11368
-
#840 Az upper cityben hol az egyenruha???? -
#839 Szal a jatek fasz nagyon teccik de valahogy utalom azt hogy nem linearis. Most is ott vagyok hogy setalgatok kint a Tarin-on es nem tudom mi kell csinalni. 1001 fele leny van es mindeki mast mesel. Pl en most hogy jutok a lenti emeletre? Szerezek papirokat? Kitol? Vagy egyenruhat? Azt meg honnan ?:( gondoltam ra hogy a Katonai bazisrol de nem tudok bemenni. Akartam venni egy robotot aki feltori de nem akarja eladni a csaj :) Amit meg vettem az berobbant :}
Egyebkent nekem csodalatosan megyen es nem akadozik igaz egyer lefagyott :{ -
#838 engem most kaptak el a hajn hát nagyn szar. -
#837 -
#836 Mellesleg még mindig érdekel, hogy HOL A FRANCBAN VAN A BIZOYNÍTÉK AZ AKADÉMIÁN, HOGY A SITHEK GONOSZAK, HOGY VÉGRE TÚLLEGYEK AZON A KIB... ROH... CSÚNYA KÜLDETÉSEN! -
antijedi #835 hmmm, az lehet, nekem anyi elég volt hogy a tureteken tuiljusak, onét már nem is akartam rejtőzködni :) -
#834 Hopp a robotot nem. Pedig csak ő tudja a nyelvüket nem? -
antijedi #833 pedig engem nem támadtak meg :)
minden embered felöltözteted?
-
#832 Most vagyok Tatooine-on és nagyon gáz, hogy hiába van rajtam bucka-lakó ruha és a botjuk a kezemben, ugyanúgy megtámadnak. Kicsit gázosnak tartom, hogy ekkora bugot bennehagytak. -
#831 Olvasd el a karikák útmutatóját és színtiszta logikával ki lehet következtetni a megfelelő lépéseket. -
Nyiri #830 Help!
Aki tuljutott a sith academny... A vizsgan, hogy kell az energiacsikokat atrakni a bal oldalrol a jobb oldalra? -
#829 nekem is radeon 9600 van, és eddig nem volt gond vele :) -
#828 akadás: nem radeon 9600-ad van? mer arra van vmi beta-javito paccs, ha nem próbáld lejjebb venni a grafikát, ha azse segít akkor nemtom :\
inventory: ami nem kell add el :) (árusoknál van egy oyan gomb h show sell list) -
#827 outcastoknál kimész a nagykapun és a kinti részben fogsz találni vmerre egy halott sith patrol testét, annál van ellenszer (ha jó akarsz lenni ajánlott az ellenszert előbb a 2 mérgezett outcastnak adni utána a dokinak!) -
#826 Befejzetem nagyon állat volt, éljen az új Sith Lord! -
#825 Befejzetem nagyon állat volt, éljen az új Sith Lord! -
Augustus Gigo #824 már több vevőm is akadna rám, de elakadtam a keresésben, voltam vmi karantén helyen ahol outcastok vannak de onann se merre tovább -
#823 Gameplayben ott van ,hogy Difficult és akkor >Beginner,Normal,Hard
-
Augustus Gigo #822 HOl lehet tarinon ellenszert szerezni? -
#821 Van nehézségi fokozat?? -
#820 Arra vagyok kiváncsi milyen nehézségi szinten nyomjátok?
Én legnehezebben ,de így se tűnik eddig nagyon vészesnek. -
#819 El nem mond !! -
#818 Király most nyirtam ki a uterth meg a azt a nőt külön külin a jégen :d
-
#817 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Bárki aki valaha is eljut Malak hajójára akkora meglepetésben elsz része hogy gatyábarondít az tuti. Akkora überász fordulat van a játékban, hogy az állam leesett mikor megnéztem a videót. ÁLLATI KIRÁLY!!! -
#816 Ehh elrontottam a fejlődésem... Két pontot ráraktam a speedre mire felfedeztem hogy csak páncél nélkül müxik...:(
Így hát most még mindig csak harcosként rohangálok, mert a stun meg még elég gyengus...:(((( -
#815 Meg angol tudásom sem tulj jo ugyhog fére is értettem rendeseb a szöveget -
#814 köszönöm mindkettőtökek. Az agyam ma nem képes logikus gondolkozásr tengap reggel 10 óta játszok vel egyfolytában :D De nagyon jó a gém igy nehez abbahagyni. -
#813 Színtiszta logika. Olvasd el, hogy melyik karikát hogyan kell mozgatni és onnan már szép lassan rá kellene jönnöd a nyitjára. Erre nincs egyszerű és gyors válasz. Nekem is soadjára sikerült csak. -
KeviN #812 ott szepen Lmagyarazza a szabalyokat :
fejbol megy lehet nem pontos
Legfelso karika...barhova mehet
2. barhova, de csak akkor, ha nincs legfelso
3. csak oda ami ures vagy csak a legalso van
4. csak ures
ha jol Mlexem...mindig a legfelsot viszi...csak 1 kis logika kell es muxik az :D -
#811 Mit ell elérni azokkal a fényes gyűrűkkel a 3 oszlopon?? Kétsszel resetlet magátol aztán bumm megpróbáltam már jónéhányszor de a fene sem tudja plz heeeelp! -
#810 Na basszus! Most meg beszart a save-em. Kezdhetem előlről!
Mellesleg valaki a #793-al kapcsolatban? -
#809 Te sem tudzs segiteni nekem? Mert itt nagyon elakdtam. -
#807 Bakker kilépett pedig eddig ilyent soha nem csinált. :-(((
Pont most vagyok az áruló kapitány hajóján, kiszabadítottam a többieket és éppen mennék fel a lifttel, mikor kivágott az asztalra.
Mellesleg tényleg senki nem tud megoldást Carth fiának? -
#805 semmit nem kell beallitani...probalj ujracstlakozni vagy szedj le valami rendes ftp progit, pl flashfxp -
#804 Ujra kellett kezdenem a gamet, mert van egy sanda gyanum, hogy a Quick Save szurta el nalam a dolgokat, azert vagott ki a menube es azert nem tudtam a Bastila kiszabaditasa utan folytatni a gamat.
Igy most megint az Upper Citynel tartok. -
#802 Csinálnunk Sw klánt? :D -
#801 csekk = nezd -
#799 csekk mail. -
#798 Hol tartazs? Escape taris küldetésnél irjan hogy beszélni kell egy emberel a nevét nem tudom és ő kéri majd tőled hgy vedd meg és akkor megtudod venni. -
#797 A T3-M4es droidot, hogyan lehet megszerezni ?
Nekem a csaj allandoan azt hajtogatja, hogy extra vevonek tartogatja.