11368
-
kHares #937 Ha a light pontok elérik a maxot, akkor mi az a hatás ami megjelenik?
A Sith helyőrségnél beszél az őrrel, hogy csatlakozni akarsz, erre mondja beszélj a vezetővel, a csaj a kantinban lesz, ad majd egy medált -
#935 óóó anyám bocsűnat mindenkitől most próbálta mezt először kerlek ne haragudjatok picit nagy -
#934 Naa nem tudok segiteni ??
-
#932 Gondoltam, szinte éreztem, hogy ez a béta peccs se ér semmit. Ugyanúgy "laggol" a kitüntetett helyzetű szobákban, szóval elég gáz egy kódolást csináltak a Bioware-nél. -
#931 Most vagyok Manaan-on, a Sith helyőrségen. Csak az a baj, hogy erőszakkal jutottam be :)) Hogy lehet anélkül bejutni? Ha swoop bike-al megyek már a hátsó bjáraton gondolom ott is harcolni kell. A főbejáratnál meg nem tudom átdumálni magamat a csajon... -
antijedi #926 az nem az hogy csak azt kell eldöntened hogy miylen "kasztu" jeti akarsz lenni? :) -
#924 Tudsz valahol eredeti exe-t adni, mert nekem szétment a crackeléssel. -
#923 Akkor még nem voltál a Tatooineon. :DDD -
#922 Mit kell csinálni a taooinon a sárkánnyal a banthu fodder már megvan legyszi segitsetek. -
#921 Nah én felraktam a patchet original exére utánna rá a cdn lévő cracket...Hát meg kell hogy mondjam Kijavitott minden akadozást Tarison kivéve az Uper city-t...Ott néha beakad de a lower cityben egyszer sem akadt be...most járok a Dadooinon és ott is gyönyörűen fut...aki megteheti patchelje fel és rakja rá a cracket...nemtom ez hogy sikerült de nállam megoldotta a gondokat:) -
#920 Én a kicsiről beszéltem :) -
#919 Ha vki talál megoldást (patch v. akármi) az akadozásra (hang miatti) az sikítson!!! :) -
#918 Igyekezzél egy kicsit légyszives -
Mr. Perfect #917 Ez a patch lehet, hogy javítja a hibát, de valszeg utána kérni fogja az eredeti cd-t. :-(((((
Amúgy ha lenne annyi pízem nyilván 9800-at vennék, csakhát nincsen így marad az olcsóbbik megoldás... -
KH #915 nézzetek már ide.. www.lionheart.hu -
#914 Bioware has release a BETA patch for Star Wars: KotOR (PC). The patch has been made to address 2 issues:
1) Long pauses while playing with sound enabled using a motherboard with an Intel i845 or i850 chipset with 100mhz front side bus
2) Crashing at main menu (the one with new game, load game, options) with a Radeon 9600
Láthatóan probléma van a Radeon 9600-zal -
#913 Vegyél inkább 9800 at :D Egyébként van valki akinek nincs baj mégis 9600 asa van de sokaknak baja van vele ugyhogy ha nagyon kotorozni akrsz inkább ne vedd meg. (Bár vaslzeg kijavitják ezt a hibát) a Döntés a tied -
#912 dev-swkc.rar - ez a crackfix egyáltalán mire jó? ugyanis az nForce honlapján ki van nuke-olva azzal a szöveggel hogy az eredeti razor cracj a jó -
Mr. Perfect #911 Játszik valaki a gaméval ATI9600-as karesszal? Csak azért mert most szeretnék venni ilyet, és úgy olvastam, hogy gondok vannak vele. Előre is köszi. -
#910 Új detonátort rakj fel...nem is az volt a gond, és új detonator megoldotta! -
#909 Nálam egyszer valamiért ablak módra állt és akkor csinált ilyen hibát. -
#906 SPOILER
Ha a csatornában lévő rancorra gondolsz, akkor csak adj neki gránátot vacsorára, a csonthalomba. -
#903 Milyen VGA van a gépedben?
