11368
  • Sephi
    Baaaz!! Ekkora pechet ami nekem van!! Ez nem lehet igaz! Nekem olyan drot nelkuliegerem van es pont ma pont most kellet kifogynia az ellemnek :)))))))))) Ekkora szopast vaz :) Nah holnap reggelig nuku gama.... suxx
  • Hmuda
    Ugye a harci robotról beszélsz és nem a kis utility droidról?
  • BlackShadow
    na mentem csicsikáni!
    The force may be with you!
  • Bazooka
    Ja az tényleg jó volt. Én is hagytam, ne számolgasson itt nekem A menő srác, majd jól meg is kapja
  • BlackShadow
    nekem nem volt energiám azt végignyomni :) tul sötét volt minden azokat nem szeretem :)
  • Eye-scream
    Aha az nekem is nagyon tetszett.
    Bár szvsz a Neverwinter Nights nyomozós része jobban meg volt csinálva...
  • BlackShadow
    az jo resz volt :D én is beszéltem az arcal de amikor már 2 nél tartott inkább békénhagytam :DDD
  • BlackShadow
    télleg naon fasza :) most vagyok a 2. bolygon ahol jeti padawan leszek csak még 1 barlangcuccot kell kiüríteni v mit csináni :)) naon durva az a rész amikor egy gyilkosságot kell kinyomozni :DD tiszta krimi :DD
  • Sephi
    Uhh baze... kurva jol meg vancsinalva de nekem akkoris tul nehezkes az a dolog hgoy tobb tonna cucc van...

ja es amit az a bounty Hunter gyerek lemuvelt a kantinba ..

One
    Two
    Three

Looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool!!!

Baz aszitem beszagatok annyit rohogtem :)
  • Eye-scream

Hogyhogy nem sikerült megjavítani? Nekem el se romlott még! Ez később következik be a sztori folyamán? Ha igen akkor ne mond el hogy mikor meg hogyan pls:)
  • Bazooka
    Jó a game, de el lehet vele tökölni egy pár hetet mire végigjátsza az ember. - Nem nonstop játékkal -
    Kicsit valahogy meg is unja az ember, bolygóról bolygora menni, és egy bolygó legalább egy fél nap.
  • Hmuda
    Nekem még nem sikerült megjavítani, mindig elcseszek vmit (elég gáz, hogy emiatt kötelező repairre gyúrni, mikor jobban is elkölthetném a drága pontjaimat).
  • Hmuda
    Nem muszáj, de én személy szerint érdekesebbnek találtam részleteiben kibogozni a társaim hátterét mint agyatlanul droidok módjára végigrohanni játékon.
  • Eye-scream
    A robotnak is van?:D
    Ő a kedvenc NPCm, mindig őt viszem magammal, tökjól el lehet vele dumálni :)
  • PhantomW
    és azokat muszáj megcsinálni?
    vagy ha nem csinálom öngyilkosok lesznek?:D
  • Hmuda
    Azért mert külön küldetésnek számít kideríteni a múltjukat, különböző roblémáikat megoldani, stb.
  • Hmuda
    Az a gond most, hogy kitiltottak Maanan fővárosából és nemtudok visszamenni, pedig van még pár küldetésem ott és szeretném őket megcsinálni. Van rá bármi esély, hogy visszajussak?
  • PhantomW
    mér kell ledobni a cucod?
    nincs meg szabva menyi cucod lehet nem?
    társaim mindig beszélgetzni akarnak aztán megjelenik egy új quest az mér van?
  • Eye-scream
    Hát nem tudom én még másba nem próbáltam... De nem kell hogy láda legyen, lehet ellenséges hulla, földön lévő htizsák meg doboz is....
  • Bandew
    Csak ládába lehet? Ez sux!
    A másodikért bocsi, de nem volt energiám. :)
  • Eye-scream
    1.: Ha van vmi láda vagy ilyesmi akkor abba belerakhatod a fölös cuccokat. Kinyitod és ott van vmi olyan, hogy "switch to give item" vagy ilyesmi
    2.: #715!
  • Bandew
    Na, végre sikerült beüzemelnem megint a játékot!
    Akkor máris lenne egy kérdésem, ami lehet, hogy tök egyszerű, de nekem sehogy sem sikerül, pedig már csomót tököltem vele:
    Hogy kell kidobnom a hátizsákomból egyes tárgyakat?
    Hogy tudok tárgyakat adni a társamnak az én inventorymból?
  • Eye-scream
    A pelda az 5 betű nem?:)
  • Sephi
    Jo hir azoknak akiknek a save miatt hal be a jatek!

