kilep a menube.
Mindjart kitepem szalankent a hajam. -
#739 Maga a verseny volt az amit te időmérésnek hittél. Mindenki fut egy időt és azokat hasonlítja össze a bizottság. Meg kell kérdezni a szervezőt, hogy milyen időt kell legyűrni és annyi a dolgod hogy megtedd. -
#738 a főkarim örökké bavna gyorsulva és nem aktja abbahgyni miért?? -
#737 Knox neked nem az volt a baja hogy elinditottad a játékot és kilépett? -
Nyiri #735 En csak egy idomerot futottam. Olyan jo idot mentem, hogy nem is kellett versenyezni. Meg is lepodtem :) -
#734 ELINDUUUUUULT! -
#733 Istencsászár ez a game, nálam az évtized játéka és a story az valami beszarás,olyan dolgok derülnek ki, hogy csal lesek. Ja és az sw világról annyi új info, ötlet van, hogy valami elképesztő. -
#732 Nekem is szaggat picit olykr olykor de szerepgémél az annxira nem zavar. ha jk3 ban ennyire szaggatna nem jétszanék vele
-
#731 Amikor alul eléri a amxit, akkor tudsz váltani sebességet (bal klikk) és soha ne felejts el rámenni a boosterekre. -
#730 Nekem ugyanúgy szaggat, szóval ez sajna nem jött be. -
#729 Mit kell azon a szar race-en csinálni? :(
Milyen eredményt kéne elérnem hogy megnyerjem? az 5. körben mindig megpusztulok -
Braveheart #728 na már lentvan az első 2 cd. -
#727 Hehh sikerült -
#726 Sikerült a regem hurrá. :D -
#724 Na, talán van megoldás, nekem nem szaggat be mostmár.
Edit swkotor.ini:
[Graphic Options]
Frame Buffer=0
-
#723 Én is ezzel a karival nyomom csak lightra próbálok gyúrni -
#722 Ahaa, akkor vissza kell mennem a karikás nigához? -
Nyiri #720 Gyonyoru villamokat szorok... -
Nyiri #719
Ez vagyok en... Job also sarokban az onarckepem :)
Kicsit kifakultam es kozelrol mar repedezett a borom :)))
Neha mar magamtol is felek :D -
#718 Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget, de sajnos a beta patch-el meg nem indul el a kicsike, mert ugye biztonsági másolatom van! Megyek iszok egy kis savat! -
#717 Hogy a tetű jó k!+%"!%/"+!%!+ az a szájba=((+!/"+!% az a szaggatós %^&^(*)^%&*$% azt!!! -
#716 ja tényleg:D
thx
-
#715 Leveszed magadról, az invertory meg közös.... -
#714 hogy lehet odaadni egy tárgyat a másik emberemnek?? -
#713 Külföldi fórumokat csekkolva úgy veszem észre, hogy minél nagyobb a géped, annál valószínűbb, hogy nem fog menni a game vagy hogy lagzik ezerrel. És ezen a beta patch sem igazán segít.
De jó, hogy most bővítek 9600 pro-ra... :( -
kHares #710 Azért akárki akármit mond, a swoop race elég nehéz. Se a Tatooin-on, se a vizes bolygón nem bírtam még champion lenni -
#708 Ezer éves dolog. Ha látsz hozzá törést majd szólj, mert tudtom szerint még nincs sajna. :-((( -
#706 Itt van!
This is a BETA patch. You should ONLY install this patch if you are experiencing either of the two issues:
1) Long pauses while playing with sound enabled using a motherboard with an Intel i845 or i850 chipset with 100mhz front side bus.
2) Crashing at the main menu (the one with new game, load game, options, etc...) with a Radeon 9600.
-
#705 Hali!
Vhol olvastam, hogy lucasék kiadtak erre egy patch-et, ugyanis a játék nemnagyon szereti ezt a kártyát. Vhol linket is láttam, asszem a hcgamer-en, de nem biztos. Google-val keress rá esetleg...