Radeonoknál catalyst 3.7, vagy az alattin nem megy jól. -
#901 Najó visszatöltöttem egy mentést most öltem meg a mester emg a tnitványt. Ott állok naga of shadow előtt és azt irja a progi hogy még van egy star map a sirokban és az egyik sir bevan zárva. -
#899 Na végigolvastam a hozzászólásokat. Nekem is az a problem, hogy akad. A játék elején amikor az űrhajón vagyunk, és kilövöm magam egy kapszulában addig minden ok. De utána szaggat mint az állat. Hang nélkül nem szaggat, de úgy játszhatatlan...:(((
Nincs vmi megoldás??? -
#898 Bazz, ti hol tartotok már??? Lézer kard...
Én azt a kurva Bastillát sem találom. Ja És most valami kurva nagy szörny van itt a város alatti részen, akit rohadtúl nem tudok kinyirni! -
#897 Ez sem válasz aklrt lenni :D -
#896 Elképzelhető hogy itt nagyion elcsesztem vmit kezdhetem előről ezekszerint? -
KH #895 hmm, lehet, hogy ez az X-box-é.. -
KH #894 hát KotOR (Gamebanshee WT) itten akár még az is lehet.. -
#892 Hogy tudok visszamenni a sith akdémiára azt mondják csak studentek mehetnek vssza de én is visszakrok plz heeelp! -
#891 PTW!
Pedig érdemes megcsinálni azt a questet amiben megtalálod Griffet ugyanis Ő is ad küldetéseket.
Tehát még csak aztsem mondhatom hogy sz**d le mert csak xp és kész .
Egyébként épp az imént csókolóztam Bastillával!! Tudtam hogy sikerül!!! -
#890 Thx nem kell...felraktam egy új detonatort és megy faxán :)) -
#889 Most ott vagyok hogy elfogott az a helyi csuillagrombóló már el is huztam onnan közben evettem a csajtól a dupla laser kardját és most itt vagyok a tatooinon nem tom mit csináljak mert nem ad be küldetést csak azt a hogy a korribanon tomb of korbban ban van valami de oda meg nem tudok bemenni mert bevanzárva a sith acadmey. Helyi yodához sem tudok visszajutni egyszerűen nem lehet oda repülni. Plz help -
#888 Én is kipróbáltam a gamét. Most már értem miért adott rá minden review 90% felett. Bioware megint nagyot alkotott. Olvastam a sok gép problémát, ide irom hogy az ujoncoknak ne menjen el a kedve: AMD Athlon 950MHz, 256MB Sdram, Geforce4 4200, SBLive konfigon 1024x768 Max beállitásokkal szépen megy. Csak a Soft Shadow bekapcsolása teszi tönkre de az teljesen. -
#887 Ha a játék történetét végigvitted akkor már nem lehet viszszamenni és azt csinálni ami jó esik? -
#886 AAAAAAAAAAAAA!!!!
utanalovastam a hivatalos forumon es ez AZ!!
nem hiszem el!!!
attol van hogy amikor eloszor jartam a Sand People-nel akkor kinyitottam a cella ajtajat amiben kesobb Griffnek lennie kellene...
Rohadtul megszivtam mert mar reg nincs oyan mentesem amivel ezt helyrehozhatnam 30 ora jatekidovel a hatam mogott!!!!!!
pedig Mission a kedvenc utitarsam es ez igy iszonyat lehangolo hogy nem lehet megoldani a questjet....
es az a durva hogy ez mar az Xbox verzioban is megvolt es a rohadekok nem voltak kepesek kijavitani.. -
#885 Hmuda!
Mission questjet megcsinaltad?,
(SPOILER)
mert szerintem en bekaptam egy hatalmas bugot:
ugye kiderul hogy a testvere a Tatooinon van es a "Sand People" elrabolta..
szepen elbandukolok a taborba Mission es a harci-tolmacsdroid tarsasagaban meg is beszelem a dolgot a fonokkel es az beleegyezik hogy magunkkal vigyuk a csavot. es itt a gaz mert a ficko nincs sehol.
uj bejegyzes a journalba nincs..a gyereknem hire se hamva,....
-
Bazooka #884 Buckalakó jelmez király! Kár hogy gyenge. Pedig milyen jó lenne ezzel végignyomni. Meg a hozzá való hörgések nagyon jóóó! -
#883 Az engem egy lovesbol megolt... igaz az elejen... nah majd viszajovok es megboszulom :)))