Nem szabad ures helyet hagyni a szavak kozott es lehetoleg tobb mint 4 betu ne legyen! Es csakis betu legyen .. magyarul :

pelda - ez jo mentesnek
    pelda1 - amiatt befagyhat mert ott az 1-es
    peld a - emiatt befagyhat mert szunet van kozottuk

remelem ertitek na :)
  • Stotoo
    erőszak ?:)
  • kHares
    A magas security miatt mondtam. De ha annak nem, akkor Mission-nak biztos magas
  • Hmuda
    Kösz, nemtudtam, hogy robottal is fel lehet törni.
  • Hmuda
    Tekintve, hogy egy erős szerepjáték ezért egy erős középszint.
  • kHares
    mármint kulcsot szerezni
  • kHares
    Vagy föltöröd, mondjuk a robottal, vagy még előtte lehetett szerezni ha beköpöd a tanítványát és vica-versa
  • Hmuda
    Köcc. Oda hogy jutok be? A hulláján nem találtam kulcsot és beverni se lehet.
  • kHares
    Uthar szobájában van egy footlocker. Abban egy datapad. Ez a bizonyíték
  • [Jakuza]
    Nem feltetlenul.
    Az Upper City masodik lakonegyedeben 2 Sith katona eppen faggat egy alient, hogy miert akart egyenruhat lopni.
    Ha megveded az alien prisonert a Sith Commander hullajat atkutatva szinten hozzajuthatsz egy Sith egyenruhahoz.
  • Hmuda
    Azt nem értem, hogy mit tökölnek. Vagy a LA csinálja már meg a peccset, vagy a deviance törje fel a bétát, mert már kimondottan paprikás hangulatban vagyok, hogy folyton ki kell lépnem, amint rossz szobába lépek. Iszonyt idegesítő tud lenni.
  • Hmuda
    Azt a részt meg nemtudom visszajátszani, mert az a rész nincs benne a Movies menüben eltárolt filben. :-(((
  • Hmuda
    Ilyen nincs. A film, amit a hajón játszott be a progi, pont a legfontosabb része van a játék enginejével megcsinálva és én pont onnan akartam képet kilopni. :-(((
  • Hmuda
    Plusz az egyik lakógyűrűn lesz egy Sith patrol akik egy idegent cseszegetnek. Ha kicsinálod a katonákat, akkor leszedhesz egy páncélt róluk. Én ezt használtam. Utána a Lower cityben bemész a Hidden Bek bázisra és ott be tudod cserélni a ruhát papirokra. A legalsó szintre csak papirokkal mehetsz, oda már az egyenruha nem sükséges.

Más, mindenkinek:

Valaki legyen szives és dobjon már meg egy pontos leírással, hogy a francban kellene megtalálnom azt a kib*szott bizonyítékot, amiért már fél napj itt koptatom a körmöm a billentyűzeten.Unom, hogy nem tudom Carth történetét továbbvinni emiatt a hülyeség miatt.
  • Hmuda
    Nehéz lenne visszaolvasni? már nemegyszer le volt írva. KORIBAN!
  • Sephi
    Jaaaa tenyleg :) alami buliba hivott hihe :))) Nah megyek megnezem :)) Kohi!!!!
  • CarajoEsp
    SPOILER!!!

Hát ezeket még nem nehéz megoldani. Először is beszélj a bárban a Sith lányal és legyél jóba vele. Erre meghív a lakásába partizni. Innen szerzed meg a Sith ruhát. Akkor már le tudsz menni.