11368
-
#882 Baaaz!! Ekkora pechet ami nekem van!! Ez nem lehet igaz! Nekem olyan drot nelkuliegerem van es pont ma pont most kellet kifogynia az ellemnek :)))))))))) Ekkora szopast vaz :) Nah holnap reggelig nuku gama.... suxx -
#881 Ugye a harci robotról beszélsz és nem a kis utility droidról? -
#880 na mentem csicsikáni!
The force may be with you! -
Bazooka #879 Ja az tényleg jó volt. Én is hagytam, ne számolgasson itt nekem A menő srác, majd jól meg is kapja -
#878 nekem nem volt energiám azt végignyomni :) tul sötét volt minden azokat nem szeretem :) -
#877 Aha az nekem is nagyon tetszett.
Bár szvsz a Neverwinter Nights nyomozós része jobban meg volt csinálva... -
#876 az jo resz volt :D én is beszéltem az arcal de amikor már 2 nél tartott inkább békénhagytam :DDD -
#875 télleg naon fasza :) most vagyok a 2. bolygon ahol jeti padawan leszek csak még 1 barlangcuccot kell kiüríteni v mit csináni :)) naon durva az a rész amikor egy gyilkosságot kell kinyomozni :DD tiszta krimi :DD -
#874 Uhh baze... kurva jol meg vancsinalva de nekem akkoris tul nehezkes az a dolog hgoy tobb tonna cucc van...
ja es amit az a bounty Hunter gyerek lemuvelt a kantinba ..
One
Two
Three
Looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool!!!
Baz aszitem beszagatok annyit rohogtem :) -
Hogyhogy nem sikerült megjavítani? Nekem el se romlott még! Ez később következik be a sztori folyamán? Ha igen akkor ne mond el hogy mikor meg hogyan pls:) -
Bazooka #872 Jó a game, de el lehet vele tökölni egy pár hetet mire végigjátsza az ember. - Nem nonstop játékkal -
Kicsit valahogy meg is unja az ember, bolygóról bolygora menni, és egy bolygó legalább egy fél nap. -
#871 Nekem még nem sikerült megjavítani, mindig elcseszek vmit (elég gáz, hogy emiatt kötelező repairre gyúrni, mikor jobban is elkölthetném a drága pontjaimat). -
#870 Nem muszáj, de én személy szerint érdekesebbnek találtam részleteiben kibogozni a társaim hátterét mint agyatlanul droidok módjára végigrohanni játékon. -
#869 A robotnak is van?:D
Ő a kedvenc NPCm, mindig őt viszem magammal, tökjól el lehet vele dumálni :) -
#868 és azokat muszáj megcsinálni?
vagy ha nem csinálom öngyilkosok lesznek?:D -
#867 Azért mert külön küldetésnek számít kideríteni a múltjukat, különböző roblémáikat megoldani, stb. -
#866 Az a gond most, hogy kitiltottak Maanan fővárosából és nemtudok visszamenni, pedig van még pár küldetésem ott és szeretném őket megcsinálni. Van rá bármi esély, hogy visszajussak? -
#865 mér kell ledobni a cucod?
nincs meg szabva menyi cucod lehet nem?
társaim mindig beszélgetzni akarnak aztán megjelenik egy új quest az mér van? -
#864 Hát nem tudom én még másba nem próbáltam... De nem kell hogy láda legyen, lehet ellenséges hulla, földön lévő htizsák meg doboz is.... -
#863 Csak ládába lehet? Ez sux!
A másodikért bocsi, de nem volt energiám. :) -
#862 1.: Ha van vmi láda vagy ilyesmi akkor abba belerakhatod a fölös cuccokat. Kinyitod és ott van vmi olyan, hogy "switch to give item" vagy ilyesmi
2.: #715! -
#861 Na, végre sikerült beüzemelnem megint a játékot!
Akkor máris lenne egy kérdésem, ami lehet, hogy tök egyszerű, de nekem sehogy sem sikerül, pedig már csomót tököltem vele:
Hogy kell kidobnom a hátizsákomból egyes tárgyakat?
Hogy tudok tárgyakat adni a társamnak az én inventorymból? -
#860 A pelda az 5 betű nem?:) -
#859 Jo hir azoknak akiknek a save miatt hal be a jatek!
Nem szabad ures helyet hagyni a szavak kozott es lehetoleg tobb mint 4 betu ne legyen! Es csakis betu legyen .. magyarul :
pelda - ez jo mentesnek
pelda1 - amiatt befagyhat mert ott az 1-es
peld a - emiatt befagyhat mert szunet van kozottuk
remelem ertitek na :) -
#858 erőszak ?:) -
kHares #857 A magas security miatt mondtam. De ha annak nem, akkor Mission-nak biztos magas -
#856 Kösz, nemtudtam, hogy robottal is fel lehet törni. -
#855 Tekintve, hogy egy erős szerepjáték ezért egy erős középszint. -
kHares #854 mármint kulcsot szerezni -
kHares #853 Vagy föltöröd, mondjuk a robottal, vagy még előtte lehetett szerezni ha beköpöd a tanítványát és vica-versa -
#851 Köcc. Oda hogy jutok be? A hulláján nem találtam kulcsot és beverni se lehet. -
kHares #850 Uthar szobájában van egy footlocker. Abban egy datapad. Ez a bizonyíték -
#849 Nem feltetlenul.
Az Upper City masodik lakonegyedeben 2 Sith katona eppen faggat egy alient, hogy miert akart egyenruhat lopni.
Ha megveded az alien prisonert a Sith Commander hullajat atkutatva szinten hozzajuthatsz egy Sith egyenruhahoz. -
#848 Azt nem értem, hogy mit tökölnek. Vagy a LA csinálja már meg a peccset, vagy a deviance törje fel a bétát, mert már kimondottan paprikás hangulatban vagyok, hogy folyton ki kell lépnem, amint rossz szobába lépek. Iszonyt idegesítő tud lenni. -
#847 Azt a részt meg nemtudom visszajátszani, mert az a rész nincs benne a Movies menüben eltárolt filben. :-((( -
#846 Ilyen nincs. A film, amit a hajón játszott be a progi, pont a legfontosabb része van a játék enginejével megcsinálva és én pont onnan akartam képet kilopni. :-((( -
#845 Plusz az egyik lakógyűrűn lesz egy Sith patrol akik egy idegent cseszegetnek. Ha kicsinálod a katonákat, akkor leszedhesz egy páncélt róluk. Én ezt használtam. Utána a Lower cityben bemész a Hidden Bek bázisra és ott be tudod cserélni a ruhát papirokra. A legalsó szintre csak papirokkal mehetsz, oda már az egyenruha nem sükséges.
Más, mindenkinek:
Valaki legyen szives és dobjon már meg egy pontos leírással, hogy a francban kellene megtalálnom azt a kib*szott bizonyítékot, amiért már fél napj itt koptatom a körmöm a billentyűzeten.Unom, hogy nem tudom Carth történetét továbbvinni emiatt a hülyeség miatt. -
#844 Nehéz lenne visszaolvasni? már nemegyszer le volt írva. KORIBAN! -
#842 Jaaaa tenyleg :) alami buliba hivott hihe :))) Nah megyek megnezem :)) Kohi!!!! -
#841 SPOILER!!!
Hát ezeket még nem nehéz megoldani. Először is beszélj a bárban a Sith lányal és legyél jóba vele. Erre meghív a lakásába partizni. Innen szerzed meg a Sith ruhát. Akkor már le tudsz menni.