11368
-
#980 Én meg leszáltam egy bolygóra a hyperspace már megavotva de még vmit kell csinálni hogy eltudjak menni van itt egy nagy templom vibróló ahtóval és előtte egy tűzkörül álnak néhányan most sem tom mit kel csinálni :d -
Nyiri #979 es a bekakat? -
#978 Én nem a kis békákról beszélek, hanem a kiscsajról. -
antijedi #977 a gránátal valo megetetés egyszerübb azért nem? :P -
#976 én úgy csináltam h az ajtónál beállítottam solo mode-ra és kimentem picit h tudjam támadni rádobtam egy granatot es visszarohantam az ajtoba, ezt párszor eljátszod, v megdobod egy mérgező gránáttal és várod a hatását :) -
#975 THX. Megöltem a mocskot.
-
#974 a rancort hogy kell megölni? -
#973 Igen de télleg ne mvolt nehéz ska tul bonyolitotta mmagammal mert ugye alig tudk angolul. Magyar mindez a pudlifejűek hibálya (elnézést kérek azoktól akiket megsértek ezzel mert mi szertjük az angolokat :D). -
Nyiri #972 Jaajaa.. Hogy kell elintezni oket? -
#971 ez mire jo amugy? -
#970 Csak szaladgálj a hajón és egy idő után halk lépteket fogsz hallani magad mögött, de mindig mire hátrafordulsz, eltünnek. Ez legyen meg jópárszor és utána menj vissza a raktérbe és ott lesz a meglepetés. -
#969 ez a cucc a tatooinon van? v hol? :) -
#968 Szal köszi
-
#966 ize amikor megérkezek Tatooin-ra akkor szol a wookie h vki lehuzta a vésztartalékot, odamentem megcsekkolni stb azt van a missön h vizsgáljam át a hajót...nos nekem nincs kedvem az egészet megvizsgálni szal lenne vki oy kedves és leírná mit merre? :) -
kHares #965 Ha megvan a fodder ráclick-elsz a banthákra, azok elkezdenek követni. Erre megtámadnak a buckalakók, utánna megint ráclick, majd a sárkány kijön és fölrobban. Ennyi.
Ha a light vagy dark maxramegy mint a #941 képen látszik akkor kirakja a hatásokhoz azt az ikont. Na, az érdekelne mi a szösz mert nem aktív force erő az biztos -
#964 Pont ezt se tudom én se. Sajna túl gyorsan elhajtottam a szöveget, egy idő után még én is beleunok a sok szövegetésbe. -
#963 vedd le 800 * 600-ba -
#961 Broken Sword 3-at vidd végig (akkor a legjobbb ha nyomtad 1-el is.)
Az most mindent üt.
ON -
#960 Ja! Hamarosan meg Thief3! :D -
#959 Ja és köszi.
Meghát az angol tudásom sem tul jó épp hogy csak értem de néha azt is félre. :) -
#958 Szovla az hogy egy sárkány álja el az utat a barlangban a batha fodderem megvan de nem tom mit tegyek és elvertem 3 vagy négy elite buckalakót. -
#957 Mi a problémád, bocsi, csak közben játszok. :-) -
#956 ahhh
nem hiszem el. ez is kurva jo jatek
broken sword3, call of duty, Kotor, NFSU, eghyszeruen anyi jatek van nem is tom hogy jatszok veluk. sztem karacsonyig nem is jatszom semmivel.
amúgy, bár mlg nem voltam szabad terepen, de igy zart terepen egesz jol futkos. -
#955 Bazz mondjátok hogy ne mérdekle a problémám vagy nem tudjátok de vmi reakciót léccii. -
KH #954 láttad a www.lionheart.hu az ismert problémákról szóló cikket? mer' ez nekem arra hajaz.. -
#952 Eh elszurta a linket.
http://free.x3.hu/jakuza/Star_Wars_Knights_Of_The_Old_Republic_Update_v1.01_BETA_Cracked-DRUNK_[BT-GM]_[EFNet].rar -
#951 _[EFNet].rar]Star_Wars_Knights_Of_The_Old_Republic_Update_v1.01_BETA_Cracked-DRUNK_[BT-GM]_[EFNet].rar -
#950 És az elite idiotákat is kinyirtam a sivatagban -
Gandibá #949 Dantooine-on a Strange Ruins helyre hogy lehet bejutni? -
#948 vagy ha így nemjó, mondj egy helyet ahova feltehetem -
#947 Bittorrenten jó lesz???
http://home.comcast.net/~suprtwo/template/undefined/torrents/637/Star_Wars_Knights_Of_The_Old_Republic_Update_v1.01_BETA_Cracked-DRUNK_[BT-GM]_[EFNet].torrent
Itt a link -
#946 bantha fodder -
#945 Megvan ez mar valakinek ?
2003-11-24 PC Game Dox Star Wars Knights Of The Old Republic Update V1.01 *BETA* *CRACKED* 02x05 MB DRUNK -
#944 Igen az nekem is feltűnt. -
#943 Tpasztalsz vmi extrát atól hogy maxon van a dark és nem tod mit csináljak a sárkányka ha már megvan abathu izé amit a buckalakó bázison volt?? -
#942 Én úgy vettem észre, hogy ott írja ki az éppen aktuális erőket ami hat a karakette. Emlékszem, hogy egyszer rányomtam egy gyorsítást Bastilára és az ikonja megjelent ott. -
Nyiri #941 CSA!
A jobb felso sarokban az a jel megjelent. Mit jelent? Nem tudjatok? -
#940 ATI 9600-om van és jooo :) kopp.kopp -
#939 És ha dark pontok érik el a maxot? -
radical #938 Sziasztok megvan a game, de nem hajlandó csak 1600*1200ban elindulni, így meg nem játsza le a videókat és a game sem az igazi. Ha meg az ini fileban kisebbre veszem a felbontást akkor meg nem lászik az egész kép a monitoron csak egy darabja. Van erre megoldás?