11368
  • Sephi
    Az upper cityben hol az egyenruha????
  • Sephi
    Szal a jatek fasz nagyon teccik de valahogy utalom azt hogy nem linearis. Most is ott vagyok hogy setalgatok kint a Tarin-on es nem tudom mi kell csinalni. 1001 fele leny van es mindeki mast mesel. Pl en most hogy jutok a lenti emeletre? Szerezek papirokat? Kitol? Vagy egyenruhat? Azt meg honnan ?:( gondoltam ra hogy a Katonai bazisrol de nem tudok bemenni. Akartam venni egy robotot aki feltori de nem akarja eladni a csaj :) Amit meg vettem az berobbant :}

Egyebkent nekem csodalatosan megyen es nem akadozik igaz egyer lefagyott :{
  • Tomalak
    engem most kaptak el a hajn hát nagyn szar.
  • Hmuda
  • Hmuda
    Mellesleg még mindig érdekel, hogy HOL A FRANCBAN VAN A BIZOYNÍTÉK AZ AKADÉMIÁN, HOGY A SITHEK GONOSZAK, HOGY VÉGRE TÚLLEGYEK AZON A KIB... ROH... CSÚNYA KÜLDETÉSEN!
  • antijedi
    hmmm, az lehet, nekem anyi elég volt hogy a tureteken tuiljusak, onét már nem is akartam rejtőzködni :)
  • Hmuda
    Hopp a robotot nem. Pedig csak ő tudja a nyelvüket nem?
  • antijedi
    pedig engem nem támadtak meg :)
    minden embered felöltözteted?
  • Hmuda
    Most vagyok Tatooine-on és nagyon gáz, hogy hiába van rajtam bucka-lakó ruha és a botjuk a kezemben, ugyanúgy megtámadnak. Kicsit gázosnak tartom, hogy ekkora bugot bennehagytak.
  • Hmuda
    Olvasd el a karikák útmutatóját és színtiszta logikával ki lehet következtetni a megfelelő lépéseket.
  • Nyiri
    Help!
    Aki tuljutott a sith academny... A vizsgan, hogy kell az energiacsikokat atrakni a bal oldalrol a jobb oldalra?
  • Tikal #829
    nekem is radeon 9600 van, és eddig nem volt gond vele :)
  • BlackShadow
    akadás: nem radeon 9600-ad van? mer arra van vmi beta-javito paccs, ha nem próbáld lejjebb venni a grafikát, ha azse segít akkor nemtom :\
    inventory: ami nem kell add el :) (árusoknál van egy oyan gomb h show sell list)
  • BlackShadow
    outcastoknál kimész a nagykapun és a kinti részben fogsz találni vmerre egy halott sith patrol testét, annál van ellenszer (ha jó akarsz lenni ajánlott az ellenszert előbb a 2 mérgezett outcastnak adni utána a dokinak!)
  • Ferro_TwL
    Befejzetem nagyon állat volt, éljen az új Sith Lord!
  • Ferro_TwL
    Befejzetem nagyon állat volt, éljen az új Sith Lord!
  • Augustus Gigo
    már több vevőm is akadna rám, de elakadtam a keresésben, voltam vmi karantén helyen ahol outcastok vannak de onann se merre tovább
  • CarajoEsp
    Gameplayben ott van ,hogy Difficult és akkor >Beginner,Normal,Hard
  • Augustus Gigo
    HOl lehet tarinon ellenszert szerezni?
  • Tomalak
    Van nehézségi fokozat??
  • CarajoEsp
    Arra vagyok kiváncsi milyen nehézségi szinten nyomjátok?
    Én legnehezebben ,de így se tűnik eddig nagyon vészesnek.
  • Tomalak
    El nem mond !!
  • Tomalak
    Király most nyirtam ki a uterth meg a azt a nőt külön külin a jégen :d
  • Hmuda
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Bárki aki valaha is eljut Malak hajójára akkora meglepetésben elsz része hogy gatyábarondít az tuti. Akkora überász fordulat van a játékban, hogy az állam leesett mikor megnéztem a videót. ÁLLATI KIRÁLY!!!
  • Eye-scream
    Ehh elrontottam a fejlődésem... Két pontot ráraktam a speedre mire felfedeztem hogy csak páncél nélkül müxik...:(
    Így hát most még mindig csak harcosként rohangálok, mert a stun meg még elég gyengus...:((((
  • Tomalak
    Meg angol tudásom sem tulj jo ugyhog fére is értettem rendeseb a szöveget
  • Tomalak
    köszönöm mindkettőtökek. Az agyam ma nem képes logikus gondolkozásr tengap reggel 10 óta játszok vel egyfolytában :D De nagyon jó a gém igy nehez abbahagyni.
  • Hmuda
    Színtiszta logika. Olvasd el, hogy melyik karikát hogyan kell mozgatni és onnan már szép lassan rá kellene jönnöd a nyitjára. Erre nincs egyszerű és gyors válasz. Nekem is soadjára sikerült csak.
  • KeviN
    ott szepen Lmagyarazza a szabalyokat :

fejbol megy lehet nem pontos

Legfelso karika...barhova mehet

2. barhova, de csak akkor, ha nincs legfelso

3. csak oda ami ures vagy csak a legalso van

4. csak ures

ha jol Mlexem...mindig a legfelsot viszi...csak 1 kis logika kell es muxik az :D
  • Tomalak
    Mit ell elérni azokkal a fényes gyűrűkkel a 3 oszlopon?? Kétsszel resetlet magátol aztán bumm megpróbáltam már jónéhányszor de a fene sem tudja plz heeeelp!
  • Bandew
    Na basszus! Most meg beszart a save-em. Kezdhetem előlről!
    Mellesleg valaki a #793-al kapcsolatban?
  • Tomalak
    Te sem tudzs segiteni nekem? Mert itt nagyon elakdtam.
  • Hmuda
    Bakker kilépett pedig eddig ilyent soha nem csinált. :-(((
    Pont most vagyok az áruló kapitány hajóján, kiszabadítottam a többieket és éppen mennék fel a lifttel, mikor kivágott az asztalra.

Mellesleg tényleg senki nem tud megoldást Carth fiának?
  • toMpEr
    semmit nem kell beallitani...probalj ujracstlakozni vagy szedj le valami rendes ftp progit, pl flashfxp
  • [Jakuza]
    Ujra kellett kezdenem a gamet, mert van egy sanda gyanum, hogy a Quick Save szurta el nalam a dolgokat, azert vagott ki a menube es azert nem tudtam a Bastila kiszabaditasa utan folytatni a gamat.
    Igy most megint az Upper Citynel tartok.
  • Tomalak
    Csinálnunk Sw klánt? :D
  • toMpEr
    csekk = nezd
  • toMpEr
    csekk mail.
  • Tomalak
    Hol tartazs? Escape taris küldetésnél irjan hogy beszélni kell egy emberel a nevét nem tudom és ő kéri majd tőled hgy vedd meg és akkor megtudod venni.
  • [Jakuza]
    A T3-M4es droidot, hogyan lehet megszerezni ?
    Nekem a csaj allandoan azt hajtogatja, hogy extra vevonek tartogatja.